121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Dehogy haragszom. Abszolút megértelek. És adom, hogy maga a játék rendkívűl drága és nagyon lassan csepegtetik a tartalmakat. Ráadásul rengeteg tartalmat folyton újrahasznosítanak. De ez a játék nálam amolyan kakukk tojás, mert minden hibája ellenére olyan szinten elvagyok vele, mint a befőtt. Megjelenés napja óta 1500+ órát raktam bele és még mindig órák hosszat játszok vele hetente. Én sem értem miért. Ezzel a kieggel is elleszek szerintem 100 órára biztosan.
  • TDC Geronimo
    Ja elég szánalmas ráadásul az ellenfelek is ugyanazok átszínezve kb.
  • Tatyla
    Ne haragudj de amíg egy strike újítás kimerül abban hogy egy régebbi strikeot letükröznek és hátulról haladsz vissza felé addig a bungie szégyellje magát mert anno kifizettük a guardian editionért a 90$-t erre a taken Kingel oda adta mindenkinek de tőlünk elvárta volna hogy fizessünk 40$-t ami ugye így már 130$, persze annyi eszünk volt hogy már ezt se vettük be, és most vegyem meg ezt az új csodát ami megint egy egy délutános tartalom +30$-ért ami így már 160$, na elmennek ők oda ahova gondolom...
  • ppista
    Volt (NDS is) egy ideig, és ami érdekelt 2D cucc. azokat végig is vittem. A 3D-s játékokhoz alkalmatlan, az irányítás, a felbontás, és a miniatűr képernyöje miatt. Jrpg-t azon játszani, és most nem a "csibi" stílusú bohóckodásokra gondolok, szentségtörés. Volt/van Vita-m is, na az egy fokkal jobb, de az sem jó arra. Nagy képernyő, nagyzenekari kíséret, remek szinkronhangok, látványos, néha szürreális helyszínek. Na ez kell egy jrpg-hez számomra.
    Pécé ugye nem játszik nálam, az X1-re meg tényleg szinte semmi nincs, így marad a PS4, meg a kincstári optimizmus. :)
  • Bandicoot
    Lolozz, de attól még az vót!
  • arty
    Olyan van, hogy az nem a te játékod. A Bioshock 1 egy csoda (volt).

(hagyjatok a system shockal!!! :D )

szerk: #52641 - LOL!
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.10. 07:42:14
  • Totya42
    Nem tudom miért, de engem totál leköt folyamatosan a Destiny a megjelenése óta, pedig szerintem is max egy 5 pontos játék, de imádok vele játszani. Az új kiegészítője nagyon várós számomra.
  • Harlekin
  • Tommy H
    Bioshock-ot leszarozni.Eszméletlen,ilyet se hallottam még:D
  • TDC Geronimo
    Ezek betegek :DD

• mucsácsó
    Lehet, hogy akkor nekem ezért tetszett ennyire... System Shock nekem kimaradt, de Bioshock nagyon átjött. Eleinte egyébként magam se értettem, hogy miért ajnározza mindenki... nagyon szép volt a grafika (akkoriban), de kellett egy kis idő, amíg megemésztem, hogy ez egy valamelyest RPG-elemekkel tarkított FPS - meg például hiába lövöd fejbe az ellenfelet, max picit több megy le a felette levő életerőt jelző sávból... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.09. 18:47:54
  • Moby
    Sosem gondolkodtál pl. egy 3DS-en?
  • Bandicoot
    Ha azt vesszük hogy a bioshock minden tekintetben visszalépés volt a systemshock 1-2-höz képest akkor biza lehet hogy van akinek szar....És bizony visszalépés volt.
  • SlickAdam
    nem mindegy, hogy valami csak siman nem jön be neked vagy egyenesen SZAR (~ "... inkabb el se keszult volna").
    de hat a stilus. az örök :)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.09. 16:59:33
  • Ulthane
    A négy kiadó, akiket felsoroltál, számomra a leggyengébbek közül valók, jó nagy lejtmenetben. Szinte mindegyikük a mobil szegmens irányába nyit kínjában, annyira nem képesek piacképes AAA kategóriás játékot csinálni. Vagy nem akarnak. De inkább nem tudnak. Amikor 15 éve mé jó volt, az mára kevés, és ők megrekedtek a múltban.
  • Ulthane
    Én leírtam. A második pályán untam az egészet. Untatott benne minden. Nem tudott lekötni. Mit kéne még írni róla?

