121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Laboratóriumban létező, 7 pöcséttel titkolt gépekről megy a "vita", ami még mindig értelmetlen.
Ha úgy akarja a Sony GCn elböffenti hogy 6.5 flopi és akkor indulhat a banzáj. -
ppista #54951 Ezt a kört már számtalanszor lefutottuk. Persze hogy számít a teljesítmény, de mi az ára ennek? Igen, totál egyénfüggő. -
Az. Fura. Az egész jelenség fura. Pedig ottvan ám a gyógyszer mindenki házipatikájában: egyszer kell csak belemondani a tükörbe: számít, sőt, fontos a teljesítmény. Ezt mondjuk önállóan kellene minden day1 adopternek megtennie, csak vannak akik mégis képtelenek rá. Merthát az azért mégiscsak rendkívül szórakoztató, amikor ugyanazon oldalon jelenik meg a hardvernemszámít zsoltár, majd pár poszttal később a ps3 van szitokszóként használva egy gyenge grafra(aka "ps3 szint") ^.^ -
Az. Fura. Az egész jelenség fura. Pedig ottvan ám a gyógyszer mindenki házipatikájában: egyszer kell csak belemondani a tükörbe: számít, sőt, fontos a teljesítmény. Ezt mondjuk önállóan kellene minden day1 adopternek megtennie, csak vannak akik mégis képtelenek rá. -
Fura ez a konzolos agyfasz kifejezés, Day1 a steamen is megvesznek minden szart. -
pedig nem igaz :) a te konzolos fejecskédben persze talán mégis.... -
mekkora részben? ;) -
lol -
-
Annyira nem vészes, csak ~2-3 évet vannak lemaradva a ződ-kék párostól és közben folyamatosan verik az asztalt, hogy ez nem igaz... -
Nem megy az még sehogysenem. Akkora kendácsolás folyik a polarissal is, hogy az őrület. Jól láthatóan az sem készült el időre, a specifikációk a kamionrapakolás előtt 1 órával véglegesedhettek, lett is belőle szabványon kívüli működés. Az AMD szenved. Kínlódik. Vértpisál. Totálban egy garázscég, vagy méginkább egy startup képét mutatja. Totális elmebaj, hogy ezekre épít a konzolpiac. -
Lehet, hogy GPU -ba már megy, kazán meleg áron, de APU-ba (ANYU mentesen) még borítékolom, hogy nem! -
hányadik perctől lehet látni a mószt bjutiful wótert?
Tetszik a játék, de nem tudom mitől lenne ez a legszebb, mikor eleve elég rajzfilmes a design... GTAV-ben is van ilyen szép tenger nem? :) -
>Konzolos agyfasz,az valami új brazil vírus, vagy mifene?
Kétlem. Brazilok mindig szopnak a konzollal. Pont tegnap egy egész másik témában merült fel, hogy szerencsétlen faszoknál 1850$-nak megfelelő reálért dobták a ps4-et launchkor. Szerintem ott olyan sok konzolos nincs, hogy ott lenne keresendő a forrása :) -
ppista #54938 Konzolos agyfasz,az valami új brazil vírus, vagy mifene? Netán pénisztöpörödés lép fel a páciensnél? Az én koromban már nem annyira tényező, ezért beválllalom.
Pécéseknél el sem tudom képzelni miféle belterjes bacik terjedhetnek, de van intuicióm olvasva a kommenteket. Természetesen nem itt, mert ide azért, hála Istennek, valamennyire tünetmentesek járnak. -
Jaja. Csak a szokásos. Amikor nincs meg akkor nem fontos. Amikor megvan, akkor ezer poszt róla. Pont mint a frém. LEL.
-
ppista #54936
-
Agyfasz az megy, a semmiről. -
Nem, nem lényeg. A teljesítmény nem lényeg. De azért megveszed day1, mert nem lényeg.
LOL
Szokásos konzolos agyfasz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.12. 19:14:44 -
Szerintem tuti idén jön. Korábbi leakek mind azt mondták idén jön és a PSVR is ugye október -
És melyik lesz 1 flopival több? hisz az a lényeg.
-
Ez egy hasból bemondott szám. Mivel NINCS még az a cucc. Nem létezik. Senki nem tudja az amd-nél sem, hogy valójában milyen órajeleken fog futni, stb. Halkan jegyzem meg, az rx480 is 5.5TFLOPS, és a pletykák szerint a neo paraméterei egy-az-egyben 480. Plusz a cpu, és meg is van a 6 teraflopsz.
Egyéb kérdés?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.12. 19:10:59 -
-
6TFLOPS -os GPU és még nem beszéltünk a CPU részről, amikor nyögve - nyelnek...persze... -
De ANYA csak egy van.
/elfut -
APU és APU között van különbség -
>Szerintem nincs az AMD-nek olyan technológiája amivel hozható lenne a MS Scorpio számai
Ez a mondat azért is iszonyatosan vicces, mert ugye abban is az lesz :D (valami, ami nincs) -
Totya42 #54925 Szerintem is jön idén. A scorpio számait nem akarják hozni. Amúgy a scorpioban is amd lesz majd nem?
Szerintem az augusztusi gamescomon bejelentik a neot és jön is a psvr-al együtt. -
Attól függ. Szerintem nincs az AMD-nek olyan technológiája amivel hozható lenne a MS Scorpio számai. Viszont abba sem hiszek, hogy egy gyengébb géppel a piacra lépne a Sony, tekintve, hogy a generáció részben ezen az okon ment el. Kizárt.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.12. 18:15:54 -
Gravity Rush tök jó játék. Vitán toltam, egyrészt nagyon szép volt, a story is jól megírt, másrészt nem a szokásos 2. részt várom.
( bocsánat azoktól akik fikát vártak )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.12. 17:50:54 -
Biztos nem -
Pont ma gondolkoztam, hogy a NEO szvsz jövőre fog jönni, ősszel... -
ppista #54920 Ne érts félren nem leszólni akartalak. Mindenki azon játszik amin akar, semmi közöm nincs hozzá. Mint írtam, a Diablo 2.-nél én is benne voltam a fejem búbjáig a hardverek teljesítményének világába, de elég hamar meguntam és megutáltam az egészet, és azóta csak a konzol a maga tökéletlenségével. -
Egyelőre még bízom egy októberi NEO megjelenésben. BF1re jó lenne. -
SlickAdam #54918 emlitette gero, hogy lehet venne egy uj videokartyat. ezert batorkodtam.
de amugy nincs igazad. nyilvan vasarlas elött megnezed naggyabol mire van szukseged. megveszed, aztan ha tenyleg nagyon nem erdekel az allitgatas, nvidia experience belövi neked "optimalisan" ---> jatszol.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.12. 16:13:13 -
ppista #54917 Remek kis játék, és még ebben a hónapban megtudjuk mikor jön a folytatása. -
ppista #54916 A pécés játékvilág szépségei a tabellák és tizedespontok állandó vizslatása. Istenem, de jó hogy én kimaradtam (na jó, egy pár hónapra én is beleestem, de sikeresen kikecmeregtem belőle, azóta tiszta vagyok) ezekből a dolgokból. -
Bottal se :D -
Gravity Rush - ha kimaradt, mozduljatok rá. Ma még akciós. -
SlickAdam #54912 Gero!
GTX 1060 Nvidia meresek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kisebb fogyasztassal es valszeg huzhato is lesz, jobban, mint egy 480-as
bar a gtx980 szint nincs meg sztem. 70 es 80 között
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.12. 12:05:00