121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
SlickAdam #42051 -
50 dolláros season passba nyomja. 16 új map lesz persze még egy játék áráért -
SlickAdam #42049 dehogyis. csak tenyleg annyi jot hallottam rola, hogy laza 9-es tengert vizionaltam.
de ertem mar, core gameplay fasza, csak nem vittek tulzasba a tartalmat. aight-aight. -
SlickAdam #42048 vegulis Splatoon-nal is ez volt. elöször nagyon keves palya volt (pontosabban ott volt nehany plusz a lemezen, csak Nintendo blokkolta oket / lassan nyitogatta meg, ami szvsz nem rossz strategia, csak elfelejtettek erröl szolni :)), kapta is a "szar" 7-eseket, pedig a gameplay kurva jo.
azota erkezett csillio DLC INGYEN, mar vmi 10-15 palyanal jarnak, IGN ujra is pontozta a cuccot.
kerdes EA nyomja-e majd a tartalmat, s ha igen, ingyen-e.
-
Még jó hogy a 7-8 pont egy jó játékot jelent és semmiképpen sem rosszat bár ez sajnos úgy le hogy ez már ne vedd meg kategória mert nem jó. A jó csak 8-9kozott van. -
Jó lenne a pontozás, de hiteles forrásból. Mit értek ez alatt? Minimum 5 objektív ember véleménye, 15 óra játék után összegyúrva, vagy valami hasonló. Mert ami most megy ...[hova raktam a hányós smile -t?] -
Ezért kell leszarni pontozást kérem szépen 
Nagyon sokan élvezik az swt és azt mondták megérte megvenni. Aki tolta betat tudta mire számíthat. Tetszik megveszed, nem akkor meg nem. Nem kell ilyet pontozni. -
hát ez az... -
Mondjuk valahol vicces, mert anno titanfallba se volt lófasz content se ott meg repkedtek a 9ek -
A kevés content miatt. HC réteg 1-2 hét és megunja, casual meg marad majd meg folyamatosan töltődik vele. Én nem számítottam másra pontozásnál. Gyönyörű graf, hangok, sw hangulat, de kevés fegyver, map meg content. A 2 jó játékmódban pl csak 4 pálya van. -
Két teljesen merőben, stílusban, eltérő műfajt és játékot vetsz össze. Sok értelme nincs.
Tomb Raider és a Fallout 4 és Battlefront rivjúvolásában nincs egyetlen közös pont sem, sem átfedés.
Fallout 4 a Witcher 3 tükrében lehet érdekes ( bár az egyik h&s RPG, másik meg FPS-RPG )
Unvharted 4 majd a Tomb Raider tükrében lehet érdekes
Battlefront meg a Hardline/COD tükrében.
Már ha annyira kell hasonlítani ezeket egymáshoz, már már izzadva erőlködve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.17. 11:06:52 -
Fallout 4 Secret Room -
Egy újabb remek példa, amikor a review-knek nem szabad hinni... :D Rise of the TR 86 ez meg 72-77? LOL. Vicc kategória. -
SlickAdam #42038 van mar par Battlefront teszt (7-11 db): eddig 72-77 ponton all Meta-n.
hogyhogy? eddig csak ömlengest hallottam rola. -
Mi béta első napján behuztuk -
Ulthane #42036 Hááát, én most elvagyok a Tomb Raiderrel, meg még az AC-t is be kell fejeznem, utána viszont snitt DS3-ig, szóval valamit muszáj lesz. Még az is lehet, elcsábulok, de nem ma, az biztos. -
Ulthane #42035 Az nagy királyság lesz. -
Ja mondták hogy 1 játék még biztos lesz tőlük, hát ez rossz amúgy annak ellenére hogy ezelőttiben 4 játékot csináltak.
Nekem 2 az kevés lenne. :)
Meg furcsa lenne ha már a nextgen megint jönne, hogy megy az idő.
Amúgy ez a PSX majdnem egy időbe esik az U4 multi beta indulásával! -
Most számolgattam és mire kijön UC, addigra majdnem 3 év telik el legutóbbi ND játék óta. Szerintem ebben a genben még lesz tőlük 1 azt ennyi. Remélem last of us 2, aztán köv genre csinálnak egy scifi IPt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.16. 23:32:45 -
Aha, hát remélem lesz pár meglepi. :) -
Ez a sony saját eventje fanoknak. Szerinted? Tavaly itt volt először UC gameplay -
Ja télleg a Quantic Dream, akkor ez egy nagyszabásúbb koncert lesz?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.16. 21:27:30 -
az a paris games week volt -
Jó akkor nem tudom mivel kavarom, egyszer volt egy ilyesmi, te is emlékezhetsz mikor a psn-en lehetett regelni és elindult rest módból a ps4 mikor kezdődött ez a valami. -
Ki veszi meg swt holnap? -
PSX tavaly volt először decemberben. Idén is akkor lesz. -
Én is csak lestem minden conferenciáról napokkal előtte hallok csak, annyi minden volt már, ilyen Sony konferencia is volt már, bár ezekszerint ez valami más akkor, mert az is 2015-ben volt.
Hát kéne a GoD of War-nak utódja, meg az a "Syphon Filter" project is érdekes. -
Kicsit több, mint 2 hét és PSX. Esélyes, hogy Santa Monica végre bemutatja min dolgozik. -
Star Wars Battlefront feels like a return to the GoldenEye era
DICE's reboot is full of simple thrills, but can they last? -Eurogamer -
Ja értem már, a "meg Division"-ra értetted a mondat végét. :) -
Dehogynem, Division nem
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.16. 19:59:05 -
UC nem day1? :D -
DS3 még nagyon messze van pedig azt alig várom már :( -
FC, UC meg divisiont majd meglátjuk, de tuti nem day 1 -
Úgyis vásároltunk már eleget idénre, meg ünnek, azt addig tankolunk, mire jön március. :)
Max figyeljük a store akciókat, de mostanában szerintem nem sok preorder lesz érdekes. :) -
Igen végre fel lehet lélegezni egy kis időre. :D -
SlickAdam #42015 azaz!
-
Meg hát a kis mellű, bevágós bugyi nélküli Xenobalde ugye. -
Uncharted 4: A Thief's End ami érdekel.
Na meg majd Dark Souls 3.
Esetleg még ezek majd akcióba:
Star Wars: Battlefront
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2