121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Gratulálok az Until Dawn platinához! :-) -
Frankó port lett a DF azt is tesztelte, szépen megoldotta a Codie minden téren, de ez prevgen motor. Kíváncsi leszek az F1 2016ra, hogy ott tudják e stabilizálni a 60 frémet a tavalyihoz képest. -
ZX Spectrum - leszartuk az fps-t
Enterprise - leszartuk az fps-t
C-64 - leszartuk az fps-t
Amiga - leszartuk az fps-t
CD32 - leszartuk az fps-t
Atari - leszartuk az fps-t
SEGA Megadrive - leszartuk az fps-t
Nintendo - leszartuk az fps-t
PlayStation - leszartuk az fps-t
PlayStation 2 - leszartuk az fps-t
XBOX - leszartuk az fps-t
PS3 - leszartuk az fps-t
XBOX 360 - leszartuk az fps-t
PC X286, 386, Pentium - leszartuk az fps-t
Digital Foundry - 60 fps alatt minden játék szar.
Végkövetkeztetés: 1980 és 2016 között készült összes játék szar, kivéve néhány aktuális csúcspécén.
Kösz nem, én inkább maradok öreg gamer döcögő 30 fps-en és még azt is elnézem, ha az is megreccen.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.07. 11:48:14 -
UC4 pont ilyennek néz ki, mondjuk ismerjük a fejlesztőt is -
vg #47864 Tehát alapból a ps4 tudja hozni a Radeon 390X szintet? Moby, csavarj már a faszodon kettőt. -
Meg van a témának a kb konzolos aranymetszése: fix30 (fix, FIX, diszkrét frametimeos, pacingmentes), motionblur, standardfelbontás, anyabaszó IQ. Na erre se nagyon van törekvés. Pedig ez az, amivel mindenkit zsebre lehet tenni. -
Kivitelezhető, csak a másik két potin kell csavargatni. Itt a bashing általában azon megy, hogy kinek melyik poti a fétise. -
SlickAdam #47861 meg a 3DS-en is kivitelezhetö a 60 frem, ki is lett vitelezve rengetegszer.:)
hogy ugy-e mint a csucskartyan? nem. nem is kell ugy.
Dirt Rally. eleg stabil 60, full hd-ben, teljesen megfelelö grafikaval.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.07. 11:40:03 -
vg #47860 Relatív, de nem kivitelezhető olcsó konzolon úgy mint a csúcs videokártyán. De mintha írtad is pár sorral lejjebb. -
>Ők etették meg a laikusokkal, hogy jobb a 60fps mint a 30fps

Pedig valójában ennek a fordítottja igaz!
-
vg #47858 No problem, akkor majd veheted év végén az új gen-t, a 1 órás játékokkal. -
SlickAdam #47857 a 60 frem az jobb, mint a 30. -
izé, én azért örülök annak, hogy sok emberrel megetették, hogy jobb a 60fps mint a 30... -
vg #47855 Elemzik? Röhögök. Ők etették meg a laikusokkal, hogy jobb a 60fps mint a 30fps... és mindenkinek EZ a fontos. PS3 és XB360-on is volt pár 60fps játék, miközben PC-n szintén volt 60fps játék a jellemző. Én utálom DF videókat. -
Ulthane #47854 Nem, nem az. De legalább tudja, amit ígértek. Az X1 meg nem. Nevetséges, és vállalhatatlan, hogy egy exkluzív játékot csak és kizárólag abban az esetben tudsz rendesen futtatni, anélkül, hogy ne legyen skótkockás a képe, ha leveszed a felbontást 720p-re. Ez vállalhatatlan. -
SlickAdam #47853 ez meg a masik.
gen. elejen meg tesztelgettek is gyenge pc-vel, de mar az sincs. mi a fasz ertelme van 2-3-szor olyan erös geppel tesztelni aztan kijelenteni, hogy "na ezen a legjobb"? meksz no fakin' szensz. mint DanielT, ö tolta igy. persze, hogy azon a legjobb, huzzatok le a rolot gecik!
az i3-as 750ti-s masinat mar nem nagyon emlegetik... pedig az is konzol felett van/volt... -
Nem igazán. Ők kielemzik amit ki kell, elmondja a jót és rosszat, trükköket, megkötéseket, összehasonlításokat, technológiai bravúrokat, előremutató megoldásokat úgy ahogy mezei gémer nem lássa és nem is érdekelné alapból. Azt hogy abból a júzerek java azt szűri le hogy minden szar akár jó, akár rossz az nem a DF hibája. Ez felfogási hiba, mert a DF NEM fikát csinál, egy szó fika nincs benne és a mondanivalója sem az, sosem volt az. -
>Ahelyett h mindenki foglalkozna a játékokkal
Mindenki a játékokkal foglalkozik. Erről beszélünk éppen most is. Az össze többi meg szimplán marhaság. Hány magasan értékelt játék van az "internet népe" szerint? Válogassuk le, hány rendkívül pozitív értékelésű játékot látunk a steamen több 10k-s értékeléssel?
