121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ujjat nem lehet venni hozzá? :D Olyan fasza most ez a setupom, valami fájni fog akkor érzem...
  • Kandurex
    A kúthoz kell a cicás gyűrű! (5k pénz a macskánál) (vagy a létrás muksó)

Nagyon jó a cicás gyűrű, van estus shard amit csak azzal lehet elérni meg mondjuk jó pár cucc, quest line -ok stb.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 12:54:36
  • Ulthane
    Megvettem.

Ez is kurva Moby miatt van, ő rángatott bele a Bloodborne-ba Slick-kel meg Noorbival karöltve. Darkról már ne is beszéljek!
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.06. 12:50:54
  • LBandi77
    Attól függ milyen a fegyver,pl 1 str S fegyvert kenegetni kell mert megmarad a fő statja és hozzáadódik a kenés is.De pl megtalálod az alapból poison katanát akkor azt érdemes még poison felé fejleszteni mert 2 találat és a nagyobb ellenfelek is mérgeződnek.De sok fegyver más más dologra skálázódik.Gyakorlatilag a lehetőség végtelen,és persze az is számít hogy a karaktered merre fejleszted.Én pl. most dex faith karakterrel megyek.
  • Kandurex
    kenegetni és mágiázgatni, mert ha rádobsz valamit véglegesre, akkor elveszti a skálázódását....
  • AntiHero
    Mindig tanul az ember valamit. :D Melyik éri meg jobban? kenegetni vagy rárakni a vérzést?
  • LBandi77
    Ha csinálsz blood kardot akkor már nem tudod bekenni.
  • Kandurex
    soul vessel kell hozzá, de gondolom az lesz neki
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 11:57:50
  • LBandi77
    Azt tudod hogy ha visszamész a játék elejére a nyanyákhoz akkor újra tudod osztani a statokat?Meg kapsz 5 humant is.Adp legyen legalább 20 jobban el tudsz gurulni a támadások elől,miracle-hoz nem árt 1 jól felhúzott chime.vagyis csak ezzel tudod használni.
  • AntiHero
    Ja hát ott már mindent beraktam. Utána láttam, hogy ahhoz majd faithre kell gyúrni. Minden esetre most farmolok kicsit aztán tolok egy vérző kardot + bekenem valami szutyokkal a kardot :D

Így lvl 146-on.

VGR - 40
    End - 40
    Vit - 35
    STR - 30
    ADP -15

Kb ennyire raktam. Meg ATN-t feltoltam 10-re, hogy legyen egy spell slotom. Ezután szerintem megy fait felé a kari.
  • LBandi77
    Néztem ahogy csinálod,-tök jól gurulsz el tedd le a pajzsot,fegyver 2 kézbe és villám kenőcs a fegyverre.egyébként néztem hogy beraktad a sunlight blade miracle,azt csak 30-as faith szinten tudod használni,egyedül a pyro varázslatoknak nincs stat követelménye.
  • LBandi77
    Pedig az a pyro kesztyű jó ám,a gyűrűt meg tudod venni malujában a macskától.
  • Kandurex
    úgy, úgy...jöhetnek neki az aljasságok!

szerk: az előbbihez még, mindig a közelébe légy! ne távolodj el!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 11:40:50
  • AntiHero
    Köszi, megnézem úgy. Vagy esetleg csináljak egy vérzést okozó +10es Bastar Swordot? (azon gondolkodtam így elvérzik.... Vagy esetleg méreg sebzést?)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.06. 11:38:42
  • Moby
    Az 1-et három hét alatt toltam le.
    Olvasgatni kell a hinteket, meg a wikit, leírásokat. Ez inkább ilyen kutakodós cucc, bár lehet ezt is nyomni gyalumódba, csak ahhoz előképzettség kell, mert amúgy elég sok az áthallás, meg az azonosság a részek között. A harc részére ki vagy képezve BB által, azzal nem lesz gond. Tudsz tőle olyat kapni, amit viszont a BB nem ad meg. Az inkább pocsolyákat, meg grafot ad. Ezeket eleve tolhatod akár mágiával, akár az elejétől is, sokkal mélyebben, mint amire a BB ad lehetőséget. Bár pont tegnap volt az első PVP élményem, bejött valami nagyon okos mágus, tolta ott ott nekem a csimbummcirkuszt, volt lézerágyú, minden, el is fáradt bele, arcontöröltem, aztán kapott egy backstabet, és szomorúan távozott a világomból :)
  • sublimaze
    Ha több hónap poklot látsz benne akkor ne vedd meg... :) Bár először nálam is nagyon rossz benyomást tett, de az atmoszféra nekem annyira bejön, hogy kitartottam, megszoktam, megszerettem. :) Mostmár bejön mokuskodni is. Amúgy szerintem vegyél lemezest olcsoér.
  • Kandurex
    Na annak én is neki zúgtam vagy 10X..kurva nehéz tud lenni, akkorákat üt, mint egy gyorsvonat!

