121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát akkor én vagyok az ellenpélda. 100% hetero vagyok, mégis minden rpg-ben férfi karakterrel megyek, mert egy nővel egyszerűen nem bírok azonosulni. Nem a seggét nézem egyébként se egy karakternek, mikor játszok, hanem a környezetet, ellenségeket. Mellesleg egy Mass Effect féle rpg-ben, ahol szexelni is lehet a másik nemmel, egy kicsit fura csajként felszedni egy férfit, szerintem. Nekem ez nem megy. -
Ott könnyű dolguk van,mert 3 pixel kb az eltérés a női és a férfi karakterek között!
-
Melyikben??? Mindegyikben!!!A kisebb az kisebb ebbe nincs mit belekötni!!! 43 vagyok és inkább nő seggét nézem mint pasiét.És nem szexualitásból csak maga a tudat,hogy ott egy pasi löttyedt valaga van elborzaszt. 
Van olyan haverom aki látens buzinak mondja azt aki pasi karaktert választ!Pont az miatt,hogy faszi segget akar bámulni játék közben!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.02. 11:33:20 -
Siegenel mindig is 1 nő + 1 férfi lesz a DLC-s operátor. Ez van :D
Majd a japán manga operátorra leszek kíváncsi. :D -
na mindegy, érdekes mindenesetre :) -
Nehezebb észrevenni multiban? Melyik játékban?
14 évesen még biztos érdekelt, hogy milyen jó segge van Lara-nak, de szerintem itt a többség már harminchoz húz vagy fölötte van, szóval ne legyen már ez érv :) -
ja, mert olyan sok női katona szaladgál a különleges egységeknél... értem én hogy játék, de nem gondoltam, hogy ennyi férfi ember szeret női testbe bújni :DD -
Asse tudtam, hogy volt ilyen :D -
Mér, kapható más? Vagy ez ilyen a valóságot kényünkre-kedvünkre ignorálgatós játék, ami menni szokott a frémmel, ami csak akkor fontos, ha éppen jó? Abból elég volt az utóbbi években, többet ha lehet ne menjünk bele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.02. 10:54:53 -
Nem láttál akkor te még igazán erős nőt, aki nem egy izompacsirta. Ex-emnek volt egy iskolatársa aki aktívan tolta krav-maga-t meg kickbox-ot is, úgy alázta a 100 kg-os férfiakat hogy öröm volt nézni. A nő pedig teljesen átlagos kinézetű volt, talán egy nagyon picivel izmosabb mint az átlag. -
csakhogy egy 1060-at 1070/1080 viszonylatában kell mérni, nem lassan 3 éves konzolokkal... :P -
meh, pont ő lett volna az ellenpéldám :D soha, egy pillanatra sem láttam benne a nőt. -
Én is mindenhol női karaktert csinálok.
Több ok is van,ha multizok a női karakter kisebb így nehezebb észrevenni...Plusz annál megalázóbb nincs a férfi karakter használóknak mint amikor egy gizda csaj bassza őket agyon...Ha TPS a játék akkor meg nehogy már órákon keresztül 1 faszi valagát lessem....
-
Most mi van? Mondtam egy érvet általában mi nem tetszhet egy női karakteren.
kb. olyan, mint anno a Terminator sorozat, amit lelőttek, Sarah C. olyan nő volt, hogy állandóan az járt a fejembe, miként dugnám rommá, teljesen hiteltelen volt a szerepben. -
Ezért játék!
Realitás mi....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.02. 08:56:11 -
Csak 110 kilós izomkolosszus férfi lehet jó katona? -
Nem a női karakterekkel van gond, hanem a realitással a testi adottságoknál. -
Rpg-ben meg ahol lehet női karaktert kreálni én mindig azt csinálok mi ezzel a gond? -
Mi a baj a női karakterekkel? -
egy picsa és egy öregember... szép képet festenek a BOPE-ról. Egyébként ennyi lány játszaná a játékot, hogy muszáj mindig beerőszakolni egy női karaktert? -
-
A konzolokat tekintve mindenképp :P -
es mar evo sincs! el nem tom kepzelni, ezt hogyan oldja meg a sony... -
a 480 es a 1060 csucstekno?
a 6600k csucstekno?
a z170es chipset csucstekno? -
az a 40 misi az valojaban 400 es igy mar booooven 10% feletti a nyeresegrata is... kisse fura volt, ezekszerint elirtak totti forrasaban. -
R6:Siege holnapi DLC+patch notes. Nyamm <3 -
>Ugyanez van pécés fronton is, azért lehetnek ilyen elmebeteg árak.
