121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Lehetne, csak az a baj hogy sem a microsoft sem sony nem nyújt legalább mkv lejátszás lehetőséget, meg hol van még a feliratkezelés? -
Jó értelek, valakinek ez jobban tetszik én csak azt mondom hogy nem látom előnyét azt kivéve hogy s mediabox plusz lové. :) -
Ulthane #37724 Pont ez a baj. A konzol az konzol, nem kell, hogy médiacenter legyen, mint ahogy mikrohullámú sütőként sem kell funkcionálnia. Mivel nincs ebbéli elvárásom felé, a szám íze sem keserű. Abszolút megértem, hogy a prioritás a játékoké, az már más kérdés, hogy e téren is vannak elmaradásaik. -
sublimaze #37723 Ezen kár volna a vitatkozni, ha szükségem lenne rá, akkor valószínűleg már vettem volna. :) -
Jó, de mennyit fogyaszt egy media?
És mennyit tud? :) -
sublimaze #37721 Én tökéletesen elvoltam anno ps3 mediaserverrel (mostmár végre ps4-en ums), és ez most sem változott. Számomra frusztrálóbb mindenre 1000 féle kütyüt tartani, arról nem is beszélve, hogy túl sok a hobbi, és valamire mindig kell a gempa..
:) lényeg, hogy ez azért nem kifogás. Számomra a konzol ilyen mediacenter, az, hogy valaki erre a célra szívesebben használ mediaboxot, szerintem nem indokolja egy mediaplayer esetleges hiányát. Főleg, hogy Last genen volt, ha nem lett volna, még inkább benyeli az ember, de szerintem joggal várja az ember a next gen-től, hogy az előzőnél többet tudjon, ne pedig kevesebbet. -
Igazából részben igazuk van, részben nem.
Filmnézésre énse konzolt használnék.
10-20k egy mediabox. -
Jó , bevallom nekem is hiányzik.
De ne keverjük.
Nem statokról van szó ugye nehogy kavarodás legyen, hanem a játékkal eltöltött idő. :) -
sublimaze #37718 Én a mediaplayer hiányával kapcsolatban tapasztaltam ezt, hogy minden frissítésel kapcsolatos posztnál (főleg mikor külön kérték az embereket, hogy tegyék a javaslataikat fw update ügyben), mindig írtam, hogy MEDIAPLAYER, DLNA, stb... Erre mindig kaptam az oltást a többi ps4 felhasználótól, hogy mit rinyálok, tegyem magam túl rajta, ez már annyira nextgen, hogy nem kellenek ilyenek, ha annyira hiányzik, akkor vegyek egy ps3-mat, vagy valami homecinema motyót... -.- -
Mindenki szereti a statokat nézegeteni. Ezért lett/maradt/van/lesz az acsi/trofi rendszer is. Csak épp a többit kezeli olyan faszrágó módon a szotyi ahogy mindent, de persze az is érdekelne mindenkit, mer rongyosra nézik a bloodborne appszintű statjait, csak aztán fejhangon kell járatni a bullshitgyárat, nehogy kiderüljön, hogy kibebaszottul népszerű ps4-en kurvára nincs kalbászból a kerítés. De nem is kell, hogy hozzanak hozzá, majd a fanbojok bekúrják az őrületes agyfasz megállapításaikat, és ennyivel el is van rendezve. A sonynak nem is kell csinálnia semmit, éééés pont azt is teszi.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.24. 09:51:28 -
Én szeretem a statokat, nézegetni.
Jó volt látni pl anno a raptr éves statjait, h mibe mennyit öltem az évben, meg összesen, stb.
Vagy hogy XY mennyivel többet/kevesebbet játszott adott játékkal.
PC-n és a bónon erre most is van lehetőség.
PS3-4-en meg nem volt és most sincs.
