121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Kérdem én kedves Sony. MINEK kérdezed ezeket? Mindet akarják az emberek és ha tudjátok miért nem pakoljátok bele FW updatebe? Nem értem komolyan, nem értem.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 13:32:55 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a durva, hogy úgy néz ki ez egy külön sequence első világháborús London, tower bridge környéke, Winston Churchill adja a feladatokat és itt is vannak területfelszabadító küdletések -
-
Helyszín spoiler. Aki nem nagyon érzékeny rá vagy úgyse érdekli megnézheti
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
WOW milyen rész, na ezt jól eltitkolta az Ubi :O -
ja és végre az van itt is, mint AC2ben, hogy egy adott sequenceben végig azért melózol, hogy elérj a targetig és a legvégén levágd. Ugyanez volt AC2ben is, de azóta nem igen láttam a szériában. Megmaradtak itt is a unityben bevezetett unique killek meg egyéb lehetőségek assassin küldetés alatt. -
Elemezgeti a tököm, egyszerűen csak látom. Ha csak akkor látnám, ha direkt ezt vizsgálnám, nem zavarna. -
hát ha te ezt nézed egy ilyen játékban... 
Én ha játszom csak az tűnik fel, hogy szépen tükröződik valami a pocsolyában, de eszembe nem jutna odamenni és elemezgetni, hogy most jó-e a tükröződés vagy sem.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 12:10:47 -
Várom már. Az viszont engem zavar, hogy nincs rendes screenspace reflection). Nem álmodom, hogy a pécésben lesz, mert a unityben sem volt, egyikben sem. És ott is kifejezetten zavart, hogy a folyóban kamu tükröződés volt. Szerintem ez gáz. Pláne ott, ahol lenne rá erőforrás dögivel. Együtt tudok vele élni, remélem élvezettel fogom tolni, de ez nem fog tetszeni sohasem. Ráadásul itt a pocsolya-pocsolya hátán lesz, szal az orrom alá lesz dörgölve feszt a bénaság.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.25. 12:02:24 -
R0GUE #40446
-
követős kihallgatós küldetés konkrétan 0 db volt a játékban. Nagyon változatos minden küldetés. Persze most nem a környék felszabadítósakról beszélek, mert abból van 4-5 fajta, de ami story vagy mellékküldetés az mind nagyon változatos.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 11:54:28 -
Amire tudok, amit tapasztalok a játékban arról írok. Ez egy gémer fórum, ez a lényege. Ez nem esik nehezemre és inkább arról legyen szó mi van benne és hogy van, mint fikázás és téveszmék. -
De zért mindig jólesik a hatereknek a birkoid egyirányba bégetés :D
MINDEN játéknak van egy jóság/bénaság aránya. A haternek könnyű, ő elintézi avval, hogy kivonja a képletből a jóság részt (jórészt azáltal, hogy fingot sem szerez róla), a többiről meg csodálatos körmondatokat farag. Ebben az a angszerű, hogy mindig, minden körülményyek között alkalmazható bármelyik címre. Tudom, mert élek vele én is.
Amúgy Gero ugyanezt csinálta, amíg el nem kezdte felszippantani a fingot. Vagy ugyanez ment pécés körökben a batmanre, illetve ugyanezt tettem én is a konzolos witcher 3 kapcsán. -
Én ezt a részt még nem láttam, de...
1. Egyetlen olyan ac rész sem volt még, amiben minden küldetés kihalgatós-követős
2. A katonák akkor ismertek fel minden korábbi részben, amikor kerestek. Ergo "kőrözés" alatt áltál.
3. Ld.2
4. A Én a korábbi részekben sem találkoztam ilyennel. Nem zárom ki a lehetőségét, de na...
5. Ha egy küldinek az a lényege, hogy ne vegyenek részre, akkor igen. Nehéz lenne rámondani, hogy ez illogikus, vagy rossz. -
SlickAdam #40441
-
Valószínűleg ÍGY VAN!!! 
És tökéletes megnyugvással tölt el,hogy immár a 410. játékomnál tartok xboxon szar lapátolás ide vagy oda!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.10.25. 11:14:26 -
Te tényleg képes vagy magyarázatot adni,hogy 1 Játékban a játék mivoltából adódóan mi és miként történik!! 

É -
Nem tudom, némelyiket nehéz értelmezni.
Kővel nem dobáltak még, hisz kb mindenkinek fegyvere van.
Szerencsére a háztetőre mászás nem instant win, hanem utánad jönnek így ténylegesen el kell bújni és kivárni amíg lenyugaszanak ( Unityban nem jöttek ).
Nyilán vannak küldik ahol ha észrevesznek akkor bukta a dolog, vagy a lopakodás opcióinak lőttek / ha szintednél nagyobb területet akarsz elfoglalni, akkor tömegbunyó kb instant halál ( így az elején ).
