121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Amúgy ez miért kötődne a rest módhoz? Rest mód előtt hogy működött?
  • Moby
    A fórumléted minden pillanata ez a hónaljszagú önigazolás. Az aláírásod egy olyan játékot emleget, amibe egyetlen percet nem toltál komolyan. Ez volt a legfontosabb üzeneted a világnak. Vélemény valamiről, ami nem érint, amihez közöd sincs. Ugyanez megy a forza vs bármi témában. És a posztjaid 110%-ban.
    Vicc. Szar vicc, deeee vicc. Sajnos megint belefutottam véletlenül, pedig százszor megfogadtam már, hogy nem teszem, elolvasni is annyi haszna van, mint két útszéli kavicsot egymáshoz ütögetni ritmikusan.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.29. 21:25:56
  • darkSectorxxx #38003
    Tudom már nem kell mondani.
  • Moby
    A véleményed a témában tökéletesen ignoráns. Ebben is.
  • darkSectorxxx #38001
    Ez grafika nem játékosok felmérése. :)
    Miért szerinted Order-t hányszor vettem azóta elő?
    Mégis szebb minden más kategóriájában lévőtől.....márha létezik ilyen kategóriában más. :D

Ez olyan mint nekem a Witcher meg MGS V....szép szép, látom máshoz képest odabasz mégsem játszom velük.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 21:17:25
  • Moby
    Jaja, tök egyértelmű. Meg kell csak nézni melyikkel játszanak azok, akik amúgy mindkettővel játszhatnak
  • darkSectorxxx #37999
    Jó oks, nem érdekelnek mások engem sem, csak azzal törödök nekem milyen játékok kellenek.
    Csak mondom hogy nem feltétlen billen a mérleg az fps oldalára, vagyis nem egészen így ahogy Arty-nak mondtad.
  • Moby
    Én nem tudom ki és mi után sír, és nagyjából telibekettétorkon...
  • darkSectorxxx #37997
    Nekem 8 mit gondolsz, megnézed a videót és ennyi. full egyértelmű melyik faszább....most nem is értem min vitázunk megint.

• Totti5
    Én nem tudom. Egy biztos nincs géped nem láttad, valami videón valamit okoskodtak valakik azt mondod, de hogy mégis miről van szó az nem mondod.

Mondtam már, autós témában vagy tényekkel jön valaki, vagy ne szólaljon meg. Ez a semmit nem mondok, de mégis szakértem a halálom.

( én sem, soha egy posztal nem szakértettem bele hogy mit láttam egy BB vagy DS videón, egyrészt nem érdekel, másrészt nem játszottam nem látottam, így lövésem sincs semmiről )
  • darkSectorxxx #37995
    Igen sirnak fps után, csakhogy az fps növekedést a kipréselt látványhoz kérik, ez meg nem fog menni.
  • darkSectorxxx #37994
    Mi az hogy mi az hogy?
    Ránézel és aki nem vak az látja, ennyiről szól a dolog.

Most részletekben vesézzük ki vagy mi?
  • Moby
    Sajnos én semmilyen képletben nem bírok agyhalott idióta balfaszokkal kalkulálni. Mellesleg kurvára nem is tényezők. Abból a rakás szarból már tonnáknak kellet volna fogynia, szerintem már a kindertojásba is belekönyörögték, csak hogy a számok jók legyenek, ehhez képest...
  • Totti5
    Megint hülyének tetetem magamat.

Mi látszik a videón? mit nem vesz figyelembe? mi az hogy nincs köze a DChez?
  • darkSectorxxx #37991
    Szuper játékok ezek, egymáshoz mérten beszélgetünk most róluk nem az egész játékpalettát tekintve.
    A Project Cars-ban az eső még rosszabb, ellenben az autók kidolgozottságában Forza<PC<DC
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 21:02:15
  • darkSectorxxx #37990
    Hát hogy közel sem annyira vesz figyelembe tényezőket, illetve gyengébb.
    De ezt látni bármelyik videóban.
    Most ne noname multiplatform autós mércével gondolkodj gaygiságban. Csak egyértelműen köze nincs a DC-hez.
  • Totti5
    Mi a gyagyi a Forza 6 esőjében??! Mi?!!!!!

DC, Forza 6.

Én nem tudom máig elfelejteni a Horizon 2őt ami csodálatos teknóban.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.29. 20:58:42
  • darkSectorxxx #37988
    Forza 6 tartalmas szép 60 fps.

Driveclub legszebb, 4-ed annyi tartalom (pálya, autó) 30fps.

Csakhogy szerintem a Driveclub annak ellenére hogy 30 fps, amit nem értek miért gond, a sebességérzeten nem látni hogy szarul fut a játék, megy minden ahogy kell....

Most nemrég is volt egy teszt, hogy a Forza 6-ban szép és jó hogy már van eső, időjárás, csak éppen "gagyi".

Mindenki eldönti maga amit akar.

