121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Úristen. Ezzel indulhatnál a hülyeségolimpián.
  • Moby
    Amíg itt nyomjátok a missziót, én napok óta vigyorral a képemen tolom ájulásig.
    :D
  • darkSectorxxx #42133
    Engem lebeszéltél.
  • Kandurex
    Ha már csak egy embert lebeszélek róla, nem éltem hiába
  • darkSectorxxx #42131
    Azért itt álljunk meg, nem vagyok nagy pc user, csak kb 20 éve nyomom.
    Egy rendszert ha mondjuk 1 éven bellül valaki újratesz, az vagy user error, vagy valami humpákolással, fos warez szoftverekkel taknyol be.

Én nem imádom a windows-t meg a pc-ket, de van egy olyan hogy GHOST-olás, ha netán egy usernél valami csoda folytán szarakodna a rendszer.....
    Nem kő telepíteni, 8-10 perc töltés és azonnal vissza lehet tölteni az elmentett régi rendszert.

Én oké elismerem az XP tájékán geciszar időket éltek meg az emberek, de a win7 óta én akkor álltam neki telepíteni, ha én akartam tezstelni valamit, vagy hardvert megpiszkáltam vagy beszedtem valami hülye vírust az említett warez faszságokkal.
    User fail volt.

Szóval nem akarok beleszólni, mert nem pártolok senkit, de ez azért erős részedről szerintem hogy telepítgetni kell a rendszereket, az más hogy programok kresselnek, de a win az atomstabil.
  • TDC Geronimo
    Te mit lovagolsz még mindig ezen? 10 éves licenszük van szerinted csinálnak egy Battlefrontot és kifújt? Jövőre Battlefield, utána titanfall 2, 3 év múlva meg Battlefront 2. Nem érdekel, nem veszed meg.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.17. 19:24:06
  • darkSectorxxx #42129
    Most veled értek egyet.
  • darkSectorxxx #42128
    Nemár. :)
    Ilyen kicsi lennék? :D
  • Kandurex
    Battlefront hírek, "biztos a folytatás".

Tényleg? Ezen mit folytatnak? Vagy mutatott bármi egyedit az előző? Mi lesz? Új pálya?

[kiköp oldalra]
  • Moby
    Az előbb még telegfonról voltam, lemaradt a link.
  • Moby
    Látod, nyomom én is feszt :)
  • ppista
    A kollektiv szopás, az már szinte mámoritó. :)
  • ppista
    Nálam jobban kevesen utálják a témát, úgyhogy lehet nyugodtan kiiktatni ebböl a totyikból egyszer és mindenkorra.

Ja, jövöre jőn a Valkyria folytatása PS4-re! A börömböl ki tudnék ugrani!
  • Moby
    A konzoloknak ez az egyik nagy előnye. Nem tudsz vele nagyobbat szopni, mint a szomszédod. Csak pont ugyanakkorát.
  • ppista
    Teljesen mindegy kinek a sara, ha szop az ember mint a boci.
  • Moby
    Némileg idevág, gondok vannak a ps4-es bfronttal. Elég sok usernél CE hibát dob. A sony má vizsgálja.
  • ppista
    Azért utálom, mert egy genya minöség, amivel néha órákat szopok többedmagammal. Lehet ez nem teljes mértékben a Wintel hibája, nem vagyok Nobel-dijas mérnök, de ök ennek a fosnak az "apukája-anyukája". Tudom, nehéz úgy megoldani, ha több millió konfiguráción kel minöséget hozni, de ez nem rám tartozik.
  • TDC Geronimo
    Már megint pc topik lettünk?
  • Totti5
    Aki sűrűn pakolja annak ott nem a winnel van a gondja. Win 7-8-10 már nagyon kiforrott rendszer, erőteljesen szét kell baszni hogy az tönkremenjen.