A csúcsteknónak van elmebeteg ára. Ami valahogy divat lett, egyre többen vásárolják bele magukat a highendbe. Nem csak kétszázezres vga, és százezres cpu létezik. Mindenféle van. -
ppista #55687 Sajnos elég gyér ez a három konzolgyártó, és mint régebben írtam jó lenne még ugyanannyi, hogy tényleg legyen választási lehetőség, és valamilyen formában jóval nagyobb verseny a kegyeinkért. Amíg ez nincs, addig körbepasszolnak minket egymás között.
Ugyanez van pécés fronton is, azért lehetnek ilyen elmebeteg árak. Van ugye kettő+egy gyártó, egy nem túl acélos technológia ami ráadásul még mesterségesen is vissza van fogva, és puszi. Tiszta KGST, tényleg. :) -
Még tavaly (tavaly előtt?) mutogattak egy 2D-s platformert ha jól emlékszem E3-mon, olyan volt, mint az Ori, szép színes, valaki tudja annak a játéknak a címét?
BTW Abzu PC-re előrendelve. -
SlickAdam #55685 100% -
Szerintem lesz, de ne vegyél rá mérget. Ez nem egy új számozott GT lesz...
Erről jut eszembe, a kompatibilis kormányok számát bővítik még visszafelé, vagy már csak az újabbakkal? (Logitech Driving Force GT-m van.) -
mardal #55683 Sziasztok
Szerintetek a GT sporthoz lesz majd valami gép és játék kombó?
Tervezem hogy veszek egyet de meg akarnám várni a megjelenést. -
SlickAdam #55682 Abzu-t, majd egyszer... -
Haverral felesben szoktunk venni játékokat, meg PS pluszt (gép aktiválásos eljárás).
Van lehetőségünk arra, hogy kapjunk egy Uncharted 4 játék kódot.
Csak ő tudja aktiválni, mivel nekem külföldi a profilom.
Ugyan úgy fog működni, mint ha STORE-ból töltöttük volna le? Ergo le tudnám tölteni (és használni) haver accjának könyvtárából?
A PS4-gyes kontroller pedig kifogástalanul működik PC-n, köszi. ;)
Annyi kérdés, hogy jó kontroller szervizt ismertek?
Analóg, illetve ravasz csere kellene... -
igorovich664 #55680 Annyira király az a játék. Örömteli, hogy nem fosztanak meg minket tőle :) -
Pontosabb pletyka
Well wonder no more. Thanks to a trusted source, we can confirm that Inside will be coming to PS4 at the end of August. -
VR=mandatory 60fps. Driveclub=30fps. -
igorovich664 #55677 Szerintem nem kell majd a DriveClub VR-t butítani. Miért nem? Mert nem egy csodagrafikájú óriási, bejárható pályával rendelkező játékról van szó. Az autós játékok is tipikus cső játékok, azért tudnak ilyen szépek lenni és azért marad szufla a VR-hoz is. Nézd meg a Robinson: The Journey -t PS VR-ra. Gyönyörű - mert cső játék lesz szintén. És már sok gameplay van a neten, amit VR-ban tolnak és röccenésmentesen fut. Vagy ott lesz a Resident Evil 7, vagy akár a Farpoint. Nem lesznek ezek vészesek grafikában, én nem aggódom. -
Szvsz mindkettőt. Csak mikor... -
igorovich664 #55675 Én meg azt várom már, hogy milyen lesz tolni a PlayStation VR-ban Cinematic Mode-ban :)
Úgy is zsír lesz szerintem, hát még ha kijönne VR változat.