121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    >de ugye mit mondhatsz nekik?

Semmit. Ezenken nem kell mondanom semmit. Tényleg. Olyan könnyű őket ignorálni, hogy az őrület. Semmijük nincs ugyanis.
    Tudod mi lesz ebből a kurvaszar kvantumbrékből? Csak hogy világos legyen?
    Még több ps4-et fog eladni a sony. Unchartedba fognak menekülni az egybites lövöldére vágyók. Hátha nem lenne elég tetemes a sony előnye :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.08. 15:34:15
  • darkSectorxxx #48027
    Hát csak szeretnék, nem mondtam hogy ez beválik, de ugye mit mondhatsz nekik?
    Van pc-re exclusie?
    Van.
    Microsoft reagálása: Nesze pofád befogod, ezé sírtatok! :D
    Ha meg nem akarsz venni boxot, csorgasd a nyálad vagy fejlesz gépet, abból is van hasznunk....:D
  • Moby
    Hogy mégmoslékabb minőségben tolhassák ezt az iparihulladékot?
    Öööö...hát izé. Szerintem ebből nem ez fog történni, de ez csak tényleg egy kívülálló tippje.
  • darkSectorxxx #48025
    Hogy minnél többen vegyenek x1-et. :D
  • darkSectorxxx #48024
    Mittuoomén a port költségeit. :D
  • Moby
    Ezesetben még egy két éves vergődést jósolok a microsoftnak a géming szcénában, aminek a vége különösen szórakoztatónak ígérkezik, aztán kapitulálnak végleg. Azt mindenestre már bebetonozták, hogy amin UWA vagy winsztór cimke van, azt a userek mindörökre messze ívben kerülik. De mindeközben ez is az egyetlen esélyük, mert pl. ebből a retekből a steamen már akkora refundcunami lenne, hogy a remedy ajtaja láncra lenne verve. Így is valami hasonlóban bízom.
  • Moby
    Hanem mi a célja? Hogy totál hülyét csináljanak magukból?
    Sikerült!
  • Kongy
    Milliókat? :O Hova? Mire?
  • darkSectorxxx #48020
    Mivel nem fognak újabb milliókat kiadni a semmire, szerintem igen.
    Ennek az egésznek nem ez a célja. :D

Tök más, amit mindenki szerintem tud.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 15:13:42
  • darkSectorxxx #48019
    Ezeknek meg az X1 a párja mi? :D
  • Kandurex
    igen? jaóó
  • Kongy
    Gyanítom a Forzák is ilyen minőségben lesznek "portolva" PC-re.
  • Moby
    A 390-nek a 970 a párja.
    Amúgy tökéletes mindegy, hogy ez az hibás moslék min és hogyan fut.
  • SlickAdam
    mert lehet mar egy arban vannak?
  • Kandurex
    Valaki magyarázza el a nagy frém ömlés közepette, hogy miért 970 -nel hasonlították a kártyát? Nem a párjával a 980 -al kellett volna?
  • SlickAdam
    ÖMÖLJÖN A FREM!!!
  • SlickAdam
    akkor inkabb rendelek par magyar import örömlanyt hazhoz es mehet a motion sickness :D
    (ugye errefele legalis a kurvizm)
  • Kandurex
    Csak, hogy mindenki tisztába legyen....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bathmate Hercules Crystal Clear hydro péniszpumpa

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.08. 14:41:23
  • darkSectorxxx #48010
    :D
  • Moby
    Ja bazzeg, amikor a svéd péniszpumpát magadracsatolod, akkor nem nyafogsz...
  • SlickAdam
    na ez az ami hianyozna meg nekem, hogy impulzusokat kuldjek a fulembe hulye jatek miatt.
  • Moby
    Van már gyógymód a vr sicknessre. Gondolom a köv generációkban már benne lehet a tech opció.
  • Moby
    Én már sok-sok órát tettem bele. KKKKggggecijó.
    Lesz egyszer, ha majd a nagyítókkal sokkal kisebb pixelekbe kell belebámulni.
  • mucsácsó
    Borzasztó.... nevetséges, tényleg ez ilyen 1-2 percig poén TALÁN, de utána... :D gagyi. Kinect-sors szagot érzek a levegőben :D
  • SlickAdam
    Ethan-ben VR modban nyilacskak vannak az elagazasoknal, amikre kattintva odaugrasz, hogy nehogy elszedulj mig odasetalsz.

WTF?
  • darkSectorxxx #48003
    Gyenge csírák. :)

Mirrors Edge??? :D
  • Seth
    Jaj, nézd már meg mikkel nyomják. Én meg még nem próbáltam egy VR-t sem, de mi köze van ennek ehhez a videóhoz? Ez a Hive ebben a formában egy katasztrófa, különösen fájó a szoba mérete, hogy egyes játékoknál 4*5 méteres területet kér, ha fél méternél kisebb már nem megy, mi a szar ez? A másik meg a teleportálásos haladás, nincs egy nyomorult analóg kar azon az irányítón
  • TDC Geronimo
    Miért próbáltad már?
  • SlickAdam
    mindenesetre DF multkor tesztelte az Oculus final verziot es 15 percet birtak egy autos jatekban (mondjuk ez erthetö, na de 15?!) ES egy lassu setaszimulatorban is, mint az Ethan Carter.

no comment. biztos lesznek bedessz madafakak, akiknel raall majd a nyakuk, de en meg az autoban is szarul vagyok, szal majd egyszer zacsival a nyakamban kiprobalom a dolgot.
  • Seth
    Most kivételesen egyetértek a reakciójukkal
  • TDC Geronimo
    Ezek a GBnél igazi pöcsök. Mindent csak fikáznak állandóan
  • Seth
    Érdemes végignézni, azok a csalódott arcok :D

• darkSectorxxx #47996
    Sajna nekem nem fér bele a keretbe annyi jó gém jön mostanában, erre gondoltam. :D
  • TDC Geronimo
  • AntiHero
    Szerintem is. Patch óta minden matchet lehuzunk kb. (pedig random cspatokkal megyek)

Valahogy, jobban adja a dolgokat.
  • darkSectorxxx #47993
    Ahogy lemegy az ára 0ft-ra. :D
  • TDC Geronimo
    Hát ez a siege a mostani patchel mégjobb lett. Élesebb kép, szerintem már azt a nagyon ritka pár fps esést is teljesen javították, animokon finomítottak, netkódon is. Sokkal szmútabb az egész. Aki még nem vette és szereti a multis fpseket mindenképp vegye meg továbbra is azt mondom
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.08. 12:43:39
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #47990
    Egy baj van, hogy szégyen gyalázat még ez a graf is inkább a felsők közé tartozik manapság.
    Mert sokan vannak még talán gyengébben is a felhozatalt nézve.
  • Kandurex
    Összességében gyenge grafika - gyenge frame -el párosítva. Nem megy ez a japóknak. Maga a játék meg egy förmedvény ezzel a realtime harccal.