121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #41135
    Lehet a generáció végére összeraknak egy mindenttudó legtöbb funkcióval és tartalommal rendelkező játékot.
  • darkSectorxxx #41134
    Én is szeretlek. :)
  • Tikal #41133
    végre, private lobby
  • Moby
    Lassan el is kezdhetsz játszani vele :DDD
  • Kandurex
    Főleg színvonalban...
  • Moby
    >Ne is valjon

Új IP-ként, érdekességként még csak-csak bevette a belem, de ezt folytatásként, zsizsmerákverzában közscsi, de dobtam. Azt sem értném, hogy mifasznak kell két hótugyanolyan szériát tolni, hótugyanabban a gótstílusban, dehát úgylátom rakétasebességgel tör a fromsoft a ubi babérjaira.
  • darkSectorxxx #41129
    Deszépen bővülget ez a játék.

"Ma megjelent a novemberi frissítés, mely mindössze kb. 400 megát nyom. Az update lehetővé teszi, hogy privát szobákat csináljunk, és így versenyezzünk barátaink ellen online. Beállíthatjuk, ki honnan induljon a rajtrácsról, milyen büntetések legyenek, és sok minden mást.
    Ezzel együtt jött a Multiplayer Accolade is, melynek köszönhetően jutalmakat kapunk, ha az event browseren keresztül, vagy privát szobákban játszunk. A Club szintkorlátot 55-re emelték, bekerültek a 76-80-as ELITE Driver szintek, új kihívások, egy felület, amin könnyebben böngészhetjük a letölthető tartalmakat, két új Sprint pálya, állítható fékrásegítés, és további általános javítások is.

November 17-én jön egy adag új frissítés, köztük az EBR Expansion (Erik Buell Racing 1190RX, Erik Buell Racing 1190SX és EBR Tour Pack hat eseménnyel, 3 trófeával), a Driveclub Bikes ingyenes kiegészítője, valamint az All Starts Tour Pack (szintén 6 pálya és 3 trófea), ami az alap driveclubosoknak jár ingyen. "
  • darkSectorxxx #41128
    :)
  • Ulthane
    Ne is valjon. Allitolag Vicar Amelia huga, es Rom the vacous Spider occse hazassagot kot benne.
  • Ulthane
    Amen.
  • darkSectorxxx #41125
    Meg hallom 2millió eladott BB példány felett vagyunk már egy ideje, az szerintem elég jó a mostani generációban.
  • Kandurex
    Hát...fúj...
  • darkSectorxxx #41123
    ja télleg FS-esnek kell lenni, hát akkor egyértelmű hogy BB2 és arra utalnak hogy nem válík multiplatformmá.
  • Seth
    Rising 2 nem From játék,hogyan jött ide hirtelen :)
  • darkSectorxxx #41121
    Armord nekem sem kell.
    Már a Tenchu sem.

még az lenne érdekes ha exclusive lenne a MGS Rising 2, ami talán most elérhetné az előző generáción demo-zott minőséget, amit ugye a végleges játékban nem tudtak elérni.
  • Seth
    Szerintem egy új Armored Core lesz. Ami nekem nem igazán kell :D

De jöhetne egy új Tenchu is a BB2 helyett, azt megnézném
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.11.02. 17:18:17
  • darkSectorxxx #41119
    Csak azért fontos mert érik egy God of War utód. :)
  • TDC Geronimo
    Ha tudnának többet írtam volna.
  • darkSectorxxx #41117
    Folytatás vagy új?
  • TDC Geronimo
    RUMOR: FromSoftware is currently developing another PS4 exclusive game

Milyen meglepő. Ha fogadni lehetne BB2re tennék.
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #41114
    Ezek sem kell ellenfél. :D
  • TDC Geronimo
    :DDD
  • R0GUE
    Nemtom ki látta ki nem...De 1:20-tól a rohamosztagos akción fetrengtem...Ezek tényleg semmit nem láttak ebben a csodasisakban..

• TDC Geronimo
    16 nap, de mikor lesz rá idő :y

• Moby
    Belenéztem megint mostmár a végleges nfs-be eaaccess keretében.
    Szép. És geciunalmas. Skip.
  • TDC Geronimo
    A DLCk nem jók. 2ben csajjal kell bujkálni, 3-ba meg wardennel fps nézetben bohóckodni.
  • darkSectorxxx #41108
    Utólag néztem US akciót az brutál olcsón adták, valami bundle....27 dollár a 90 helyett vagy hogy.
  • Tatyla
    Csak be húztam ezt az Evil Withint mindennel együtt még csütörtökön de nem bántam meg, letterbox off, film noar zéró és még így nem is olyan rossz a grafika, 11.chapterben járok volt pár anyázós rész mert az ilyen menekülős részeket nem nagyon szeretem de összeségében tetszik, így már kíváncsi vagyok nagyon a három kiegre is.
  • darkSectorxxx #41106
    Hogy Moby-t érdekelje az Until ahoz kellene egy "sárga fog" dlc. :D
  • R0GUE
    Troll...
  • darkSectorxxx #41104
    Nem volt elég 1 rész. :D
  • Moby
    Egy untildawn folytatásban még én is szívesen viszontlátnám.
  • darkSectorxxx #41102
    Nem kell felakasztani, lehet hasznosítani ezt a tudást is. Máshol.
  • Moby
    Rohadtul gáz, igen. A főtéren kéne az olyat vasárnap délben felakasztani, aki ilyenek kitalál/engedélyez/implementál.
  • darkSectorxxx #41100
    Nekem a future soldier jön be mindig mint rémkép a fegyókon is szerintem full ilyen karika volt emlékeim szerint. :D
    Undorító, én amelyik játékba csak lehet a hud-ot egytől egyik ki szoktam kapcsolni, pedig a öbbi játékban felennyire sem zavaróak a kijelzések, a legtöbb ilyen fícsör ami irritál a nem fix hudok, amik karakterekhez objektumokhoz kapcsolódnak.....
  • arty
    az a hullahoppkarika milyen gáz már?!?!?!
    játékosoktól nem kérdezik meg, mielőtt ilyeneket játékba tesznek?!?!

~ mitn a crew-ban a felettünk(!!!!) huzott gps-csík... nem véletlen vannak ezekre már bejáratott megoldások, nem kell mindig mindent "megújítani" :((((

hja, perzse h ubifos mindkettő, ac és a crew is. cégpolicy.

---

szerk: darksector LOL
    látom megfogtuk a lényeget :DDD
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.11.01. 20:10:15
  • darkSectorxxx #41098
    Mi az a kibaszott hullahopp karika? :DDDDDDDD
    Degáz, a Future Soldier-nél csináltak ilyen balfaszgeciségeket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.01. 19:29:56
  • R0GUE
    Hát ami ebben a két videóban van zene, az valami borzalom......
    Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.11.01. 19:28:18
  • Kongy
    Azért mondtam, hogy feature :D Jövőre felkerül a borítóra, hogy "Amazing game-breaker bugs"