121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na ezek a sámánok, de erről volt már szó korábban is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.21. 20:53:39 -
Én tartok tőle, hogy ez nem cél. Náluk az fel sem merül, hogy nem tudják, mi kellene ahhoz, hogy okés legyen. De nem ez a megvalósítandó cél, hanem a popularitás. És az meg is lett. -
Bízom benne hogy hallgatnak a játékosokra, és javítanak majd sok dolgot.. remek kis lövölde lehetne... -
de egy rohadt vicces -
Nem csak az a baj, hogy súlytalan, de elbaszott okádék a pontozás. Ott a cargo(CTF). Ha viszed a "zászlót" nem kapsz érte faszt sem. Node a killért...Jellemző: Winpoint: 500. Játszottál: 1500pont. LEL. Szóval pusholja bele a kezsuelbe minden eszközzel a gémpléjt maga a játék.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.21. 15:56:41 -
Hát ezt szomorúan hallom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de mintha erről is lett volna szó abban a YT videóban amit az a kretén LevelCap csinált ... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmilyen yooutube-s oktató videót nem mutattam, amit mutattam azt úgy hívják review, de semmi baj. Mellesleg LevelCap csapatban játszik, rengeteg ilyen videója van, csak meg kellene nézni, de hiába mondom, látom, zsigeri gyűlölet van benned a youtube gamerek felé... pedig nagyon sok jó van köztük, talán még tanulhatnál is tőlük.... ó várjunk, neked már nincs mit, 500 óra Titanfall, meg 500 óra bot lövöldözés a Destiny-ben már megtanított mindenre.
Azt mindenesetre látom, hogy a BF-ben ügyesebb vagy, de ez elhangzott már a review-ban is, meg több helyen is, hogy casual gamerekre van szabva, szóval az átlag játékosnak is több sikerélménye lehet mint amúgy más játékokban, ami szerintem jó, én sem egy hardcore BF-re vágytam.
Természetesen abban igazad van, hogy a csapatjáték rendkívül fontos ezekben a játékokban, és nem lehet egy játékost csak a K/D-je alapján megítélni, de ugye a csapatnak azzal is sokat segítesz ha nem halsz meg minden félpercben. Mondjuk pont a Battlefront-nál érdekes kérdés ez a csapatjáték, hiszen, nincs ingame voice chat, csak party chat, egy csapat meg két emberből áll :(
De nem véletlenül említetted meg te is, hogy leszólnak, meg üzengetnek neked hogy csíter vagy... biztos azért mert sok bázis foglalós pontot szedtél össze ;) -
Tegnap este már rohadtul untam. Ma még talán teszek egy próbát vele, de annyira egységsugarú, hogy ehhez képest a kzsf multi maga a taktikai harcászat. -
Hogy hogy, ez volt a terv vagy már meg is untad? ... -
SlickAdam #42403 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Witcher 3-ban a bűzdémonokat merre találom?? -
Majd ezt Te mondod meg,hogy mennyire vagyok ügyes és ezt csak a K/D aranyból szűröd le....Jól kitanítottak a YT erek az online csapat játékok mivoltáról...Eleve leszarom a K/D -t az érdekel,hogy nyerjek már mint a csapat!
Ha nagyon akarom és látom,hogy nyerésre állunk akkor tudom hozni simán a killeket,mert nem az a kis buzi frag vadász vagyok mint a YT os oktató videódba láthattunk...
(BF)=SW BF amiből az egész indult!!!A halomra lövés....
1
Jéééé 24 óra elteltével tovább javult a statom biztos Én is a yt os kreténtől tanulok!!!!Ja várj nem!!!!
stat
És ha szeretnéd számtalan hasonló képet és videót teszek be mint a kedvenckéd!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.21. 14:10:42 -
Vettem is 3 gamét (witcher3 - hogy meglegyen dobozosban is, sc2, sc2 kieg).
