121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Tudom, de nekem tetszik hogy zavar a gép ilyenkor. :P nem érzem magam egyedül. :P -
Na meglesem ezt a battlebornt -
Dark azt ugye vágod, hogy az új FWvel már ki lehet kapcsolni az értesítést amikor képet lopsz. Sok képeden láttam a sarokban a notificationt -
Mintha előtte nem lenne az. :D
És minden mellé jegyezzük meg hogy nyitott helyszínekről beszélünk, aprólékosan berendezett és az a fiziksz.
PS2 szint ahogy kalkulálok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 19:44:21 -
Jajj azért ne beszéljünk hülyeségeket. Most vittem végig, utolsó 2 act brutál jó volt és eszméletlen látványos. -
Na kabé. :D -
>vagy velem van a problem
Szerintem ezt megfejtettük.
-
Hát bakker mi esik szét? nekem az a blur megy csak. :D -
Bármit nézel közelről fasza, csak mikor megmozdulsz szétesik minden :D -
Hát nem egy játékkal játszunk. :D Az tuti. :D
Pont ez a durva bármit nézel közelről fasza.
Hát én lövök képeket nekem az én gépemen milyen a játék, de ez kevésbé sem igaz amiket hallok, vagy velem van a problem, ez a homályos effekt is csak akció alatt ha mozogsz, futsz akkor van. -
"Alan Wake jobban néz ki"
Hát persze. -
Egyetértek, ez a játék egy fillért nem ér, ma adtam el. Filmnek nem lett volna rossz, de ez a gameplay ami megy, ezzel a látványvilággal egy szégyen. És komolyan az Alan Wake jobban néz ki! De most viccen kívül... a látványvilágot hogy lehetett így elkúrni, egyszerűen felfoghatatlan. Oké, sok az effekt, meg azok valahogy kinéznek, de könyörgöm, a játék többi része okádék... A cutscene-ek jelentettek megváltást, mert azok legalább kinéznek valahogy. Na abbahagytam az offolást. -
Ja oks ebben egyetértek, a régi 2 rész miatt sírtam párszor az eredeti off topikban, de én sem így képzeltem...a régiek nagyon faszák voltak. -
-
UWP. Garantált a fosport.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.08. 18:20:07 -
És ha a singularty egy fasza játék volt, akkor a kvanumszar szükségszerűen az, mert időbaszkurál?
-
Betajat sose toltam siegenek -
Siege az utóbbi évek legjobb és legegyedibb multi shootere. Reviewerek tehetnek egy szívességet. Amúgy a játékot kb 2-3 hetente patchelik folyamatosan megjelenés óta és rengeteget javult minden szempontból- -
Bandicoot #48050 Engem pont a más stílus bánt. Az már nem fear effect lesz.
Vagy rendes fear effect folytatás vagy semmi. De nem fog összegyűlni, a pc-sek java akik nem konzoloztak azt se tudják mi az, nem is értem miért nem konzolosokat céloznak. -
Uh sajnos hallottam közbe a részleteket, a csak pc meg más stílus lehet nem bántana, de a gyűjtenek rá inkább. :D -
OKSI :D -
timeshift, singularity kimaradt? sztem ott is jópofa volt az időmanipulácio, itt is működne... gondolom :) -
kizárt. a t10-et én ennél látatlanban többre tartom, boxra mindig "hibátlan" volt a forza, a remedy meg ... náluk máshol volt a prioritás :) -
Bandicoot #48045 Pc-re...Gyüjtenek rá...Totál másmilyen az elképzelés....
-
azt sem tartom kizártnak, hogy pécén esetleg rosszabb volt, de Gero már béta idején is imádta, tartok tőle, hogy kicsit elfogult :)
-
mivel ez kettőnknek ugyan annyit ér, ezt külön accra vegyük, és egymással hómoljuk ;))) -
Mittudomên, nem értek hozzá, Gero szpkodta fel állandóan :) -
nem sült el rosszul a siege félbéta megjelenése?! (jó, tudom, gero mindig is dícsérte, ellenben rengeteg rivjuban említették a problémákat - én meg kárörvendésből nyilván megnéztem párat ;) ) -
multkor nem tudtam a LEMEZES just dancemmel játszani, mert nem volt net. pontosabban csak lájv.
kívánok játék helyett "sorry" nézést neked, sokat. -
szingli kampány van már? ;))
(vagy a vegasokból ismerős terrorist hunt legalább? mert amiatt 5 eurót megérne... :) ) -
"Fear Effect - bejelentették az új részt"
Csípjetek meg!