Protipp melee:

kend be a fegyót valami gold pine vagy dark, fire stb. cuccal
    ne légy mohó, ha csak egyszer megütöd, azonnal táncolj el
    van egy alkalom amikor leül varázsolni akkor lehet csépelni, mint a vetést
    mozogj, ugorj el folyamatosan, itt a defensive taktika szart nem ér

(ezután fogod megszerezni a király kulcsát amivel az eddig zárt területekre is eljuthatsz)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 11:33:59
  • sublimaze
    Mimimi? Ballistas terem? Stamina booster jól jönne, pont megvan még az a lockstone, bár így most elbizonytalanodtam, hogy hol kéne elhasznalni. :/
  • AntiHero
    DaS2:

Velstadt The Royal Aegis Boss-ra van valami egetrengető taktika vagy segítség?
    Érzékeny valamire? Vagy csak türelmesen ugráljak?

Most csak ő van hátra, mindenki más fekszik akit eddig el lehetett érni. :) Így idegesítő, hogy nála ragadtam meg.

• Ulthane
    De ez akkor többhónapos pokol :)

Bameg, még a végén megveszem. :( Kell ez nekem?
  • sublimaze
    Az tuti, hogy az internet előtti világban nem boldogultam volna a játékkal, mert kb. semmilyen szinten nem tanít (tudom, de, de a különféle descriptionokből okulni nekem már már rébusz ), viszont ha pár dologban felvilágosulsz, utána már kezd magától ertetodove válni minden. Az van, hogy egy percig sem fogja a kezed a játék, tök egyedül vagy, talán egy könyv szintű manual segíthetne... :)
  • Moby
    1-et. Már elvásároltam. Kellett a staminabooster ring a ballistás teremből (bár azóta van shieldem is ami tudja, csak amúgy meg elég kaka, szal maradtam a gyűrűnél).
  • Moby
    Gecijól néz ki. Nem bloodborne, más a stílus. Nincs benne pocsolyaszimuláció sem. Kevésbé techie cucc, hiszen ez még eleve prevgenre készült. De az art+atmoszféra ezt bőven pótolja, ráadásul a DaS-sok _SOKKAL: változatosabbak, mint a BB. De amúgy meg nagyon ritka alkalom az, amikor egy fromjátékban van idő/lehetőség a grafikán merengeni.

>Baszki, ebben a játékban ennyi mindenre kell figyelni?
    Ezt mondtuk már sokszor. Ez nem BB. Ez nem darálda.
  • sublimaze
    Lockstonet tudsz venni a nénétől akinek az a létesítmény van a hátán (hacsak nem vasaroltad fel).
  • Ulthane
    Baszki, ebben a játékban ennyi mindenre kell figyelni? Az a baj, hogy é n kurvára nem szeretem, ha egy játékban elakadok, és youtube videókat meg végigjátszásokat kell böngészni. :( Ez nekem túl összetett lenne.

