121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #58803
    Ha valaki akar nyomni For Honor-al, jelezze, ez mint a faék annyira egyszerű a kezelése.
    Nem értem ebben mi a bonyolult, sokan ilyesztgettek hogy nagyon nehéz beletanulni, asszem 2x meg is ütöttek a játékban. :D

Ha valaki akar menni multiban akkor jelezze. :)
    Anti ha nem dolgoznál mikor én ugye otthon vagyok....:D
  • Totti5
    Nyilván, csak a gyep csodálatos szép zöld volt, most meg nem, ahogy a stdion is. Olyan a kontraszt és a színkeverés mint a BFbe, fakóbb. ( ami neked lehet csodás ). Nekem nem a Fifa 15-16 után. Arcok szebbek a blúr szebb, a környezet nem tűnik annak pont a színek miatt, de megszokja az ember majd... és elfelejti az előző évi részt.
  • TDC Geronimo
    Mit szoktam meg? BF1 beta is olyan színes volt, hogy csoda lepkék nem repkedtek ki a monitoron.
  • Totti5
    Az jó, megszoktad a BFben és nem Fifázol az előzőekkel.
  • TDC Geronimo
    ? Nálam teljesen rendben vannak
  • Totti5
    Csak a színek elmentek... kár érte.
  • TDC Geronimo
    Kipróbáltam fifa demot. Ez az új karrier mód elég jópofa, párbeszédek meg minden egy fifaba :D

Nagyon jól is néz ki (frostbite)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.15. 22:39:44
  • Moby
    Nem, nem is én válaszottam ezeket, ez lett bedobva a beszélgetésbe. Hogy miért pont ezek má nemtudom. Akinek írtam eredetileg az nem lemezezésre volt válasz, hanem konkrétan a psn árazása. Vagyis a digit árak összevetése.
  • arty
    talán a berakott 3 cím perfekt lenyomata a psn árazásnak?
    oké, de akkor szívesen meghallgatom, hogy ugyanez pécén melyik 3 játék lenne...

ha valaki vár 0.75-1 évet pécén a játékokkal, akkor ott jobban jön ki, ez szinte biztos - de azelőttig konzolon esélyes, hogy olcsóbban megússza, ha hajlandó hómolni, ill. lemezezni... (nyilván mindkét irányban vannak kivételek)
  • Totya42
    Váo, de jól néz ki. De kár, hogy csak pár másodperces. Nagyon ígéretes.
  • Moby
    Várhatóan konkrétan minden sw fan a taknyán fog csúszni. Meg a nem-fanok is. Én nem is emlékszem rá, hogy ekkora projekten valaha dolgozott volna ilyen all-star válogatott.
  • darkSectorxxx #58792
    Ugye akkor jól mondtam, asszem Gero lött is egy gif-et róla. :)
    Gecijól is néz ki a cucc, és tps is.

Moby linkje -> 2:40-től, nagyon rövid kis jelenet, de az agyamba égett. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.15. 22:06:22
  • Moby
    Ittene.
  • darkSectorxxx #58790
    Sorry akkor összetévedtem, mintha az is Respawn lett volna. :D
  • Totya42
    Igen? Pedig néztem az összes konfot, de ezek szerint akkor átsiklottam rajta.
  • Totya42
    Jónak ígérkezik. Kéne is már egy jó kis single player star wars. Én egy Force Unleashed 3-nak is nagyon örülnék. Battlefront grafikával de komoly lenne. Bírnám.
  • Moby
    Nem, az az.
  • Moby
    >jöhet pár 60 eur-os normálár steamről régebbi pécésekről? ;)