Egy szóval sem írtam se azt, hogy szar, se azt, hogy fos.

• Totti5
    Az egy egyszerű "szar" "fos" helyett ha valaki azt írná miért nem tetszik neki, akkor nincs belőle ugatás, de ha csak ennyire futja, akkor nem kell csodálkozni. Ha meg csak annyi van meg hogy "szar" "fos" akkor minek ezt mindenki tudtár adni? érdemi infó nincs benne, csak fika, annak is a leprimkóbb alakja.

BIO Infet végigvittem, a story, helyszín, világ, 2 főszereplő remek volt. AI rém gyenge, gunplay egyszerű dara, ami nagyon balanszolatlan mint ahogy a képességek. Loot felesleges macera. Élveztem, de nem a mechanika miatt.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.09. 16:03:15
  • ppista
    Optimistán tekintek a jövőbe, mert egy éven belül rengeteg nekem való anyag érkezik, ha csak a Sony bele nem rondít, de annyira ők sem dilettánsok.
    A kétezres évek közepén történt valami a japán fejlesztőkkel, és nagyon nehezen jönnek ebből az állapotból. Meg lehet nézni hogy a PS2 korszakban micsoda felhozatala volt a Capcom, Konami, Square, Sega négyesnek, csak hogy a legnagyobbakat említsem, meg most miket kínálnak. Döbbenetes a kontraszt. Ez csak azért szar nekem, mert a kedvenc játékaim zöme onnan származik.
  • Ulthane

Miért is? Valami univerzális értékítélet alapján a BioShock az kodifikáltan JÓ? Vagy azért JÓ, mert SZERINTED jó? És ha másnak nem jó, akkor a másik már HÜLYE?

• TDC Geronimo
    Ha nálad pl egy bioshock szar, akkor ott nem másik ízlésével van baj, hanem a tieddel.
  • Ulthane
    Nem tehetek róla, hogy minden szart nem vesz be a gyomrom, túl kifinomult az ízlésem!
  • TDC Geronimo
    A tipikus magyar ember inkább te vagy, az állandó elégedetlenkedő.
  • Ulthane
    Akkor nem marhaság egy hozzászóás szerinted, ha egyezik a te véleményeddel, illetve a játék a te preferenciáddal. Brávó! Tipikus magyar ember vagy. Jól reprezentálod az átlagot.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.06.09. 15:36:10
  • TDC Geronimo
    Már észrevehetted volna, hogy bődületes marhaságokat szokott összehordani én már rég nem veszem komolyan, amiket ír
  • darkSectorxxx #52629
    3-1 van jelen szerintem, a kis háromszög opcionális ugye. :)
  • Kandurex
    Bioshock első része elég hangulatos volt. Jó, a végére kicsit elfáradt, de azért nem mondanám, hogy ne készült volna el.

Viszont a többi része, ehh...
  • mucsácsó
    Ember, mivan veled?! :D Még második részt megértem valahol, hogy lökted félre - mert én is ezt tettem - de aztán pár évre rá kapott még egy esélyt, és nem bántam meg, mert egész jó volt - még úgy is, hogy nem az 1. és 3. rész fejlesztői csinálták (érződött is). De azok pedig zseniálisak voltak, főleg az Infinite. Persze ízlések és ficamok :P

• SlickAdam
  • Ulthane
    A BioShock inkább el se készült volna. Az első rész kimaradt, a második részt 10 perc után löktem félre, a harmadik részt sírva toltam végig, kizárólag becsületből, a nagy hájp miatt. Hiba volt. Két pálya után elképesztően untam.
  • Totti5
    Aztet nem tudom. Tartalmat és minőséget szállítanak. Azt hogy a UBI sandbox nem tetszik valakinek könnyen orvosolható, mert az anyacég logó alapján lehet szelektálni. Szar UBI, fos EA. Ez így egyszerű és könnyű.