/igen, tudom, hogy volt battlechest 6k-ért is, de a papírtokos játék kurvagáz benne -
SlickAdam #42399 mindenesetre lattam tegnap voltak jo akcio edigit-en.
vegulis 6k-ert is jo a tearaway, hisz 60 euron nyitott -
De buzilandon nincs amazon, csak digitre. -
SlickAdam #42397 6k, az 20 euro. sima kiadas :P -
Tegnap volt edigital blackfridayben is vmi 5k körül. -
SlickAdam #42395 amazon-on tearaway PS4 messenger edition 10 euro :D -
Ja nem vitából írtam. :D -
Najó, ez így nemigaz. Szívesen látnék tőlük valami mást. -
Velem nem köll vitázni, köpök reá, hogy folytatódik-e. A jelene is szavakkal ki nem fejezhető módon érdektelen, nemhogy a jövője. -
Reklám szöveg, hogy mindenki vegye megfele a DaS3-at. :)
Majd pont egy olyan játékot nem fognak folytatni ami elég sikeres PS4-en (BB).
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.21. 12:16:45 -
Én nem azt mondtam hogy ezt kifényképezni, hanem hogy ilyen erdős pályán voltam-e már, most hogy balra van 4 fa és jobbra 6 meg 1 tartály az mindegy a grafika minőségére írtam elsőnek hogy furcsa, nem azt hogy konkrétan ez a pálya kell nekem. :D
Azt hogy ugyanide megyek és ugyanilyen szögből csinálok képet, azt utána mondtam, ha megtalálom, de ha nem akkor bárhol fényképeznék fákat ezen a bolygón ugyanilyennek kéne lennie. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.21. 11:57:17 -
Totya42 #42389 Azért ez nem csak annak köszönhető szerintem. A többség inkább konzolban gondolkodik, ha videojátékozásról van szó, mert a pc még mindig sokaknak kényelmetlen és drágább. A konzolok között meg már tudja a többség, hogy melyiken futnak jobban a multiplatform játékok. Persze hozzáad a marketing is biztos nem keveset. De azért nem írnám az egészet a számlájára. -
Nem, és ezt két napja részletesen kitárgyaltuk. Ez valami memóriazavar nálad? :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.21. 09:23:51 -
Ja hogy erső és erdő közt van eltérés?
Most az hogy a fák nem ott vannak ahol attól még a látvány egyformának kéne lenni nem? :D -
Az kibebaszott jó, arányos a full játékkal, elvileg ott ha bizonyos boss-okat nem számolok 15 volt 60 dollárért, itt 20 dollárért lesz 5....ez nekem tetszik. :D -
Azért írtam, hogy ez nem az map, mert ez nem az a map. Ha nem találtam volna, nem írtam volna semmit. -
Megnéztem trófea listát BB kiegnél. Úgy néz ki SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!db boss lesz5
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.21. 01:57:25 -
Továbbra is működik a sony co-marketingje
Star Wars Battlefront: PS4 is outdoing Xbox and PC combined
Currently online players
PC: 41,425 (24h peak: 49,871)
XBOXONE: 110,704 (24h peak: 110,817)
PS4: 179,511 (24h peak: 187,286)
Total: 331,640 -
Azt huttem azért írtad mert nem találtad meg ezt a videómat....:D -
>amit azt mondtad nem találtál
Keversz valakivel. -
Hali nem mintha annyira fontos lenne, de mikor az erdős pályáról beszélgettünk erre a videóra gondoltam, amit azt mondtad nem találtál. :)
Battlefront Survival -
Nem gond, a ma estével búcsúzom a játéktól. Nekem ebben ennyi volt, egy centivel sem több. -
de hát az csak pár óra :) -
Jövő héten meg jön kieg. Lehet pár hetet csúszok vele, mert falloutot így is szüneteltettem TR miatt, de annak már vége. -
Nade ezt most ő nyilatkozza. Én csak egy interjút linkeltem. -
Nem konkrétan rá gondoltam -
fasza -
Baze nekem nem a szerverekkel van bajom, hanem hogy tegnap is a 25/5-ös netem 2/0.5-el ment...