121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • sublimaze
    Lényegtelen, ha nem hasonlítom semmihez, ez szerintem akkor is gagyi. Pop-nál nincs mit magyarázni, ott meg van magyarázva(homokszörnyek). UC-nál mi a magyarázat? Az, hogy az ovisok is játszhassanak vele? Szerintem nem kevésbé etikátlan halomra lőni embereket akkor sem ha azok nem véreznek. Így logikusabb lett volna elvenni a lövöldözés, vagy inkább az életek kioltásának a lehetőségét, Még az is lehet, hogy érdekesebb lett volna a játék. :)
  • Totti5
    "megismétlődik konzolokon, mármint hogy odabasz TR-nek"

Melyik része?

TR DEF gyönyörű, nem basz annak semmi oda. Ott van és kész... látod amit látsz, az meg nagyon szép és igényes.

Megint nagy szavak, meg az erőltetés teljesen feleslegesen.
  • darkSectorxxx #38087
    Részemről elvonatkoztatok a platformtól, mert mindkettővel ugyanazon platformon játszottam.....x360+ps3 avagy ps4 a remasteredek.
  • darkSectorxxx #38086
    Ebben egyetértünk.
  • darkSectorxxx #38085
    Ded tudom...az egy olyan comunity féle dolog....na csináljunk már! :D
  • darkSectorxxx #38084
    Bocs....én magamnak irtam hogy fos, nem érdekel...másnak lehet hogy köll. :)
  • darkSectorxxx #38083
    Milyen Mortal kombat?
    Mondom olyan mintha a POP-ot mérnénk más hasonlo (érteni: pop-hoz hasonló kalandjáték) játékhoz.

Vagyis kb Uncharted vs Tomb = POP vs Assassins Creed

Nincsen értelme.....
  • Totti5
    Nem tudom utánzatnak nézni. Alap dolgokat pakolták bele amitől ma akciójáték ma egy akciójáték + a kaland elemek. Hangulat patent volt, feszültség, vér, sötét. Nem az a heppy kaland. Platforming volt dögivel, nyitott terek sok sok játékelem ami izgalmassá tette. Szerencsére nem veszett el önmagában, a feszültséget és a tempót jól adagolta végig, annak ellenére hogy 1 helyszínen játszódott változatosra csinálták.

Tomb Raider közben egy pillanatra sem volt Uncharted feelingem... és fordítva sem.
  • TDC Geronimo
    Azt se tudod mi az akkor ne akarjál :D
  • TDC Geronimo
    2 ps4es cím nem AAA, de nem is fos
  • darkSectorxxx #38079
    Én akarok....miaz. :D
  • darkSectorxxx #38078
    fos-fos-fos-fos-fos....
  • TDC Geronimo
    ps+ október

Without further ado, here are the games coming your way on 6th October:

Broken Age (PS4/PS Vita)
    Super Meat Boy (PS4/PS Vita)
    Unmechanical Extended (PS4/PS3)
    Kickbeat (PS Vita/PS3)
    Kung Fu Rabbit (PS Vita/PS3)
    Chariot (PS3)
  • zzeN
    Láttam PS-en is visszatértél ehhez a szarhoz:D
  • TDC Geronimo
    Az. Kivéve, ha US storeba veszed. Magyaron biztos, de szerintem UKnél is
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.30. 17:19:29
  • Soldiers
    A Witcher 3 kiegészítője a PS Store-ban az magyar feliratos lesz? nem tudja vki
  • TDC Geronimo
    hát ez pl twitterre megosztott kép. jpgnél tele lenne artifactal meg fakó színekkel

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.30. 16:27:18
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    lossless PNG?
  • TDC Geronimo
    Végre png képek. Twitterre megosztva se úgy néz ki, mint a hányás <3

Valaki nem akar csinálni sg communityt? :)
  • Moby
    Szeretem az uncharted szériát, de ezt a dolgot soha nem szerettem benne, és bár technikailag magas szintet képvisel, akárcsak storytellingben, de a storytelling és a gunplay tökéletesen inkonzisztens, mert az egyik egy kalandfilm, a másik meg egy vérgőzös painkiller, ami néha meg van szakítva ilyen toldelőreakart típusú kamuplatforminggal.
    Ezt felróni egy másik játéknak csak a szokásos fanboiagyfasz.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.30. 15:42:12
  • Moby
    >de egy erószakosabb játék attól hogy véresebb nem aláz semmit ....

Bármelyik unchartedben több embert öltem, mint TR-ben. A különbség annyi, hogy az egyikben egy nő teszi (hűha), a másikban meg egy viccesnek beállított pali, aki ettől még egy kibaszott tömeggyilkos, egy centivel sem több.
  • sublimaze
    Szerintem POP-hoz hasonlítani is kábé akkora balgaság mint mondjuk a mortal kombathoz... Én csak arról beszélek, hogy ez így ebben a formában egy nagyon gagyi elem, megértem, hogy visszaakarják fogni benne az erőszakot, de ennyi erővel vizipisztollyal is lőhetnék egymást, vagy elvehetnék a lövöldözés lehetőségét, mint pl. az új mirrors edgbe. Mondom, én nem azt várom, hogy fröccsenjen az agyvelő, csak az a "vérpor" legalább legyen már piros... vagy inkább semmi.
  • darkSectorxxx #38066
    Én 1x végigjátszom a trilogy-t többször nem. :)
  • darkSectorxxx #38063
    Oks, én értelek, csak annyi hogy Uncsinak a seggébe semmit nem dugtak fel, csak jobban bejön a TR neked....az tény hogy a pálya sokkal összetettebb benne. Ezen kívül semmi más. :)
  • Ulthane
  • Tatyla
    A stílus az ami már sok...
    És nem csak ennél a kommentnél
  • Kongy
    Úgy látszik nem, ha animéről van szó :D Az szent és sérthetetlen.
  • Kandurex
    vélemény nyilvánítás még szabad
  • darkSectorxxx #38056
    Nem egyetértés ez max izlés.
    Csak annyit mondok hogy az Unchharted nem az a játék amit hasonlthatnánk máshoz. Ilyen téren.

