121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Venni? Minek? Nézd meg youtube-on. Gondolom kibírod, hogy nem te tolod az előrekart.
  • TDC Geronimo
    Ugyanaz, mint neked
  • SlickAdam
    szep az until dawn, csak - ismet - azok a fogak... lenne fog-dlc, vennem.:)
  • Moby
    A posztodból látszik hogy továbbra sem sikerült egy szippantásnyi fingot sem szerezned AC ügyben. Ami nem baj, csak ne posztolj már kényszeresen bele mindenbe. Járd a táncod a áncsártiddal, az legalább szórakoztat. Kicsit.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.16. 13:21:32
  • Totti5
    Nem értem.
  • Totti5
    Unityben van min. 50 NPC ami átvezetőkben van és ki van dolgozva úgy hogy beszarsz. Járókelők kit érdekelnek? van belőlük több 100 egy képernyőn ( jól néznek ki, kidolgozottak ). Hány karakter van a Untilban? kétlem hogy negyed annyi is lenne mint a Unityben.
  • darkSectorxxx #39605
    Mondjuk énnekem is csak 1, mikor egy olyan totem loszart hiába forgattam nem ment a képsor, egy restart checkpoint....de ez 1x.
  • darkSectorxxx #39604
    Olyan technikai bravúrra akartam kitérni mint pc-ken...ha felhúzod a textúrákat, meg shader meg kutyafüle akkor sehun nem vagy kb fps-ben.

Oszt nymatol egy mondjuk fény-árnyék+akár kis tesszalállás akár kis AA vagy PP és tádám felére esik az fps.
  • AntiHero
    Én nem tdom milyen verziód van neked, de 18 órás dlc alatt 1 bugom sem volt. Alap játékban sem nagyon.

Menü az fos azt aláírom.
  • darkSectorxxx #39602
    Látom amit látok, szép, de a háttérben is techno?
    Mármint értesz, programozói szemmel, a mérték?
    Unity-ben semmi köz nincs az éjszkának effektek, fényjáték, hóesés.
    Csak 2 karakterarc?

Unity-ben a főszereplők lehet ilyen arcot viselnek, de a sima járókelők szerintem nem wasisdász.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 12:37:51
  • Totti5
    *odaver
  • Totti5
    Nem kell feltetelezni az AC techben odavan.
  • darkSectorxxx #39599
    Volt tv-ben tv reklám hogy lesz star wars a tv-ben, azt hittem néhány rsznél, havas , lépegetős, hogy a Battlefront snitt megy. :D
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Hát dlct kezdtem el, de ez alap terület még
  • SlickAdam
    DLC vagy alap?
    nalam parbeszedek meg cutscene-re valtaskor szokott a szokasosnal hosszabb ideig gondolkodni / tolteni.
    meg a miniterkep szokott lassan betöltödni.

-----

tegnap atmentem vegre Skellige-re. atomszeeeeeep.
  • darkSectorxxx #39595
    És az Ac amúgy feltételezem ingame is így néz ki ugye semmi render....
  • darkSectorxxx #39594
    Hát nem vagyok programozó. De azt nem hiszem el hogy az Unity -ba csoda történt volna.
  • TDC Geronimo
    Hát tényleg jól fut witcher, de olyan kibaszott bugos, hogy félelem. fél órája játszom, de volt itt már minden. levegőbe gyalogló npck, geraltnál a kamera bement belső nézetbe, törött lábbal levegőben gyalogoltam stb. A menürendszer meg még mindig szaggat, mint a picsa.
  • Moby
    Gondoltam keresek összehasonlító képeket a feleolyanszépre, de 10 perce nem tudom abbahagyni a sikítóröhögést
    (ééés az év foga díjat kapja...)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.16. 11:56:48
  • Moby
    Hát mondjuk az tény, hogy már csak azzal tudták volna elminiálni azt a szennyet, ha abba a 60 négyzetméterbe, és a sperűnyél bonyolultságba még bugot is sikerül belecsempészniük. Az lett volna csak az igazán parádés :D Mondjuk az talán még szórakoztatott volna.
  • Moby
    A vicc az, ha ac motornak annyit kéne kipakolnia, mint annak a játékban és technóban egyaránt bohózatnak, az a konzolokon is 60fps-el futna.

