121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Nem mintha bármelyik másik játékukban nem tudták volna megoldani hogy a sajátmagad által kreált embert lásd ingame és videókban is....
  • Moby
    Dehogy számított gáznak...összetekert százdollárossal szippantottam fel anno minden bitjét. Az igazi Gibsoni cyberpunk világ pixelbe öntve. Imádom.
  • Kongy
    Adok egy esélyt ennek az új Deus Ex-nek majd, a Human Revolution-t májusban pótoltam, és egészen bejött.. csak az az idejétmúlt grafika ne lett volna. Ez 2011-ben is gáznak számított már szerintem. Bár lehet augusztusban végig WoW Legion-özni fogok, még nem tudom.
  • Totti5
    Story módot egy arcra építik fel, az egy plusz móka. Saját karakteres karrier is lesz, mint volt eleddig is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.22. 20:28:20
  • Bandicoot
    F1 2016 - mehh
    Deus Ex: Mankind Divided - Ha annyira tele lesz baromságokkal és annyira hülyének néznek mint az előző részben akkor mehh
    Assetto Corsa - Megvan jóideje...
    ReCore - Meglátjuk...
    FIFA 17 - "Be a nigga" karrier mód,mert hát ha már évek óta bent van a gameface miért is használjuk,nem még választani se választhatunk kivel azonosuljunk,legyünk nigrók ebben IS...
    Final Fantasy XV - Várom
    Mafia 3 - Nigró Mafia, álá full Driver érzés...Meglátjuk hozza-e az első rész szinvonalát, vagy legalább megközelíti-e avagy még a 2-t is alulmúlja...
    Gears of War 4 - Egy rész elég volt az ütött a többi copypaste dara,de ízlések és pofonok.
    Battlefield 1 - Akarom
    Titanfall 2 - Kíváncsian várós
    Call of Duty: Infinite Warfare - Évi szarrakás..vagyis rókabőr...vagyis csoda!
    Dishonored 2 - Kíváncsian várom
    Watch Dogs 2 - Legyünk ittis fekák, de azért várom
    Dead Rising 4 - Meglássuk
    South Park: The Fractured but Whole - ha olyan mint az előző akkor KELL!
    For Honor - Meglátós
    Halo Wars 2 - Végre
    Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - Ez tényleg Division beütésű, kösznem...

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.22. 20:19:59
  • darkSectorxxx #55388
    Nincs ezzel baj szerintem, ha megemlítjük néha a konkurenciát (bár az én szememben nem az, csak játék meg játék), a lista vegyes volt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 20:16:38
  • Totti5
    Naja, mondjuk nem is ide tartozik.
  • darkSectorxxx #55386
    "Ha akarsz akkor találsz majd benne sok újdonságot, ha nem akkor forget it."

Jó, akkor ezekszerint nem értetted amit írtam, ásképp meg sdajna nem tudom megfogalmazni. :D
  • Totti5
    Ha akarsz akkor találsz majd benne sok újdonságot, ha nem akkor forget it.

( úszkálás nem valószínű benne, az irányítás pedig nem fog ( nem kell neki ) változni ( UC4ben sem változott ), de nyilván lesznek új animcáiók, ennek meg nem kell kiegyensúlyozottnak lenni és nem kell bele 4 óra mozi, hanem, dinamika, dara, vér, belek )

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.22. 19:35:12
  • darkSectorxxx #55384
    Megyek, meghánytatom magam. :D
    Ha jól vettem ki, akkor a demo a RE4 vlidzsben játszódik....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 19:30:16
  • darkSectorxxx #55383
    Őőő
    U4-nél kicsit más, ott maga a kaland a felfedezés azért kárpótol, de egy Gears of War vagy God of War-nál.
    Ott változtattak annyit azért hogy a lövöldözős része A rajongók véleménye alapján csökkent, kiegyensúlyozott lett, a játékmenetben is vannak változások, a gameplay-ben is vannak, pl eleve nitottabb lett, lehet úszni stb.

Most ugyenez egy Gears vagy God-nál azért nem így megy, bármennyire imádom mind2-őt, azért itt a God of War már lépett, és szükség is volt erre.
    De ott azért a gameplay iszonyat monoton egy kalandjátékhoz képest, ezek, a lövöldözés meg püfölésről szóltak 10 órán keresztül....

Nem tudom jobban érzékeltetni mire gondolok, de remélem értitek, az U4 szerintem a 3. rész után annyit javult, változott, egyben újult, ami nem akkora változás mint a God of war-nál, de bőven értékessé tett egy ucsó részt Drake kalandjából.

Ezeket pl az említett másik 2 játéknál csak is gyökeres gameplay változásnál lehet elérni, mert sokkal egyhangúbbak ilyen szempontból.
    Gondolom érted, ami az U4-nél volt kiegészítés, az bőven sok lenne arányosan a másik 2-nél.
    Csak egyelőre Gewars 4-nél nem lesz, csak grafika terén, minden más full ugyan annak tűnik a gameplay-ek alapján.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 19:03:24
  • Totti5
    Lesz ebbe minden, a kérdés mennyire áll össze. Drukkolok nekik.
  • Totti5
    "Több ilyen kaptafa Gears-et kérem szépen ne, változzon valami"

Pont annyi fog mint a 4. UC ( vagyis 5. ) esetében. Ha ott király volt a buli, akkor a GeoW is lemegy.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.22. 18:48:40
  • darkSectorxxx #55380
    Próbáltam elütni a gyanút. :D Te, nem vagy partner a játékban? :D
  • Harlekin
    Miből gondolod,hogy nincs családi biznic??? Össze-vissza beszélsz!!!

