121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    >és egy 5.7'-os 1080p-s alig 400ppi kijelzős megoldással hogyan tudott (már ha tudott ugye,mert hiszem ha látom) screendooreffect nélküli vr élményt kihozni

Sehogy. Nyilván a helyén kell kezelni ezt is. Vagyis az árában.
  • Bandicoot
    Alig várom a nyilván elfogulatlan tesztjei(de)t a psvr-ról...

Én viszont továbbra is kivárok,mert erősen fura hogy egy szutyok bravia-kat gyártó cég feltalálta a spanyol viaszt és egy 5.7'-os 1080p-s alig 400ppi kijelzős megoldással hogyan tudott (már ha tudott ugye,mert hiszem ha látom) screendooreffect nélküli vr élményt kihozni, miközben máshol 800 ppi-s 4k-s kijelzőkkel hoztak jó eredményeket. 5.5'-os Qhd kijelzőkkel 550ppi-vel is még látható volt a SDE.
    Úgy tudom elképzelni hogy vagy spanyol viaszt találtak, vagy nem "nagyítanak bele" a képbe akkorát hogy jelentkezzen a SDE viszont ez esetben rohadtul elmarad a vr élmény.....
    Előrendeltem mert kíváncsi vagyok,de a csomag átvétellel várok majd 2-3 napot amíg a lilaköd elszáll és jön reális vélemény is a képminőségről.
  • Moby
    Remélem a játékba a fele enerhiát beletöltötték, mint a cirkuszgyártásba körülötte. De sokkal valószínűbb, hogy valami kínos félmosoly lesz ennek a vége.
  • SlickAdam
    10 eve reszelik es meg last minute patch is, nagyobb fajta?
    jo lesssssz!
  • Moby
    Neked vmi közöd van ehhez a fisifosi oldalhoz? Azt ugye tudod, hogy még a burkoltreklám is tilos?
  • orichalcos
  • TomStorm
    Hát igen.Ez nem semmi de még 1 milla egy olyan kormánymű+pedál szett ami kitekeri a kezünk ha nem nyomsz "vész állj-t" és érezteti,hogy milyen aszfalton megyünk addig nincs benne 10-es élmény:)

Persze tuti vétel lesz na..:)
  • TomStorm
    Már a maga idejében se szerettem ezt a stílust mégis Quake 2 volt az első FPS amit végigtoltam:)
    Nem tudom hova tenni.Sz.tem nekem már nem..
  • Totti5
    Nem tudok ezzel betelni. Az oké hogy van sok ótósba víz, de hogy animálódik is minden pocsoja...
  • arty
    akkor gyanus, h az IP-d bannolták :D
    és lehet h azért, mert tényleg a győzelmeid miatt több kispöcsű is reportolt... (nemtom van-e ilyen TLOU-ban)

beszélj a supportal (hétfőn...) és kérdezz rá konkrétan, hogy "miért van IP banod" :)
  • daario01
    -Igen, levihettem az 1 utcával odébb lakó haveromhoz, akinek más a szolgáltató és ott teljesen rendben működött, itthon meg 2 wifi van és egyikkel se működik..IP bannt igazából ki nem találom miért kaphattam volna..hacsak nem azért mert Last of us multiban mindig én hoztam a meccseket..:D
    -Igen próbáltam másik accal is, de ugyanúgy WS hiba
  • arty
    sajnos nem

Logitech-ből csak és kizárólag a G29 megy a PS4-el.

plusz jelenleg minden játékban ezek a kormányok működnek: Thrustmaster T80/T100/T150/T300/T500
    jelenleg bizonyos játékokban működik: Fanatec különböző kormányai
  • arty
    szép ez a nextgen unreal tournament, csak a címét furcsállom kicsit
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.05. 18:43:25
  • arty
    https://support.us.playstation.com/scea_searchresults?lang=en_US&selStr=ws-37397-9