A l-e-h-e-t-ő-s-é-g sose rossz ;) -
Ulthane #37715 Igen, a játékokban. Minden valamire való játékban ez az információ látható, amelyikben nem, azzal talán játszani sem érdemes. -
Komolyan nem hiszem el hogy a R6S beta multi holnap indul és még semmi üzenet az e-mailfiókban.
Mi a gyíkom lesz induláskor kezdik el majd töltögetni a játékot?
-
Én ezt olvastam mint hír, az értelmét nem tudom.
Talán mert lesznek olyan nehéz bossfight-ok?
Ez egy opció, az értelme az hogy egymásnak segítsenek.
Feltételezem hogy a széles réteget így vonzák be.
Ha valaki betyármód kemény legány nekimegy mindennek egyedül, aki kevésbé, de azért végigjátszaná a játékot, van lehetőség "easy mod"-ra.
Tudom tudom, akkor ne játszon vele aki nem elég ügyes hozzá....de hát megdumáltuk régebben hogy ez sajnos nem ilyen egyszerű. :) -
Ebből egy mondat volt új, hogy 6-an. A többit akár ki is dobhattad volna.
Egyébként mi értelme van az ekkora számú multiplayernek ebbe a stílusban. Vagy mi lesz? Team deathmatch? -
A nyakadba akaszthatod a hét bullshitje csillogó medált. Ez überelhetlen. Ettől nagyobb, nyomorultabb, agyhalottabb baromságot a héten már senki nem tud leírni. Aztán monitorrzuk majd, hátha kiterjed az egész évre. -
"Dark Souls III - akár hatan is nekironthatunk majd a bestiáknak
A Dark Souls III rendszerében lesz néhány elég komoly változtatás korábbi játékokhoz képest, leginkább a multiplayer lehetőségeket illetően.
Újra és újra meglep minket, hogy a Dark Souls-sorozat rajongói mennyire kreatívak és elvetemültek, és elképzelni sem tudjuk, hogy a srácok mihez kezdenek majd a jövő év első felében megjelenő harmadik résszel. Azt viszont már most tudjuk, hogy mik lesznek a fontosabb változtatások a folytatásban.
Az utóbbi gamescomos bemutatók alapján úgy néz ki, hogy a Dark Souls 3 nem fog radikálisan eltérni a már megismert formulától, de a From Software csapata azért hozzátett pont annyi újdonságot, hogy érdemes legyen visszatérni a játék könyörtelen világába. Már első blikkre is úgy néz ki, hogy a Bloodborne nagy hatással volt a játékra, hiszen az egész sokkal csiszoltabbnak és folyamatosabbnak néz ki elődeinél.
Megváltozik a covenantok rendszere, bekerült a játékba egy mana sáv is (melyet egy új estus flask segítségével folyton vissza kell töltenünk), illetve új spellekkel is csapkodhatjuk majd az ellent, viszont a legszembetűnőbb változások mindenképpen a summoning és invasion terén várhatóak. A Dark Souls 3-ban már nem kell elfogyasztható tárgyakat használnunk más játékosok megidézésére, hanem korlátlanul használhatjuk őket, így ezek a feature-ök mindenképpen népszerűbbek lehetnek. Ezen felül a multiplayer már hatfős lesz, ami azért rendesen meglöki a játék lendületét.
A Dark Souls 3 megjelenés 2016 áprilisában jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra" -
Steam képes ilyenre....ott pc-n szoktak fontosak lenni az adatok-paraméterek, konzolon csak simán játszanak az emberek. :)
Amúgy saját célra a legtöbb játék méri a játékidőt a játékon bellül, de amúgy versengésre nincsen lehetőség.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.23. 22:02:47 -
#4theplayaz -
És ez kinek jó? Csak úgy tényleg érdekel, mert hát igény az van, de miért jön rá elutasítás? Miért? -
prevgenen is tűzzelvassal irtotta a mérés lehetőségét, most sincs másképp :( -
SlickAdam #37705 nincs ilyen :( -
daario01 #37704 Valaki megtudná mondani, hogy a ps4-en valahol meg lehet-e nézni, hogy melyik játékba hány órát öltem eddig bele,ha van ilyen funkció? -
Mer megvettem ezt a fost. Mondjuk 9 eurot fizettem érte, de az sem esik jól. -
SlickAdam #37702 nem is ertem miert foglalkozol most ilyenekkel. elkapott a pixel-countin' laz?
ott az [email protected] W3. arra koncentralj inkabb es meselj rola!
