121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Fos minőség? -
R0GUE #37684 Teljesen mindegy.
Annó még 1 évvel késöbbi megjelenés is volt vízionálva...Nem lesz az fél év sem. Ennyit megéri várni hogy ne fos minőségben toljuk. -
Persze január.... Március - április időszaka lesz az. -
R0GUE #37682 Pc 2016 eleje sztem január február magassága maximum. -
TomStorm #37681 Az igen-.-
Szerzem X1-et be PS mellé újra Elite kontroller-el.Nekem kell TR meg ott figyel acc.-on GTA5 is meg sok minden!
PS-re úgyse jön semmi ami érdekelne..
Na köszi! -
azt nem sokat hallottam, de karakteresebb jóval, minta dinklebot volt -
Én is mentem vele egy kört a patch után és pont ezt tapasztaltam. Sőt talán még Nolan North szinkronja is szarabb mint ami volt :D -
Volt ahhoz pofájuk hogy "csak" ~4 bolygót rakjanak a játékba?
Úgy emlékszem volt.
Mi tagadás a multi beta alapján megtetszett, de ez a kevés helyszín.
Én előttem a trailerek, hírekben úgy volt beállítva hogy az atyaúristen játéka lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.22. 20:37:39 -
Jó nem utasítgatlak, nehogy holnap avval rukkoljon elő nekem valaki hogy átküldelek másik topikba. :D
Csak jót akartam, hogy béke legyen. :D
Hoppá "jót akartam?" ....
Gec vágom ám a fát magam alatt. :D -
ja értem...
-
Nem haladtál a játékkal, nem játszottad. Ez van... -
Jön PS4re, 2016 tele. -
TomStorm #37673 Ja Fallout nekem is biztos.TR miatt meg lehet veszek újra X1-et ha PS4-re nem jön.
Battlefront még kérdéses -
SlickAdam #37672 el kell egetni a faszba -
Már akkor is készen voltak szinte vele, amikor bejelentették. Viszont az igaz, hogy azóta semmit nem mutattak róla csak zárt ajtók mögött, ami számomra érthetetlen... -
Felraktam újra destinyt, mert jókat hallottam új updateről meg kiegről. 8+ hónapja toltam kb. Lehet azért, mert egész jól ment, de eléggé élveztem. Mondjuk Így kieg nélkül lófaszt se lehet csinálni, mert még az alap dolgokból is kizár a játék, ami előtte megvolt. Az meg pofátlanság hogy az egyetlen vételi opció számomra a 60 dolláros, mert ha nincs meg a 2 korábbi dlc akkor csak olyan verzió van, amiben benne van az alapjáték is + 2 dlc + 40(!) dolláros kieg. Van pofájuk. -
SlickAdam #37669 megjelenik egyaltalan a F4 nov. 10.-en? masfel honap es meg nem ömlenek a videok... -
halo meg fallout 4 egyelőre aztán majd december valószínű TR -
TomStorm #37667 Mit tervezel beszerezni? -
áhhh, tele vagyok játékkal meg nemsokára jön az újabb adag, úgyhogy felejtős. -
Nem megyek én sehova, majd csak ha meglesz a játék :D Holnap most már tényleg. Ja és "Kongy-val" :) -
Már megérte akkor. -
TomStorm #37663 Ez k..a érdekes tényleg.Lehet éjjel ezen fog járni az agyam és nem alszok! -
OFF:
PC-n fölöttébb érdekös a nem eredeti példány:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Telepítés
1. Telepítsd a játékot (setup_soma_2.0.0.1.exe)
2. Indíthatod is a játékot (Crack, Serial nem szükséges)
Gondolom bitang erős védelem van rajta. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell elnézést kérned ez errefelé nem szokás.
Szerintem Ulthane sem rosszindulatból írt hogy másokat megzavarjon vele, most "megkérted rá" , Kongy-al átjönnek/mennek és ennyi. -
SlickAdam #37660 veszed? erdekelne nehany gamer-velemeny. olvasom, hogy pörformanszoá sajnos megint kakis.:( -
TomStorm #37659 Ha van v.kinek GTA és már nem kell azt venném ha jó áron van -
TomStorm #37658 DEEEE!IMÁDOM:))) -
SlickAdam #37657 -
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEÁÁAÁÁÁÉÁÁÉÁÉÁÉÉÁÁÁÁÁÁ 

/tudtam, hogy nem szabad benéznem
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.22. 16:00:35 -
SOMA megjelent ma. 7900ft PS+al -
Én kérek elnézést -
-
Igen. Pontossan. Addig a kutya nem emelte fel a hangját miatta. Mindenkinek az tünik fel problémának ami nem érdekli.
Engem sem érdekelt a metal chat. Míg be nem szóltak. -
Bocs de igaza van ha nem csinálok mgs topikot, amiért baszogattak is, akkor egy büdös szót nem szólt senki.
Én is részben azé basztam fel magam mert valaki kérdőre vont hogy 200 mgs chat után miért nem vsgyok rest visszakeresni egy kommentet amiben egy hír volt és én linkeltem 2x-ra.
Nem biztos hogy rögtön össze kéne ugranotok és törölgetni egymást a barátlistákról.
Szerintem.
Az oké hogy a részleteket ott megbeszélik, de most is azt használjuk.
Kongynak lett írva néhány komment aztán tuti a részletekek már a másik topikban beszélik meg.
Kicsit barátibban is lehetett volna kérni. -
TomStorm #37650 Addig még nem volt külön topik az említett játékoknak.Utána már szépen átment mindenki oda.
Pár HSZ maradhatott de az már csak ilyen utó rezgés:)) -
Ulthane #37649 Tehát ha jól értem, egy darab "kitárgyalós" hsz az rosszabb, mint 50 darab nem kitárgyalós, bár ugyanarról a játékról szól. Amúgy, a vicser 3-at rommá kitárgyalták ebben a topikban, senkit nem zavart. Batman dettó. MGS V dettó...
Szóval ez nagyon-recseg ropog. -
Ulthane #37648 Kösz. :) -
TomStorm #37647 Ennyi:D -
SlickAdam #37646 buzikak! huzzatok BB / MGS topikba!