121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    külső hddre nem lehet
  • kutyakiki81
    Sziasztok!

Lehetséges a PS4-hez csatlakoztatott HDD-re játékokat telepíteni? Ha igen, valaki segítene mi ennek a módja?
  • Totya42
    na akkor ezt végképp nem értem. xbox-on ez kellemetlenséget okoz neked, ahol 3db usb van. ps-en nem okoz kellemetlenséget, ahol pedig csak 2db usb van. férfiasan bevallom nekem ez magas, mint lónak a mozijegy.
  • darkSectorxxx #53610
    És ha elvezeted előre egy hosszabbítóval? :)
  • arty
    neked nyilván mindegy, én szopok vele :P (a péessel meg nem - mármint azzal másban)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 22:50:14
  • Totya42
    még psen megérteném ezt a rinyát, mert ott összvissz 2 db van és az tényleg kevés, ha egyszerre merül le a füles is és a kontroller is, mert a füles usb sticke elfoglal egyet, de ott sem feltétlen muszáj toldozgatni foldozgatni, mert másik kontroller elő oszt annyi, ha meg a füles feltöltött akkor a kábelt átrakni másik joyra és annyi. de tényleg ha valakinek ez kellemetlenség akkor usb hub rákot és problem solved.
  • Moby
    Bízzunk benne, hogy egyszer az emberiség főtalálja az usb hubot. Én hiszek benne, hogy valamikor megtörténik.
  • Totya42
    Milyen 1??? 3 db van rajta. Nem hót mindegy, hogy elől vagy hátul? 3 db van, amit lehet használni. Mi az istenre nem elég az?
    De mondjuk lehet kukacoskodni, hogy elől nulla van, mert az az egy igazából az sem elől, hanem az oldalán van. omg
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.06.16. 22:33:09
  • darkSectorxxx #53605
    Ratchet & Clank megvásárolva!
  • darkSectorxxx #53604
    Hát elfelejtettem mostanság nézni a salekat, mikor sürün nézem akkor baszik váltani. :D

Ratchet befigyel. :D
  • arty
    jóreggelt :D
  • darkSectorxxx #53602
    Most nézem milyen jó sale-k vannak US meg HU régiókban is. :D
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kormány, kontroller. ez kettő - egy van, szopok, usb-toldózok, ráadásul hátul ott a külső hdd is - péesen utóbbira sincs szükség, mert CSERÉLHETŐ a hdd :) és amikor már azt képzelném, hogy jó az irány, BT-s lett a kontroller, ésatöbbi, akkor EZ? nem mintha nem lenne ott hely vagy 4 usb-nek, de neeeeem, 1. ennyi jár. fakit :(

---

moby, #53585
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 21:46:11
  • Totti5
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jah, hanem az szjamból megy...
  • Totti5
    Welcome Back In The Ring Platinum!
  • Moby
    Szinte hipnotikusan jó ez a death stranding tréler. Nem is kéne kojimának játékot csinálnia, csak ilyeneket. Vagy nagyfilmet.
  • darkSectorxxx #53596
    Jó tudom semmi köze hozzá, de mikor a videót néztem a körbepörgős lézernél ez jutott egyből eszembe.....

9:30

• TDC Geronimo
    hmmm eddig ez nem volt a radaromon, de ez tetszik.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.16. 21:01:18
  • Harlekin
    Légyszíves nézzél át másik topikba.Ott volt egy kérdés amire adtam választ és erősítsed meg vagy cáfold amit mondtam.Köszi!
  • TDC Geronimo
    ja zene nekem is nagyon tetszett
  • Zóanagyvarázsló
    Tehát a YouTube/Twitch-játszás a helyes analógia, mondom én ;) Én szeretem a sportot és röhögök a reklámkonferenciákon, de ezúttal még így is az utóbbit választottam a foci helyett. A "miatökömérzés" azért megvolt :)

Azt pedig majd meglátjuk, hogy leszel-e még homo ludens, vagy már csak IRL viszed a gyerekeidet szarvasra és trollra vadászni. Mindent ésszel kell csinálni, kivéve, amit ész nélkül.
  • Moby
    Amúgy szvsz kurvajó ez a low roar szám, amit a death strandingre választott kojima. És van az albumon még pár elég fasza, és ahogy olvasom a yt kommenteket, gyakorlatilag mindenki a játék miatt fedezte fel. Hiába, kojima bármennyire őrült fazon, nem egy igénytelen állat :)
  • Moby
    Nem őrültem meg, eszembe sincs kimenni ezek az állatok közé :) meg annyira azé nem érdekel. Jó ez nekem így tévén.Jó a főbontás, jó a frém, nem akad. Nem bosszankodom közben, és nem marad a nyakamon ha szar. De a legfontosabb: nincs folyamatosan "miatökömetkerekénmégitt" érzésem :)

