121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Oks fogadok veled a PS4-edben. :D
Ha vesztek, akkor visszaadom. :D -
Slegdehammeré a kövi kör... kitudja, vagy AW2... :D de az már nagyon elcsépelt lenne, szóval szerintem is egy WW2-es - vagy hasonló, múltban játszódó - codot dobnak össze... no mindegy, meglátjuk majd :)
mindenesetre engem meggyőzött ez a "csúnya" gameplay is, kíváncsi leszek, hogy PS4-en hogy fog szuperálni majd valójában. remélem nem lesz olyan mosottszar, mint az ME Catalyst.. -
Nem az a lényeg. A Dice próbál újítani, keveset látott témához nyúlni, míg az IW (vagy nem tudom ki készíti most) marad a biztos vizeken. -
Szinte biztos, hogy jön jövőre egy WW-s Cod is. PS4-emet tenném rá. -
Ja ha így nézem, hogy elegük van a stílusból akkor oké. Azért mondom, hogy csakis maga a grafika, önnmagában soha nem volt a cod sorozat akadálya, persze vannak akik bf-et a látvány miatt nyomták, de azért lemorzsolódnak, és jórészt marad a mag akik inkább a játékmenet miatt vannak ott, egy idő után már letólják a látványt, aztán marad a gameplay, ha nem éppen van oda valaki ezért a stílusért, akkor megy crysis, vagy titanfall, vagy cod, stb. :)
Ki tudja, lehet a cod is jövőre visszamegy a multba, keres magának egy stílust, ősemberes? :D
Kőbaltákat dobálnak egymásnak majd a fák tetejéről. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 00:16:47 -
btw, kibaszott hangulatos ködben is, nem csak esőben! :D -
Szerintem azért is van ez, mert az újból sci-fi témával kurvára mellélőttek, a BF1 pedig nagyon el van találva a WW1-es világával - ugye sokan rinyáltak már, hogy jó lenne már egy 2. vh-s játék újra... hát tessék :D
És emellé társul az, hogy látványra eltörpül a BF1 mellett.. :D -
Amúgy a RIPCOD dolgot nem vágom.
Eddig is szebbek voltak a BF játékok a COD-októl, szóval nem értem most hirtelen miért RIPCOD, ha eddig is tulélte a dolgot a sorozat?
Mindketttővel sokan fognak majd játszani, de hogy csak a látvány megölné a riválisát, ezt bebizonyította a történelem, hogy baromság. :)
64-es multi eddig is volt, nagy mapok eddig is voltak, rombolhatóság is volt.
Igazából nem ezen fog múlni a cod sorsa, csakis saját döntésein.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 00:10:12 -
Most hogy mondod. :D -
rico555 #52934 Csodálom, hogy még nem jegyezte meg, hogy papírvékonyak a növények levelei... A fák alakjaival meg vagy elégedve darkika? -
Hát az eső az minden játékban rátesz a látványra ugye, itt is azért pofásabb mint szárazba. :D -
HOGY NÉZ KIEZ EZ????! Esőben... úristen :| :D -
Azért esőben is baromi jól néz ki. A fegyver is rendesen ázik..ott vannak rajta a cseppek.
Viszont remélem nem ilyen gyorsan fog az időjárás változni 1 meccs alatt.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.12. 23:59:14 -
Nyugtával a napot. :D -
Sőtt továbbmegyek, ha ezt a látványt amit itt beszélünk a multiban visszalátom októberben, meghívlak pár sörre! -
Bandicoot #52928 Veled biztos nem térek vissza rá mert az utóbbi idők világosan rávilágítottak hogy:
1. a szemeddel komoly gondok vannak
2. a szakértéssel is komoly gondok vannak
Eddig is állandó jelleggel a bullshit ment, Witcher 3 látvány, Witcher 3 anmációk, UC 4 látvány, Dark Souls 3 látvány témakörökben...De ezzel a maival jócskán überelted.... Tényleg,abszolút semmi szükségem rá...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.12. 23:57:27 -
Oks ezt tároljuk el mire kijön a játék, meglessük akkor teljes valójában, és visszatérünk rá. :)
Bár nem értem a felbontással mi a bajod, nálam nagyon fasza a stream, de legyen, októberben visszatérünk rá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 23:55:33 -
Igen van animációja. Vagyis Tanknál biztos, hogy volt. -
Bandicoot #52925 Dark. Jelen pillanatban totálisan fullba nyomod a kretént. De nagyon.
És megint szakértesz grafikáról úgy hogy látványosan fingod nincs még arról sem mi az amikor valamit streamelnek és mi az amit feltesznek übermód tömörítve a youtube-ra.