Miről beszélsz megint??? -
vg #47850 Ha szidni akarsz valakit/valamit akkor szidd a Digital Foundry-t. Ők az okai ennek. -
Nem is a kicsivel van gond. -
SlickAdam #47848 kicsi rinya kell, hogy motivalva legyenek (hogy jo vagy rossz iranyba az a cegtol fugg).
tokeletes konzol meg csak 1 van, a N3DS :) -
Miatattatok a sok fika, a sok failgen, a sok okos, a sok DF analizátor megmondó fikkantó, kiabáló, szitkozódó PC mászterrész miatt pörög ez az egész az éterben. Ahelyett h mindenki foglalkozna a játékokkal, az internet népe 3 éve hőbörög mindenen, csúcsra járatva a konzol vs PCt, az MS vs Sonyt a gyalázást, játékok sárba tiprását.
Mi ezen a meglepő, ha ez a sok szemét, mocsok, mocsár a gyártók felé lecsapódik? semmi. Ezt akartuk, ez van. Örüljünk hát. -
Mert a PS4 tökéletes. -
Ulthane #47845 Tegnap győzdőtem meg arról, hogy teljesen jogos a totális vereség. Amit az Xbox One a Quantum Break-kel meg más játékkal művel, vállalhatatlan. Hogy nekem kelljen sakkoznom, hogy beállíthatom e forrásnak a HDMI-t, vagy a vadonatúj, exkluzív játéknak nem lesz, csak részleges hangja, az vállalhatatlan.
PS4-en miért nincs ilyen? -
Ulthane #47844 Miért kéne?
A DS3-at se veszem meg lemezen, mert tudom, hogy szarrá játszom majd, és nem akarom eladni. -
Amit az MS művel az már értelmezhetetlen. Kezdenek beleőrülni a totális vereségbe. Egyik nap bővíthető, másik nap már félmegoldás nem kell. Csapkorásznak a levegőben, azt sem tudják mi fog velük történni 1 hét múlva. Nem tudnak már semmi olyat mondani, ami ne valamelyik korábbi nyilatkozatuk pofánhazudása lennem, szóval biztos-ami-biztos, bocsánatkéréssel kezdődik minden mondatuk. Szégyen amit művelnek. -
nagy hiba...nem tudsz megszabadulni a cucctól... -
Tommy H #47841 Digitálisan van meg:( -
vg #47840 Én is tervezem ennek a beszerzését. Nem adod el? 5e?
-
Tommy H #47839 Upsz,első Platinám:)
Until Dawn vége spoiler lehet a kép aki nem tolta ne nézze
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tommy H, 2016.04.07. 11:02:20 -
vg #47838 Valószínűleg Moby-nak lesz igaza. Teljesen új generáció érkezik, valószínűleg már év végére. Már a MS fejese, Phil Spencer is elmondta, hogy nekik nem kell "Xbox One és fél", ők "nagyobb" ugrásban gondolkoznak. Szerintem szinte biztos, hogy kartelleznek valamilyen szinten. -
Bandicoot #47837 UC 2 crushingon kivégezve. Csak 152-szer haltam...5-öde az UC1 crushingnak.
Jól éreztem hogy lazább volt.:)
-
Az gif. :D -
Azzal is megy, de nekem 1 megával bomlik a cucc. -
SlickAdam #47834 Nem tudom mi igaz a ps4k-bol, de nemet saturn eppen 249 ojroert adja a ps4-et, ami kb 77e forint. Meg ha 500gb-s modell, akkoris roppppant erdekes -
-
Osztott accal felejtős sajnos -
Van Ratchet & Clank theme.
De a Warframe: Excalibur Dynamic?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.06. 20:39:52 -
Jó ezért vagy te nekem. :D <3 -
playstation twitter pl, reddit, neogaf stb. Nem a magyar gémszart kell olvasni :p
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.06. 20:20:22