Álmodom! -
"A frissítés letöltése után ismét lehetőségünk lesz arra, hogy az USB-n tárolt zenéinket hallgathassuk játék közben. Nem igazán értjük, hogy ezt a Sony miért tiltotta le eleve, de most visszatért ez a funkció.
Maximalizálhatod a partid számát, ami azt jelenti, hogy ezentúl nyitva hagyhatod a belépés lehetőségét, anélkül, hogy attól kelljen tartanod, hogy túl sokan lesztek, és ki kell rúgnod majd valakiket.
A 3.5-tel a Sony felkészítette a PlayStation 4-et a 4TB-os tárolók fogadására. Tehát rengeteg screenshotot készíthetsz. Egyébként már ki lehet kapcsolni a kis felugró ablakot is, ami emlékeztetne rá, hogy csináltál egy képet. Minek volt erre szükség eleve?"
-
Na mondj pár címet...van időm keddig. :D -
>Lehetne 1000x jobb minden játék, de a meglévők között vagy kénytelen szelektálni.
Dehehehehehogy vagyok kénytelen. Annyi a játék a piacon, hogy bele lehet fulladni. -
Kérdem én ezt a világszara techno-t nem értem, nekem ez maga lenne a menyország, ha ez télleg tudná a fél fejlesztőgárda, de nem látom. :D
Hogyan van ez? -
Értelek én. Isten az atyám.
De figy ha pl tegyükfel ebben a stílusban egészen egyszerűen nincsen jobb akkor mit tegyek?
Mert hidd el énis jobban örülnék ha minden minnél jobb lenne, de kérem tanácsolj nekem olyan játékot ami ennek az alternatívája.
Mert az Uncharted techben jobb, de az semmiben nem helyettesíti ezt, a stílusa egészen más.
Gondolom érted mi a dilemma.
Lehetne 1000x jobb minden játék, de a meglévők között vagy kénytelen szelektálni.
Nekem hiába demoznak egy Division-t a kinézetével, ha egyszer nem köt le, mert teljesen más stílus, semmiben nem mérhető össze mert nem egy kategória.
Ott megbaszhatom a single-t, a harc meg sem közelíti ezt amit ez a játék ad nekem.
Nincsen alternatíva az a baj. Ha készül is ilyen lövölde, fostalicska lesz mind.
Ott van a Spec Ops, Inversion, amik hirtelen beugranak, Sniper Elite.
Vagy nem egy stílus, vagy pedig ha egy stílus, messze nem ad ennyit sem effektek terén, sem gameplay terén.
Kb olyan mint a RDR nekem X36-on....imádtam, nagyon.....
De van 2 szebb, GTA5 és Witcher 3. Hiába szebbek ha nem érdekel a stílusa, meg semmi, csak max jó rájuk nézni meg bóklászni benne.
Alan Wake idejében is ez volt. Faszomat érdekelte a 480p.
Végigvittem 80x, élveztem....mást 1080p-be meg félbehagyok 1 óra után.
Erre mondom hogy nem csak az látvány, ami nagyon éles meg sokfps. :D
Ezért megosztó a QB, illetve volt az Alan Wake is. -
Géppel együtt? Picit vársz még, és megkapod!
-
8k és még ugatok is!
-
Az szuper, ebben az ugyanis nincs. Valami időbaszkura van, amit leginkább fegyverként használsz. A videjátékokban lőttem már fénnyel, konfettivel, faszommal, most lőhetek időőőőőveeeeeeel.
A felütés nem lenne rossz, de irgalmatlan nyomorék gameplayt belecsomagoltak a világszara teknóba. Mennyi lenne az az ár, amiért lemennél kutyába? Árazzuk be!
-
egy barátságosabb árért azért beneveznék arra a fosra,....az időutazás a kedvenc sci-fi kategóriám