121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Csabesz6
    Sziasztok!
    Esetleg tud valaki valamit arról, hogy a Logitech G25 kormány kompatibilis-é a PS4-gyel?
    Köszi:)
  • Paranoia
  • Kandurex
    vagy ha őt nem is, a kontrollert mindenképpen
  • Ulthane
    Nahh, megvan az új. 14990 huf volt, baráti ár (bár kurva drága ahhoz képest, hogy egy kontroller). Este leverem Logariust. Vagy majd Kongy megmondja, hogy kell! :)
  • Ulthane
    szögben persze, már későn vettem észre, s nem tudtam szerkeszteni.
  • darkSectorxxx #37761
  • Ulthane
    Nem poénkodok. A gomba aljzata tört el, de ha megfelelő szöggben, merőlegesen beállítom, akkor még azért használható. Még ideig-óráig. Ha elengedem, akkor meg szépen fityeg oldalra. :)

De azért ma megyek, és veszek egy másikat, bármikor felmondhatja ez a szolgálatot végleg.
  • TomStorm
    PES16 tolja v.ki Top player-en Master ligát?
    Mert az elárulhatná,hogy boldogul.
    Engem bizbasz csapatok szó szerint aláznak..

Professional meg könnyű.Vagy itt a nagyobb csapatok fognak izzasztani?

Így most,hogy a "kis" csapatok nyernek jó 5 góllal sz.tem irreális.Mi lenne Top playeren egy nagy csapat ellen:o
  • darkSectorxxx #37758

Jóvanna most jöttem meg a melóból homályosan látok, főleg a kék betüket.
  • darkSectorxxx #37757
    Hát ja értelek, nekem ez gameplay-ek alapján egy játék, ami kizárólag szép.

Semmi több, még annyira sme tudom hová rakni a harcot mint a BF/MoH.
    Nem tudom, vagy nem jön be a SW mint multiplayer BF utánzat, vagy csak simán kibaszott üres...annyira üresnek érzem a játékot, lehet a pályák miatt, nem tudom.

BF-ekben valahogy jobban áll hogy sok helyen vannak épületek benne lehet bujkálni, ez a nagy havas tájon is basszus van ásva egy lövészárok meg 3 dombocska antennákkal....
    Hááát.
    Nem hiszem hogy a beta után lesz majd még igényem játszani vele. :)

Bár én a Black Ops 3-al is 1 , azazazazaz 1-etlen 1 kört nyomtam és letöröltem.
    //mindezt úgy hogy én sokat cod-oztam régen
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.24. 21:44:59
  • TDC Geronimo
    Hát az aztán marha nehéz szöveg, amit belinkeltem.
  • darkSectorxxx #37755
    Nem tuok angolul. :P
  • TDC Geronimo
    Idén megjelenő félkész játékok között nagy eséllyel lesz ott az AC mellett. Ki kell adni, mert ugye sw film jön meg holiday season van.
  • R0GUE
    Nem mondtam hogy baj,sőt. Örülök, remélhetőleg így azok is akik még mindig vakon hisznek benne a VALÓDI (tehát nem EA/DICE által összevágott) gameplay videók után is, remélhetőleg elállnak ettől a szeméttől, elhasal, és talán végre elkezdenek azon gondolkodni hogy egy rendes fejlesztőcsapatnak a kezébe adjanak SW fejlesztési lehetőséget (singleplayer főként).
    De az év végi Star Wars hype el fogja adni ezt bármekkora szemét is legyen....
  • TDC Geronimo
    Néha olvashatnád is a topikot.
  • darkSectorxxx #37751
    Nembaj nekem amugyis ennyi volt tervbevéve hogy kipróbáljam.
    Nincsen single, nálam még annyit sem ér mint a Battlefield. :)

De ingyen csacsinak nem nézem. :)

Szerintem ebben a kb 2 hónapban vagy 6-8 beta lesz...eléggé megrohamozzák a játékosokat, de ugye ezt szeretjük....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.24. 21:33:39
  • R0GUE
    Sokan fogják lemondani az előrendelést...
  • darkSectorxxx #37749
    Októberber 8-12 INGYENES Battlefront nyílt beta!!!!!!
    PS4 store-on lesz a beta!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.24. 21:24:33
  • darkSectorxxx #37748
    Ez most vicc? :D
    Neeemár...most poénkodsz. :D
  • arty
    ugyértem preorderelni ... (mert gondolom a gyűjtőik elfogynak, ha nem veszed előre)
  • Totti5
    Épp most néztem a mai stroy trélet. Agyoncsapott, már holnap tolnám ha lehetne.
  • arty
    kettétört das2/bloodbournal együtt eladó? :D
  • arty
    akkor is borzalmas üzenet, amit a kiadónak küldesz :((

(legalább várnál, vennél használtpéldányt, mittomén... de ezért JUTALMAZNI őket, ráadásul vakon :((( )
  • Ulthane
    Elado egy Martyr Logarius jovoltabol foldhozbaszott kontroller, kitort bal analog karral. Soralatetnek, alkatresznek, javitasra, kinek mi Tetszik. Mas baja nincsen.

PU-ben lehet licitalni.
  • SlickAdam
    dawg (L)
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    joetvagyat!
  • Totti5
    Nem érdekel, 1day itt lesz és játszom. Végigjátszás után lesz véleményem, vagy ha nem tetszik akkor félbehagyom mint a 4-et. Ilyen egyszerű.
  • TDC Geronimo
    Olvassál bele kicsit

Te biztos élvezni fogod ezt is nem kétlem
  • Totti5
    Nem tudom miért volt a Unity 0 gameplay, rettentően élveztem és nem volt több bug benne mint a W3ban. Én ezt tudom, a többi számomra nem számít.
  • TDC Geronimo
    Csak az egyik a kettő közül egy glitch és bughalmaz 0 gameplayel. Szerintem kitalálod melyikre gondoltam
  • Totti5
    Miattatok meg nem 30 fps from játékokat. Én sem szólok bele...

Te ne vedd meg. Megtetted a magadét.

Én meg élvezem, ha akarom azt amit akarok.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.24. 19:02:42
  • TDC Geronimo
    Star Wars Battlefront beta is coming to PS4 on 8th October through 12th October. The beta is a technical test and will give Rebels and Imperials alike just a small taste of the Star Wars battle fantasies you can expect to live out when the game launches on 17th November.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.24. 19:01:31
  • TDC Geronimo
    :SDF:SD

Miattatok gyártják ezeket futószalagon :(
  • Totti5
    Tavaly hibáztam, idén a szobros természetesen. Nagyon várós.
  • TDC Geronimo
    If you read our Unity preview last year, you may experience a moment of deja vu here, but once again the most worrying problem with this Assassin’s Creed is its performance issues. If the preview build we played is any indication of how the retail version will run (and going by past experience, it is) then Ubisoft’s flagship series is in danger of suffering another devastating blow to its reputation. If it’s not going to be technically solid out of the box, it needs to be delayed, for as long as it takes, until it’s noticeably smooth, and an obvious, vast improvement on Unity.

Keep digging that grave Ubi

Aki megveszi ezt a szemetet az meg is érdemli. Tavalyi lecke elég volt
  • darkSectorxxx #37730
    Egyedül benned.
  • Moby
    "pc-n szoktak fontosak lenni az adatok-paraméterek, konzolon csak simán játszanak az emberek."

Ezek után nincs senkiben félreértés
  • darkSectorxxx #37728
    Jó csak nehogy valaki félreértse és azt halljam utána hogy minden mást jelentéktelennek hiszek.
  • arty
    a játékkal eltöltött idő nem statisztikai adat?