121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Kiptóbáltam UC demot. Ez minőség
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    letöltöttem a PES2016 demot. nagyon ugy nez ki, hogy 10+ ev utan ujra focis jatek lesz in da house. eszmeletlen mennyire realisztik az egesz, faszan FOX engine alatt.
    vegeztem kutatomunkat is, sokan beszt foci jateknak mondjak evör. FIFA iden(?) seholsincsennem. raadasul PES olcsobb is sokkal (mert ugye a nagy többseg a masikat veszi...)

igaz a hires licenszproblemak meg mindig megvannak, pl Bundesliga komplett NINCS, de hat vagy az EA-bullshit-cunami exklu licenszekkel, vagy odabaszos gameplay...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.29. 12:47:14
  • Kongy
    Elég nyögvenyelős, nem igazán tolom, főleg hogy időm sincs rá. :/
  • Ulthane
    S hogy állsz a Bloodborne-nal? Mert nagyon hallgatsz róla. :)
  • Ulthane
    S hogy állsz a Bloodborne-nal? Mert nagyon hallgatsz róla. :)
  • Kongy
    Na kipróbáltam az Uncsi demót. Hát ebből nem lesz vétel :D szép, szép, de nem ad semmit az élményhez, amit már 20-szor láttam. Jó játék, de ha lehet inkább új élményekbe invesztálok ennyi pénzt. Nekem bőven elég volt ez a demó is.
  • darkSectorxxx #37958
    Várj. MGS és F6.
    Melyik írásból derül ki hogy játékosok nem igényelnék?

Vagy csak mert megveszik?

Aki megvette a Metal-t, megvette előtte a Ordert is.
  • darkSectorxxx #37957
    Az ám. ;)
  • Moby
    >a szebb látvány ellenben igen?

A vásálóknak semmi nem fontos, csak a PR (illetve a tartalom _mennyisége_ még valamilyen módon számításba van véve). Ha 60fps van akkor avval önigazol, ha 30 akkor avval, ha annyi nincs, akkor bedob magának egy "kibaszottulexkluzív" csalit. Ez csak a fejlesztőnek lehet fontos. Más már ezért nem fog kampányolni. Ma senki nem KÉRI tudatosan a lecsandázott frémet a látványért cserébe. Ld. mgsv, f6, stb.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.29. 11:41:48
  • arty
    de mit tehet az egyszeri fejlesztő, ha a vásárlóinak nagyrészét NEM ÉRDEKLI a 60fps, a szebb látvány ellenben igen? :(((
    itt max a platform holder lehetne vaskezű, hogy nem enged a gépére 30ast ... kérdés: nem-e lenne a mégnagyobb (gfx) difi miatt vásárló-elvándorlás a pécé irányába?
  • shaddam
    A jet ski részt 1-2 éve játszottam újra és még most is jóféle. Pl a MGS4-ben meg a havas rész még az ami "elmegy" ma is
  • Moby
    Ebben sajnos nem tudok segíteni. Az előbb elindítottam, felugrottam a rúdra, és kiléptem. Szép a 60 fps, ez a látvány, így kellett volna erre a genre, ez tényleg bőven elég lett volna currgennek. Lehet, hogy minden vicc nélkül megvárom a 4-ből a remasteredet. Gyakorlatilag a vásárlók orraalá dörgölik saját maguk, hogy generációkon átível a kínszarás, és csak az alapvető paraméterek kárára csinálnak olyan látványt, ami arra a genre nem való. És nem lehet azt mondani, hogy ez a végtelenségig mindig lehet szebb. Faszt. 30 éve szabvány az 50/60fps. És a VR-t leszámítva még egy harmincas szerintem van benne.
  • darkSectorxxx #37952
    :D

Ja azon nevettem én is.
  • Kongy
    Marco Polo :DD
  • darkSectorxxx #37950
    Ha a durvát az alatt értjük hogy kibaszott részletesek a textúrák, valamint én személyesen a sony tv kijelzőn megállva és körbenézelődve nem láttam ilyen villogó pixeleket mint régen (élsimítás hiánya gondolom).
    Akkor elégedett leszel.

Mikor felértem a háztetőre a medencéhez!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 10:06:50
  • darkSectorxxx #37949
    Pontosan, de én ellvagyok azzal amit a 4. rész fog nyújtani a maga 30fps-vel.
  • Kongy
    Na megnézzük a demót, aztán ha tényleg durva minőségű, annyira meggyőz (nem sok esély van amúgy rá :D) akkor megveszem, mert mégis csak egyik kedvenc sorozatomról van szó,
  • SlickAdam
    megmondtam mar lasszofasznal is, hogy nekem böven megfelelne, ha ez lenne a generacio szinvonala latvanyban, amit kipakol ez az Unchi Remaster is 60 fremmel. mert a MGSV se szebb, az kurvaisten. környezetben legalabbis tuti nem.
    suhan mint a cel es karcolja a kepernyöt. 3 resz egy pakkban ajandek meg full aron is.
  • darkSectorxxx #37946
    Meghozza.

Nekem meghozza. :D
  • darkSectorxxx #37945

Mondjuk kár hogy ezt a részt rakták bele a demo-ba, de ettől még kegyetlenjó....

