121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Vett egyet minden NG+-hoz? :-D
  • Totya42
    Na ez a beszéd. Ennyike. Nem kell itt tökölni. Úgy is kell az exclusive-okra, s akkor meg már legyen day1. De most szerintem ne cserélgesd majd :) Úgyis lesz, ami bejön majd rá Neked és kell úgy is, mert játék függők vagyunk.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.08. 11:33:44
  • TDC Geronimo
    ps vr 399, előrendelhető 133kért. nincs miről beszélni
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.08. 11:32:12
  • Totya42
    Én hétig számoltam.
  • Moby
    Hetet.
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Valakinek jó lesz átvételre :D

• Ulthane
    Nem, nincs mindenben. :) De ebben igen.
  • Ulthane
    Egyébként így három év távlatából sem értem, miért vettél konzolt, ha a PC rulez. Azt előre lehetett tudni, hogy azzal nem veszi fel a versenyt frame-ben, minden másban viszont butára veri. Kompaktság, kezelhetőség, irányítás stb.

S mindezek ellenére vettél vagy hármat belőle. :) Mondjuk a Bloodborne miatt megérte. :)
  • Moby
    Nemtudom, szvsz a KV is a sony hivatalos árra vár. SZámológépük nyilván van, nem azon múlik. Majd ha beírják kiderül. De ha neked ez ennyire rohadtul fontos, tőlem megkaphatod most is: IGAZAD VAN! MINDENBEN! :)
  • Totya42
    Na akkor tessék szépen bökni egyet a rendelés gombra most is :P
  • Ulthane
    Tehát megint nekem van igazam. A Pro is megáll majd 130 alatt.
  • Moby
    Mert sokkal több olvasója van a topiknak mint ahány írója, és rájuk kurvára nem tartozik semmilyen személyes adatom.
  • Ulthane
    A neved miért takartad ki?
  • Tikal #57946
  • Moby
    Most nézem, nem az volt a nyitónap, vmiért én erre emlékeztem, de szvsz azon a napon jelentették be. Vagy azon a napon vált rendelhetővé, vagy mittudomén :) Azt tudom, hogy le lehett előlegezni, hogy biztosan jusson. És lauchday kurvanagy feszkó volt ebből, hogy lesz elég, meg hol nem. Ja meg kinek nem kapcsol be a gépe (szegíny SlickAdam :( ). LOL

/szerintem most november tizedikén nem fogok a helyszínről tudósítani, hogy mekkorák a sorok a konzolboltok előtt. Nézzétek el nekem. Szerintem nem is lenne miről :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 11:14:14
  • Moby
    Na, visszakerestem, hogy is volt ez 2013-ban. 125K. Ennyi volt az ára. De ami meglepőbb, hogy akkor még így nyomta egy tru fanboj. Az e3 nyitónapján, a bejelentés napján, fél évvel a megjelenés előtt, megrendelte, és leelőlegezte a konzolját :D

Aztán valahol kurvára kisiklott a vonat...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 11:05:49
  • mucsácsó
    Don Mattrick :D:D:D a világ balfasza :)
  • MerlinW
    Szerintem 2014/15-ös az EU-s "saját" ÁFA törvény.
  • Ulthane
    2013-ban is annyiba került, amennyi bejelentéskor volt. 399 euró, 130 alatt volt. Akkor is volt áfa, meg árrés. Most is így lesz. Na.
  • Ulthane
    Én is úgy gondolom. Általában az in between megoldások kerülendők.
  • MerlinW
    Ki vagyok én, hogy megingassalak a hitedben?:) Majd meglátod magad:)
  • Moby
    Ez annyira szar ajánlat, hogy konkrétan senkinek.
  • MerlinW
    Mert Amerikában brutto 399 dolcsi az ára a kütyünek, tehát már benne van az adó.
  • Ulthane
    Nem.
  • Ulthane
    Én eleve nem játszom szinte soha Xboxon. Amivel játszottam, mindegyik ment net nélkül.
  • Ulthane
    Amúgy tök mindegy, mi mennyi, ha valaki ma meg akarja venni a legjobb elérhető konzolt, azt vesz egy Prót 130 ezer körül. Pont. Az nem fog problémázni azon, hogy 145 lesz, nem 130, meg fogja venni.

