121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • kill3r21
    Srácok, nem tudjátok a PSN miért kért jelszócserét 2 napja? Vagy csak nekem jött?
  • darkSectorxxx #43690
    :D

English-ben meg GTA5 van 60 dollár helyett 40 dollárért. :D (PSN-el 36 dollár)
    GoW3 32 dollár.
    Ívolv 18dollár.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 18:20:01
  • Kongy
    Az a fos még ennyiért is rablás.
  • darkSectorxxx #43688

Meg Destiny is van!

Vigyázzon mindenki!
    A sima 7k-ért csak 2 dlc-t adnak, a 9k-sban van a sima játék....
    Azért kibaszott érdekes, hogy csak 2k-val többért megveszed az alapjátékot is pluszban illetve pár apró itemet kapsz....lOOOál
  • darkSectorxxx #43687
    Milyen olcsó lett a NFS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    12k Normal és 13.5k a Deluxe.....

Nem semmi.

Látom ez a 6. karácsonyi kiemelt akciós AAA cím, valaki tudja mi volt az első 5? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 18:09:15
  • darkSectorxxx #43686
    Ja nem para kiderült hogy egy másik rendelés jött meg, ráér nyugodtan.
    Megkaptam végre a Gears kódokat, öröm és bódottág, jó volt 5 Gears 6k-ért. :D
  • Moby
    Azon komolyanm meglepődsnék, lévén el voltam utazva, majd hétfpn tudom elküldeni :D
  • Seth
    2 év múlva talán kiadják nyugaton is
  • zola2000
    o_O yakuza6

• SlickAdam
    sokat javult. az az extrem drop toronyban az ritkasag, azert en mar nem vagok eret, de sajnos boston kornyeken meg mindig sok a beakadas/belassulas, ami nyilvanvaloan a zonak betöltesenek koszonheto.:(
    vegulis jatszhato, 1.01-el is belement az a 30 ora...
  • TDC Geronimo
    Kérdem én erre megint miért kellett 1+ hónapot várni? nem tesztelték játékot? Ezek a hatalmas droppok a játék első 1-2 órájában vannak. Miért akkor kell ezeket javítani, amikor már a többség túl van ezeken?
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Itt egy 35 perces Division gameplay. Dailymotionon van úgyhogy innen nem hiszem, hogy leszedik
  • TDC Geronimo
    Na egy nagyon fasza kis Dark Zone élménnyel zártam a Division alphat

Remélem már januárban lesz PSre beta.
  • SlickAdam
    300!!! font volt a prestige :D LOAL
  • Kandurex
    [vállatvon] ha egyszer ilyen lett...de...

Pont hasonlítgattam magamba a Souls szériát és arra jutottam, hogy hangulatba, artba a BB nagyon godzilláskodik, majdnem a legjobb. Csak az a fránya sok butítás :(
  • Totti5
    Túl sok az ostobázás ( és megint... ), a lényeg meg elvész és csak a folyamatos elégedetlenkedés marad meg az utókornak, ami nem jó.
  • Kandurex
    He? Olvasd el az összes leírt véleményem! Meglátod a gyors játékmeneten kívül semmibe nem hasonlítottam a full ostoba BB-hez!
  • Totti5
    "Túl gyors a játék, inkább a BB -re emlékeztet,...ez nagyon nem jó, ez nem Dark Souls"

De inkább élvezd mint a rinya. Jobb így.
  • Kandurex
    Én ilyet nem állítottam, összekeversz valakivel.
  • Totti5
    Már nem BB másolat?
  • TDC Geronimo
    Marad sima. Azon a napon jön quantum break meg azon a héten a ratchet. Úgyhogy drága hónap lesz.
  • SlickAdam
    ja. errefele is 38 :(
    apocalypse (femtokos) 22.
    prestige-t meg ugy tunik mar el is kapkodtak. fingom nincs mennyi lehetett.
  • TDC Geronimo
    be van árazva már collectors?! 35 k :(

psre 40k oO

Marad a sima azt hiszem :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.11. 19:16:53
  • Kandurex
    Nem bírtam ki

Rendelés időpontja: 2015. december 11. 19:09

Rendelt termékek: (Platinumshop)

Dark Souls III Collector Edition ár/db 34.990 Ft
  • TDC Geronimo
    Itt vannak leakek. Nem tudom melyik link él még
  • Kandurex
    Minek erőltetik a YT-n az ilyen tartalmat? 10-20 perc és törlika genyóba :(
  • darkSectorxxx #43664
    Dívízsőn. :D
  • balee4
    Már törölték. :( Mi volt ez egyébként?
  • TDC Geronimo
    Amíg nem törlik. Atmoszféra meg fények nagyon jók

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.11. 16:49:58
  • TDC Geronimo
    Na vissza divisionbe <3
  • Totti5
    Minden szar. Befejeztük.
  • ppista
    "hozhatta" feltételes mód, nem pedig kijelentő.
    Jól írod, a "könyvelőn" kívül mindenki csak találgat. Az Ms, ahogy Geronimo írja, már régóta csak ilyen "szalagcímen faszául mutató" számokat közöl azokról a területekről, ahol nem úgy megy a szekér ahogy szeretnék. Lásd Wp, Bing és a többi kevésbé sikeres üzletág. Mielőtt írnád, a többi multi is imádja ezeket a nyulakat kihúzni a cilinderből.
  • R0GUE
    Kár hogy a Halo 5 400 millás bevételébe belevettek mindent ami a HALO V-el kapcsolatos így a HALO V-el eladott gépcsomagokat is. A szokásos MS ferdítés. Kézzel fogható..Az. "Kicsit tájékozódjunk mielött írunk"...

"Halo 5: Guardians has become the “fastest-selling Xbox One exclusive game to-date,” according to Microsoft, with over $400 million in global sales of the game and hardware during launch week.
    The figure includes hardware sales such as the various Halo 5 bundles on offer as well as the single title. "
  • Totti5
    De itt most nem erről volt szó. Bevétel dollárban. Az meg kézzel fogható zöldhasú, ami a lényeg.
  • Totti5
    Akkor mi a pontos igazság? mivel ilyen számok a Halo 1 - 5ig mindig voltak, abból a legnagyobb a legtöbb a zsé. De tisztázzuk ezt itt és most, mutasd fel a hivatalos számokat. H mire számított, mi lett és mennyivel kevesebb mint a hivatalos közlemény. Természetesen hiteles forrásból, magától az MS könyvelőktől, és dokumentumokból.
  • TDC Geronimo
    MS már elég régóta ezt csinálja box eladásokkal kapcsolatban is. Online töltött óraszámokat meg ilyeneket írnak
  • ppista
    Nem bukott, nem kell túldrámázni. Legfeljebb nem hozhatta azokat a számokat amit az Ms remélt nedves álmaiban.
    Ezek a multik által prezentált számok, meg parasztvakításra kiválóak. pl. 400 millió bevétel, 800 millió játékóra, 100 millió óra twiccsnézés stb. Nem hazudnak, csak nem bontják ki teljesen az igazságot. :)
  • Totti5
    Akkor bukott. Nem kell ezt ragozni, a bevételi számok ott vannak. Nem, nem az az elsődleges hogy 3 millió. Az a szám a lényeg ami a számlán landol, dollárban.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.11. 11:28:56
  • ppista
    Jöhetne, csak ne ezzel az elkefélt Rambo Croft-tal.