121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Ahh bár úgy lenne...De azért idénre kipattinthatják azt az RDR Remake-et, nem haragudnék.
    Nem tudom mi igaz belöle,de állítólag 1-2 napig fent volt a One visszafelékompatibilis listáján aztán eltüntették mondván "hiba"...Akkor reppentek fel a hírek (pletykák) hogy lehet azért mert remake jöhet... Persze találgatás az egész,de ha van amiből el tudnék viselni egy remake-et (is) na akkor az ez a játék.:)
  • TDC Geronimo
    Ezért senki se kövez meg szerintem :)

E3on nem szokása Rnek játékot bejelenteni, de hamarosan befogják az volt a 2k jelentésben és biztosra veszem, hogy RDR játék lesz. Egy pletyka szerint előzmény, gondolom lehetne abból az időből, amikor John még bandázott
  • Tikal #51320
    miért vannak robot állatok/dinok? :)
  • Bandicoot
    Én megmondom a frankót,kövezzen meg aki akar, de az E3-on amire baromira várok és baromira örülnék az egy Red Dead Red 2 bejelentés..Illetve egy RDR 1 Remake bejelentés amit még idén kipattintanak pimpelt graffal fasza frémmel bugtalanítva a konzolokra. Csekély esélyt látok rá...De frankó lenne. Nagy a pangás western téren...És az a játék abban etalon...
  • TDC Geronimo
    Lenne? A horizon az rendes open world.
  • darkSectorxxx #51317
    Hát beszarás lesz mind2 játék az biztos....én látványban nem félek, csak legyen gameplay-ben is jó.
    A Horizon meg rendes fasza openworld, na akkor kemény lenne.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem csak elég ránézni a játékra meg azok alapján, amiket tudni az alapján elég nagy meló lehet. open world RPG úgy általában az. Nézd meg pl az új MEt is mennyi ideje csinálják? 4 éve? Az se jön csak jövőre, de E3on alig várom, hogy lássam mozgásban FB enginen
  • darkSectorxxx #51315
    Még nem tudjuk mit kapunk igazából lehet nem véletlen ennyi idő nekik, vagy nem akarnak az Uncharted nyakára egy másik nagy címet nem?
    Fogyjon előbb U4?
  • Moby
    Ez csak ezzel már nem magyarázható. Ez már agyfasz időben. Ezt csinálták már a KZ-vel párhuzamosan.
  • TDC Geronimo
    GI is 10et adott OWre. már 5 review alapján 100! :D
  • TDC Geronimo
    hát azért egy cső fps és egy open world rpg között szerintem van különbség. Már ami a melót jelenti. Idén ez tuti nem jön ki
  • Moby
    Én bízok egy évvégi megjelenésben. Vagy szeretnék bízni.
    Azt sem nagyon értem, hogy amilyen gyorsan és vérprofin kitolták az ölőzónát, ezen mit csöcsölnek ennyit.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.24. 22:37:05
  • darkSectorxxx #51310
    Én meg remélem hogy tévedsz. :D

//
    Minden platformra INGYEN tölthető!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.24. 22:34:01
  • Totti5
    Platinum ide vagy oda, már kétszer is meg kell nézni hogy mit vesz tőlük az ember. Biztos egy rahedli pénzt kaptak érte hogy csinálják meg, de ami a Transzformátoroknál jól sült el ( egy Bayonetta 1-2höz képest az is közepes volt ), az itt minden rosszúl...
  • TDC Geronimo
    Hát horizon szerintem még majdnem 1 év mire jön
  • darkSectorxxx #51307
    +1 dekurváravárom
  • Moby
    Kapitány! A gép készen áll a rakomány fogadására!
  • TDC Geronimo
    Első E3as poster LAben

• SlickAdam
    ezt is a takarítonéni csinalta 1-2 oraban miutan a többiek leleceltek delutan
  • darkSectorxxx #51303
  • balee4
    Aztakurva :D
  • Kongy
    Azigeeeen :D
  • TDC Geronimo
    :DDD
  • Bandicoot
    Felvették a régi jó tesco-s melóst ogy fordítson..

• TDC Geronimo
    jááj nem is néztem :y
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #51295
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #51292
    Ebből az is látszk, hány edmbert érdekelt a játék. :D
  • TDC Geronimo
    overwatch 100on áll metán...

• mucsácsó
    jaja, dettó, főleg ezek után... :D az 576 baszta így szét ezt a borítót egyébként, vagy nektek is ilyen full hunglish? :D jobban jártam volna jah, ha media marktban veszem meg (ott is 17 rongy)... :D azért rendeltem csak elő onnan, mert most nekem a kiszállítás nem volt opció erre a napra, szal bekellett ugranom vhova, ahova feltételeztem day1 ott lesz a játék, itt vidéken

de pl nemrégiben aqua-sok szétszopattak, előrendeltem tőlük a DS3-at, és valaki még 2 héttel megjelenés után se kapott...azok is aztán.. :D
  • Bandicoot
    576 réééges rég a legcigányabb legpénzéhesebb banda. Nagyon ultimate eset kell hogy ettől a slepptől bármit is vegyek.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.24. 18:44:00
  • Totti5
    With the Play First Trial, members of Origin Access and EA Access can try Mirror’s Edge Catalyst for a limited time starting June 2nd. (Origin Access is available for players on Origin PC and EA Access is for the Xbox One players.)

The Play First Trial gives you access to:
    6 hours of play time with Mirror’s Edge Catalyst
    10 action-packed missions
    2 vast districts to explore
    Social Play features
  • balee4
  • darkSectorxxx #51286
    :)
  • Totti5
  • mucsácsó
    én nem láttam ilyet, meg mailben se írtak ilyesmiről... na mindegy :D fura.

hehe, köszi! neked meg kalappal a platinához, én sajna nem élek ilyenekkel :D de azért UC4-et pörgetem majd 2 meccs között ;)

amúgy majd jó lenne magyarokkal tolni az Overwatchot, szóval gyere/gyertek!!!! :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.24. 15:45:06
  • Amiga
    Hát ha az elején nem írták oda, hogy "a készlet erejéig", akkor kapják be. :-D

Amúgy irigyellek :-), nekem már csak júniusban lesz pénzem, bár mondjuk időm sincs az UC4 és DaS3 platinázás miatt. Jó játékot! :-)