121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
9 dollár a wolfenstein klikk -
Ulthane #44014 Ja, 6 rugo a sesaon pass-szal. Annyiert behuzom. -
Pedig zsírmány. Egy jó 200 órát beletoltam, és még tudnám, de má ilyenér nem veszek gêpet. -
A micsoda?:) KZ? Simán. Fasza singlekampány, fasza multi, máig odabaszós prezentáció. Ezt az exkluzívot tartom a leggtöbbre máig. -
Igen, hallottam hogy jó a multija, de engem nem fog meg a high tech világ, most el vagyok a Rainbow-val. -
Ulthane #44010 6 rugo most season pass-szel a storeban.
Annyiert megeri? -
Nem is tudom mi a jó szó. Egyszerűen elfelejtettek progresst beletenni.
Mondom mivel jártok jól multiban fillérekért: killzone. Kikúrtjó a multija, van progress (100 óra után is), van sok map, van teamwork, van minden. Gondolom még ma is játszák. -
Na igen az unalom jobb szó. Lehet jobban járna ha R6 Siege-t venne, mert az aztán kurvajó móka :) -
Pontosan. Nem azért fogod eladni mert csalódás, hanem mert ráunsz. Én eléggé kedvelem ezeket, meg nem vetem meg a SW világát sem, de 35-36-os szintnél már nem találok indokot az elindítására. Fog sincs mi visz rá embereket 50-es, meg 100-as szintre. Végtelen mennyiségű pénzem van, mert nincs mire elkölteni. Unbalanced fos. -
NE a store-ban vedd, vedd meg lemezen használtan, mert ha csalódás akkor adhatod tovább. -
Ulthane #44005 Meg a 14 ropi is sok erte? Annyi kost a storeban. -
A bfrontra gondoltam :)
/a bf4 sokszor feltörli velem a padlót. Sokszor van ragequit. Wlkurvultam konzolokon, ahol ált az elejin vagyok a listáknak. Na itt nem. A faszba sem konkrétan. Az utolsó szargeci pondró niemand vagyok ebben a játékban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.26. 13:04:36 -
Mondjuk, most akciós a Premium csomag is, annyit talán megér :) -
Nem bántam meg, csak ezért a tartalomért ez az ár szimplán nevetséges. -
nem bánta meg :) -
Nézd meg AngryJoe review-ját. Tökéletesen leírja(elmondja) a helyzetet. -
És neki, mint zöldfülűnek mennyi esélye lehet szerinted? Mert a kérdés ez volt... olvastam min mentél keresztül, és saját tapasztalatból is emlékszem, nem könnyű ott érvényesülni, mocsok sok órát kell beletolni mire jönnek a sikerélmények, addig meg csak szopás. -
Ulthane #43997 Ha jol emlekszem eleinte neked nagyon tetszett, nem? Ezt is megbantad? -
Hát ezaz, hogy konzolon ilyen nincs is nagyon. Mindenkit rohadtul bekorlátoz a kontroller. De aki járművezetésben jó az arat ugyanezen okból (vagyis annak reciprockából). Meg a szokásos elbaszott fasságok, mint a tubólézer, amivel csináltam már 57/0 is.
Nem szabad ebbe időt tenni. BF4-et kell tolni. -
Most épp nem, amúgy igen. -
hát idegesitő a sok skilles nyomorék... de van esélyed ellenük. -
Hogy megy a BF4, még mindig tolod? :) -
Csak ha van feleslegesen elégetni való pénzed. -
Van. Hamarabb belejössz mint a BF4-be. -
SlickAdam #43990 faszcsirak ellen biztos van -
Ulthane #43989 Kell nekem a Battlefront? :)
Ki nyomja? Van eselye egy zoldfulunek benne a sok tapos turbo faszcsira gyerek ellen? -
"Ráadásul itt nem a KD a lényeg"
Ne már van ilyen FPS játék?Majd mindjárt jönnek a YUTUBER hősök,hogy ez nem igaz!A halomra tucat lövés csak a lényeg 1 fpsbe!
-
Mivel nem gyors a játékmenet így nem annyira vészes szerintem akkor se, ha nem vagy a legjobb célzó. Ráadásul itt nem a KD a lényeg. Kill nélkül is lehetsz a csapat legjobbja. Tegnap pl nekem nagyon szarul ment és szinte mindig elsőnek haltam, de használtam kamerákat és állandóan spottolgattam. 2en akiknek volt micjük meg is jegyezték, hogy mekkora pro vagyok 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.25. 22:46:46 -
Ja bocs, nem szóltam azt hittem ti vettétek 45-ért. Hát igen ünnepekkor türelem kell. -
Most mennyi? -
En is a Siege-n agyalok,de konzolon mondhatni "fps szűz" vagyok,es az elejen biztosan balfasz lennek,ami multiban eleg gaz lenne (miattam szopna a csapatom),PC-re megmernem venni mert eger-bill komboval menne a dolog de a gepem miatt nem lenne meg a stabil 60 efpees :D nagy dilemma... -
partizan182 #43983 Destiny gecijo, vegyétek vigyétek, én pár hete zsakoltam be akcióban, nullsztori viszont tele van már kuldetesekkel meg strike - okkal, a gameplay meg 5 csillag, nagyon fun.
Majd aki elcsabul dobjon egy invite - öt, gyakran vagyok (és még az endgame közelében sem). -
Ulthane #43982 Destinyn en is gondolkodom. Csak jobb lett mar az egesz jatek...vagy nem. :) ennyiert nagyon jo ar, plane felesben. -
lol remélem euba nem lesz, mert tegnap vettem én is :D -
Basszus itt vártuk a Rainbow six akciót, tegnap előtt megvettük erre ma flash saleben 45$ hát a kurva anyjukat -
Bocs hogy most válaszolok nem fórumoztam,nekem már béta alatt is tetszett csak vártunk valami akciót de az nem jött mint Sean Pennek az Oszkár a full kreténért, így hát behuztuk matchmaking naggyábból jobb lett igaz most is elő fordul hogy random kivág de a hangulat első osztályú, de láttam azóta már behuztad és játszottad szerintem összességében egy jó játék lett csak javitgassák rendesen...
Boldog karácsonyt és videojátékokban gazdag új évet kívánok mindenkinek. -

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.24. 23:45:09 -
Boldog Karit! -
Jó lenne ha matchek közben is lehetne módositani a fegyvereket, lézer, hangtompító stb.. -
Igen, az. Bár volt egy patch 16-án, lehet az javított valamit, még nem volt időm kipróbálni...