121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem azt ecseteltem, hogy van? nem viccből irkálok ide. -
Azért vannak ott a kreatívok h kitalálják. Nekem nem kell élethűség ősember szimulátor, csak egy játék oda meg ki lehet találni fegyókat és ahhoz nem kell puskapor meg lézer. -
Tehát amiben nincs M16 és/vagy desert eagle, az nem is gazi játék.
Énnemtudommiapicsátszenvedekezzeladarksoulskettővel. Szóhattál vóna előbb is :( -
Úristen milyen durvaságods az Uncharted. :D -
:)
-
az én verziómban eleve a jövőből érkeznének a harcosok, m60 al a hónuk alatt ... és lehetne bambuszból skulót kraftolni ;)))
nyilak, ph*szmeg.........
-
Akkor ezt most vegyük úgy, hogy gecinagy szerencsénk van azzal, hogy nem te rendezed ezeket a játékokat
-
Hát akkoriban nem is voltak fegyverek, hiszen nem is ettek ugyebár húst. Húst akkor kezdett fogyasztani az emberiség, amikor megjelent a hús a tesco polcain.

-
Tommy H #38685 PES Master Liga miért nem lehet stadiont választani?Mindig Konamit erőlteti -
esetleges nyilazos puttyputtyon tul megáll a fantáziám .... :D -
Durván 2 óra stream!!! :) -
US-be van egy cuki kis theme.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát ebben a korban milyen fegyók várhatók? Vagy időutazós? Idegen létformák, technológiák? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.06. 23:03:27 -
És szerinted ebben nem lesz lődözde? Ne kúrjatok már fel... -
Ez poén akart lenni tudom hogy nem helyettesíti amaz a szemüveget. :)
Miért neked van VR? -
Nemá, ismét megleptél, mennyire reálisan látod a világot, és mennyire körültekintően és alaposan körbejársz egy témát még ide beföfögsz valami szarságot .
Amúgy most toltam az Amoung the sleep gamet (amibe kisbaba szemszögből nyomjuk) VR-ban+PS4 kontroller .Elég beteg így :D
A PS4 kontroller giroját be kellene állítani még aztán a többi játékban hadonászni is tudnék :D
Van kraft a telós VR-ban is, de rengeteg hozzáértés, de hdmi és direkt támogatás hiányában eléggé korlátozottak a határai. És nem a telefonon futó játékokról beszélek most....mert az megmarad olyan szinten mint mobilgaming. PC Hardcore normális játékok is tolhatók, egész jó hatásfokkal, de rengeteg meló összehozni :)
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.10.06. 22:51:25 -
Ja nincs eltérés a videót nézve csak a logo....
Amúgy a fofámról ég a bőr, hogy ma néztem van olyan lehetőség hogy átállítani a PS4 gombkiosztást. :D
LÓÓÓÓL
Ezt nem értettem egy cikkben mikor írták hogy ez lesz X1-re az Elit kontrollernél és visszafelé a régiekkel, és nem értettem miért írták hogy ez PS4-en is van....Ma megtaláltam. :)
Még annyi hogy van néhány új funkció, lehet nem 3.00-ás csak én nem láttam, pl lehet kérni invite-et watchingoláshoz. :D
Meg pl személyes változás hogy a PCM hangot át lehet állítani Dolby vagy DTS-re a tv-n, hát kuvára nem mindegy. :D -
Nem, a PS4 channelen van. Tök ugyan ez a videó van az Xbox channelen X logóval.... -
Directe ps4
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.06. 22:09:47 -
De most komolyan.
Sok csicska meg veszi 100k-ért azt a VR szemüveget? :D
Szerintem ez konkrétan onnan van. :) -
Vajon PS4-en is fog így kinézni a játék? -
SlickAdam #38671 en az FC3-at nem birtam, mert tul szines volt, najsz & pritti, tulszaturalva. fuj. hanyinger.
