121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    a nekem szolo bekezdes fenyeben teljesen ertetlenul allok az elsö elött...

steam machine: windows 8.1/10 + steam kliens + xbox 360 / XO kontroller (xinput)
    DIY pc: windows 8.1/10 + steam kliens + xbox 360/XO kontroller

nagyon nem vagy tisztaban a dolgokkal. valami csodara varsz. de mindegy is, szerintem vedd meg az alienware-t! de komolyan. mondjuk a 650 euros modellt, az BIZONYARA szenne alazza a szar 350 euros PS4-et, a maga i3-as 4170T (T-s, LOAAAAAL) processzoraval + 4-8 giga ram + MEGNEMNEVEZETT !!!!!2!!!!! GB-os GTX (gétéiksz embeeeer) GPU-javal.

a sebtiben összerakott linuxos hobbi masinam erösebb lenne, ha beletennek vmi random grafikus kartyat. xbox kontrollerem is van hozza.:)

MINI ITX hazikok? mr pc guru?...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.08. 11:37:34
  • Totti5
    Össze lehet rakni kis PCt, ami jobb és olyan amit te akarsz. Ezek a dedikált masinák nem konzolok. Gyártók által sok pénzért ( márka és steammasina liszensz miatt ) adott gyenge indie cuccokra való vagy horror áron AAA gémingre való amit te akarsz hogy jobb legyen mint a PS4. Sok pénzért az lesz.... megéri? nem. De ha kell vedd. Innentől kezdve nem kell téged győzködni ha tudod mire kell és hogy a kényelmes neked.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.08. 11:33:18
  • Ulthane
    PC-k, de nem kell egérrel, billentyűzettel görnyedni egy monitor előtt 2015-ben, ami valljuk be, kissé groteszk, nem? Nekem pont az a vonzó benne, hogy odateszem a PS4 mellé, hátradőlök a kanapén, és kontrollerrel csapom.

Slick: Szerintem életemben több gépet tettem össze sajátkezűleg, mint te valaha, hacsak nem ezzel foglalkozol megélhetés szitjén. Bármikor összerakok egy PC-t, nem a pénz, és nem az a gátja, hogy nem tudom megcsinálni. Nincs hely neki, s nem akarok PC-t tartani, mert otthonra a notebook nekem tökéletes.
  • SlickAdam
    0:35-tol megbolondulsz :D (uhhh, szpojleres thumbnail... na mindegy, az öreg a lenyeg :D)

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.08. 11:19:49
  • Moby
    +1000
  • SlickAdam
    mindenesetre fulladjanak meg, hogy az elsö reszt nem tettek az "remaster" pakkba. pont az fut nagyon szarul. szaggat, törik, ...
    a 2 mindig is rendben volt.
  • Totti5
    Amennyiben az első részre hajaz kell azonnal, ha a kettő bottal sem:(
  • Moby
    Valamiért az embereknek beégett, hogy a pc az, amit a konyhaasztalunk heftölünk össze.
  • SlickAdam
    "Darksiders 2 Deathinitive Edition was just the start. Since we acquired the franchise we were looking for options for doing a DS3. The remaster was just a way to get some spotlight on the franchise again, reactivate the community and have a better starting position for Darksiders 3."

• Moby
    Kutyaközönséges pécék. Ilyen egyben alienware gépek most is kaphatóak, elmebeteg áron.
  • SlickAdam
    na ez meg a masik. nehany forintert összeraknak neki egy VAS-at, ami meg mindig penzkidobas szvsz, de jobb, mint ezek az Alien-fosok.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.08. 09:52:06
  • Moby
    Ez hangos lesz, drága, és gyenge. Tudok mondani helyet és konfigurác8ót jóra, és erősre.
  • balee4
    Brutális, meg kell venni, de én sem tudom, hogy lesz rá idő a Fallout 4/Rise of the Tomb Raider mellett. :/
  • SlickAdam
    mar van kismillio steam machine. az nem egy brand, hanem egy kategoria. de sztem a linkelt gep is elerhetö mar.
    es ja, nezegettük mar eleget. meg picike parasztocska esz es belatod, hogy egy vajasdobozba nem lehet 5-600 watt powa-t belepakolni. latszik nem ertesz hozza...

ez, amit linkeltel, nem sokkal lenne erösebb, mint a PS4-ed, viszont szopnal eleget, hogy megfelelöen fusson a kinezett cim (mig egy nagy VAS eseten nagyreszt ket klikk lenne a brute force miatt).
    söt ez meg csak nem is egy konkret modell... meg asszondja 2 GB ram a gpu-ban! hello 2016, lol! :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.08. 09:51:00
  • SlickAdam
    pc-t mar nem epitesz? könnyebb, mint valaha, kisiskolas összerakna neked barmit.