Szerinted tényleg összevethető egy fos bitrátájú 720p-s stream egy fullosfaszán feltett videóval???????????????????
Komolyan,agyérgörcs MEGINT.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.12. 23:54:03 -
Ennyi. -
Na az lehet hogy majd a single...ez igen, én is erre gondoltam, de azért még ott is egy picit hihetetlen lenne ez a látvány. -
A tréler átvezető, szinematik, előre rendezett videóanyag volt. Ez meg gameplay. Ne már hogy 2016ban ezen kell itt filózni... -
Most komolyan ne vicceljünk már, nézd meg ezt, ha utána ezt látod itt élőben akkor szólj és lábat csókolok neked. :D
lerakhatod 720p-re is akár a felbontást.
-
én nem vagyok egy szakértő de a trailer eddig mindig a single-ből volt az minden játékban szebb mint a multi.a másik hogy ezek nem hd videók és nem is előtted van a játék.szerintem mindent elmondtam :D ez tény és szép a játék meg nagyon jónak is néz ki.tényleg a régi még jó codokat idézi azt még én is szerettem. -
Amit én mondok az nem a felbontástól keletkezik egy játékban. :D
Vagy a második lehetőség, hogy csak ez a map nem adja át amit ott sugalltak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 23:48:21 -
Persze szép játék, szó se róla, én mivel nem vártam azt amit trailereztek igazából nem ért meglepetés, olyan kb mint a Battlefront, csak világháborús, mindenkinek ez kell...:) -
Bandicoot #52917 "Ez nem felbontásfüggő."
:DDDDDDDDDD
Najó akkor mára ennyi volt az Sg fórum mert megint beüt az agyhalál....Szakértés.... -
Ez nem felbontásfüggő.
A videót is megnéztem 480p-ben még úhgy is látványosabb.
Mintha 28x-os élsimitással menne, szerintem senki nem várta hogy egyazegyben azt kapja a multiban mint ott, ne vicceljünk már. :D -
Bandicoot #52915 Ezaz hasonlítsd össze a fhd fullos trailerhez a 720p-s szutyok streamet...Jár a cukorka Dark..... -
Az tényleg durva, főleg ahogy szétbasz mindenet amire ráhullik :D
szerintem kurvajó lesz ez, nekem nagyon bejön - mondom ezt úgy, hogy BF Vietnam volt kb az utolsó, amivel játszottam huzamosabb ideig :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.12. 23:45:28 -
Fog ez is menni úgy. Ez egy multi itt bőven jó ez, ha folyamatos.
Azért a lezuhant "zeppelyn" oda baszós ahogy ott marad a földön.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.12. 23:44:40 -
Bandicoot #52912 Egyébként csak nekem tűnt fel,vagyis remélem tényleg így lesz de jól látom hogy végre nem "beteleportálunk" a járművekbe hanem rende animáció mellett ki/beszállunk? -
Nem...csúnya nem hangzott el, és a trailerekhez képest nézem most...a környezet járművek közelébe nincsenek, max így a karakterek+fegyverek vannak jól kidolgozva, de eddig ez a pálya nem tükrözi nekem azt amit a trailerben mutattak, nem mintha meglepődtem volna ezen.... -
Bandicoot #52910 Lol egy 720p- szar stream alapján grafikaszakértés olyanról ami amúgy még így is pofás...Dark....MOST fejezd be. -
Igaz pre alfa, de azért jócskán vannak textúrahibák...a szemem előtt tölti be itt ott a környezeti elemeket, remélem ezt optimalizálják azért.
Hát ha a Battlefront ment 1080p 60fps-t (vagy 1440 már nem emlékszem) akkor ez is fog. -
aszondod, hogy csúnya? :D mondjuk azért ez (feltételezem) 60 FPS-sel.. :D -
Megnézzük, a single remélem fasza lesz akkor jöhet. :D
Ez az amit amúgy mondtam, ez a multi szép, de nem egetrengető, pláne a környezet meg a járművek, semmi köze ahoz a látványhoz amit a trailerek mutattak, annyi hogy a fegyverek szépen csillognak, az animációk, de ennyi.
Legalábbis szerintem a trailerben a bevágott külsőkamerás részekben legalább 2x ilyen látványos volt a játék...szóval ez sem rugaszkodik el a valóságtól.... -
lennék a helyében :D:D
amúgy nem tudom, hogy a stream hibája-e, de baszott durva screen tearingek vannak.. :D
viszont azt kell mondjam, hogy kurvajól néz ki a játék! simán hozza, amit a trailerek... -
pont ezt néztem én is.nem kéne ennyit szívni és menne a játék :D -
Azért snoop a cigivel a szájában xD