Valszeg 4K-n.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.16. 11:35:30
  • darkSectorxxx #39589
    Mármint AC bugok vagy az hogy feleannyira sem néz ki jól?
  • Moby
    LOÁLSDAASFGDGFDGFSDAFDHASDGFdJSAD
    LÖL
    Ha lehet az izléstelenséget ne reklámozzuk. Otthon, zárt ajtók mögött elfér, de tartsuk is ott ha kérhetem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.16. 11:32:46
  • darkSectorxxx #39587
    AC is moslék fps , bugok. Sandbox, de feleolyan jól nem néz ki mint a Until. :)
    Mi a hasonlitási alap? :)
  • darkSectorxxx #39586
    +2
  • R0GUE
    Techre moslék. Egy qte csőjátékot nem tudtak stabil 30 frémre megoldani, kabaré...
  • Moby
    Nem különösebben izgat. Megnézem persze, mert kicsit félek tőle, de ez a techdemo totálisan ignoráns nekem. Nemigazán érdekel hogyan fog szaggatni meg zsizsegni ps4-en. A játékból valami kevéske ki fog derülni talán (főleg a mozgás), az érdekel, más nem.

/ja bocs, nem biztos, hogy a demora gondoltál
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.16. 11:04:22
  • Ulthane
    Mondjuk egy DaS3? :)
  • TDC Geronimo
    9 óra és DS3 :y

Remélem a 3 órából nem 2 és fél loginolás lesz meg network szarakodás :y
  • Kongy
    Én inkább még kétszer végigviszem az Until Dawn-t minthogy egy új Assassin's Creed-del játsszak.
  • R0GUE
    Na EZ a moslék...:)
  • darkSectorxxx #39579
    Hallod rohadjak meg én is azt hittem ez lesz az első amit korrigálnak, nem mintha nekem így nem lenne elég, tetszett így is (a befejezést).
    És itten még nem is lett volna gáz ha a grafika minőségéből vettek volna vissza egy csöppet mint a Witcher-nél.
    De hát ez van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 10:09:07
  • SlickAdam
    "Until Dawnban viszonylag kevés hiba volt"

persze fakkfész, a 25-ös frem nem gond.
  • darkSectorxxx #39577
    "Until Dawn - mit javít a 10GB-os patch?

A napokban egy 10,4 gigabájtos frissítés érkezett az Until Dawnhoz - de mégis mi indokolja ezt a méretet?
    Az augusztus végén megjelent Until Dawnban viszonylag kevés hiba volt, néhányan mégis belefutottak valamibe, ami gátolta a továbbhaladásukat.

Az 1.02-es patch az ötödik epizódot javította, a napokban megjelent 1.03-as pedig a kilencedik részben tesz helyre valamit, ami játékosok egy kis százalékának okozott gondot. A 10,411 gigabájtot nyomó frissítés emellett elérhetővé teszi célzásnál az Y tengelyen való mozgatás megfordítását, javítja az Ashley Snaps és The Exorcism of Emily trófeák megszerzését akadályozó hibákat, az epizódválasztó képernyő stabilitását, és különböző bugokat. Ezek az infók a PS4-en megnézhető Update History-ból származnak, és nem magyarázzák meg, miért ilyen nagy a patch. Talán majd a Supermassive mond valamit hamarosan."
  • darkSectorxxx #39576
    De akkor se beszéljen velem úgy mint a kisöccsével, nem is ismerem, meg csetelésgetésekkel jön, semmi cset nem volt.
    Másrészt akkor azért elnézést, csak nagyon fenyomott tegnap a játék.

Meg nem rosszból azért valaki előre írhattta volna ha nem szabad ilyeneket írni, nekem eddig a régi kommentek alapján nem tűnt fel és ezért nem éreztem gondnak.
  • Tatyla
    Állj le Dark túl sok alpári kifejezést használtál ezért töröltem
  • darkSectorxxx #39574
    Mié kivagyte.
    Bejötté tegnap és azt hitted 1 kommentbe nem lehet panaszkodni ps4 topikban ps4 játékról.

És kivel cseteltem főnök úr? Kérek szépen egy nick nevet és megy a bocsánatkérés.
  • Tommy H
    Na okos legyél már.Fórumon vagy nem haveroddal csetelsz
  • Moby
    DaS2 lepörgött. 70 óra volt DLC nélkül.
    Személyes from preflistám:
    DaS1>DeS>BB>DaS2
    Mostmár nagyon mást kívánok.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.15. 23:45:38