inkabb veszel dragan egy gyenge szart (a DIY-hez kepest).
    hogy mit gondolok? ugy tunik lusta vagy es tul gazdag.:)
  • Ulthane
    "Mindenki tudja, hogy azok szarok" Tipikus. Meg meg se jelent, de mar mindenki tudja, hogy szar. Ugy, hogy meg senki sem latta. LOL
  • Evoluti0N
    Tegyél egy marék pénzt a földre, majd guggolj fölé és szard le. Jobban megéri, mint ezt megvenni. Ha át akarsz térni PC-re (mert valljuk be, a Steam Machine az PC), akkor pedig bizony építs egyet, mint egy kész konfigurációt vegyél. Mindenki tudja, hogy azok szarok és túlárazottak. Alienware különösen.
  • Ulthane
    Srácok, én azt hiszem veszek egy ilyet.

A héten úgy voltam vele, hogy veszek egy X1-t a Tomb Raider miatt. Aztán rájöttem, minek? Forza nem érdekel, Halo nem érdekel, egy GoW4 miatt meg tök fölösleges. Nincs rá játék. Ami van, azt meg inkább PS4-en tolom, az erősebb vas.

PC-t már tuti nem építek, viszont mindig csábított a Steam világa, a jó akciók, olcsó árak. S ez erre tökéletes lenne.

Mit gondoltok?

• Moby
    Meglátjuk. Még nemtudom a sztori végén képes leszek-e azonnal visszakanyarodni bele.
  • TDC Geronimo
    Minek, megint el fog venni akkor 40-50 órát :D

Nem kapcsolódnak egymáshoz és a mostani is 15+ óra
  • Moby
    Szerintem megvárom, hogy mind kijöjjön.
  • TDC Geronimo
    Lehetne csinálni valami SG év játéka szavazást decemberben majd :)

Nekem már megvan a jelöltem :y
  • TDC Geronimo
    Kieget toljad egyből!!4 Minőségre ugyanolyan, sőt... :)
  • Moby
    Egyelőre el kell napoljak minden rpg-t, beleértve a fallout4-et. Ez a w3 itt a legvégén a fokozhatatlant fokozza, nincs már olyan skála, amin ez mérhető lenne. Idő kell, amíg befogadókész leszek bármire, ami nem ez. Még nincs vége, még pár óra lehet hátra, addig nem mondom ki a verdiktet.
    De ezután egy darabig csak csihipuhista akciójátékok jöhetnek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.07. 23:38:56
  • Moby
  • Tikal #41510
    Mindig eső van? HA igen, miért? Én biztos nem esőben mennék ki csapatni a több milliós autómmal :)

Azt a kék vonalat ki lehet kapcsolni, vagy nincs más mód arra, hogy a játék mutassa az irányokat?
  • Totti5
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    kicsit off, de szep:
    egy sw-fan rakos beteg megnezhette a vagatlan filmet (premiert mar nem latna :( )
  • TDC Geronimo
    najó most amúgy is scifi hypeban vagyok úgyhogy ez kurvára day 1 lesz, nem tudom, hogy szorítom be sok game közé, de akkor is megveszem
  • TDC Geronimo
    mobynak :D

• Ulthane
    Te joooooooo kurva eg, ez mekkora klipp!

Tenyleg leszopom magam, ilyen tokeletes univerzumot meg senki nem alkotott. Ezek zsenik ott Montrealban!
  • TDC Geronimo
  • Ulthane
    Ilyen erzelmeket kivaltani, kizarolag ez ajatek kepes! Komolyan, nalam minden jatek elbujhat mogotte! Minden!
  • Ulthane
    Nekem is a ME a kedvenc jatekom!

Az anyja picsajat a kanadaiaknak, hogy nem kepesek megcsinalni a ME Trilogy Remastered-et. 200 dollart is fizetnek erte!

Imadooooooooom! Kedvencem Wrex es Liara volt, meg Javik dumajat nagyon birtam. Ja, es csakis fem shep!
  • TDC Geronimo
    Most elképzeltem, ahogy az új játék ezzel az üzenettel kezdődik és a végén feljön a szokásos mass effect felirat. Ahh már most libabőr :D
  • Moby
    Akkor 2 perces megemlékezésre hadd zokogjon a szív:
  • Moby
    Én meg scifi rajongó vagyok, gondolhatod mi jelent nekem ez a széria... Tonképp nekem ez a két széria reprezentálja a vg-t, és ez a két legfontosabb széria a videojátékos karrireremben: az ME, és a Witcher széria.
  • darkSectorxxx #41497
    Jó az is igaz hogy a ME2-nél is bepisilt az ember a látványtól sok helyen ahogy a közjátékok mentek meg a skafanderben sétálgattál.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.07. 20:05:47
  • TDC Geronimo

ja és még annyit, hogy velem ME széria szerettette meg a scifit. Azelőtt bottal se.