121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>és egy 5.7'-os 1080p-s alig 400ppi kijelzős megoldással hogyan tudott (már ha tudott ugye,mert hiszem ha látom) screendooreffect nélküli vr élményt kihozni
Sehogy. Nyilván a helyén kell kezelni ezt is. Vagyis az árában. -
Bandicoot #55837 Alig várom a nyilván elfogulatlan tesztjei(de)t a psvr-ról... 
Én viszont továbbra is kivárok,mert erősen fura hogy egy szutyok bravia-kat gyártó cég feltalálta a spanyol viaszt és egy 5.7'-os 1080p-s alig 400ppi kijelzős megoldással hogyan tudott (már ha tudott ugye,mert hiszem ha látom) screendooreffect nélküli vr élményt kihozni, miközben máshol 800 ppi-s 4k-s kijelzőkkel hoztak jó eredményeket. 5.5'-os Qhd kijelzőkkel 550ppi-vel is még látható volt a SDE.
Úgy tudom elképzelni hogy vagy spanyol viaszt találtak, vagy nem "nagyítanak bele" a képbe akkorát hogy jelentkezzen a SDE viszont ez esetben rohadtul elmarad a vr élmény.....
Előrendeltem mert kíváncsi vagyok,de a csomag átvétellel várok majd 2-3 napot amíg a lilaköd elszáll és jön reális vélemény is a képminőségről. -
Remélem a játékba a fele enerhiát beletöltötték, mint a cirkuszgyártásba körülötte. De sokkal valószínűbb, hogy valami kínos félmosoly lesz ennek a vége. -
SlickAdam #55835 10 eve reszelik es meg last minute patch is, nagyobb fajta?
jo lesssssz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!not -
Neked vmi közöd van ehhez a fisifosi oldalhoz? Azt ugye tudod, hogy még a burkoltreklám is tilos? -
-
TomStorm #55831 Hát igen.Ez nem semmi de még 1 milla egy olyan kormánymű+pedál szett ami kitekeri a kezünk ha nem nyomsz "vész állj-t" és érezteti,hogy milyen aszfalton megyünk addig nincs benne 10-es élmény:)
Persze tuti vétel lesz na..:) -
TomStorm #55828 Már a maga idejében se szerettem ezt a stílust mégis Quake 2 volt az első FPS amit végigtoltam:)
Nem tudom hova tenni.Sz.tem nekem már nem.. -
Nem tudok ezzel betelni. Az oké hogy van sok ótósba víz, de hogy animálódik is minden pocsoja...
-
akkor gyanus, h az IP-d bannolták :D
és lehet h azért, mert tényleg a győzelmeid miatt több kispöcsű is reportolt... (nemtom van-e ilyen TLOU-ban)
beszélj a supportal (hétfőn...) és kérdezz rá konkrétan, hogy "miért van IP banod" :) -
daario01 #55825 -Igen, levihettem az 1 utcával odébb lakó haveromhoz, akinek más a szolgáltató és ott teljesen rendben működött, itthon meg 2 wifi van és egyikkel se működik..IP bannt igazából ki nem találom miért kaphattam volna..hacsak nem azért mert Last of us multiban mindig én hoztam a meccseket..:D
-Igen próbáltam másik accal is, de ugyanúgy WS hiba -
sajnos nem
Logitech-ből csak és kizárólag a G29 megy a PS4-el.
plusz jelenleg minden játékban ezek a kormányok működnek: Thrustmaster T80/T100/T150/T300/T500
jelenleg bizonyos játékokban működik: Fanatec különböző kormányai -
szép ez a nextgen unreal tournament, csak a címét furcsállom kicsit 
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.05. 18:43:25 -
https://support.us.playstation.com/scea_searchresults?lang=en_US&selStr=ws-37397-9
- más wifi az másik IP-t is jelent? tehát szomszédban, akinek tök más azu internet előfizetése?
- próbáltál csinálni másik átmeneti accountot a gépen? ha az bemegy, akkor lehet az accod bannolták...(?) -
kétszernézős volt :)) -
akkor "jólsikerült" a hatvanfrémes terv... -
SlickAdam #55819
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.08.05. 18:05:51 -
Xbox 360on játszottam és zseniális cucc, kb örökkévalóságig időtálló a játékmenete. Pure skill, HC, ritmus, teknó zene. Kultjáték nem mellesleg. -
SlickAdam #55817 tevedsz -
igorovich664 #55816 Valamelyikőtök PS2-n játszott ezzel a REZ-zel, amit most annyira menőnek éreznek erőltetni PS4-en és VR-on is? Csak szerintem marhaság ezt a nagy retro őrületet erőltetni? Mert szerintem 100-ból 2-3 embernek jön be. Vagy tévedek?
REZ Infinite -
mardal #55815 Sziasztok
Nem találtam igazán kielégítő választ a neten, a ps4 akkor nem támogatja a logitech g25-t?
Köszi -
Szerintem is jó lesz, én várom :) Arkane nálam bizonyított anno már a Dark Messiah-val is, de Dishonored-al főleg ;) -
Dishonoredék csinálják, akik elég kreatívak, szóval pukkanni fog ez nem csak egy sima piffpuff lesz. Jó ez a szörny desing, kb végtelen féle lehetőséget ad ha jól kiaknázzák. -
ppista #55812 Nem rossz ez, sőt, csak sajnos fps, így nálam eleve hátrányból indul. -

....kis fekete takonyka, közepes fekete takonyka, NAGY fekete takonyka!
....nem nagyon akar ez durranni,... ha ilyet keresünk ott az E3 PS bemutató, ott szinte mindegyikbe benne volt a fakor.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.08.05. 08:20:57 -
Ott van alatta a single fps, remélem nagyon tetszik. -
....pure speed, pure skill, pure fps, pure shit -
Picit nekem is :) de az szerintem egyáltalán nem gond, sőt ;)
Viszont ez nekem új volt, hogy Arkane fejleszti ezt is, és CryEngine :D várós!!!!!!!4444!44négy! -
dead space ugrott be, vajon miért... -
-
Urak, valaki nem tudna nekem kölcsönözni egy UC4-et? Megbízhatóságom PH-n ellenőrizhető. :) -
-
TomStorm #55803 Itt is előrendelve.Várom már -
Sziasztok másik topicba találtam egy ilyet :)
-
daario01 #55801 Sziasztok, segítséget kérnék.
Az van, hogy a PSN nem enged be semmilyen wifivel,mobilnettel az accountomba mindig a WS-37397-9 hibát dobja ki, és ha a sony oldalán is akarok belépni, még ott is azt írja ki hogy "Access Denied"
Nemértem, tegnap volt szervízbe tisztíttatni és ott elvileg utána működött a PSN..de itt az utcában egyik wifivel se működik, pedig 1 éves előfizetés is van..és már második hete megy ez :/ -
TomStorm #55800 Ezek nyitó címek?Vagy idővel lesznek -
Stratégiai játékokhoz konyítanak a magyarok, jó lenne már más stílust is látni tőlük. -
-
Magyar csapattól:
-
igorovich664 #55796 Lesznek azért jó címek és idővel egyre több. Én sokat várok a Resident Evil 7-től, a Robinson: TheJourney-től, a DriveClube VR-tól és nem utolsósorban a Farpointtól. különösképpen az aim controllerrel.