1 BIZTOS ha választani kell hogy csúcs préselt látvány 30-al vagy 60 mellett egy kompromisszum, akkor 10-ből 8 gamer, nem kisgyerek, hanem akik sokat játszanak, a grafra hajt, erről szól 80%-ban az sg is, minden négyzet, pixelt kipréselni a látványból.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 20:56:52
  • arty
    a szebb igenis grafot kéri :)
    fm6 _MINDENHOL_ a driveclubhoz van mérve és probléma nélkül megjegyzik, hogy szebb.... ami persze igaz, csak .. na :)

(fm6ra az elvetemültebbek még fanyalognak is, leszarja, hogy "deháthatvanfrém!!!444" :( )
  • Kongy
    Just Ubisoft things.
  • darkSectorxxx #37985
    Siege beta gecimód össze van rogyva folyamat kibasz, nem talál csapatokat, siralomház.
  • darkSectorxxx #37984
    Ja egyértelműen várom és ki akarom tesztelni majd, jobb-e lesz a twitch-nél. :)
  • AntiHero
    van capture cardom. :D Amivel lehet youtube-ra is streamelni, de így legalább könnyebb. :D
  • darkSectorxxx #37982
    png foto?
  • Moby
    Mindig minden gépem restben volt mióta elérhető. De ezek a mentések ottvoltak a fiókomon, a gépcseréknél onnan szedtem le mindet.
  • Totti5
    Nagyon bejön ez a környezet és kor.
  • AntiHero
    Youtube streaming jó. A többi felejtős.
  • Totti5
    Én igen, de ha nincs normális jelen szál, akkor inkább ne legyen semmi. AC4 kiábrándító volt jelen korban, a noname karakterével. Unity esetében végig ott voltam az adott korban, jelen kor 1-1 modernori "felesstől" eltekitve eszembe sem jutott.
  • Totti5
    "de hat vagy az EA-bullshit-cunami exklu licenszekkel"

Tegyük hozzá a Fifa meg a BL mentes, mert EXLUZVIE A PES vette meg aztat.

Amúgy a Fifia kiváló lenne, a menü, tartalom, körítés TOP mint mindig a graf is brutáljó ( havazás, eső, KÖD és még több féle időjárás beszarás és a dinamikusan kopó gyep egyszerűen csodálatos, annyira szép és látványos, hogy becsúszos és sérül a fű ), de viszont a passz rendszert agyonbaszták, ez most a gond vele. Talán peccselik... muszáj lesz nekik, mert ez így nem jó irány.

Amúgy emiatt minket érdekel a PES, mert online a Fifa most nem jó így ezzel a passz rendszerrel. Csak PES meg online co opba.... sok jót nem hallani róla.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.29. 19:33:03
  • TDC Geronimo
    Használtad a gépet rest módba? Csak mert magától a gép jelenleg akkor tölt fel mentéseket, ha rest módba rakod, de ahogy nézem 3.0ba már be lehet állítani auto uploadot.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.29. 19:19:19
  • TDC Geronimo
  • shaddam
    Gondolom a Desmond szálra már senki sem emlékszik. A trágya unity után ezektől semmit se
  • Ulthane
    Ezt én is megerősítem. Az MGSV ugyen leszipkázná a felhőből a GZ mentéseit, amik pedig voltak, mert toltam. S akárhányszor próbáltam, mindig azt írja az a szar, hogy nincs elérhető mentés. Anyátok.
  • darkSectorxxx #37972
    Ez az nem is kell mellétenni a ps3-at. :)
    Mondjuk ingame nemsokfaszt látni a karakter arcáből...szóval lehet csak átvezetőkön rántottak.
  • Ulthane
    Igen, sajnos. Amit csak azért tudok "megérteni" valahol, mert mi mást vegyenek? Tényleg megint ott vagyunk, hogy nincs nagyon játék. Persze lehet 3szor végigtolni ugyanazt a kedvencet, de hát az nem egyenlő a friss élménnyel.
  • Ulthane
    Megerősíthetem. Én részese voltam a bétának, kis túlzással szinte semmi újat nem találtam benne.
  • Kongy
    és venni fogják megint, mint a cukrot. Hülye zombik.
  • TDC Geronimo

Bottal se. Unity esetéből nem tanultak.
  • Moby
    Ja, a 10Gb online storage....VGmelyik nap ki akartam fotózni a pár hónapja magára hagyott, ősrégi uk accom BB profilját, amivel majdnem a psn éra kezdetet óta nyomtam. Felvittem az új gépre, kértem rá 48 órás psnplust. Beléptem az online storage-ba, és se BB mentés, se semmi lófasz, kb 5 játék mentése van bent, azok is ilyen randomfaszok. Fogalmam sincs mi történt a többivel. Köszisony
    Lejár a 3 hónapos psnp a másikon, és több pénzt ezeknek a gennyes tetveknek nem adok.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.29. 13:33:56
  • TDC Geronimo
    Holnap jön 3.0

Ahhoz képest, hogy kerek számozás lófasz ficsőröket hoz be

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.29. 13:28:15