121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    "Szal megint az derült ki, hogy ha valahol vért okádsz, akkor rosszkor vagy rossz helyen."

isten hozott a DaS -ban...
  • Kandurex
    No Man's -be a vége felé van egy harang (fent a platformon) azt meg kell kongatni, erre bejön a hajó és...

szerk: van ott arra egy rövidítés is, egy fa építmény-híd amit le lehet rúgni és úgy majd könnyedén felpattanhatsz a hajóra, ha netalán tán beadnád a kulcsot. (a facsillár szerűséget meggyújtottad? jó nagy pálya részt bevilágítja, a genyó pókszerű lények pedig rettegnek a fénytől)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 09:55:42
  • Moby
    Tegnap lementem No Man's Wharfba, egyhúzásra kipucoltam az egészet bossostól. A vége gecijó volt, mert felmentem a hajóban a létrán, és mintha valami kincsesláda is lett volna, de ott pompázott a fényben az a tájoló vagy mi a retek, gondoltam megnézem, és bennnnngggg. Már sosem tudom meg mi volt abban a ládában :(
    És most fogsincs, hogy merre tovább :( Látoma térképen, hogy csomó hely van, de nemtudom hogy jutok el bármelyikre. Illetve egyet tudok, Lost Bastille-ban van egy opcionális hely, de oda pharros lockstone kell megnyitni, azom meg nincs, és ahol tartok ott még szerezni sem tudok. Tehát másfele kéne menni, csak nemtudom hol. Jó stattal ez a No Man's wharf már tök nudli volt. Szal megint az derült ki, hogy ha valahol vért okádsz, akkor rosszkor vagy rossz helyen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.06. 09:50:10
  • Ulthane
    UC3-nál konkrétan egy különbség van. sötétebb a bőre.

Figyi, ez végképp nevetséges. Indítsd el a videót, már a budis jelenetnél látszik, hogy a PS3 szebb, a PS4 annyiban más, hogy sötétebb, dettó a következő jelenet, az erdőben... Attól jobb, hogy sötétebb?
  • darkSectorxxx #38529
    Végülis nem fogja fel, akkor ha ez igaz lenne a pc-n sem látna senki különbséget. :)
    Hidd el az nagy eltérés.

Plána úgy ahogy a mai remasteredek jönnek. :)

A poén az hogy nekem elég lenne Uncsi téren a felbontás és fps is nem hogy még ez.
    Lehet a videóból nem jön annyira át.
    De nézd meg megint, pláne mikor zoomolva lövöldöz, eleve a stukkeren látni meg a karakteren hogy ég és föld.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.06. 09:15:38
  • Ulthane
    Az esetleges grafikai különbségeket a játék közben úgysem fogja tudatosan az agyad, így elhanyagolható. Az egyetlen jó dolog ebben a verzában a 60 fps. Az tényleg látszik rajta.
  • Ulthane
    Idióta!
  • Moby
    Az óriási, hogy a prerendered cutscene videók az eredetiben jobb minőségűek, mint a remasterben.
  • darkSectorxxx #38525
    Van bőven ;)

De itt nem szarból építenek várat.
    Nézd meg jobban a képeket van eltérés, de látszik a demóban is. :)
  • Ulthane
    Szomorú ez, Dark. Gyakörlatilag semmi külünbség nincs.
  • darkSectorxxx #38523
    Erre csak 99% esély van. Szinte semmi esély :D
  • darkSectorxxx #38522
    Kreativitást ha jól emlékszem legutóbb egy túlélő játékban alkottak, amit elvileg remélem jól emlékszem ők csináltak.

Ennek a címét elfelejtettem de kicsit vázlataiban hasonlít a Last of Us-ra.

Sőtt megvan mit telepítek fel ha hazaértem ;)
  • darkSectorxxx #38521
    Hát végülis egyik sem szar, a hibák amiket ráaggattak vagy technikai, pc-n vagy olyan elem amit sandbox játékban szinte kikerülhetetlen.
  • R0GUE
    Far Cry? A 4 után óvjon meg mindenkit az Ubifost mégegy olyan repetitív copypaste dögvész szartól ha ismételten egy minimálisan modolt FC3-at akarnak lenyomni az emberek torkán új térképen...
  • Tommy H
    Na ja.Látszik is mire mennek.Van xx stúdiójuk világszerte,megannyi"dolgozójuk" kreativítást meg ne keressünk a takarítóban sem..
  • Kongy
    A 2008-as isteni játék volt, csak a sok agyatlan gyökérnek nem vette be a gyomra, mert kicsit más volt mint a többi, kicsit mertek újítani.... aztán elkezdődött az AC-sorozatgyártás.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.05. 23:44:06
  • darkSectorxxx #38517
    Prince?
    Hát az AC asszem többet hoz nekik a konyhára, valjuk be a trilogia után valahogy elvesztették a fonal végét....szerintem legroszabb esetben hulladék remastered lesz belőle. :P
  • darkSectorxxx #38516
    :D
  • Kongy
    Pfff... akkora csalódás lesz, mint a ház... akarom mondani a Watch Dogs :D