- más wifi az másik IP-t is jelent? tehát szomszédban, akinek tök más azu internet előfizetése?
    - próbáltál csinálni másik átmeneti accountot a gépen? ha az bemegy, akkor lehet az accod bannolták...(?)
  • arty
    kétszernézős volt :))
  • arty
    akkor "jólsikerült" a hatvanfrémes terv...
  • SlickAdam

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.08.05. 18:05:51
  • Totti5
    Xbox 360on játszottam és zseniális cucc, kb örökkévalóságig időtálló a játékmenete. Pure skill, HC, ritmus, teknó zene. Kultjáték nem mellesleg.
  • SlickAdam
    tevedsz
  • igorovich664
    Valamelyikőtök PS2-n játszott ezzel a REZ-zel, amit most annyira menőnek éreznek erőltetni PS4-en és VR-on is? Csak szerintem marhaság ezt a nagy retro őrületet erőltetni? Mert szerintem 100-ból 2-3 embernek jön be. Vagy tévedek?

REZ Infinite
  • mardal
    Sziasztok

Nem találtam igazán kielégítő választ a neten, a ps4 akkor nem támogatja a logitech g25-t?

Köszi
  • mucsácsó
    Szerintem is jó lesz, én várom :) Arkane nálam bizonyított anno már a Dark Messiah-val is, de Dishonored-al főleg ;)
  • Totti5
    Dishonoredék csinálják, akik elég kreatívak, szóval pukkanni fog ez nem csak egy sima piffpuff lesz. Jó ez a szörny desing, kb végtelen féle lehetőséget ad ha jól kiaknázzák.
  • ppista
    Nem rossz ez, sőt, csak sajnos fps, így nálam eleve hátrányból indul.
  • Kandurex

....kis fekete takonyka, közepes fekete takonyka, NAGY fekete takonyka!

....nem nagyon akar ez durranni,... ha ilyet keresünk ott az E3 PS bemutató, ott szinte mindegyikbe benne volt a fakor.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.08.05. 08:20:57
  • Totti5
    Ott van alatta a single fps, remélem nagyon tetszik.
  • Kandurex
    ....pure speed, pure skill, pure fps, pure shit
  • mucsácsó
    Picit nekem is :) de az szerintem egyáltalán nem gond, sőt ;)
    Viszont ez nekem új volt, hogy Arkane fejleszti ezt is, és CryEngine :D várós!!!!!!!4444!44négy!
  • Tikal #55807
    dead space ugrott be, vajon miért...
  • TDC Geronimo

• orichalcos
    Urak, valaki nem tudna nekem kölcsönözni egy UC4-et? Megbízhatóságom PH-n ellenőrizhető. :)
  • Moby
  • TomStorm
    Itt is előrendelve.Várom már
  • Ozzyehh
    Sziasztok másik topicba találtam egy ilyet :)

• daario01
    Sziasztok, segítséget kérnék.
    Az van, hogy a PSN nem enged be semmilyen wifivel,mobilnettel az accountomba mindig a WS-37397-9 hibát dobja ki, és ha a sony oldalán is akarok belépni, még ott is azt írja ki hogy "Access Denied"
    Nemértem, tegnap volt szervízbe tisztíttatni és ott elvileg utána működött a PSN..de itt az utcában egyik wifivel se működik, pedig 1 éves előfizetés is van..és már második hete megy ez :/
  • TomStorm
    Ezek nyitó címek?Vagy idővel lesznek
  • Seth
    Stratégiai játékokhoz konyítanak a magyarok, jó lenne már más stílust is látni tőlük.
  • TDC Geronimo
  • orichalcos
    Magyar csapattól:
  • igorovich664
    Lesznek azért jó címek és idővel egyre több. Én sokat várok a Resident Evil 7-től, a Robinson: TheJourney-től, a DriveClube VR-tól és nem utolsósorban a Farpointtól. különösképpen az aim controllerrel.