Amúgy 1 hibát tudok felróni a játéknak, azt hogy valamiért az irányítás lomha a 60 fps ellenére....nem tudom egyszerűen miért, de nekem pl a futás nehézkesnek bizonyult, mert csak full analog kar eltoláskor fut....és az ugrások, mikor egy vékony valamire kell éppen kimászni....és hiába az analog kar 360 fokja, mintha pc-n játszanék awsd-vel....:D

Sebaj ettől még végigviszem azért. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 08:30:12
  • Ulthane
    Ennek a demónak sok értelmét nem látom. Vagy talán annyi, hogy sokaknak elveszi a kedvét. :)
  • Ulthane
    Ki így, ki úgy. :) Én mind a három részt csupán 1-1-szer toltam ki, de még így sem vagyok biztos benne, hogy ez kell nekem. Teljes áron tuti nem.

Nathan mozgásanimációja az egyik legbénább, amit valaha láttam videojátékban. :-/ Körülbelül egy szinten van a gravitációt meghazudtoló, a levegőben felfelé úszó, irreális röppályákat megtevő Lara Crofttal a legutóbbi iterációban.
  • Tatyla
    Telefonon beraktam letöltésbe, lányomat felhívtam tegye restbe a gépet mire haza érek lent is lesz
  • darkSectorxxx #37941
    TÖLTHETŐ az Uncharted Collection demo -> 7.5GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(MAGYAR PROFILLAL!)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 00:57:46
  • darkSectorxxx #37940
    Persze mondom későn vettem meg, addigra mind a 3 epizód kint volt már, ezért is volt nekem kicsit más élmény mint anno akárkiknek 2007-8-ban....
    Ezért jo most hogy remasterelték....úgyis csak 1x vittem végig....
  • darkSectorxxx #37939
  • SlickAdam
    2007-es jatek
    2013-ban toltad

szoval mirol is van szo?
  • darkSectorxxx #37937
    Jó az durva volt....
    Víz durva....

Nekem a végigjátszás első 2-3 pályáin az erdőben volt furcsa, voltak nagy területek amiket EGYFORMÁNAK tűnő fák vettek körül amin láttam hogy mesterkélt, semmi igényesség nem volt amit amúgy képviselt a sorozat utána....persze az erdős részt kivéve nem emlékszem más lehangolóra.

Nézem ezt a U2-es demo-t, vagy mindegy melyiket nézem és a tupirozás vagy blur vagy nem tudom mitől annyira durva a mozgás benne meg a "térlátás".
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.28. 23:19:20
  • darkSectorxxx #37936
    Butaságot beszéltem nem 2008-ban vettem, haneem 2013-ban asszem...na mindegy nem jut már eszembe, asszem 2 éve mert a részlet tavasszal járt le ugye...vagyis 2013 nah....

Akkor gázosnak véltem...
    Most jut eszembe 2008 az hülyén hangzik, hiszen kb a körül jelent még csak meg.

Nekem most köbö úgy jön le hogy ha nem is a full játékot, de főleg Nate-et felhúzták mind a 3 részt egy azonos szintre.....
    Míg ugye eredetileg látszik a különbség Nate fején a netes képeken, ahogy egyre szebb lett a részek foyltán...most szinte egyforma. :D

• SlickAdam
    tengeralattjaros resznel en meg mai napig agyfaszt kapok. jo ertelemben.
    AZAVÍZ(tm)
  • Moby
    A látvány odakúrós volt, csak a tearing, meg a fosfrém nem. Kellett nekik idő, mire kitanulták a hardvert.
  • darkSectorxxx #37933
    Benne van a pakliban, nekem ez így már egy más játék...nekem ebből 3 végigjátszás lesz szerintem.
    1-et mindenképpen, nekem az 1 2008-ban vagy mikor vettem a ps3-at már nem feltétlen tűnt akkor odakúrós látványnak, az erdő pl elég vicces volt akkori mértékkel....
    Most sme lesz jobb, de legalább más.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.28. 23:06:16
  • Moby
    Végtelenül nem érdekelnek ezek az unalomig, kifulladásik, pixelenként ismert pályák. Meg sem tudnám mondani hányszor ugráltam végig ezeket a táblákat.
    Jelenleg csak az uncharted4 érdekel, de lehet azzal is meg kéne várnom inkább a ps5-ös, 4K-s, 60 frémes, definitive verzát
  • darkSectorxxx #37931
    Azt írták az U1-nél fogjuk látni a legdurvább különbséget a látvány terén!!!
    Ti értitek mi a faszra gondolhattak? :DDDDDDDD
    Én nem látok semmi eltérést.
    /// csak azt nem tudom a jobb oldali képen az a festékpaca mi lehet. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.28. 22:45:52
  • AntiHero
    de utáltam ezt a pályát.. :D
  • darkSectorxxx #37929
    Kinek hiányzik még Uncharted 4? :D
    Feltételezem ez lesz a holnapi demo.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.28. 22:22:02
  • darkSectorxxx #37928
    Nagyon jól tolom ezt a R6S-et. :D
  • darkSectorxxx #37927

• arty
    jo, nyertél, bevallom nekem is sok bajom volt vele :D
    de akkor nem jött volna ki..... ;)

amugy ds4 tényleg tetszik nekem is, de amiket az akkuról írnak/írtok, az komolyan ijesztő :(
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.09.28. 20:39:46