121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ps4 wifije messzeföldön híres lapátszar, igen. -
Srácok az mitől lehet hogy a multy egyszer csak bekezd lagolni? Wifi miatt lehet?? -
R0GUE #40373 "nagyon szép volt Párizsban rohangálni, meg nagy élmény lehet megnézni a korabeli Londont, de ez maximum fél óra..."
Pont ezaz amiért nem leszek hajlandó egy centet sem adni érte.:)
Az eddigi videók alapján pontosan ugyan az a gagyeráj mint az eddigi részek. A világ amit megalkotnak zseniális, nagyon visszaadja a hangulatot. De ami emellett történik az egy copypaste nagy nulla. Hozzáraknak mindig valami nevetségesen kicsi pluszt,de maga a játékmenet a repetitív dögévsz küldetések a nevetségesen gagyi harcrendszer a mai napig nem képes megújulni. Pedig nem lenne neki nehéz,csak nyilván ha nehezebb lenne a játék menne a siránkozás.:)
Ez kell a népeknek 2015-ben. Legyen szendbokkksz meg legyen ássszásszin aki a köréálló 100 darab okosan egyesével támadó ellenfelet is leirtja kántörözgetéssel.:)
És a vicc az hogy még visszafelé is fejlődnek, az AC első részeiben amikor rádtámadtak 3-4-en és lekaszáltad őket az utolsó ember nem mint egy hülye ugyan úgy neked esett hanem látva hogy esélytelen pánikszerű menekülésbe kezdett...
Tényleg kíváncsian várom 2-3 hét elteltével a kritikusabb játékosok véleményét akik képesek voltak felülni a hype vonatra és addigra már tisztán látnak hogy fejlődött-e a cucc a kritikus dolgokban vagy csak a szokásos éves szemetet rakták elénk.
Egy félóra-órás idegenvezető játékért (nézelődés) kissé sokallanám a 10ezret...:D -
10 óráért nem veszek gépet.. Azt letolom haver gépén. Horizon érdekes ilyen szempontból, de azzal meg bőőőven ráérek. Abban a szegmensben annyi játék van, hogy letolni sem tudom őket. Érdekel persze, majd egyszer.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.24. 12:22:39 -
Hát hogyne. Legkésőbb március és megint lesz géped. Nem is értelek, de ezt már kitárgyaltuk párszor. -
A kalózos rész után hagytam abba az AC-t, azt is csak félig nyomtam le, érdektelen karakterek, történet.. biztos nagyon szép volt Párizsban rohangálni, meg nagy élmény lehet megnézni a korabeli Londont, de ez maximum fél óra... ezért én sem venném meg, és nem is fogom, de még virágboltban sem.
A második rész után reméltem, hogy majd a harmadik részben végre lehet lopakodni, elvégre egy assassin lennék vagy mi, de nem történt meg... lehet már lopakodni a legújabb részekben? :) -
A hatodik gép tiszavirágéletűnek bizonyult. A hetediket valamikor genváltás környékére tervezem, de addig még sok víz folyik majd le a dunán. -
Nekem a witcher 3hoz adott zenei cd csinálja ugyan ezt. Pedig egyszer már meghallgattam. Most meg amikor elővettem megint nem tudta lejátszani :S -
R0GUE #40367 A Unity- nél 20ezret fizettem a Beta-ért. Így ha ez nem győz meg a következő pár hétben akkor annyit fizetek érte amennyit megérdemel az Ubifost, és kb azt a 2-3 òrát tölti majd a gépen amíg szétnézelődök a városban. Buuu ide buu oda. Ha meggyőz hogy fejlődött játékmenetben, harcrendszerben, és nem a szokásos copypaste dögvész az egész majd akkor megveszem. -
-
Szar, fika hegyek, de a végére ott a szent grál. Tölti az nkórrol és start. Csak ehhez miért kell előtte 1 évig alpári mód fikázni?! 
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.24. 10:33:35 -
búúú, warez... -
Vigyed visszafelé garanciába ahol vetted. -
Azt tudom -
R0GUE #40361 Ebben a videóban kiválóan látszik hogy a harcrendszer pontosan ugyan akkora szemét maradt mint eddig....
Az külön nevetséges hogy a Unity féle nyomozás most PS4 exkluzív...:D
Eddig abszolút nem győzött meg hogy ne egy virágbolti városban nézelődés majd uninstall legyen belöle....