Tomb jó volt a maga nemében ellenben uncharted-el semmit nem csinált pláne nem feldugást.

Ez kb olyan mintha a Prince of Persia-t összemérnénk valami újabb realisztikusabb agymenéssel. Nincs vér csak homok. Stb mégis akkora klasszikus hogy máig nem játszottam hozzá hasonlóval.

Lehet Tomb PC-n maxon szebb volt nem véletlen.
    Ellenben Uncharted képvisel máig egyfajta minőséget.

Látvány, animáció, dizájn, akár bugok csekély száma terén. És még lehetne sorolni, sőtt megkockáztatnám hogy ez most látványban hogy van UC remaster megismétlődik konzolokon, mármint hogy odabasz TR-nek.

De mindegy ha valakinek ez a könnyed mesés kaland nem feszik nem gond de egy erószakosabb játék attól hogy véresebb nem aláz semmit ....
  • Tatyla
    Fogd vissza magad mert én is és sokan mások is szeretik az anime és manga világát, ez amit te művelesz itt a beképzeltség legfelsőbb szintje, és innentől minden postodat törölni fogom válogatás nélkül ha nem változtatsz
  • sublimaze
    Ezzel én is így vagyok sajna... Én az uncsit még ps3-on toltam, viszont akkor a TR kimaradt, így store-on egy akció alkalmával vettem meg a definitive-et. Az első benyomásom rögtön az volt, hogy úh már az uc-nak is ilyennek kellett volna lennie (talán a drámai cinematic részekben lehetett erősebb, meg talán a bunyó), de legalább a TLoU szintjét kellene már hoznia a 4-iknek(tartalom szinten). A másik nagy negatívum nekem az UC-ban, hogy ez a hülye por száll az ellenből ha lövöd őket... Nyilván nem várom, hogy TLoU szintű erőszak legyen benne, de ha már nem véreznek, akkor inkább ne "füstöljenek", ez szvsz irtó gagyi... :D
  • zola2000
    Attól függ, amikor volt a street fighter, az nem vall elborult elmére, hogy "jó ez, csak legyen benne patak vér és kivégzések" ? de igen, japán verekedös játékokban nincsenek is kivégzések.
    Az fps pl önmagában elborult koncepció, mely szerint "én ölök halomra mindenkit, nem egy karakter akit irányitok" nem is létezik japánban fejlesztett fps.
    lehetne még sorolni, más szempontból keletről is lehetne ilyeneket irni logikusan miben roszabb mint a nyugati.

Olyanokon is felhúzom néha magam, hogy egyesek megbotránkoztak a dead or alive xtreme 3 cimü strandröplabda szimulátoron, pedig abban nincs semmi más jelenet csak strandröplabda, de ha a gta5 prostizós jelenetei meg rendben vannak, az nagyon álszent dolog például.

és azt, hogy a keleti médiavilág magyarországon olyan dolog hogy ne lehessen animés oldalakon kivül irni róla normális hangnemben nem fogom elfogadni soha.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.09.30. 11:32:09
  • zola2000
    Bocsánat, ez nem a stilusom, csak kicsuszott.
  • Ulthane
    Ez nézőpont kérdése. Tény, hogy sok szar van a nyugati játékok között, de hogy az anime-manga világ önmagában elborult elmére vall, az egészen biztos. Meg az összes borzasztó ilyen játék a szörnyű zenéjével, karaktereivel, meg úgy, ahogy van. Ürülék a legrosszabb fajtából.
  • zola2000
    Az amerikai szaroknál mind jobb.
  • Ulthane
    Na majd a Mafia 3 és a Mass Effect. :)
  • Kongy
    Engem inkább az, hogy erre van kereslet :D De egy olyan világban, ahol az AC és a CoD évente jöhet, én már semmin se csodálkozom :)
  • Ulthane
    Tehát most leírtad, hogy miért de, miért bújhat Lara mögött el Nátán. :) Engem a nyökögés egyáltalán nem zavar (melleslág Nátánban is van), ellenben a bugyuta, erőltetett poénok, sekélyes párbeszédek, és elképsztő béna karakteranimáció igen.

A látvány valóban klassz, de tegyük hozzá, hogy a Naughty a játékosokban kialakuló ütős érzetet a túlhúzott, túlmeleg, teljesen életszerűtlen színeivel éri el, nem a textúrák minőségével. Ha megnézel egy belső teret a ND játékokban, mind hányadék. A Collection demóban is.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy az Uncsi egy rossz sorzat, egyáltalán nem, s az akkori felhozatalban meg volt a létjogosultsága, de most már nincs. S marad a lesajnálás.
  • Ulthane
    Ízlések és pofonok, engem ez a beteg japó anime-manga dragon quest final fantasy ürülék mindig megbotránkoztat.