121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ha valaki akar nyomni For Honor-al, jelezze, ez mint a faék annyira egyszerű a kezelése.
Nem értem ebben mi a bonyolult, sokan ilyesztgettek hogy nagyon nehéz beletanulni, asszem 2x meg is ütöttek a játékban. :D
Ha valaki akar menni multiban akkor jelezze. :)
Anti ha nem dolgoznál mikor én ugye otthon vagyok....:D -
Nyilván, csak a gyep csodálatos szép zöld volt, most meg nem, ahogy a stdion is. Olyan a kontraszt és a színkeverés mint a BFbe, fakóbb. ( ami neked lehet csodás ). Nekem nem a Fifa 15-16 után. Arcok szebbek a blúr szebb, a környezet nem tűnik annak pont a színek miatt, de megszokja az ember majd... és elfelejti az előző évi részt. -
Mit szoktam meg? BF1 beta is olyan színes volt, hogy csoda lepkék nem repkedtek ki a monitoron. -
Az jó, megszoktad a BFben és nem Fifázol az előzőekkel. -
? Nálam teljesen rendben vannak -
Csak a színek elmentek... kár érte. -
Kipróbáltam fifa demot. Ez az új karrier mód elég jópofa, párbeszédek meg minden egy fifaba :D
Nagyon jól is néz ki (frostbite)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.15. 22:39:44 -
Nem, nem is én válaszottam ezeket, ez lett bedobva a beszélgetésbe. Hogy miért pont ezek má nemtudom. Akinek írtam eredetileg az nem lemezezésre volt válasz, hanem konkrétan a psn árazása. Vagyis a digit árak összevetése. -
talán a berakott 3 cím perfekt lenyomata a psn árazásnak?
oké, de akkor szívesen meghallgatom, hogy ugyanez pécén melyik 3 játék lenne...
ha valaki vár 0.75-1 évet pécén a játékokkal, akkor ott jobban jön ki, ez szinte biztos - de azelőttig konzolon esélyes, hogy olcsóbban megússza, ha hajlandó hómolni, ill. lemezezni... (nyilván mindkét irányban vannak kivételek) -
Totya42 #58794 Váo, de jól néz ki. De kár, hogy csak pár másodperces. Nagyon ígéretes. -
Várhatóan konkrétan minden sw fan a taknyán fog csúszni. Meg a nem-fanok is. Én nem is emlékszem rá, hogy ekkora projekten valaha dolgozott volna ilyen all-star válogatott. -
Ugye akkor jól mondtam, asszem Gero lött is egy gif-et róla. :)
Gecijól is néz ki a cucc, és tps is.
Moby linkje -> 2:40-től, nagyon rövid kis jelenet, de az agyamba égett. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.15. 22:06:22 -
Ittene.
-
Sorry akkor összetévedtem, mintha az is Respawn lett volna. :D -
Totya42 #58789 Igen? Pedig néztem az összes konfot, de ezek szerint akkor átsiklottam rajta. -
Totya42 #58788 Jónak ígérkezik. Kéne is már egy jó kis single player star wars. Én egy Force Unleashed 3-nak is nagyon örülnék. Battlefront grafikával de komoly lenne. Bírnám. -
Nem, az az. -
>jöhet pár 60 eur-os normálár steamről régebbi pécésekről? ;)
Ettől már csak az lett volna relevánsabb, ha még beleszövöd a sztoriba, hogy az eurót is a nyugatinál váltod, de leütnek, elveszik a pénzed, és egy bérház udvarán ébredsz cipő nélkül.
Valami iszonyatos ökörséggel bármit ki lehet kaparni a szarból, csak büdösebbet kell találni valahol nála.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.15. 22:00:05 -
Totya42 #58785 Az valami más lehetett, mert erről még egy árva képecskét sem osztottak meg. Csak annyi van, hogy bejelentették, hogy készül. respawn sw bejelentés -
Ja az a TPS, az érdekl kurvára engem, az E3-on volt egy jelenet róla, én stílusom... -
"vagy összeálltok a haveroddal, és közösen vesztek meg mindent, úgy mondjuk pécés ár. Az alá soha nem fogsz menni, mert ezek a köcsgök digitben a leárazás fogalmát nem ismerik. Néha vannak jó akciók, de azok is csak konzolos mérve jók, szal nem egy combosabb summersale-re kell gondolni, és az is ritka."
ez kissé erős... a konzolos félár simán a pécés alatt van általában.
nemrég pedig a doom-ot 500ér játszottam ... ameddig játszottam :D ... lemezről, persze :P
"- Uncharted 4: 17990
- Until Dawn: 10490 (+)
- The Last Of Us Remastered: 13490 (+)
- nemtudom mivót még.
Hát a 18K-hoz képest ez-az tényleg le van árazva, de na. Ezek nem pécés árak."
jöhet pár 60 eur-os normálár steamről régebbi pécésekről? ;)
ami ténylegesen nincs konzolon: az alapárak ritkán és alig-alig csökkennek :( tehát ha épp nincs akcio, akkor általában day1 az ár :( -
Jah. Valami kis hümpülümpü kis játékocska várható. Ilyen harmadvonalbéli nevek dolgoznak rajta mint Amy Hennig, Todd Stashwick, Jade Raymond, Scott Warner, Stig Asmussen. Namerhogy a visceral+motive+respawn csinálja. Gondolom frostbitera. Van némi esély rá, hogy nem lesz totálisan szar :D -
Ő ja majd kiderül, az a single lehet olyan mint az unreal Tournamentben.....én azért még kivárom náluk a single mit jelent, story vagy csak szó szerint offline egyjátékos mód, nem mindegy. -
-
Ki beszélt itt botokról...rendes singleje lesz -
Totya42 #58778 A Respawn ügyködik valami Star Wars single játékon. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Várós nagyon. -
Hát ebbő aztán lehetne, csak félek nem lenne anyira fasza, mert ehhez azé nem elég ellened botokat engedni, azt menj...:D
Az nem single. :D -
Jövőre ami jön SW battlefront már lesz single. -
Hát még ez....HA SINGLE LENNE!
-
Hangulatos. -
Most néztem meg tegnapi Horizon TGS demot. Szar volt a minőség meg a stream frém, de ettől függetlenül is imádom. -
Azt hittem mi leszünk vele, de ezek szerint ő lesz a fő mumus -
Mint mindig :) -
Jon Snow :y -
Totya42 #58769 A kampánya jó lesz megint. Várós.
-
Ja értem, meglesem. :) -
A jövő a 8k meg a 16k, meg 32....64
Dehogy az,... vannak területei ahol kifejezetten előnyös, hasznos, látvány stb.... de a mai konzolok és többnyire PC-k sem alkalmasak még rá. Élj a mában...., szép a holnap, csak még nem jött el. -
Stream (Sirius):
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.09.15. 19:56:29 -
Már a menüje is más szerintem, meg alul oda van írva hogy "Twilight version". Az új szoba meg a padláson van,kell a biztosíték -
fasza
:)
Hát én nem találok ebben újat, lehet akkor nem frissített mégse. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.15. 19:13:57