121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Így van. Sok dolgot meg kell tanulni. Túl is lehet tölteni a fegyvereket amúgy.
Eleinte nem tudták, hogy lehet összekötni a lépegetőket. Most már igen.
Azert megnezném én egy masik mappon ugyan ezt. Pl az erdőbe. Nagy fun lesz ez. Gagyinak tünik, de szerintem sikeres lessz. -
Őszintén szólva az elején én sem tudtam, hogy most mire jók azok az érmék szétszórva, meg úgy nagyon semmit sem értettem, és ideges voltam, aztán 2-3 meccs után átláttam a dolgokat. Nem lesz ez rossz játék.. még az is lehet, hogy megveszem?! -
Amúgy azért is tűnik unbalancoltnak a cucc, mert a játékosok 90%a nem tudja mit kell csinálni. Most, hogy pár napja megy beta egyre többször nyernek a rebelek is. Én pl felszedtem egy orbital strikeot, megvártam amíg lehet sebezni walkert és 50%ról 0ra szedtem vele, nyertünk is. -
Gyertek gyertek. :D -
Ottvan!
Pont ezt akartam mesélni egy csávó azt mondta még SOHA nem nyert amikor a lázadók oldalán harcolt, vajon miért? -
Énis Mad Max-et akarom inkább dcsak azt hittem még érdekel a Metal. :D -
Na requesteltem is egy tagságot :D
Igen sajnos a Battlefront-ban a Walker Assault-ban kicsit OP birodalminak lenni, lévén a lépegetők elég nagy túlerőt jelentenek. Oké, hogy így volt a filmben is, de ez egy játék, illene balanszolni rendesen. -
Ulthane #39207 Persze, SG Forum PS4 HUN a neve. -
Battlefront Beta nem holnap,hanem holnap utan oktober 13 lesz vege. A jatek keszitok is elismertek,hogy lazadoknak sokkal kevesebb az esely nyeresre mint a birodalmiaknak,es termesztesen sok jatekos is panaszkodott. Ezert ezeket is allitgatjak,ezert is lesz kibovitve a a Beta. Szoval hajra sracok,meg egy nap pluszba.
SoneecHUN
via playstationlifestyle -
SlickAdam #39205 
bar lohaton jol meg tud zuhanni Novigradban. szerencse, hogy mindig gyalog tolom ott.:) -
Majd akcióba behúzzuk. :)
Akkor már inkább Mad Max. :D -
Metal már nem is érdekel?
-
Moby:
"Until Dawn - a fejlesztőket is meglepték az eladások
A Supermassive Games teljesen elképedve számolja az eladásokat, és már beszélnek a második részről is.
Az ősszel megjelent horrorjáték, az Until Dawn hatalmas siker lett a producer, Pete Samuels szerint. A pontos számokat még nem közölte de a PlayStation Lifestyle-nak adott interjúja alapján bőven túlteljesítette a vártat.
A PS4 főnöke, Shuhei Yoshida azt nyilatkozta már szeptemberben, hogy teljesen el van képedve, amiért a játék ilyen jól teljesít, annak ellenére, hogy milyen kevés marketinget kapott. A fejlesztők már azt is felemlegették, hogy a folytatás is tervben van. "Belső megbeszélések már folynak arról, hogy hogyan is lehetne megvalósítani egy Until Dawn 2-t. Nyilván nem lehet ugyanolyan, ugyanazokkal a szereplőkkel, főleg mivel egy részük meglehetősen halott lesz.
"Éppen azt terveztük, hogy milyen más úton oldhatnánk meg egy Until Dawn 2-t, de erről azért még kicsit korai beszélni." Ti mennyire várnátok egy folytatást, és hogyan tudnátok elépzelni azt?"
Gondolom ezzel Yosi nincs egyedül....
Nincs megállás beindult a pénzgyártó gépezet. :D -
Meglátjuk megjelenésig még sok víz lefolyik. :)
Csak annyit mondok elismerés a látványnak, de ezt így egy délután is sok , mert megunható szerintem...én azt mondom nyűgözzenek le, de ha kapna egy single modot akár később már nyomnék a process-re. :D -
Kinek mi. :) Nekem bejön nagyon. Így a beta végére már sokan megtanultak játszani. A felkelők is nyernek végre. (megtanulták, hogy összelehet kötözni a lépegetőket. Stb..)