• darkSectorxxx #55378
    Jó csak mondtam, tudom hogy nincs családi biznic. :D

Na akkor a FFXV-öt küld át postán. :)
  • Harlekin
    Munkahelyi protekció az hol rokoni szál???Sőt milyen protekció???

Egyet biztosan nem a FF XV ,ha fizetnének érte se játszanék vele...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.22. 18:18:00
  • darkSectorxxx #55376
    A rokoni szál alatt a munkahelyi protekciót érted? :DDDDDDDDDDDD

Tőled azt kérdezném ilyenkor mindig, hogy MIT NEM vennél meg, könnyebb kiigazodni. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 18:01:40
  • Harlekin
    Érződik a rokoni szál... :-D

Deus EX - Rena akarja így lesz
    Recore - közös profilon behuzás
    FH3 - azonnal
    Mafia 3 - Rena akarja így lesz
    GeoW4 - Kell
    BF1 - Már megvéve
    Titan F.- Már megvéve
    CoD - egyszer majd jöhet,de csak a 2 másik masszív multis miatti időhiány az ok!(bf1 ,titan)
    WD2 - azonnal
    DR4 - azonnal
    HW2 - Rena akarja így ez is lesz

és még kitudja mibe ugrunk bele!
  • Harlekin
    A kérdés felesleges!!
    Mert jelen állapot szerint NEM játszik és nem is fog!!!
  • darkSectorxxx #55373
    Nekem ezzel ki is fújt, a többivel erőlködhetnék, de örülök ha ezt a 3-at lesz kedvem végigjátszani.
    Gears 4-nél ahogy egyre több gameplay-t nézek, érzem hogy oksi, láttuk ezt a generációt, többet ne! Ne! Több ilyen kaptafa Gears-et kérem szépen ne, változzon valami.
    Én a Gears-nél azt érzem lassan mint a TR esetében régebben, ez az irányítás, ez a lomha irányitás, és mozgás, animációkból már elég, kinőttem, elég volt.
    Erre szokták mondani, hogy ez is hozza a minőséget, most ~9/10 lesz elvileg, de a legközelebbi ugyanilyen max ~7/10.

Mint ahogy mondjuk a GoW esetében, az Ascension után már pont ideje volt a váltásnak, mert szép volt, jó volt, de többet ne. :D

ReCore
    Final Fantasy XV
    Gears of War 4
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 17:47:01
  • TDC Geronimo
    Szerintem várjál vele. Kis csapat, ki tudja milyen lesz és az árazása se megfelelő.
  • orichalcos
    Épp kérdezni akartam, hogy csak nekem tűnt-e fel a Destiny style menü. :D Amúgy valszeg ebből day-1 lesz, eléggé bejön.
  • TDC Geronimo
    Amúgy ebben a játékban kb mindent máshonnan nyúltak. Állítólag a random generált engine is lenyúlás, az UI tiszta destiny :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.22. 16:33:23
  • TDC Geronimo
    5 euroért majd jöhet
  • orichalcos
  • Kandurex
    3 cím ami vállalható :)
  • SlickAdam
    igaz ez meg nem tul sok off, de ilyen aprosagokat megbeszelendö atmehetünk par komment erejeig az elhagyott harcmezöre (leald).
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legit oldalról előrendelhető 40 euró alatt mindkettő. Isthereanydealen csak ellenőrzött oldalak szerepelnek
  • SlickAdam
    friss cimkent vagy rendesen steam-en dehogy.... vagy offisöl learazasok, vagy cigany oldalak.
    uj batman-t vmi 12-13 ojroert huztam legutobb tudjukkiektöl.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.22. 15:59:01
  • Moby
    Nem én hoztam, én csak főztem belőle :)
  • TDC Geronimo
    Én geowból megnéztem ezt az új kampány videót, de nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy skippeljem.
  • Tikal #55361
    Skelligét mindig jobban szerettem, ott a zenék is jók, de a földrészen már untam....
  • Moby
    https://isthereanydeal.com
    Ezek mind megbízható helyek. De ugye ott a g2a/kinguin/stb. amit vagy vállal valaki, vagy nem. Én simán... :D
  • SlickAdam
    nem lattam...
    X1+multihoz ez rossz topik.
  • Moby
    Idézet Tottitól: "( az X1+multiplat lista újrakiadások nélkül, a teljesség igénye nélkül ( lesz még jó pár AAA, max pontos dátum nincs illetve egy rakat jóféle letöltős, indie nincs benne )"
    :)
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy mindig hallom hogy pc gamek milyen olcsóak, de akárhogy nézem steamen a mafia 3 meg WD2 is majdnem annyi, mint konzolra. 60 euro mindkettő. Vagy van valami pro hely ahol lehet digibe vásárolni olcsóér'?
  • TDC Geronimo
    BF1 day -3!! :D
  • SlickAdam
    bar a legfontosabb megjelenest lehagytatok a listarol
  • Moby
    Deus EX - Nagyon jöhet
    Recore - jöhet
    FH3 - day1
    Mafia 3 - jöhet
    GeoW4 - jöhet
    BF1 - day0
    CoD - egyszer majd jöhet