121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>de ugye mit mondhatsz nekik?
Semmit. Ezenken nem kell mondanom semmit. Tényleg. Olyan könnyű őket ignorálni, hogy az őrület. Semmijük nincs ugyanis.
Tudod mi lesz ebből a kurvaszar kvantumbrékből? Csak hogy világos legyen?
Még több ps4-et fog eladni a sony. Unchartedba fognak menekülni az egybites lövöldére vágyók. Hátha nem lenne elég tetemes a sony előnye :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.08. 15:34:15 -
Hát csak szeretnék, nem mondtam hogy ez beválik, de ugye mit mondhatsz nekik?
Van pc-re exclusie?
Van.
Microsoft reagálása: Nesze pofád befogod, ezé sírtatok! :D
Ha meg nem akarsz venni boxot, csorgasd a nyálad vagy fejlesz gépet, abból is van hasznunk....:D -
Hogy mégmoslékabb minőségben tolhassák ezt az iparihulladékot?
Öööö...hát izé. Szerintem ebből nem ez fog történni, de ez csak tényleg egy kívülálló tippje.
-
Hogy minnél többen vegyenek x1-et. :D -
Mittuoomén a port költségeit. :D -
Ezesetben még egy két éves vergődést jósolok a microsoftnak a géming szcénában, aminek a vége különösen szórakoztatónak ígérkezik, aztán kapitulálnak végleg. Azt mindenestre már bebetonozták, hogy amin UWA vagy winsztór cimke van, azt a userek mindörökre messze ívben kerülik. De mindeközben ez is az egyetlen esélyük, mert pl. ebből a retekből a steamen már akkora refundcunami lenne, hogy a remedy ajtaja láncra lenne verve. Így is valami hasonlóban bízom. -
Hanem mi a célja? Hogy totál hülyét csináljanak magukból?
Sikerült!
-
Milliókat? :O Hova? Mire? -
Mivel nem fognak újabb milliókat kiadni a semmire, szerintem igen.
Ennek az egésznek nem ez a célja. :D
Tök más, amit mindenki szerintem tud.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 15:13:42 -
Ezeknek meg az X1 a párja mi? :D -
igen? jaóó -
Gyanítom a Forzák is ilyen minőségben lesznek "portolva" PC-re. -
A 390-nek a 970 a párja.
Amúgy tökéletes mindegy, hogy ez az hibás moslék min és hogyan fut. -
SlickAdam #48015 mert lehet mar egy arban vannak? -
Valaki magyarázza el a nagy frém ömlés közepette, hogy miért 970 -nel hasonlították a kártyát? Nem a párjával a 980 -al kellett volna? -
SlickAdam #48013 ÖMÖLJÖN A FREM!!!
-
SlickAdam #48012 akkor inkabb rendelek par magyar import örömlanyt hazhoz es mehet a motion sickness :D
(ugye errefele legalis a kurvizm) -
Csak, hogy mindenki tisztába legyen....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bathmate Hercules Crystal Clear hydro péniszpumpa

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.08. 14:41:23 -
:D -
Ja bazzeg, amikor a svéd péniszpumpát magadracsatolod, akkor nem nyafogsz...
-
SlickAdam #48008 na ez az ami hianyozna meg nekem, hogy impulzusokat kuldjek a fulembe hulye jatek miatt.
-
Van már gyógymód a vr sicknessre. Gondolom a köv generációkban már benne lehet a tech opció. -
Én már sok-sok órát tettem bele. KKKKggggecijó.
Lesz egyszer, ha majd a nagyítókkal sokkal kisebb pixelekbe kell belebámulni. -
Borzasztó.... nevetséges, tényleg ez ilyen 1-2 percig poén TALÁN, de utána... :D gagyi. Kinect-sors szagot érzek a levegőben :D -
SlickAdam #48004 Ethan-ben VR modban nyilacskak vannak az elagazasoknal, amikre kattintva odaugrasz, hogy nehogy elszedulj mig odasetalsz.
WTF? -
Gyenge csírák. :)
Mirrors Edge??? :D -
Jaj, nézd már meg mikkel nyomják. Én meg még nem próbáltam egy VR-t sem, de mi köze van ennek ehhez a videóhoz? Ez a Hive ebben a formában egy katasztrófa, különösen fájó a szoba mérete, hogy egyes játékoknál 4*5 méteres területet kér, ha fél méternél kisebb már nem megy, mi a szar ez? A másik meg a teleportálásos haladás, nincs egy nyomorult analóg kar azon az irányítón -
Miért próbáltad már? -
SlickAdam #48000 mindenesetre DF multkor tesztelte az Oculus final verziot es 15 percet birtak egy autos jatekban (mondjuk ez erthetö, na de 15?!) ES egy lassu setaszimulatorban is, mint az Ethan Carter.
no comment. biztos lesznek bedessz madafakak, akiknel raall majd a nyakuk, de en meg az autoban is szarul vagyok, szal majd egyszer zacsival a nyakamban kiprobalom a dolgot. -
Most kivételesen egyetértek a reakciójukkal -
Ezek a GBnél igazi pöcsök. Mindent csak fikáznak állandóan -
Érdemes végignézni, azok a csalódott arcok :D
-
Sajna nekem nem fér bele a keretbe annyi jó gém jön mostanában, erre gondoltam. :D -
-
Szerintem is. Patch óta minden matchet lehuzunk kb. (pedig random cspatokkal megyek)
Valahogy, jobban adja a dolgokat. -
Ahogy lemegy az ára 0ft-ra. :D -
Hát ez a siege a mostani patchel mégjobb lett. Élesebb kép, szerintem már azt a nagyon ritka pár fps esést is teljesen javították, animokon finomítottak, netkódon is. Sokkal szmútabb az egész. Aki még nem vette és szereti a multis fpseket mindenképp vegye meg továbbra is azt mondom 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.08. 12:43:39 -
-
Egy baj van, hogy szégyen gyalázat még ez a graf is inkább a felsők közé tartozik manapság.
Mert sokan vannak még talán gyengébben is a felhozatalt nézve. -
Összességében gyenge grafika - gyenge frame -el párosítva. Nem megy ez a japóknak. Maga a játék meg egy förmedvény ezzel a realtime harccal.