Az in between megoldások meg jellemzően az a kategória, ami csak keveseknek éri meg.
  • Totti5
    Net nélkül most sem játszol túl sokat Xboxon.
  • SlickAdam
    igen, mert alaska-ban konkretan 0%.

az viszont altalanossagban elmondhato, hogy ilyen europai 19-25%-ok arrafele sehol nincsenek. de van ado. a kasszanal. 0-7% körül. es a 0 term. csak nehany allamban.
  • Totti5
    Kiismerés fejlesztőbrigád függő volt, mint most is. TLoU már döcögött PS3on, szóval ott még lehetett volna ismerkedni erőteljesen. Én az UCkat mondtam volna példának ha már Nóti. Mint ahogy a Halo 4 is hihetetlenül festett 360on, pedig abban nem is volt cell. Volt minden, ha a fejlesztő akarta kiismerte és a végeredmény csodás lett... mint ahogy most is.
  • MerlinW
    hogy mindenütt 399 lesz + vámadó + minden ország saját forgalmi adója + kereskedelmi haszon. Tehát itthon 399 + ~40%
  • Ulthane
    Tavaly, amikor Alaszkában voltam, akkor sem ment rá semmi. :p
  • Moby
    Én is meglepődtem, de a 260 font az 500GB-os ára. A terás már 310font, amit kurvára nem is értem kinek fogják eladni a 350 fontos pro mellett. Valami itt nagyon el van basza. Leginkább az 1TB-s slim ára.
  • Amiga
    Árulni fogják 500 GB-vel? Minek? 3 CoD nem fér már rá lassan...
  • Moby
    Bár ez sem feltétlenül igaz, mert olyan, hogy 500gb-s slim, itthon én nem is látok sehol. ergo nem tudom mennyi az itthoni ára. A pro mindenesetre már bentvan a KV listájában, ár még nincs.
  • Ulthane
    A MS akkor bukta a generációt, amikor 2013-ban az E3-on az akkor még ott dolgozó Don Mattrick ájtatos pofával jelentette be az Xbox One feature-eit: állandó netkapcsolat, használt játékok nem mennek, stb.

Azt hitte, hogy valami olyat mond, amitől majd a gémerek lefossák a bokájukat, ehelyett az történt, hogy elmentek ősszel, és vettek PS4-et.

MEGA GIGA ÜBER BRUTÁL szopó! Ki is rúgták utána.
  • Amiga
    Egyébként SONY a PS3-mal éppenhogy nagyon oda akarta tenni magát. Ezért is csúsztak el a X360-hoz képest és hozták ki méregdrága fejlesztésből az egyébként brilliáns cell-architektúrájú és roppant nehezen programozható PS3-at.

Nem véletlen, hogy mire az ipar kiismerte a gépet, jöttek az olyan játékok (TLoU, BtS), amire a piac csak leesett állal nézett.

Szóval nem olyan rossz nekünk a SONY, járhattunk volna sokkal rosszabbul is.
  • Amiga
    Nekem nagyon magas az IQ-m, de borzasztóan nehéz felfogású vagyok (ezt add össsze :-D), szóval esetenként problémát okoz nekem a leírtak helyes értelmezése. My fault. :-)
  • SlickAdam
    "Abban az országban is, ahova önkéntesen száműzted magad. "

erröl meg akadj le iszonyat hamar!
  • Moby
    A game.co.uk már listázza. 350 font. A slim 260 font. A slim 260*380*1,27=125K. Az az itthoni ár. A prö 350*380*1,27=169K.
    De majd meglátjuk, ezen perpill felesleges lamentálni. Lesz ennyiért is, meg annyiért is, ebben biztos vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 10:37:43
  • SlickAdam
    "Amerikában dettó ez lesz, csak ott 399 dollár lesz a címkén."

amire a kasszanal ramegy az ado, allamtol függö mertekben...
    nem jartal meg arrafele, de okoskodsz.