Nagyszerű élményeket adott a
    Trials Evolution
    Rayman Legends
    Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
    Assassin's Creed Unity
    Valiant Hearts: The Great War
    Watch Dogs
    Assassin's Creed Syndicate
    Far Cry Primal

For Honor, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ígéretesnek tünik, várom őket és persze egy Splinter Cellt is, ami egyértelműbb lenne ha nem hasalt volna el a kiváló előző rész, így nem csoda hogy parkolópályán van ( de egy E3as bejelentés GIGA lenne, persze csak ha a BC irányvonalát követi )
  • Moby
    Egyetlen részét sem toltam végig :) Be vagyok oltva steampunk ellen.
  • mucsácsó
    Vagy egy új rész inkább. :D (ami nem lesz már olyan sose, mert meszeltek a GSG-nek :\ )
    De jah, az amilyen tákolt érzetű volt, legalább annyira fasza is lett. Kb az egyetlen vaporware, ami jó sokáig készült, és jó is lett eléggé. (ellentétben DNF és társaival... :D )

De amúgy egy kövi Bioshock részre is vevő lennék eléggé.
  • Moby
    Nekem mondjuk a stalkerből is jöhetne egy remake. Egy rohadtjó remake.
  • Amiga
    Jaja, a BioShock- vagy a Metro-sorozat a teljes válságra utal.

GTA V is kapott egész látványos FPS-módot, Far Cry Primal sem sikerült rosszul (az őskorban még a repetitív móka sem annyira kirívó). Deus Ex HR-t sem nevezném válságnak, szuper játék volt.
  • Moby
    >leartam már sokszor. Pedig igaz

Ezt most nem értem. Amit sokszor leírsz, az deafult nem igaz, de ez most épp igen? :P

>Teljes válságban van.
    Inkább pangásban sem, semmit válságban. Válságról aligha beszélhetünk, multin kívül gyakorlatilag nem is létezik.
  • Ulthane
    Az FPS műfaj gyakorlatilag egyhelyben toporog már bő tíz éve, leartam már sokszor. Pedig igaz. Teljes válságban van.
  • Ulthane
    Az ilyenektől én is teljesen rosszul vagyok, elfogadhatatlannak tartom ezt a minőséget 2016-ban! Számos RPG-ben van ez így, talán a Skyrimben is így volt. Oda se nyúlok, kinyílik a fiók.

Muhhahah!
  • Moby
    Nos igen. Akik csak nagyon szűk szeletét fogyasztják, ők/ti ki vagytok téve annak, hogy az az adott kedvelt genre épp haldoklásban van. AZ fps rajongókat irigyled, pedig akkora a légüres tér abban is jóideje, hogy egy doomra, vagy egy wolfensteinre csukafejessel ugranak.
  • Kandurex
    Nézem ezt a Deus Ex bemutatót,....hát ez így erős, szóval inkább gondoltam belenézek.

Mutatós grafika (értsd vállalható),...azt megy a karakterrel ki a szobából, nyitja az ajtót...és kattint és az ajtó voilá, kitárul! Magától!,...Hogy lehet ilyen igénytelenséget benne hagyni? Legalább valami rohadt kezet odamókányolni, valami nyitás animációt!
    Bezzeg zuhanyzás közben vadul törölgeti a párát a delikvens, hogy milyen fasza a motor, de a kibaszott ajtót azt mágia vezérli ami persze saroktól - sarokig nyílik. beehhh,....

lásd videó itt...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.09. 13:43:18
  • Ulthane
    Hidd el, könyvet olvasni nagyon jó dolog! A helyedben biztos ezt tenném!