121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Lehet a generáció végére összeraknak egy mindenttudó legtöbb funkcióval és tartalommal rendelkező játékot. -
Én is szeretlek. :) -
végre, private lobby -
Lassan el is kezdhetsz játszani vele :DDD -
Főleg színvonalban... -
>Ne is valjon
Új IP-ként, érdekességként még csak-csak bevette a belem, de ezt folytatásként, zsizsmerákverzában közscsi, de dobtam. Azt sem értném, hogy mifasznak kell két hótugyanolyan szériát tolni, hótugyanabban a gótstílusban, dehát úgylátom rakétasebességgel tör a fromsoft a ubi babérjaira. -
Deszépen bővülget ez a játék.
"Ma megjelent a novemberi frissítés, mely mindössze kb. 400 megát nyom. Az update lehetővé teszi, hogy privát szobákat csináljunk, és így versenyezzünk barátaink ellen online. Beállíthatjuk, ki honnan induljon a rajtrácsról, milyen büntetések legyenek, és sok minden mást.
Ezzel együtt jött a Multiplayer Accolade is, melynek köszönhetően jutalmakat kapunk, ha az event browseren keresztül, vagy privát szobákban játszunk. A Club szintkorlátot 55-re emelték, bekerültek a 76-80-as ELITE Driver szintek, új kihívások, egy felület, amin könnyebben böngészhetjük a letölthető tartalmakat, két új Sprint pálya, állítható fékrásegítés, és további általános javítások is.
November 17-én jön egy adag új frissítés, köztük az EBR Expansion (Erik Buell Racing 1190RX, Erik Buell Racing 1190SX és EBR Tour Pack hat eseménnyel, 3 trófeával), a Driveclub Bikes ingyenes kiegészítője, valamint az All Starts Tour Pack (szintén 6 pálya és 3 trófea), ami az alap driveclubosoknak jár ingyen. " -
:) -
Ulthane #41127 Ne is valjon. Allitolag Vicar Amelia huga, es Rom the vacous Spider occse hazassagot kot benne. -
Ulthane #41126 Amen. -
Meg hallom 2millió eladott BB példány felett vagyunk már egy ideje, az szerintem elég jó a mostani generációban. -
Hát...fúj... -
ja télleg FS-esnek kell lenni, hát akkor egyértelmű hogy BB2 és arra utalnak hogy nem válík multiplatformmá. -
Rising 2 nem From játék,hogyan jött ide hirtelen :) -
Armord nekem sem kell.
Már a Tenchu sem.
még az lenne érdekes ha exclusive lenne a MGS Rising 2, ami talán most elérhetné az előző generáción demo-zott minőséget, amit ugye a végleges játékban nem tudtak elérni. -
Szerintem egy új Armored Core lesz. Ami nekem nem igazán kell :D
De jöhetne egy új Tenchu is a BB2 helyett, azt megnézném
Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.11.02. 17:18:17 -
Csak azért fontos mert érik egy God of War utód. :) -
Ha tudnának többet írtam volna. -
Folytatás vagy új? -
RUMOR: FromSoftware is currently developing another PS4 exclusive game
Milyen meglepő. Ha fogadni lehetne BB2re tennék. -
SlickAdam #41115 -
Ezek sem kell ellenfél. :D -
:DDD -
R0GUE #41112 Nemtom ki látta ki nem...De 1:20-tól a rohamosztagos akción fetrengtem...Ezek tényleg semmit nem láttak ebben a csodasisakban.. 
-
16 nap, de mikor lesz rá idő :y
-
Belenéztem megint mostmár a végleges nfs-be eaaccess keretében.
Szép. És geciunalmas. Skip. -
A DLCk nem jók. 2ben csajjal kell bujkálni, 3-ba meg wardennel fps nézetben bohóckodni. -
Utólag néztem US akciót az brutál olcsón adták, valami bundle....27 dollár a 90 helyett vagy hogy.
-
Csak be húztam ezt az Evil Withint mindennel együtt még csütörtökön de nem bántam meg, letterbox off, film noar zéró és még így nem is olyan rossz a grafika, 11.chapterben járok volt pár anyázós rész mert az ilyen menekülős részeket nem nagyon szeretem de összeségében tetszik, így már kíváncsi vagyok nagyon a három kiegre is. -
Hogy Moby-t érdekelje az Until ahoz kellene egy "sárga fog" dlc. :D -
R0GUE #41105 Troll...
-
Nem volt elég 1 rész. :D -
Egy untildawn folytatásban még én is szívesen viszontlátnám. -
Nem kell felakasztani, lehet hasznosítani ezt a tudást is. Máshol. -
Rohadtul gáz, igen. A főtéren kéne az olyat vasárnap délben felakasztani, aki ilyenek kitalál/engedélyez/implementál. -
Nekem a future soldier jön be mindig mint rémkép a fegyókon is szerintem full ilyen karika volt emlékeim szerint. :D
Undorító, én amelyik játékba csak lehet a hud-ot egytől egyik ki szoktam kapcsolni, pedig a öbbi játékban felennyire sem zavaróak a kijelzések, a legtöbb ilyen fícsör ami irritál a nem fix hudok, amik karakterekhez objektumokhoz kapcsolódnak..... -
az a hullahoppkarika milyen gáz már?!?!?!
játékosoktól nem kérdezik meg, mielőtt ilyeneket játékba tesznek?!?!
~ mitn a crew-ban a felettünk(!!!!) huzott gps-csík... nem véletlen vannak ezekre már bejáratott megoldások, nem kell mindig mindent "megújítani" :((((
hja, perzse h ubifos mindkettő, ac és a crew is. cégpolicy.
---
szerk: darksector LOL
látom megfogtuk a lényeget :DDD
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.11.01. 20:10:15 -
Mi az a kibaszott hullahopp karika? :DDDDDDDD
Degáz, a Future Soldier-nél csináltak ilyen balfaszgeciségeket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.01. 19:29:56 -
R0GUE #41097 Hát ami ebben a két videóban van zene, az valami borzalom......
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.11.01. 19:28:18 -
Azért mondtam, hogy feature :D Jövőre felkerül a borítóra, hogy "Amazing game-breaker bugs"