121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Lehet nem mostani, de akkor is ezek designbeli eltérések. Ezek nem fognak 180at tolni 2 hónap alatt. Egyértelműen elcsúszott valahol az egész. -
Mint rendszeres alfa/béta tesztelő nyugodt szívvel mondhatom el, hogy az ilyen teszteken külön buildet használunk, a fejlesztés már jóval előrébb tart. Amit az ilyen teszteknél hibát találnak azt nem ebben a buildben javítják majd, hanem a végső kiadásban: :)
Féloff: Gears 4 bétázáshoz (legutóbb múlt szombaton játszottunk)közel fél éves buildet használunk, és annak is mindjárt itt a premierje.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.20. 16:35:22 -
szeptember eleje új szezon+új map. Október meg szerintem jön új hős megint -
pre alpha másfél hónappal arany előtt hát persze :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.20. 16:32:46 -
Ez pontosan így van...
De ez most egy tökéletes példa arra ami mindig megy.Ugye az van minden folytatásos évenként megjelenő szériával(cod,bf,AC),hogy rókabőr!!!Megy a hiszti,hogy nincs semmi újítás csak átszínezték...
Most itt a Titán ami az elődhöz képest 180 fokot fordult!!!És tökéletesen jogosan megy a rinya végül is,mert aki ezzel játszott az nem ezt várta,de itt a jó példa mucsácsó,hogy fogalma nincs milyen volt az előd és rajong érte.Ennyi...Ettől még egy játék jó,de érthető módon nem fog azoknak tetszeni akik másra számítottak....
Nem lehet jót tenni...
-
Pre-alfa játékról beszélünk, te jó ég :D Szidják népek, de úgy néz ki páran nincsenek tisztában a tech test lényegével. Ezer éves buildet használunk, terheléses teszt miatt itt nem az a lényeg, hogy minden fasza legyen és a játékos jól érezze magát. :D
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.20. 16:29:39 -
Nekem az Overwatch is elég jelenleg multis lövöldének, blizzardot ismerve jönnek majd oda is a fasza cuccok hamarosan. -
GCn lévők a preziket látva nem ezt mondták, hamarosan lesz róla írás majd ( g365 ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.20. 15:46:09 -
Mennyire beteg ez is.
-
Én leszarom nekem jön a BF1. OW, R6 és BF1 mind különböző stílus és nekem a multi szükségleteimet minden téren kielégíti majd ez a 3 játék évekig. -
Gyanítom a single se fogja megváltani a világot, már csak az alapján sem, amit láttunk eddig belőle :D Inkább a multival foglalkoztak volna, ez tényleg tipikusan az a játék... -
No recharging titan shields
Limited titan loadout customization
Slower titan movement
Slower player movement
Removed and reduced NPC presence
Lower TTK
Rodeoing is now completely passive
Third person animations for things that used to be (awesome) first person animations
No titan timer
Scorestreaks instead of burn cards
No attrition
Glowing players
meg még sok minden más. -
Hmm... Mit kifogasolnak? Lehet azert tetszik nekem ennyire, mert az elsovel nem játszottam :D mi a baj vele? Azonkívül hogy mara olyan laggos lett, mint a picsa :D -
TF2ről amúgy elég negatív a vélemény mindenhol. Kb minden ami az egyben jó volt itt megváltozott vagy kiszedték. Ezt kidobják BF1 és cod között, megy a süllyesztőbe -
LEGKÉSŐBB SZERDÁN megtudod, addig kis titok....:D
Mondjuk úgy hogy egy "komoly" kollektor leszek. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.20. 13:57:23 -
Meglátjuk. Most egyelőre egy 3,8 GB patch-t szipkáz lefelé -
PSen elég ratymatag a pörformansz sok helyen. Nekem egyelőre skip, de ha lesz is akkor is PCre -
Na azt hogy? :D -
I NEVER ASKED FOR THIS :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem is lesz, mint ahogy más sorozatok sem, más, kibővült piacra szánják ezeket. Ki kell szedni a régiekből a jót és összegyúrni a modern dolgokkal. Az új Deus Exek, Falloutok erre jó példák. -
Bandicoot #56382 Ehhez képest az új rész sehol sem volt.....Kívncsi vagyok a most megjelenőre...De szerintem az lesz hogy most hogy meghoztad az emléket, szépen felpattintom azt és felmodolom - vannak hozzá egész korrekt grafjavítások.:) -
És az első ettől is jobb volt!Itt most kicsit háttérbe szorultak a titanok... 
