121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Így van. Sok dolgot meg kell tanulni. Túl is lehet tölteni a fegyvereket amúgy.

Eleinte nem tudták, hogy lehet összekötni a lépegetőket. Most már igen.

Azert megnezném én egy masik mappon ugyan ezt. Pl az erdőbe. Nagy fun lesz ez. Gagyinak tünik, de szerintem sikeres lessz.
  • Kongy
    Őszintén szólva az elején én sem tudtam, hogy most mire jók azok az érmék szétszórva, meg úgy nagyon semmit sem értettem, és ideges voltam, aztán 2-3 meccs után átláttam a dolgokat. Nem lesz ez rossz játék.. még az is lehet, hogy megveszem?!
  • TDC Geronimo
    Amúgy azért is tűnik unbalancoltnak a cucc, mert a játékosok 90%a nem tudja mit kell csinálni. Most, hogy pár napja megy beta egyre többször nyernek a rebelek is. Én pl felszedtem egy orbital strikeot, megvártam amíg lehet sebezni walkert és 50%ról 0ra szedtem vele, nyertünk is.
  • darkSectorxxx #39211
    Gyertek gyertek. :D
  • darkSectorxxx #39210
    Ottvan!
    Pont ezt akartam mesélni egy csávó azt mondta még SOHA nem nyert amikor a lázadók oldalán harcolt, vajon miért?
  • darkSectorxxx #39209
    Énis Mad Max-et akarom inkább dcsak azt hittem még érdekel a Metal. :D
  • Kongy
    Na requesteltem is egy tagságot :D

Igen sajnos a Battlefront-ban a Walker Assault-ban kicsit OP birodalminak lenni, lévén a lépegetők elég nagy túlerőt jelentenek. Oké, hogy így volt a filmben is, de ez egy játék, illene balanszolni rendesen.
  • Ulthane
    Persze, SG Forum PS4 HUN a neve.
  • Tatyla
    Battlefront Beta nem holnap,hanem holnap utan oktober 13 lesz vege. A jatek keszitok is elismertek,hogy lazadoknak sokkal kevesebb az esely nyeresre mint a birodalmiaknak,es termesztesen sok jatekos is panaszkodott. Ezert ezeket is allitgatjak,ezert is lesz kibovitve a a Beta. Szoval hajra sracok,meg egy nap pluszba.
    SoneecHUN
    via playstationlifestyle
  • SlickAdam

bar lohaton jol meg tud zuhanni Novigradban. szerencse, hogy mindig gyalog tolom ott.:)
  • AntiHero
    Majd akcióba behúzzuk. :)
    Akkor már inkább Mad Max. :D
  • darkSectorxxx #39203
    Metal már nem is érdekel?
  • darkSectorxxx #39202
    Moby:

"Until Dawn - a fejlesztőket is meglepték az eladások

A Supermassive Games teljesen elképedve számolja az eladásokat, és már beszélnek a második részről is.
    Az ősszel megjelent horrorjáték, az Until Dawn hatalmas siker lett a producer, Pete Samuels szerint. A pontos számokat még nem közölte de a PlayStation Lifestyle-nak adott interjúja alapján bőven túlteljesítette a vártat.

A PS4 főnöke, Shuhei Yoshida azt nyilatkozta már szeptemberben, hogy teljesen el van képedve, amiért a játék ilyen jól teljesít, annak ellenére, hogy milyen kevés marketinget kapott. A fejlesztők már azt is felemlegették, hogy a folytatás is tervben van. "Belső megbeszélések már folynak arról, hogy hogyan is lehetne megvalósítani egy Until Dawn 2-t. Nyilván nem lehet ugyanolyan, ugyanazokkal a szereplőkkel, főleg mivel egy részük meglehetősen halott lesz.
    "Éppen azt terveztük, hogy milyen más úton oldhatnánk meg egy Until Dawn 2-t, de erről azért még kicsit korai beszélni." Ti mennyire várnátok egy folytatást, és hogyan tudnátok elépzelni azt?"

Gondolom ezzel Yosi nincs egyedül....

Nincs megállás beindult a pénzgyártó gépezet. :D
  • darkSectorxxx #39201
    Meglátjuk megjelenésig még sok víz lefolyik. :)
    Csak annyit mondok elismerés a látványnak, de ezt így egy délután is sok , mert megunható szerintem...én azt mondom nyűgözzenek le, de ha kapna egy single modot akár később már nyomnék a process-re. :D
  • AntiHero
    Kinek mi. :) Nekem bejön nagyon. Így a beta végére már sokan megtanultak játszani. A felkelők is nyernek végre. (megtanulták, hogy összelehet kötözni a lépegetőket. Stb..)