-
Ha digitálisan akarjátok venni US storeból, akkor ott tuti nem lesz benne a magyar nyelv -
Jó mert én szeretnék olvasgatni is, az egyéb szöveg jegyzeteket -
Be lehet, akkor minden magyar lesz -
De be lehet állítani a menüt is magyarra vagy ugyan olyan mint a Black flag? -
Felirat magyar, menü meg minden más angol. Nem veszi be a gyomrom a magyar menüfordításokat már :D -
Az alsó elővétel lenne nekem. :)
Szerintem Killzone SF mod lehet. :D -
SlickAdam #40354 blokkolnam
-
Zombi:
Sci-Fi
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.23. 23:32:30 -
az a szarkazmus, hogy irónia. :) -
Hát gyors lezavarjuk 1 körbe a 2-őt.
Elegem van a festői környezetből. A Unity-ben is kiverte a szemem az a giccs amit belepakoltak. -
SlickAdam #40350 ironia vagy szarkazmus?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.23. 23:24:43 -
Prenden #40349 Sziasztok! Két hónapja vettem egy ps4 1tb ultimate edition konzolt, amihez két hete vettem meg a Last of us-t és a witcher 3-at. A Last of us alapból nem indul ce-34878-0 hibára hivatkozva. A witcher pedig ma makacsolta meg magát és corrupted disc-el kidobja a lemezt egy átvezető után. Mind két lemez eredeti és a Last of us-t már ki is cserélték nekem de ez a másik se megy. A Sony ügyfélszolgálatot hívtam 4szer de inkább nem kommentálom... van még egy project cars nevű játékom is ami egy hétig ugyan így corrupted disc-el dobálta ki a lemezt... próbáltam már updatet USBről, formáztam, mindent updateltem stb. Stb. De így se megy sajnos. Találkoztatok már hasonló problémákkal? És ha igen akkor jó sikerült megoldani? Üdv -
SlickAdam #40348 "scifi-zombi"
epik dark
-
Ha ismernél tudnád hogy ironia. :)
Amúgy az BF+FC-t kivéve mindegyikkel játszottam és megvan
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.23. 23:23:03 -
Angol?! -
"először "nyerted", most meg már "tetszik" ... hova vezet ez?! :D"
Ne akadjunk el a részletekben. :)
"alig várom a mégmodernebb korokat ezzel a motorral..."
Én mondtam scifi-zombi kell már. :D -
Ha játszottad volna az előzőeket lenne némi fogalmad, hogy nem volt kötelező csak kardot használni. -
A sok hülye ostoba kardozás után minden jobb. :D -
először "nyerted", most meg már "tetszik" ... hova vezet ez?! :D
(screenshot topikban néztem totti képet, kinézet büntet rendesen, alig várom a mégmodernebb korokat ezzel a motorral... ráadásul a 30 frém is egyre közelebb :) ) -
spoiler nélkül nem tudom :)
Cargo Hijack activityk is jópofák. El se hiszem, hogy a 20. ACre sikerült olyan combatot csinálni, ahol nem halál bugosak az animációk. Több emberrel harcol az ember akkor is ritkán fordul csak elő az, ami eddig jellemző volt a szériára. Unityben is tiszta bug meg glitch halmaz volt a combat animáció. Ja és a járókelőknél se láttam eddig animációs bugot, sőt... Sok futkorászó, focizó kisgyerek, krikettező felnőttek is nagyon szépen le vannak animálva és nincsenek frame kihagyások meg fura mozgás. -
Milyenek vannak? Spoiler nélkül, csak körvonalazva. -
Eddig egy se volt -
Jövőre összehozhatnák egy Assassins Creed - Soul Suspect-et.
Már várom mikor jön egy zombis Assassins.
Legalább egy kis friss vér lenne a piacon. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.23. 21:51:11 -
Jó nagy baromság a Ubi részéről, hogy végre talán valami "újat" próbálnak vinni a játékba, és platform ex.... :D Mondjuk Unity-ben is volt nyomozgatás elég primitív szinten, de legalább addig sem másokat kellett követni / kihallgatni. Apropó követős küldetésekből sok van itt is?
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.23. 21:47:59 -
Ja biztos jó kis küldetések ezek. :/