Moby, szerinted ez kurva jól néz ki? Hangulatosnak lehet, hogy az, de mint grafika, szerintem nagyon ronda. A Bloodborne-hoz hasonlítsd, azt ismerem. :)
  • Moby
    Illetve emlékszem, még things betwixtben az egyik fa ködje előtt is áll egy...mindegy, ennyit nem tudok felkelteni most, majd megnézem a térképen melyikkel járok jobban :)
  • sublimaze
    Igen kb. Ng+ lesz a játék egy csapásra. Én lost bastille-ig szivattam vele magam, még awestonet is szereztem, de már már ott tartottam, hogy elpasszolom a játékot, mert az utolsó kis nyiszlett mob is betonból volt, így az első vegigjatszas kb. elvezhetetlen, mert még a harcot is esélytelen kitanulni ha úton útfélen kinyirnak.
  • Moby
    Nem, mert nincs meg a gyűrű, és megpandelek ha beleesek. Az az átfordít egy ajtót jó lehet, emlészem van egy fogantyú, amit előtt egy statue áll, de egyet fel tudok éleszteni most is. Megpróbálom, jó tipp, köszi!

/a pyro kesztűty leszarom, így ezek szerint nem ért kár :D
  • Kandurex
    és még nagyon az elején vagy, később olyan pályák jönnek
  • Moby
    Kurvajól néz ki.Az atmoszféra ugyanolyan odabaszós, mint az 1-ben.
  • LBandi77
    Malujában a kútban voltál már?illetve ha malujából az erdő felé indulsz el lesz 1 nő aki átfordít 1 ajtót arra is lehet.egyébként a pyro kesztyű maradt a hajón.
  • Ulthane
    Tegnap majdnem letöltöttem store-ból DaS 2-t. De előtte megnéztem az előzetest az adatlapján. Hála istennek! Elment a kedvem tőle. Szégyen ez a grafikai színvonal egy remastered játékban. :( Vállalhatatlan.
  • Moby
    Meg. Lost Bastille egyelőre pipa, amíg nem tudok továbbmenni Belfry Luna-ba. Tehát másfelé kell mennem, de nem gond, kiyoutubeozom. Valahol biztos vannak ajtók, amik nem nyíltak, mostmeg már nyilnak. Csak nem emlékszem rájuk.

/nemtudom mit csinál, mindent szopattyú üzemmódba kapcsol.
  • Kandurex
    [elgondolkodik....] az nem az amikor rögtön NG+ -ba rak?

[röhög]
  • Kandurex
    óóó bakker, nem emlékszem nagyon már, hogy onnan mi merre...talán....hm...nem vagyok benne biztos, hogy.....

....a 3 őr megvolt Bastille -ban?
  • Moby
    Ha nincs sublimaze véletlen posztja a covenant of the champions/fittest-ről (amibe én is beléptem), akkor ott is ragadok az egészben.
  • Moby
    Sinner's Rise-t már korábban kipucoltam (Pursuer után elvitettem magam a madárral lost bastille-ba), Lost Sinner is fekszik már, meg a 3 köcsög is. Belfry Luna-ba az út pharros creation-ön keresztül vezet, de nincs pharros lockstone-om. Lost Bastille további része egyelőre zsákutca.
  • Ulthane
    de olyan szinten gyűlöltem meg ezt a játékot, és ezen keresztül ezt az egész világot, hogy arra már szavaim sincsenek. Bloodborneostól, mindenestől. Egy állat vagyok, hogy ennyi idő basztam bele ezekbe csak azért a néhány pillanatért, amikor a trialt épp success követte. Borzalom. Maga a kénköves pokol ha belegondolok.

• Kandurex
    akkor jó az irány... Lost Bastille.... ott lehet majd tovább menni Sinner's Rise -ba vagy Belfry Luna -ba. (ez utóbbi igazán szórakoztató lesz a DaS 1 kikacsintással) :)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 10:01:31
  • Moby
    Mondom, az megvolt, levágtam a bosst is a hajóban, a boss végén volt az a tájoló meg a láda, namost én nem a ládát nyitottam ki elsőre, hanem azt a baszt néztem meg, erre elvitt a hajó lost bastille-ba, és ki is rakott a gecibe LOL

/azok a pókszerű lények denevérek, én fáklyával a kezemben vágtam le őket, olyankor csak menekülnek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.06. 09:59:12