Mint jeleztem én beruháznék rá. :)
  • darkSectorxxx #39199
    Ez a baj.
    Ez egy filmrészlet, egy csatajelenet.....annyiszor köt le, mint a film megnézése...:D
  • darkSectorxxx #39198
    Oks értem hogy filmhez hű, de a játék az nem elég ha hű a filmhez, pláne ha ez végett "játszhatatlanná válik". :D

Remélem igazad lesz és csak a demoban ennyire egyhangú. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.11. 20:58:22
  • Harlekin
    Jó pár kört nyomtam vele és nem lehet azt mondani,hogy élek halok a Star warsér,de ennek valami kegyetlen jó hangulata van.Leszarom hogy néz ki mi a nyűgje egy érdekelt az ,hogy nagyon jó vele játszani.Szerintem ez nálunk vétel lesz...
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    DICE az sw hangulatot brutálisan eltalálta az tény. Az egész játék olyan, mint a film
  • AntiHero
    Azért mert Star Wars.

Most nézd meg ezt, ugyan ez a játék is. :)

Másrészről meg 1 pályát láttunk eddig ebben a módban. Meg egy másikat másik módban. Lesznek itt épületek nyugi.
  • Harlekin
    Ne bántsad szegényt biztos sanyarú gyerekkora volt.És itt is üldözött hisz már vagy 4 alteregót raktak ki belőle és közel áll ez is ahhoz,hogy ne keljen névnapot ünnepelnie.Ugyan már maradjon meg neki ez a kicsi öröm,hogy a fájdalmas tehetetlenségét átnevezéssel kompenzálja.
  • darkSectorxxx #39192
    Hát igen, vannak ilyen történelmi esetek mikor valami nem jön össze.
  • darkSectorxxx #39191
    Hát nem tudom hogy miért kellene figyelembe vennem a filmet ha játszani szeretnék. :)
  • darkSectorxxx #39190
    Most hogy mondod....:D

Kicsit geci leszek most. :D
  • SlickAdam
    volt idoszak, amikor nem mehettel 2D only-ra, ha jo kepminoseget akartal. csak az otvar keszulekek nem tudtak.
    ma mar ugy tunik mas a helyzet. pont nezegettem uj Sony tv-ket, hogy nagy reszukben mar nincs 3D, amiben igen, az is szar (marmint a 3D).
  • TDC Geronimo
    Filmnél hoth csata tele volt épületekkel? nem rémlik
  • TDC Geronimo
    Most lestem bele egy UC streambe. Pont az UC2es train section ment. Ha holnap jelenne meg a 4 is soká lenne. Akarom most! :(

Szerencsére sokat nem mutattak még belőle és remélem nem is fognak már, mert úgyse bírnám ki, hogy ne nézzem meg :y
  • darkSectorxxx #39186
    Most senki ne vegye sértésnek, de hogy gondolták hogy ez fun lesz hosszútávon egy ilyen épületeket nélkülöző teniszpálya?
    Még arra sem gondoltak hogy a lépegetők elől hová a gecibe bujj el, egész egyszerűen annyira nyitott a pálya, hogy a nagy masinák ellen full védtlen vagy.
    Igazából nekem talán annyi is elég lenne, ha kicserélnék a mapokat és berendeznék kicsit, lehet más szemmel tekinteném a gameplay-t.
  • darkSectorxxx #39185
    Ebben egyetértünk.
    Haverom is régen vett 3d-s tv-t azt ott rohad nézi az avis meg camerás filmeket a tv-jén. Lol.

De én mondtam neki hogy ez is 3 napig tart.

Én kapásból a 2d-re mentem rá amikor tv vásárlás volt, pedig mehetett volna 3D, de még az oké hogy mit nézek rajta, de hogyan meg mennyi lóvéért, szemüvegvásárlás. pdf
  • SlickAdam
    nem szamit, megfogjak venni csillioan. elöbb-utobb te is.:)
  • TDC Geronimo

Hát igen lenne mit változtatni, helyrerakni. Mondjuk már az alap se jó, úgyhogy mindegy is innentől kezdve.
  • R0GUE
    Tehát marad a mellébeszélés ahogy azt megszoktuk,oké.:)
  • Moby
    1 éve sem vettem meg. Mostmá tutter nem fogom. Majd a retailt.
  • arty
    el lehet taknyolni a dk2-vel, ha van rá igényed ;)

lehet soha nem is lesz több, álá 3d
  • Moby
    Dehogy van....bár lenne.
  • Moby
    Nem számítottam mésra. a háztartási3d halott. Mára sewnkit nem érdekel, max engem picit,
  • arty
    má' VR-korszak van :/
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #39175
    Ki kell cserélned sajnos a kérdőjelet egy pontra. És "gondolom" nélkül. :(
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.11. 17:49:14