121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    van. fhd, 55-ös.
    tökeletes
    (input lagnak utanaolvasol, aztan leszarod. vagy nem, ha címeres sztrítfájter player vagy... )
  • Bandicoot
    De nem gyengén a fogyasztást sem igen értem. Mindenhol máshol a 480-as fogyasztását 1070 fölé mérték. Na itt a tesztjükben látványosan kevesebbet eszik a 480 a 1070-nél csakhogy a 1060 közelében maradjon....
    De mindegy, bocs az offért,csak a cikket elolvasva mókás.

Más:
    Van itt valaki aki Lg Oled tulaj?:) Érdekelne mennyire alkalmas játékra, év végére tervezgetek egy fhd 55-ös oledet / vagy jövőév elejére ha idén a PsVr bejön...
  • Moby
    A pröhardver cikkírók feje olyan mélyen van az AMD seggében, hogy arról már meme-k születnek. És égnek emiatt folyamatosan, mint a zsír. De tolják rendületlenül, és ez a kitartás az őrület közepén néha még szimpatikus is. De csak nagyon-nagyon ritkán :D
  • Bandicoot
    Most nézegetem a teszteket, korrekt!
    De azért vicces hogy a 480-ast eléggé lealázza (a 480 dx12 alatt tud ellene mutatni valamit), jóval kevesebbet eszik, ugyan annyiba kerül mint a 480 8gb és a PH-n kapott egy "Tetszik" jelzőt miközben a 480-ról minden oldalon a csöpögés ment és a "népkártya" hype...

Ps4K Neo.... Hát nem tudom, honnan az infó,szerintem csak betippelték,én továbbra is tartom hogy a VR környékén rajtol, az lenne logikus de meglássuk.
  • darkSectorxxx #55229
    Bakker, rendelgetek gémszet netről!
    Állelúja hogy megint, kevés - 375 a font....
    Remélem megy még lejjebb.
  • Moby
    Hát azé sokan kő tudják, stúdióknak nagyon nem mindegy :)
  • orichalcos
    De, sokan tudják, csak nem lehet róla beszélni. :) (TGS-t majd figyeljétek)

szerk: Mielőtt valaki rákérdez, én még nem tudom mikor jön.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.07.19. 19:38:03
  • TDC Geronimo
    fákit nemsokára rendelek egyet. BF1 megérdemli hogy ultrán toljam :y
  • TDC Geronimo
    okoskodás szerintem. Senki se tudja sonyn kívül mikor jön.
  • orichalcos
    Nem jön idén, ez fix.
  • Moby
    Pröhardver azt írja nem jön idén. Fogalmam sincs, hogy megint csak okoskodnak, vagy van valami infójuk.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.19. 18:50:16
  • TDC Geronimo
    Néztem már, de egyelőre nem tudom mi legyen. Kurva sony mondaná neo jön októberben, akkor nem vennék, de ha nem akkor meg igen
  • Moby
    Nézőpont kérdése. A 1070-em 182 ezer volt. És kb 40% hosszabb csak e-péniszem vele. Szal igen, ez jó deal.
  • ppista
    110 ezer? Szinte ingyen van. Hármat fogok venni. :)
  • Moby
    HW OFF
  • Kongy
    Én a kevés játékmód, és pálya miatt kezdem unni, de ilyenkor nem nyomom, csak várok a bejelentésekre, mert fix, hogy érkeznek újak hamarosan.
  • TBTPumpa
    Október 11:

Minden DLC-vel együtt, VR támogatással, 5 különféle Lara modellel végigjátszható lesz a játék.
    + új sztori DLC-vel: Blood Ties és játékmóddal.
    Bekerül egy új játékmód Lara's Nightmare néven, ahol meg kell védenünk a házat a támadó zombiktól, mert ma már ezek szerint mindenbe kell egy zombis mód.

"Ebben a Croft család híres kastélyát deríthetjük majd fel: Lara unokatestvére ugyanis azt állítja, hogy ő lenne a hivatalos tulajdonosa a helynek, így nekünk bizonyítékokat kell gyűjtögetnünk, hogy valójában mi vagyunk a jogos örökösök. Ez a fejezet egyébként DLC formájában elérhető lesz Xbox One-on és PC-n is (a szezonbérleteseknek ingyen)."