A küldetések változatosak. Nekem a kedvencem továbbra is az ha be kell venni egy épületet. Itt most gyárak vannak, ahol a a munkásokat kell felszabadítani, de ezek főleg mellékes. Főstoryban alig mentem. -
SlickAdam #40437 "hiszik,hogy elveszik a kedvét annak akinek tetszik"
nos, kedves Moby-testver, latszolag minden szart mosolyogva lapatolo jatekos... a kerdezö nyilvan azt szerette volna tudni, hogy 8 ev utan sikerult-e az idegesito dolgokat kiiktatni a jatekbol, hogy esetleg megvehesse, mert amugy bizonyara tetszik neki a hangulat, a kor, ... -
Nekem konkrétan nem célom senki kedvét elvenni, csak jólesik elmondani a véleményemet, aztán valaki egyetért, valaki meg nem, és ez így is van jól :) -
Rosszul válaszoltál,mert 5 Igent kellett volna!!!
Hogy teljes lelki békét nyerjen az önigazolás terén, miért nem akar vele játszani...
És te meg szépen hátradőlve játszhass tovább...
Amúgy ezt soha nem fogom megérteni( nem is akarom),mi a vezér cél abba,hogy fikáznak 1 játékot hiszik,hogy elveszik a kedvét annak akinek tetszik!?Kizárt dolog magamból kiindulva már csak azért is játszok vele..És így meg az elégedetleneknek megmarad a saját problémájának,hogy nem játszik...
-
SlickAdam #40434 es a többi pont? -
Egy dologra érdemes kitérni, az a 2. pont, ami önmagában így leírva elég nagy hülyeség.
Attól hogy nincs minden banda, katona, rendőr zsebében ájfón amin körbement a köremail a körözési fényképpel, nyilván van valami infó áramlás az adott bandák közt. Fura fickó, fura ruhában szaladgál a falakon. Nem nehéz nem észrevenni, hisz ebből csak 1 van a városban, így innentől fogva azon lovagolni, hogy miért tűnik fel nekik megbukott.
Úgy kell mászkálni hogy ne tűnjön fel, ez a lényege a játéknak, és akkor amikor az adott területen a bandákat kikatja az ember már max a yard marad. Azok is beleszólnak a dolgokba, de lehet fejleszteni olyan irányba, hogy kurruptá tesszük a rendőrséget és szemet hunynak a tevékenységeink felett egy bizonyos szintig. -
LOL
-
-
Miért nem úgy kérdezted, hogy:
- Ez assassins creed játék?
, mert akkor is lett volna megoldás. :D -
Igen. -
Ulthane #40428 Nahh, beszeljunk a lenyegrol inkabb!
1. Minden kuldetes kovetos-kihallgatos-e?
2. A katonak felismernek e abban a masodpercben, hogy uj teruletre mesz, pedig meg sose lattak?
3. pittyeg-e a fejuk felett a kis piros haromszog, es "There he is" kialltassal radrontanak-e?
4. A katonak atlatnak-e a falon, s korom sotetben 100 meterrol kiszurnak-e?
5. kovel eltalalnak-e a katonak a foldrol meg akkor is, ha 40 meter magasban vagy egy tornyon, tok sotetben?
5. vege lesz-e a kuldetesnek attol, hogy eszrevesznek?
Ha barmelyik kerdesre igen a valasz, nalam akkor ez egy hatalmas skip!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.25. 08:11:23 -
Sequence 6. Ez nemhogy laposodna, de egyre jobb lesz
-
úristen esik az eső és este van és ahh. legszívesebben fél percenként képet készítenék
-
Le sem száll a gázról :DDD -
gyorshajtás 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.24. 22:51:09 -
majdnem mint a játékban 
-
na Until dawn másodszor is lement a credits,először mindenki túl élte
másodszor mindenki meghalt
-
Nekem most AC, 10től fallout, utána kis szünet és BB kieg, aztán vissza fallout meg le kéne tolni TRt is valamikor, meg lehet kölcsönkérem havertól halot és kampányon végigrohanok. Csak nem tudom mikor :D -
Az is várós nagyon. Jövőhét meg Halo 5... utálom ezt az időszakot:) az a baj h semmivel nem fogok végezni. -
Én 4 területet tisztítottam meg teljesen. Én is csak akkor megyek storyval tovább, ha ott ki van takarítva minden -
SlickAdam #40418 -
Áh, storyval semerre. Gyerekeket szabadítok fel, bandákkal küzdök meg felfedezem a várost a magaslatokat, épületeket. AC esetében mindig így van. Majd később a story. -
Következő közös "együtt játszás" mi lesz a topik részéről? fallout 4? :)