121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A GS hírek kb annyit érnek, hogy azt se tudták megemlíteni, hogy a Dpad és a ikongombok alapszine szürke nem fekete már. -

pár évem van vissza erre a kis időre nem hagyom már magam.
nehogy nekem itt eltunyuljon mindenki, edzésben tartalak titeket. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.09. 18:52:36 -
Bandicoot #58239 "de nem tettem."
Itt meg fórumozók milliói szisszentek fel egyszerre kínjukban.
-
"Mint azt már tudtuk, ráncfelvarrást kap a DualShock 4 kontroller. A touchpad egy részét átlátszóvá tették, hogy a light bar fénye átvilágítson rajta, és a játékosok az eszköz forgatása nélkül is lássák, milyen színű épp. Ezen kívül nem végeztek más módosítást, vagy legalábbis nem olyan számottevőt, hogy érdemes legyen róla szólni. (Az eredeti kontrolleren még könnyen szétbomló gumi borítású analógok voltak, de a későbbi változatokon már sokkal jobb minőségű anyagot használtak, és ezt sem kommunikálták kiemelten.) Az ára 18 990 forint lesz."
-
Bandicoot #58237 Azzabaj...Hogy Forza Horizon 3....Mafia 3....Watch Dogs 2.... VAGY Pro + Bf1 (ha jó lesz rajta)..... Egyszerre mind anyagi csőd és nemis igen megy.....
-
Ez nem komoly, nálam is néha volt pont hogy abbahagyjam. (most emberek száza sóhajtott fel! :D) , de nem tettem.
Vannak dolgok amik megtörténnek, nálam is voltak olyan dolgok amiket vagy jogosnak éreztem vagy nem. De nem haragudtam senkire, ez egy nagy közösség, különböző egyénekkel, hibázhat mindenki, de ezzel együtt kell élni, elfogadni.
Azért ez még nem a világ, én 30 felkiáltót kaptam sg-s életem során, és még itt vagyok. :D
Tudom, tudom, ennek kurvára örül mindenki, ezt nem kell külön mondanotok. :) -
PS4 elkelt. A Mafia 3 dúrvabrutál jóság és kemény 1 hónap lesz amíg ki kell böjtölni a PS4 Proig mert nem vehetem meg, sőt mostantól kb semmi multiplatot nem vehetek meg. Fifa 17 Xbox 1, és szerencsére jönnek az exek folyamatosan MStől, szóval ki fogom bírni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 18:27:46 -
LBandi77 #58234 Én sajnálom,szerettem olvasni a kommenteket néha feldobta a napomat.
Üdv.
És jó játékot. -
SlickAdam #58233 jajjj ne drámázzál mar baszki!
igyál valamit es maradj a seggeden!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 17:45:12 -
Hali mindenki!
Eljött az a dolog amit már elég régen terveztem és a ma történt dologgal ez teljesen világossá vált,hogy ezt kell tennem!
A miért!
Kaptam 2 bünti pontot (12 év alatt ezek az elsők)olyanért ami egy poén volt, és akinek ment poénnak is vette! Beszéltem vele!
Kezdve azzal, hogy a MÁS ÁLTAL sérelmezett hszben szereplő dolgok NEM is léteznek! Nem értettem mi benne a sértő vagy a felháborító
És miután ezt a dolgot és az ehhez tartozó észrevételemet felvetettem ott ahol kell teljesen normális hangvétellel.
Kaptam még 2 bünti pontot!
NEM kérdőjelezem meg a döntést biztosan így jó! Elfogadom!
Így viszont nem maradt más...
Kezdem azzal,hogy köszönöm mindenkinek a régiek és az újak közül azokat a dolgokat amik számomra és remélhetőleg számukra is felejthetetlenné tették az ittlétemet!
Egy dolgot biztosra vehet mindenki éspedig, hogy soha senkit nem akartam szándékosan megbántani! Tehát ha valaki lelkében szálka vagyok vagy voltam akkor attól most ezúton szeretnék elnézést kérni!
Öröm volt segíteni azoknak aki segítségre szorultak így rengeteg pozitív privát üzenetem van.
Viszont egyetlen egy negatív sincs!!!
Én az SG fórumot mindig mindenkor egy poénos vicces dolognak tekintettem és ezt nem a szavak rossz vetületében vagy ledegradáló módjában mondom. Egyszerűen így alakult régről. Mert itt mindig mindenről lehetett beszélni nyíltan, de ez az elmúlt 2 évben teljesen kifordult magából. Most soha semmiről nem lehet érdemben főleg és mindig mindenkor mindenki nyílt támadásnak vél mindent.
Erről a régi tagok bőségesen tudnak mesélni, ja de sajnos azok is egyre kevesebben vannak.
Így most még egy taggal kevesebb lesz.
IGEN!
Kértem a profilom TELJES törlését, tehát minden eddigi üzenetem és hozzászólásom ami a 12 év alatt történt törlésre kerül és a regisztrációm is.
Nincs bennem sértődés vagy bár mi olyan ami hirtelen felindulásból történne. Egész egyszerűen nem tudnék a továbbiakban itt ugyan olyan lenni mint voltam! Azaz magam!