Mint jeleztem én beruháznék rá. :) -
Ez a baj.
Ez egy filmrészlet, egy csatajelenet.....annyiszor köt le, mint a film megnézése...:D -
Oks értem hogy filmhez hű, de a játék az nem elég ha hű a filmhez, pláne ha ez végett "játszhatatlanná válik". :D
Remélem igazad lesz és csak a demoban ennyire egyhangú. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.11. 20:58:22 -
Jó pár kört nyomtam vele és nem lehet azt mondani,hogy élek halok a Star warsér,de ennek valami kegyetlen jó hangulata van.Leszarom hogy néz ki mi a nyűgje egy érdekelt az ,hogy nagyon jó vele játszani.Szerintem ez nálunk vétel lesz...
-
-
DICE az sw hangulatot brutálisan eltalálta az tény. Az egész játék olyan, mint a film -
Azért mert Star Wars.
Most nézd meg ezt, ugyan ez a játék is. :)
Másrészről meg 1 pályát láttunk eddig ebben a módban. Meg egy másikat másik módban. Lesznek itt épületek nyugi. -
Ne bántsad szegényt biztos sanyarú gyerekkora volt.És itt is üldözött hisz már vagy 4 alteregót raktak ki belőle és közel áll ez is ahhoz,hogy ne keljen névnapot ünnepelnie.Ugyan már maradjon meg neki ez a kicsi öröm,hogy a fájdalmas tehetetlenségét átnevezéssel kompenzálja.
-
Hát igen, vannak ilyen történelmi esetek mikor valami nem jön össze. -
Hát nem tudom hogy miért kellene figyelembe vennem a filmet ha játszani szeretnék. :) -
Most hogy mondod....:D
Kicsit geci leszek most. :D -
SlickAdam #39189 volt idoszak, amikor nem mehettel 2D only-ra, ha jo kepminoseget akartal. csak az otvar keszulekek nem tudtak.
ma mar ugy tunik mas a helyzet. pont nezegettem uj Sony tv-ket, hogy nagy reszukben mar nincs 3D, amiben igen, az is szar (marmint a 3D). -
Filmnél hoth csata tele volt épületekkel? nem rémlik
-
Most lestem bele egy UC streambe. Pont az UC2es train section ment. Ha holnap jelenne meg a 4 is soká lenne. Akarom most! :(
Szerencsére sokat nem mutattak még belőle és remélem nem is fognak már, mert úgyse bírnám ki, hogy ne nézzem meg :y -
Most senki ne vegye sértésnek, de hogy gondolták hogy ez fun lesz hosszútávon egy ilyen épületeket nélkülöző teniszpálya?
Még arra sem gondoltak hogy a lépegetők elől hová a gecibe bujj el, egész egyszerűen annyira nyitott a pálya, hogy a nagy masinák ellen full védtlen vagy.
Igazából nekem talán annyi is elég lenne, ha kicserélnék a mapokat és berendeznék kicsit, lehet más szemmel tekinteném a gameplay-t. -
Ebben egyetértünk.
Haverom is régen vett 3d-s tv-t azt ott rohad nézi az avis meg camerás filmeket a tv-jén. Lol.
De én mondtam neki hogy ez is 3 napig tart.
Én kapásból a 2d-re mentem rá amikor tv vásárlás volt, pedig mehetett volna 3D, de még az oké hogy mit nézek rajta, de hogyan meg mennyi lóvéért, szemüvegvásárlás. pdf -
SlickAdam #39184 nem szamit, megfogjak venni csillioan. elöbb-utobb te is.:) -
Hát igen lenne mit változtatni, helyrerakni. Mondjuk már az alap se jó, úgyhogy mindegy is innentől kezdve. -
R0GUE #39182 Tehát marad a mellébeszélés ahogy azt megszoktuk,oké.:)
-
1 éve sem vettem meg. Mostmá tutter nem fogom. Majd a retailt. -
el lehet taknyolni a dk2-vel, ha van rá igényed ;)
lehet soha nem is lesz több, álá 3d -
Dehogy van....bár lenne. -
Nem számítottam mésra. a háztartási3d halott. Mára sewnkit nem érdekel, max engem picit, -
má' VR-korszak van :/ -
-
Ki kell cserélned sajnos a kérdőjelet egy pontra. És "gondolom" nélkül. :(
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.11. 17:49:14