A teljes hír
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 16:36:51
  • Amiga
    Én sem tolom competitive-be, maradok a quick-nél. Általában egy szintet fejlődök két-háromnaponta, így kellemesen fogyasztható. Ezt valóban nem szabad túltolni. Szerencsére Blizzard-módra sok új hős, játékmód és pálya várható.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.19. 16:25:37
  • Ulthane
    Én meg tegnap elérkeztem lvl 25-ig, így mehettem a kompetitiv ligába. It's nice to be appreciated. Hát, ott már nem szarral gurigáznak. Lenyomtam egy kört, aztán jöttem is el onnan.

S időközben megállapítottam, hogy kicsit kezdem unni a játékot, az a 20+ óra, amíg elértem lvl 25-öt az megtette hatását.
  • Amiga
    Kövezzetek meg, de egy Digimon Story: Cyber Sleuth nevű játékkal szórakozom... Tegnap a Terriermon-ommal lenyomtam valami kis zöld pompomszerűséget...

Nem múlt el nyomtalanul a jrpg-akció. A legdurvább az, hogy ezek a játékok piszkosul szórakoztatóak tudnak lenni.

A FF Type-0 HD viszont felhúzott rendesen. Kb 1 óra játék alatt levertem egy gólemet, de annyira kimerítette az erőforrásaimat a csata, hogy később a küldetést már nem tudtam befejezni. Visszadobott a load game pontra, semmi checkpoint vagy ilyesmi... Aztán most látom walkthrough-ban, hogy el kell kerülni a gólemet, nem szabad leállni vele. Ment a levesbe egy óra játék, nem is nagyon akarózott utána betölteni az állást, meg azóta se. :-(
  • Totti5
    A játékot senki nem játszotta még végig és senki nem látta teljes valójában az összes lehetőséget. "Hosszabb" demót játszottak, amiről a linkem is szól. Minden firka ami azt ecseteli találomra, téveszmék alapján történhetett.
  • darkSectorxxx #55212
    Bameg, fáradt vagyok, mert mostani 2 hetet jól ledolgoztam, de ezt nem álmodtam. :D
    Bogyókat?
    milyen bogyókat? :D
  • Moby
    >és ilyeneket írtak.

Ó. Már értem. Megint a hangok... :D
    Bogyókat szeded rendesen? :P
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.18. 21:33:24
  • darkSectorxxx #55210
    Tuti hogy olvastam ilyet, mert különben nem mondanám, hiszen maga a játék nem érdekel, csak ezt is úgy láttam valahol.
    Az más kérdés, hogy a cikk írója milyen forrásra alapozva írta mindezt.
    De ha jól emlékszem a játék egy tesztváltozatról volt szó, és az abban demozott dolgok alapján írták ezt. Nem emlékszem pontosan, lehet már 3 hónapja is hogy ebbe belefutottam valamilyen oldalon, de nem a gamestar volt, mielőtt valaki azt gondolná....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.18. 21:33:36
  • darkSectorxxx #55209
    Hát most sme lettem izgatottabb, de lehet meglepnek, mint Rockstar-ék a RDR-el. :)
  • Totti5
    Nem volt ilyen cikk. Random generált a világ, mindenkinek más lesz.
  • darkSectorxxx #55207
    Hát már nem tudnám visszakeresni, neten olvasgattam pár hónapja és ilyeneket írtak.

A NMS annyira nem érdekel, mert még nem láttam benne olyat ami engem lekötne, ezért a cikkeket sem nagyon tartom róla számon, de emlékszem egyre amiben idén ilyeneket írtak, hogy ahogy kezd alakulni a játék, nem lesz akkora nagy projekt mint amit sokan valszeg tévesen elképzeltek.

Ennyi volt a lényege.
  • Totti5
    Senki nem tudja hogy pontosan milyen lesz. Viszont sok mindent igen, de ha nem olvastad a lényeget akkor ez van.