Játék, driver error hegyek nyilván vannak, kilép, kifagy, kidob, nade az meg nem a win hibája általában.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.17. 18:52:41
  • Moby
    Ha szigorúan konzolként van hadználva, exponenciálisan csökken a szopás. Tudom, úgy meg drága. Az. :(
  • ppista
    Elhiszem. Nekem is van több olyan ismerösöm, akiknek egy áldás az egész rendszer, nulla problémával. Viszont olyan is akad, aki, kis túlzással, napont pakolja újra a winfost.
  • Harlekin
    Te csak szépen maradj csendben!Te a gyerek vagy a homokozóban akit a nagyok jól elpicsáznak rendre ha hülyeséget beszél!
  • Moby
    Arra nincs rálátásom, de az konzolokra azon a kettő, százezresen kívül nincs. Ami nem is baj, mert ps4-re cím sincs, a forzában a képi kormány, meg a fizikai külön valóságban létezik. Ezt nemtudom hogy képes bármi fokozni.
  • darkSectorxxx #42112
    Hogy jön ide az X360. :D
  • Totti5
    Irigyellek. Bár én csak autózok, de az jó nagy szopóroller kormányokkal.
  • ppista
    42103
  • Harlekin
    Azért utálod,mert a MUNKÁHOZ kötöd a munkád utálod ezért utálod a pc-t is.Nehogy már azt mond,hogy a konzolon nincs soha szopás!Nah nézzük csak hányszor állt a ps-n!A zoknimat is le kell venni,hogy talán össze tudjam számolni.Dehogy volt az szopás nem ment a siránkozás,hogy már megint szar,Mennyi várva várt frissítés jött!?Ehhez viszont 1 kéz is elég és lehetne sorolni...Semmivel nem jobb a helyzet konzolon...Ha munkád része lenne a ps4 akkor a sonyt utálnád konzolostól...
  • Moby
    Pécével kevesebb a gondom, mint a konzolokkal. Zárjuk evvel a bullshitcunamit.
  • Totti5
    Ha nem minőség az Xbox One akkor mi? ( PS4 nem érdekel az nekem mos még nincs ). Mik az Xes tapasztalatok? miben nem minőségi?
  • darkSectorxxx #42106
    Igen? Na ezt még nem tudtam. :)
    Én hová tartozom?
  • SlickAdam
    tehat WiiU 4 prezident?
  • darkSectorxxx #42104
    Miért lószar a TR? :)
  • ppista
    Ms termék, mint minöség. Viziószerü.
    Emlékszem amikor az elözö generációban eleinte a 360 jobban ment mint a PS3, én is hasonlóan frusztrált kommenteket irtam. Szerencsére a világ egyensúlya késöbb helyrebillent, én is lenyugodtam.
  • ppista
    Napi közel 8 órán át dolgozok pécével. Amikor reggel bekapcsolom a gépet a melóhelyen, és meglátom a winfos üdvözlö képernyöjét, elöször egy mélyröl jövö hányinger tör rám, majd egy eröteljes apátia, hogy vajon ma mivel fog szopatni ez az Istencsapás.
    Amikor itthol vagyok, és játszani szottyan kedvem, a legutolsó dolog amit látni szeretnék az az Ms-Intel-AMD embléma. . Semmi szopás, csak játék. Tudom akinek pc-je van annak 100 éve nem volt semmilyen problémaja vele. Én elhiszem. A Jézuskát is.
    Jó volna 60+ frémmel tolnom a játékokat? Mint az állat! Ehhez egy bika számitógépet kell vennem? Majd ha a pina kelepel.
    Ahogy a grafikont nézem, különbözö okok miatt, más is konzolt vesz.
    Ja, és a Sony exekröl sem akarok lemaradni, amik szintén a kedvenceim közé tartoznak.
  • Totti5
    Jobban fogy mint a 360.

On January 6, 2014, Microsoft announced that approximately 3 million consoles had been sold worldwide in 2013

Magyarul a grafikon nem igaz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.17. 18:38:17
  • Harlekin
    Este gyere multizni!!!!
  • Kandurex
    Nem tudom , te válaszoltál.
  • Kandurex
    Egész biztos így is lehet, de ez folyamat indikátora vagy kezdő gyorsítója (nem csak az elbaszott kampány) a technikai paraméterek voltak, utánna már csak a csordaszellem maradt. De ez már behozhatatlan.
  • Harlekin
    A minőségi dolgokat mindig kisebb réteg veszi akik tisztában vannak a dolgokkal a tucat szart meg a nagy tömeg!!Tök egyszerű magyarázatok vannak erre a grafikonra
  • Moby
    De még mindig nem értem, hogy ez nekem miért kellene fontosnak lennie? Én nem azt akarom a következő generációban megvenni, amit sokan vesznek. Konkréten telibekettétortkon fosom hányan veszik. Egy érdekel, jó hardver legyen, jó címekkel, jó szolgáltatásokkal. Ilyen gép ebben a generációban nincs(sincs). Kecire hidegen hagy melyik színű vonal hol van. Nemhogy egymáshogy képest, hanem hogy egyáltalán léteznek-e ezek a színek.