/nalátod, én pl meg sem néztem. A kivonatot elolvastam, meg a kamutrélereket megnéztem, aztán ma elolvastam, hogy yoshida szerint minden ps4-en futott, sírvaröhögtem egyet, és evvel zártam a konfot.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 20:29:11
  • darkSectorxxx #53589
    :D

• Zóanagyvarázsló
    Ha kimész Franciaországba élőben meccset nézni, van az többe is, és még ott sem te vagy a játékos. Ellenben a kanapéból nézni a YouTube-ot meg a Twitchet ingyen van (a netért fizetsz, de úgy a meccs sincs ingyen). Sportolni megint pénzbe van. Gyakorló szurkoló (külföldi meccseken is jártam már nem egyszer) és játékos vagyok, néha meg még mozgok is, higgy nekem

(Most néztem meg a Sony E3-as konferenciáját, de nem azt találtam ide benézve, amire számítana az ember.)
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.06.16. 20:12:20
  • Totya42
    adnak hozzá kábelt. egyik vége usb a másik a kinect. nem kell lemondani róla a slimen sem. van rajta ismét 3 usb. szerintem bőven elég. mit szeretnél még rákötni, amire 3 nem elég? egy a kontrollernek (de ha tölthető elemeket használsz, akkor arra sem kell), egy az esetleges külső winyónak (de ha 2 terás verziót veszed akkor annál minek még több hely), egy a kinectnek (ha már persze használja valaki még). Ha usb stickes fejhallgatót használsz, amit nem csak a kontiba kell dugni, na akkor annak 1 usb. Vagy ugyan mire még? szerintem a 3-al ezek simán megoldhatók. psen hiába van kettő elől, mert hátul nulla szal 2re sakkozom én is sokszor, de 3 azért csak elég.
  • Moby
    Ellenben nem kérnek érte tizenezreket per meccs.
  • Moby
    Küldenek ingyen kábelt pubi. Be kő csak diktálni a szériaszámokat.
  • arty
    focinézésnél nem tudsz nagyobb lúzerséget említeni. sry. értelmetlen, passzív, uncsi (remélem a francia albánt nézted vagy valami másik 0:0-t :PPP), káros. mármint társadalmilag. is.
  • arty
    és abba ugyanolyan elülről betolni az eszközt? ;) nem. hátulra is kell sok, de elölre kettő a minimum.
    de sajnos az elődmodellhez hasonlóan erre is csak 1 került... ügyes "fejlesztés" :D

(nameg a kinekt csati hiányis is durva, emiatt SE tudok váltani majd :( meg lehet amugyis skorpio lesz/lenne, de felteszem kinektizé azon SE lesz.)

azt viszont remélem, hogy a pisi neo is halkul, lekoppintják ezt a perfekt "formatervet"!

hjaés szomszéd topikban srác VIVE-s tapasztalata pozitiv előjel a psVR-el kapcs.:
    "Irtak anno, hogy a playstation vr is gyakorlatilag mint ahogy a tv-k is tudjak, mivel keves a kraft benne, duplazni fogjak az fps szamot, hogy meg legyen talan a 90 vagy mennyi is ott a cel, a lenyeg, hogy a vive is tud ilyet, be is van kapcsolva automatikusan. Erdemes ezt kikapcsolni pl az ac-nel, mert ha nem birja a kartyad, belovi 45 fps-re, es azt duplzagatja, ami eleg jo eredmenyt hoz de nem tokeletes. (A legtobb jateknal jo, ott fel sem tunik)"

ha a 45@90 nézhető, a 60@120 pláne jó lesz gondolom
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:52:21
  • Totya42
    tesznek a dobozába egy kábelt amivel megy a kinect a slimen is.
  • Totya42
    Kábszizás az alap :D az megy minden mellett. Csak a kábszi
  • SlickAdam
    hatul van meg 2 usb.
    de nincs kinect csati :D
  • Moby
    Ajánlottam még a kábszizást is. Nem mondhatod, hogy nem kínáltam alternatívát :P

/deeee amúgy igen. Még a foci eb is jobban érdekel, pedig sosemnemnézek focsit :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:44:09
  • arty
    -1 USB
    -rondafehér
    -nem lehet a tetejére pakolni

hjaés #53559 +16ezer a +500gb?! 'nyád, MS.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:38:58
  • arty
    mondjuk, hogy aláírom.

DE KÖV. HSZ.-BEN A FOCI?! :D
  • arty
    ótvar színe van. feketébe' nincs? :D
  • darkSectorxxx #53575
  • Moby
    Egy egészen új irányzat. Ha érdekel részletesebben, tudok róla ezt-azt mesélni. "Józan Ész" - így keresd

/kibaszottul gáz ez a lúzerkedés a kölyköknek is, nemhogy nekünk.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:33:11