-
Jó akkor nemláttam, és ezzel a nemlátással nem piszkálom meg sohatöbbet. Énnekem ez is mindegy :) -
Amúgy ha már ilyen bujkálós fiszemfaszom, akkor már ott az alienizoláció, és az is elmerül félúton az unlomtengerben. Ez meg csak ilyen alibifasságokkal van tele, hogy MINDENT meg tudsz fogni, meg el tudod dobni, de semmivel semmit nem tudsz csinálni, kivéve amit ilyen gyengeképességű kisiskolásszinten megrág, majd 3x visszaöklendez a szádba a program. -
SlickAdam #37699 fasztot erdekel engem, hogy ronda. miota szamit az barmit is? tul sokat idözöl mostanaban a leald-area-ban...
art-ot meg ketlem, hogy lattal 5 perc alatt...
az ö jatekaikat a hangulat miatt szeretjuk.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.23. 10:05:58 -
Ennek a rondasága nem koncepcionális, mert amúgy tele van mai technóval, csak vagy igénytelen, vagy ty class sajátosságból fakadóan (budget hiány). Teknó van alatta, és semmimás (főleg art nem).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.23. 10:03:34 -
SlickAdam #37697 beleneztem a kezdesbe. halvany lila fingom sincs mi benne az okadek. elvarazsolta az agyadat a sok AAA shit, ugy tunik.
mindenesetre ezek utan a Gone Home-nak meg csak a kozelebe se menj soha (mondjuk nem hiszem, hogy tervben lett volna :)) ! -
Akkor ezt sajnos elbaszták az okádék kezdéssel. A helyzet az, hogy negyvencsilliárdszor jobban érdekel a dishonored backlog az első 1 órája után, pedig az sem túl szép. Szal inkább avval folytatom. Aztán jöhet a DaS2...
/MSGV-ben tegnap letoltam két küldit, és a rohamosan zuhanó érdeklődésem elérte az egysejtű zigóta szintjét. Lehet, hogy majd egyszer folytatom, de a soha lényegesen valószínűbb. Minden porcikájában csodálatos az a játék, csak épp a figyelmem képtelen fenntartani :((( Jó lett volna belőle egy story-driven kiadás. Inkább azt vettem volna. -
SlickAdam #37695 szerintem ennel szamit. -
Ulthane #37694 Miért, ez kiejtésben "kongi" vagy "kondzsi"? Nem "kongy"? -
Számít ez? A legelején kellett volna tolni rá a quitet, a keresdmegakódotafiókbanfüzetben típusú őrületes momentumnál.
Class "TY" szemét. -
SlickAdam #37692 5 vagy 6 percig probaltad? -
TomStorm #37691 De.Volt olyan.Most más a véleményem erről.
Sok minden változik időről időre -
Soma gyorsjelentés: megnevegyétek! Pusztító shitstorm á'lá untildawn, csak ez még kibebaszottronda is, de valami sokkolóan. Az már csak a koktélcseresznye a hab tetején, hogy a konzolos még szarul is fut a bedzámolók szerint.. Szerintem 32 példányban tudnám futtatni, és mind 60fps-el menne.
Shiftdelkickbanburn. Nukeitfromorbit. -
Várj, nem te voltál a "énmártúlléptemakonzolokon-csakapc" srác? :D -
TomStorm #37688 Na sz.tem itt hagyjuk abba lol -
A fosozást hanyagold amúgy meg nem mindegy. Attól hogy mondod január még nem lesz igaz... Januárban nyilván nem lesz, aminek több oka van.