Ezért mindenkinek még egyszer köszönet mindenért és aki egyéb elérhetőségemre kíváncsi az privátban még pár napig elérhet. Vagy a későbbiekben esetleg, de csak, ha nagyon muszáj, de tényleg csak akkor Moby-n keresztül!
Mindenki megnyugodhat ez a döntésem végleges és a törlés után soha többet az SG közelébe nem jövök(még olvasni se) és NEM NEM csinálok új regisztrációt. Tényleg nem akarok ezek után ide semmilyen formában tartozni!
Mindenkinek további jó fórumozást és jó játékot!
BY! PEACE!
-
SlickAdam #58231 a kommentem tartalmat akkor se valtoztatnam meg.:) -
Nem a peccs miatt fogják eladni, hanem mert a sony új vevőket szerez neki új géppel. -
SlickAdam #58229 "hálából a támogatásért"
PÈNZT akarnak ezek meg mindig keresni.
mekkora deal nekik, ha a mar lefutott, valszeg durvan learazott jatekukbol hirtelen eladnak par extra kopiat, mert felröppent a hir, hogy a pöcs jot tesz neki? biztos nem nagyobb, mint az energiajukat valami masra forditani.
ha meg pöcsölnek, akkor megkerhetik az arat szvsz.
hogy ez jo-e? persze, hogy nem. en se vedem öket. csak nem alomorszagban elunk. -
nem.
az IP építésért, hogy az azóta érkezett gémerek megvegyék a prójukra a játékot, ilyenek miatt ... hálából a támogatásért, stb.
a pecset össze lehetne kötni valami akcióval, gotyval, stb...
mert ez igy kurva rossz szájízt hagy majd...
-
Eddig húzták az ügyet, erre sony kinyögte hogy...
"Bethesda says Sony won't allow mods to come to Fallout 4 or Skyrim Remastered"
Mekkora kókler banda. Engem nem érint, de akkor is.. -
Gondod nem is neked van vásárlóként. Te jól jársz. Rosszul azok járnak, akinket megrövidítenek a kulcsokért. Az sokat mond el, hogy sajnos a a deus exet hasonló oldalon vettem (mert nem tudtam, hogy szürkék), és egy fényképen küldték a kódot. Valahol a világban valaki gondolom sír, aki levette a polcról a dobozt...mostmár csak GMG, vagy bizonyítottam legit oldal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 16:03:44 -
SlickAdam #58225 jo hat en is vettem mar sok cuccot a hirhedt G2A-rol es sose volt gond.
(ugy hallottam amugy Köln-ben meg standjuk is volt Gamescom-on. durvis) -
Nem tudom én ismerek jó pár embert aki mindig innen vesz és sose volt gond
-
Félreértettem a kérdést, bocsi. Azthittem tőlem kérdezet a GMG-t. -
Nem tróger, instant küldik kulcsokat is -
Hát az szürke, azt én inkább skippelem. Párszázért inkább a legitről. -
SlickAdam #58220 najsz. vegre behuzom a Dirt Rally-t, csak 21 ojro. 
edit: naaa mert torolted? csak cigok? :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 15:57:12 -
SlickAdam #58219 ez is nem-troger oldal? -
legyen már október :y
-
SlickAdam #58217 ja hogy beregizve VIP arak vannak.... pfff. de ugyis 39 € -
instant gamingen 32 euro -
SlickAdam #58215 raneztem mar hatha van mas erdekes is. nos engem nem is enged UK arakhoz, csak eurot ir. 50 euro a M3. 27 font az pedig 32 ojro. nagy sneciek. -
off
Nemtom mire veszed, meg hol, de megintcsak GMG-n 27 font. Szvsz még a szürke/fekete oldalakon is drágább.
on.
-
wow 2:30nál már az az átvezető is.. najó többet én se nézek :D -
Meg is vettem. Lopják a pénzem meg az időm megint, a kis sneciek :) -
Mozes #58211 Nagyon köszi a választ Mindenkinek :) -
És a zene a streamek miatt még benne sincs. Na a listát elnézve az még rárak egy nagy lapáttal :) -
Ú gecijó basszus...na, ez lehet az év meglepije. Áztákurvadejóez
Nem hittem volna.
/na nem is nézek belőle többet, a nyakambaszakad valami szpojler. Day1. Olyan atmoszférája van, hogy magamalászartam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 15:06:10 -
Takedownok elég durvák. -
Á nagyon bejön. A kor, az autók, a hangulat, a keménysége...KELL. KELLÖ. -
SlickAdam #58206 adott cég (föleg nem-Sony-s) befejezte a jatekot mondjuk 1-2 eve.
a ket szep szemedert meg az erösebb vasert mozgositsak most ujra a fejlesztöket teljesen ingyér?
érti?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 15:02:46 -
Na egy utolsó ez inkább egy preview infókkal
-
ertheto??? -
Én se értem mitől unalmas. Streamen a filler cuccokat csinálja nem story küldiket, de nekem nagyon tetszik -
Nekem bejön. Elég durva :)
/sőt, nagyon bejön, ahogy nézem tovább. KELL.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 14:47:53