Jelenleg ezt érzem,de ettől függetlenül is nagyon jó...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.20. 10:37:29 -
Wut? :D
Btw, tegnap nyomtam a Titanfall 2-t - szerintem kuuuuurvajo, nagyon poen, alig tudtam abbahagyni :D rohadt porgos es elmebeteg, sokszor BO3 feelingem van - ami meg nyilvan TF1-tol lopott - de nagyon jo. A grafika meg nagyon szep szerintem, elegge durva, hogy ez Source... -
Na Resident Evil rajongásom elérte a csúcspontját!
Hétfőn megyek az ügyeletre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
SlickAdam #56378 -
Bandicoot #56377 Ne nekem magyarázd meg én rendszerint utálom ha bármitis elállítanak az alapelképzeléshez képest. Csak jósoltam egyet. Ahogy nyüszítés volt mindigis egy egy shotgun miatt mert 5 méterről gyilkos volt,úgy nyüszítés lesz ebből is és mégjobban visszaveszik majd a távolságot illetve az erejét is. Erre bármibe mernék fogadni.... -
Nem kell azon semmit nerfelni. Kicsit távolabbról esélye sincs -
Bandicoot #56375 Az első dolog amit a sárgaföldig fognak nerfelni a sok hiszti miatt,az a lángszóró lesz...
-
A ló animációk felett még mindig nem térek napirendre
-
TomStorm #56373 Az első rész teljesen kimaradt de ezt biztos veszem majd! -
Remélem ez is vérzik. Ez az fogja jelenteni, hogy nekem viszont bejön nagyon, és az nekem jó. -
Bandicoot #56371 Számomra az ha a gameplay vérzik számtalan sebből az elég komoly hiba. Ez van.:)
-
Egyetlen olyan játékkal sem játszottam, amiben ne lett volna legalább egy olyan ordító hiba, ami miatt ott helyben abba is lehetett volna hagyni. Soha nem ez a kérdés. A kérdés mindig az, van-e benne annyi jó, hogy folytassam, esetleg annyi is, hogy ne a hiba legyen a meghatározó. -
Bandicoot #56369 Nem is az atmoszférával volt benne bajom,hanem az iszonyat minimalra rakott gameplay-el, amiben a rambózásnál csak előjöttek a bajok (rettenetesen hülye AI,stb), lopakodásnál a terep úgy van kialakítva hogy szó szerint a szádba rágják merre menj, és tetteink az ég egy adta világon nem voltak kihatással a világra, értsd,miután kiirtottam a rendőrséget és kiléptem odakint széles mosollyal köszöntött egy rendőr. A fő sztori pedig az utolsó egyetlen percben változtatható,és ennyi. Ha ezek változnának - komolyodnának egy szavam nem lenne az egészre. És bízom benne hogy változtattak ezeken.... -
Egyik kedvencem de imádtam. Kár hogy ezek a necromancer dolgok nem lettek még normálisan megfilmesítve -
Nekem ez a játék a pixelekbe öntött William Gibson neuromancer trilógia. Persze nem annyira kifinomult, messze nem, de a pontosan azokat az érzéseket kelti, azt az atmoszférát teremti, amit teremtett nekem mondjuk a Mona Lisa Overdrive.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.19. 21:04:23 -
Bandicoot #56366
-
Ja. Bánom is őrületesen :( Amíg ti itt meghámozzátok a napi adag lila fingot a fórumon, én szórakozom.
Énbajom. LEL. Ilyen bajaim legyenek minden nap :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.19. 21:00:43 -
Bandicoot #56364 Őőő..Hogy meggyőződjek róla bejön-e vagy sem? És azt hogy írások/videók alapján meg tesztek alapján eldönthető,mielött belemennél, hagyjuk már - bullshit.
Fröcsögni? Leírtam a NMS-ről a véleményem. Én kérek ismételten elnézést. Legközelebb majd igyekszem engedélyt kérni már ha lehet bármiről is nyilatkozni negatívan ami Tottikát zavar(hat)ja...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.08.19. 20:56:38 -
Remélem olyan másolásvédelem lesz rajta hogy nem fogsz tudni warezolni. Ha nem tetszik minek nézel rá? hogy megint lehessen mit fröcsögni? soseérteménmegezt.