Amúgy csak egy kérdésem van: MI AZ ISTEN VAN A PRINCE OF PERSIA-VAL?
  • darkSectorxxx #38514
    Manapság rengeteg cég, fejlesztő, kiadó ezen munkálkodik, hogy kihúzzon minket a mátrixból és lássuk a valóságot.
    Hogy minden szar.
    Köszönjük nekik meg. :)
  • Tommy H
    Inkább Watch Dogs 2 lenne.Erre megint jönnek idén AC meg FC-al.Gratulálok
  • Paranoia
    divizsön... amennyire rá voltam izgulva,annyira el is vették tőle a kedvem...
  • darkSectorxxx #38511
    Assassins Cry? :D
  • darkSectorxxx #38510
    Jó majd jön a Division és......

Ha nem lesz Division, akkor csak simán Vision. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 23:19:17
  • arty
    csak akkor miért farcry? javárj, ubisoft. nincs kérdésem - legalább nem egy assassin creed mellékág

őskorban kraftolni - engem totál nem vonz, márpedig tuti a sandbox (ócsó!), így a dögunalom is.

• Kongy
    Az sajnos nem megy a Ubisfosnak manapság... :(
  • darkSectorxxx #38507
    A 4 epizód után meg kézenfekvő lenne egy normális játékot csinálni. :)
  • Kongy
    Hát ennyi nyilazás, meg vadászat után elég kézenfekvő volt az őskori téma.
  • darkSectorxxx #38505
    :D
    Nekem a képről picurkát a Zeno Clash jutott eszembe bár ott eléggé földtől elrugaszkodott dizájn volt, mésgis az ugrik be aképről. :D
  • SlickAdam
    nem volt hulye a te bakterod!
  • darkSectorxxx #38503
    Várd ki a végét, gépfegyver nem de sorozatkavicslövő? :)
  • SlickAdam
    geppityu nem lesz benne, az eleg valoszinu. mar jo.
  • darkSectorxxx #38501
    Hát nem tudom, egyelőre nem tudom várhatok-e ettől valami meglepőt vagy csak skincserés FC? :D

A vicc hogy most megint elszólták magukat a szokásokhoz híven, vagyis a stream feleslegesen húzza az idegeket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 23:05:11
  • SlickAdam
    hmm, meglepöen erdekes! öskor + bunkosbot. fakkjee.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.05. 23:01:46
  • darkSectorxxx #38499
    FAR CRY PRIMAL

• darkSectorxxx #38498
    A cod még szarabb. :)
  • darkSectorxxx #38497
    U2:

U3
  • arty
    crysisban a pálmafa PONT ott törik meg, ahol lövöd
    crysisban a lemezbódék abszolut a fizikának megfelelően dőlnek össze, attól függ, hol és hogyan találod el
    bf4-ben szintén elég jól számol a játék. ha sok fal van szétlőve, leomlik "minden"

r6ban én csak lukacsosodni láttam az épületet..... primitivség. ez nem rombolhatóság, mert nem rombolsz szét semmit, hanem csak "kiluggathatóség" - 2015-ben ~szégyen
    és senki ne jöjjön azzal, hogy a cod mégszarabb ;)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.05. 22:32:47
  • darkSectorxxx #38495
    Ejha még így 25.5 órával a megjelenés előtt! :D
    Sok helyen látni azt is hogy a növényzet több/sűrűbb. :)

És az a tengeralattjárós jelenet. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 22:30:34
  • darkSectorxxx #38494
    Az a pálmafa szétesk ja, de nem ahol meglövöd, BF senem, itt ha 2 miliméteren lövöd-ütödf a falakat akkor ott rogyik meg nem egy adott hatósugárban vagy 2 méterrel arrébb. :)