A játékot a galaxis egy véletlen, isten háta mögötti zugában kezdjük, egy apró, jelentéktelen csillagon, ahol korábban még senki se járt. A galaktikus térképre váltva pedig megláthatjuk a galaktikus, az univerzum középpontja felé mutató GPS koordinátákat, ahova eljutni: a játék tulajdonképpeni "végcélja". És közben minden egyes pixelnyi csillag saját naprendszerrel, bolygókkal, nyelvekkel, lényekkel, hajókkal, flórával, faunával, titkokkal rendelkezi

No Man's Sky előzetes
  • darkSectorxxx #55205
    Ja az Elite D.-t akartam megemlíteni, hogy kb ugyanazt képzelem el ebben a klsőben...
  • Moby
    >És azt írták

Kik? Hol?
  • Tikal #55203
    coop se lesz benne??
  • orichalcos
    A cél hogy eljuss a galaxis közepébe. Lesz farmolás, craft, űrharc, kereskedelem stb. Kb ugyanaz mint az Elite.
  • darkSectorxxx #55201
    Jó én csak mondom, hogy sokan már azt mondták, ezt a játékot valami messiásként várták, hogy ja majd mennyire összetett lesz, milyen szabadság.

És azt írták, ez közel sem úgy lesz ahogy azt remélték sokan.
    Valóban lesz sok bejárható bolygó, de azokra leszállva állítólag nem tudsz annyi mindent csinálni majd.
    állítólag korlátoltabb játék lesz.
    Sőtt volt ahol azt mondták aza végtelensok bolygó, az mégsem egészen annyi.

Én rosszabb helyzetben vagyok, mert én azt sem tudtam hogy ez mifán terem, csak a címét ismertem, azt ennyi, de hogy isszák-e vagy eszik, nem tudtam, még most sem értem, mi a célja a játéknak, azon kívül hogy bolygóról bolygóra mehetsz az űrhajókkal....mi a cél?
    Farmolás?
  • Totti5
    Nem is a beleképzelt alapján fejlesztenek játékot. Minden ki fog derülni időben. A bejelentés óta folyamatosan jöttek az infók és hogy mik lesznek benne, ami egyre több lett. Nem most kell viaszkozni a célegyenesben...
  • darkSectorxxx #55199
    Az utóbbi vélemények már nem annyira bíztatóak mint régen, és sok cikk azt mondja hogy ez valójában korántsem azt fogja nyújtani, amit eredetileg a játékosok beleképzeltek, amit hittek.
    Sokkal egyszerűbb valamit kapunk majd.
  • orichalcos
    Hja hát E:D-be én is beletoltam keveset (két profillal is, mert megvettük pw-be. :D ), de egy idő után azt is meguntam. :(

NMS viszont az előzetesek alapján jobban bejön, már csak a nagy űrhajók miatt is.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.07.18. 20:53:21
  • Moby
    Ezek rétegjátékok. Az átlaggémer 10 órát se tolja, de vannak akik több ezer órát öltek már E:D-ba. Olyan 200 nekem is beleugrott(akkor, amikor se multi, se horizons, semmi nem volt még benne), és ha nem ilyen kevés időm lenne, tologatnám megint. Illetve valszeg fogom is még majd egyszer.
  • orichalcos
    Hja igen ez meg a másik. Néztük itthon konzolon hogy 18k a digitális, a lemezes meg 20k, ez sok érte. MIndegy próbálok promó példányt szerezni, aztán ha bejön legfeljebb megvesszük lakótársammal közösen.
  • Seth
    Szerintem hamar unalomba fog fulladni, 10 óra után valszeg minden kombinációt látsz amit a randomgenerátor alkotni képes :)
    Én nem vagyok egy multiplayer rajongó, de ezt csak az mentené meg a feledésbe merüléstől. Mihamarabb implementálják, és normálisan, nem úgy hogy 1 fényév alatt talán találkozol valakivel.
  • TDC Geronimo
    Szerintem senki, pont amiatt amit írtál. Az árazással is el vannak kicsit tévedve szerintem. 20 euros kategória.