Ettől már csak az lett volna relevánsabb, ha még beleszövöd a sztoriba, hogy az eurót is a nyugatinál váltod, de leütnek, elveszik a pénzed, és egy bérház udvarán ébredsz cipő nélkül. Valami iszonyatos ökörséggel bármit ki lehet kaparni a szarból, csak büdösebbet kell találni valahol nála.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.15. 22:00:05
  • Totya42
    Az valami más lehetett, mert erről még egy árva képecskét sem osztottak meg. Csak annyi van, hogy bejelentették, hogy készül. respawn sw bejelentés
  • darkSectorxxx #58784
    Ja az a TPS, az érdekl kurvára engem, az E3-on volt egy jelenet róla, én stílusom...
  • arty
    "vagy összeálltok a haveroddal, és közösen vesztek meg mindent, úgy mondjuk pécés ár. Az alá soha nem fogsz menni, mert ezek a köcsgök digitben a leárazás fogalmát nem ismerik. Néha vannak jó akciók, de azok is csak konzolos mérve jók, szal nem egy combosabb summersale-re kell gondolni, és az is ritka."

ez kissé erős... a konzolos félár simán a pécés alatt van általában.
    nemrég pedig a doom-ot 500ér játszottam ... ameddig játszottam :D ... lemezről, persze :P

"- Uncharted 4: 17990
    - Until Dawn: 10490 (+)
    - The Last Of Us Remastered: 13490 (+)
    - nemtudom mivót még.
    Hát a 18K-hoz képest ez-az tényleg le van árazva, de na. Ezek nem pécés árak."

jöhet pár 60 eur-os normálár steamről régebbi pécésekről? ;)
    ami ténylegesen nincs konzolon: az alapárak ritkán és alig-alig csökkennek :( tehát ha épp nincs akcio, akkor általában day1 az ár :(
  • Moby
    Jah. Valami kis hümpülümpü kis játékocska várható. Ilyen harmadvonalbéli nevek dolgoznak rajta mint Amy Hennig, Todd Stashwick, Jade Raymond, Scott Warner, Stig Asmussen. Namerhogy a visceral+motive+respawn csinálja. Gondolom frostbitera. Van némi esély rá, hogy nem lesz totálisan szar :D
  • darkSectorxxx #58781
    Ő ja majd kiderül, az a single lehet olyan mint az unreal Tournamentben.....én azért még kivárom náluk a single mit jelent, story vagy csak szó szerint offline egyjátékos mód, nem mindegy.
  • Tikal #58780
  • TDC Geronimo
    Ki beszélt itt botokról...rendes singleje lesz
  • Totya42
    A Respawn ügyködik valami Star Wars single játékon. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Várós nagyon.
  • darkSectorxxx #58777
    Hát ebbő aztán lehetne, csak félek nem lenne anyira fasza, mert ehhez azé nem elég ellened botokat engedni, azt menj...:D
    Az nem single. :D
  • TDC Geronimo
    Jövőre ami jön SW battlefront már lesz single.
  • darkSectorxxx #58775
    Hát még ez....HA SINGLE LENNE!

• Totti5
    Hangulatos.
  • TDC Geronimo
    Most néztem meg tegnapi Horizon TGS demot. Szar volt a minőség meg a stream frém, de ettől függetlenül is imádom.
  • Seth
    Azt hittem mi leszünk vele, de ezek szerint ő lesz a fő mumus
  • darkSectorxxx #58771
    Mint mindig :)
  • TDC Geronimo
    Jon Snow :y
  • Totya42
    A kampánya jó lesz megint. Várós.
  • darkSectorxxx #58768
    Ja értem, meglesem. :)
  • Kandurex
    A jövő a 8k meg a 16k, meg 32....64

Dehogy az,... vannak területei ahol kifejezetten előnyös, hasznos, látvány stb.... de a mai konzolok és többnyire PC-k sem alkalmasak még rá. Élj a mában...., szép a holnap, csak még nem jött el.
  • AntiHero
    Stream (Sirius):

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.09.15. 19:56:29
  • Seth
    Már a menüje is más szerintem, meg alul oda van írva hogy "Twilight version". Az új szoba meg a padláson van,kell a biztosíték
  • darkSectorxxx #58764
    fasza
    :)

Hát én nem találok ebben újat, lehet akkor nem frissített mégse. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.15. 19:13:57