121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
sajna nagyon prók nyomták, mire én egyszer elszántam magam a kipróbára. pedig fun lett volna, pláne ha nem csak dítmccs van :/ (én csak abba jutottam be) -
a víííz!!!! 
animok olyan áncsártidesek... folyamatos hatás, de kicsit olyan sután kapcsolódnak a különféle mozgásfolyamatok. én bírom (ellenben a fáziskihagyós TR2013assal), de tuti lesz aki fanyalog (joggal, hiszen ebben nem tökéletes!)
de a fizikát imádom, még akkor is ha nem riöl és a moby által videozottban sokkal inkább bejövős egy összerogyás ;))
moby :/// itt még nem tartok. majd kiderül, mennyire veszem észre... de amugy "kösz", mindent megteszel, hogy ne tudjak majd a játékra koncentrálni :D -
na 900p megerősítve multira
Uncharted 4's multiplayer will run at 60fps, with the resolution taking a slight hit to 900p - which contrasts with the single-player, which is hitting 1080p resolution and will be 30fps.
During a presentation following Sony's Paris Games Week show, Naughty Dog confirmed that multiplayer would be 60fps as it went into details on the mode, which introduces new magical elements and a more complex, varied brand of competitive play. We'll have more on Sony's slate in the not too distant future. -
na itt mindjárt barátibb a multi. Videó hülyén volt összevágva, rendes gameplay jónak néz ki. Animok jók nagyon.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.27. 21:49:58 -
én 3al toltam, nekem tetszett csak béna voltam benne :D -
Nemtudom elképzelni, hogy valaha egyetlen másodpercet multizzak áncsártiddal :D -
offscreen uc4 multivideó -
Ja és ezt nem vadásztam, most rögzítettem 3 perce. Pontosabban a normál felvételből kivágtam 2 random jelenséget, 10 percnyi játékból tudnék ilyet csinálni százával. És nem vadászom, csak sokszor meg kell álnom, mert nem tudom mi a retkes geci történik a képernyőn :((( -
javítva :) -
Pedig az első videóban jól néz ki 
ja látom már szerkesztetted :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.27. 21:32:18 -
Fogalmam sincs ezen mi a pozitív példa. Mégis hogy a kurvaistenbe gondolták ezt így kiadni? Ez akkor is vérciki lenne, ha valami harmadvonalbéli indifosról lenne szó!
Nem lééétezik, hogy ezt komolyan gondolták. Nem lééétezik, hogy erre így felelős emberek rábólintottak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.27. 21:31:30 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a téli/kinti pályák után most csak benti helyszínek voltak, direkt néztem a karakterek árnyékait, sose tűntek el két méterre, lodolás meg gondolom amugy is kint gond, a télin vettem észre 1-2 esetben, de ott se ugráltattam, mentem tovább. bent meg sose, semmi. és hidd el, az, hogy a gunplayt fenomenálisnak érzed, abban a sokfrémnek igen nagy szerepe van - nameg a frankó ragdollnak -
Hát akkor rosszul fogalmaztam, ha a single csak így fog kinézni, már akkor részemről leesik az állam, én rosszabbra számítottam multiban. -
Multira ez elég, single meg szép lesz nagyon :) -
Nézd meg a rendes minőségű videót. Elég messze van a single részletességétől -
Ott tartok, hogy ez engem ebben a formában nem érdekel. Nem jó nézni ami történik aképernyőn. Megvárom, amíg kezdenek vele valamit, ez így brutálszar (szerintem nem tartasz még ott). Ha nem peccselik ki, akkor ennyiben maradtunk. Ez gyakorlatilag vállalhatatlan. Ez így kb olyan, mint a 20 fps-es wicser3, csak ez másik irányba van fullhibásan elbalanszolva. -
Kezd a projekt elég messze sodródni a korai, meglehetősen nagyképű 60fps-t emlegető koncepciótól. -
n mondtam hogy nagyon nem látszik a szigor a multiban, ezért nem lenne meglepő ha a maradék fps-ért inkább a felbontásból vettek volna vissza és csak szösszenetnyit a részletekből.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 21:14:08 -
nekem az is pozitív példa :)
+cod, battlefront, uncsarted/halo remazterek, forza, ... amit csak próbáltam, sose a butulást láttam, hanem hogy "dekurvajó mozgatni a karaktert/tájat, ahogy FOLYIK". pláne egy exklunál nincs mihez hasonlítani, még kevésbé "fáj" -
Kijött pár UC4 multikép és 1600*900as felbontásúak. Sok következtetést nem vonnék le, de nem lepődnék meg, ha látható grafbutítás mellett felbontás se 1080 lenne, mint singleben.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.27. 21:12:43 -
Ja és még most picsogjátok ki magatokat a Detroit miatt, mert lesz fekete csík benne, mivel QD játék. Csak hogy ne fussuk le ezeket a köröket megint megjelenés előtt/után :p -
csak a kihagyott szingli lehetőségét tudom látni benne :((
ahogy a trilógia minden egyes nagyobb pillanatát eljátszhatnám.... és nem :((
(+bobafett dumája a trélerben :DD) -
De geci vagy. :D -
Már rég tudni, hogy ennyi lesz. 20 dollár/euró -
Ez a halo5 után rettegek a 60fps és konzol szavak együtt emlegetésétől :( -
az igen :O még elkérik az árát :D Szerencsére felesbe vesszük. -
Hajaj de le ám -
beyondban ledobta?! :D -
BB kieg előrendelhető, 6k -
szerintem frankó grafot tudnának ND-ék 60-al is és mivel nincs pöceverza, nem is lenne mihez mérni
remazterben is látszott: a 60 mindenhez jó/kell. -
60 fpses videó
-
-
Hát talán meglepnek, egyelőre nagyon taszító ez a szürkés környezet, meg a főszereplő.
Beyond-ban legalább egy aranyos csaj volt. -
Majd elmúlik az ellenérzésed, ha a droidkislány ledobja magáról a textilt nyugi. És lefogja, erre mérget vehetsz, QD játék :DDD -
Nekem tök unszimpatikus a látványvilága. -
Mér? Nem tetszik? Na ne bohóckodj már... Aligha létezik ettől jobb, hálásabb, izgalmasabb téma. -
Most néztem és sajna csak 1400 ft van a karimon szóval sajnos 5.-éig várnunk kell ha esetleg téged is érdekel a dlc. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 20:37:15 -
SlickAdam #40738 de te a generacio vegefele veszel ujra gepet.
jahogy nem adtad el a norbertnek a mostanit...! kis huncut.:) -
De nedmám. :D
Ami mocskosul kurvakemény az a Ratchet Clank, már ha nem kamuvideó. :) -
Ez tudtuk mindanyiután mikor én kijelentettem hogy nekem nem tetszik. :D