FC4 meg hatra van, mar mr. polc-nal vendegeskedik joideje. himalaja temat imadom.
meg az ösembert is, mert szeretek buta lenni. -
lődözde nélkül mi marad egy fárkrájban? crafting.
hányok, hánytam tőle a háromnégyben is, mer' dögunalom, de kb minden játék erre ment rá... grindelj, mer' az játékélmény :( -
Ja aki elfelejtette volna, holnap (2015.10.08) ingyenes Battlefront demo....... -
Sajnos a 4 nálam nem futott, a gépem szar hozzá pc-n csak havernál játszottam, de neki csak medium ment, télleg szép játék ez tény....
Igazából nekem mindegyik rész megfelelt látványban, a 3-ban nagyon tetszettek a különböző pályarészek eldugott helyek érdekes titokzatos kis részek....
kicsit Tomb Raider-es feeling (nekem), hajóroncsok, barlangok stb.
Mondjuk a 3. rész ment nekem de az senem fullon.
Első rész EPIC.
2. ban meg nekem annyi maradt meg hogy tüz, kiszáradt fű, tűz.... :F
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.06. 21:28:30 -
A 3-at pécén toltam, a legnagyobb gondja technóban az volt, hogy picit nyektetni kellett s 60fps-ért, de annoi bedobtam egy 760-at a gépbe, és megvolt nyektetés nélkül. A 4-nek már semmi baja, és a konzolokon is szép munka. Mostanra kurvajó lett az a motor. Azon biztosan nem fog múlni, hogy jó lesz-e. A témaválasztáson sem. FC esetében meg nincs olyan, hogy megszokott. Anno volt egy rohadtjó, és jövőbemutató első rész. Aztán hosszú csend, és egy kurvaszar sótlan második. Aztán egy csodálatos harmadik, majd egy - a szériarajongóknak- csalódás negyedik. Ennek a mintavétel szerint is jónak kéne lennie :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.06. 21:24:27 -
Jogos...a legtöbb hiba amit felhoztak álltalában ez a másolda meg a technikai paraméterek inkább pc-n, amúgy nagy hiba nem volt velük.
Ez is biztos hozza a megszokottat. -
Fogalmam sincs miről beszéltek. Az FC alapmechanikája kurvajó. Ez a 3-ban kiderült. Ha jó a körítés, MŰKÖDIK az egész, méghozzá szórakoztatóan. A 4-nek a legnagyobb bűne az volt, hogy egy copycat SE, hanem inkább ripoff. Na ez meg nem. És a kor több, mint érdekes.
SZINTE nagyobb az esély, hogy jó legyen, minthogy szar. Majdnem azt lehet mondani, hogy szándékosan lehetne elkúrni. Jó a mecha. Jó a motor. Jó a kor. Érdekes a koncepció. Ez majdnem több, mint amit a mai játékokról általában el lehet mondani. -
Hát nem tudom a játék milyen lesz de ez a borító szerintem nagyon állat (értitek ÁLLAT. :D)....bár érezhető a stílus, de sok fejlesztőnek van egy úgymond sajátossága, legalábbis szerintem.... vagyis a legtöbbnek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.06. 21:15:25 -
Hát nem tudom, sírjak vagy nevessek?
-
FC 5 dobozkép:
Jó ez a Comuniti....
-
nagyon pöpec lesz -
Ahogy felétek csak ész nélkül. :D -
Magyar felirattal.:
Én is sajnálom magunkat (mármint magam, és még a másik magam, akire gondolsz, vagy nemtudom hogy megy ez felétek) :( -
Hát kitartást, és sok sikert, én sajnállak is titeket ezért, hogy mozgatni kell az agyatokat, holott ezt lehet full lazán is, mint egy kis bárányka. :) -
Neked könnyű. Neked megmondják kit köll utálni, meg kit köll szeretni, és te azt kiváló szolgaként viszed tüzön-vizen át :(
Nincs mindenki ilyen könnyű helyzetben. Vannak akik még [megborzong] GONDOLKODNAK is. Őrület. Skandallum :( -