121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hát ez tök hiteles lehetne, ha nem egy játékról lenne szó, amit mindenféle eszközzel próbálnak a totális megsemmisülés szakadékából visszarántani. Én konkrétan senkit nem ismerek, aki tolná.
  • Moby
    Én a gémerekről beszéltem... :P
  • Amiga
  • TDC Geronimo
    Remélem sok új játéknál látunk majd ilyet

Epic details Paragon's PS4 Pro graphical changes

For Paragon on PS4 Pro, Epic has added dynamic lighting along with enhanced geometry and scene complexity. The game also utilizes new volumetric effects such as light shafts and fog; motion blur; enhanced HLOD (hierarchical level of detail) and increased view distance; screen space reflections; contact shadows; procedural grass; and advanced light bloom.

Paragon runs at a rock solid 60fps in full 1080p on PS4 Pro... [Nirolak's Note: It's normally 900p/60fps.]
  • darkSectorxxx #59399
    -> Das 2 Fume Knight, avagy Lbandi véget nem érő szenvedése. :)
  • darkSectorxxx #59398
    Bizunk benned. :D
    ULTIMATEhane. :)
  • Ulthane
    Raadasul szar csaj is. Lofeje van, es melle sincs, az egesz melltarto, nezd meg. Koszi, en kihagyom.
  • Ulthane
    Nyald meg. :)

Nem szerettem bele. Ket boss fekszik, a mobokat utalom. Lomha geci karakter. De ugyis megcsinalom. Taurus fatert bedaraltam negyedikre, szoval johet a tobbi. :) Holnap meg megyek analzsirert a patikaba.
  • TDC Geronimo
    previewk alapján úgy néz ki ez hasonló lesz, mint az AC1-AC2 váltás anno.

• darkSectorxxx #59394
    A fenekemmel prbáltam, háttal a tv-nek. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.23. 21:27:59
  • Amiga
    Akkor próbáld meg ne lábujjakkal fogni a kontrollert. :-D
  • arty
    szívesebben játszok divatbuzeránsmajomnégerrel, mint trevorral....
  • darkSectorxxx #59391
  • darkSectorxxx #59390
    Én most elbuktam mert elsőre nem ment. :D
  • Amiga
    Én a TR-t és az XCOM 2-t nagyon várom, de most már előbb a Pro-t húzom be és majd azon indítom már el őket...
  • Amiga
    Ebbe beszállok én is, csak le kell töltenem a BB-t. :-D
    És indítanom kell egy új karaktert.
  • darkSectorxxx #59387
    -> Felcsatolós Das 1 stream. :) Ulthane Production
  • darkSectorxxx #59386
    Hát lehet neked van igazad, ezek nekem sem annyira olyan pre-order játékok mint egy Uncharted volt, mindegyiknek csak adok egy esélyt, kicsit a szürke átlagtól jobbak, de kimondottan most nincs olyan játék ebben az évben amiért a fél karomat is. :D
  • Tatyla
    Ebből engem csak a Mafia 3 érint de az sem éri meg a day onet
  • darkSectorxxx #59384
    Jer ide Amelia, avagy Ulthane Challange 2 :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.23. 19:30:37
  • darkSectorxxx #59383
    Amúgy én is ezeket vásároltam meg idáig, és várnak a start-ra.....:)
    Mafia 3, Gears 4, Forza H3..... Elleszek egy ideig azért. Meg várom az uj töltési idő lefaragó peccset a ReCore-hoz. :P
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.23. 19:23:18
  • Moby
    Pedig eléggé optimális játszópajtásnak tűnik. Egy kiadós kúrás után még lehet vele ülni egy souls bossfightra is:) Lehet, hogy defektes, de azé a gémerkandúrok jórésze befoltozná a defektjét :D
  • Totti5
    Mafia 3 retró, WD meg napjaink.

A kettő teljesen más és ez jó, hogy a gameplay is elég más, így nem copy paste egymásnak.

Mind a kettő kell. WD1 gameplay nagyon jó volt, ez meg még jobb lesz. Mafia meg shoti piff puff, jó kis ótókával, jó kis brutalitással.
  • Moby
    A sony nem bizonyított semmit, a sony kereste az utat, volt egy nemszar fejlesztése, a világ másfele ment, a sonynak meg elfogyott a pénze. Az ms meg soha nem fejlesztett hardvert.
  • Totti5
    Sony bebizonyította hogy nem a CELL az úta. Ennek semmi köze az MShez. A gyártó meg nem fogja magát szopatni, főleg ha egyszer megégette magát, csak azért mert a júzer odaképzeli azt ami nincs is ott.
  • Amiga
    Nem lenne itt az ideje elengedni ezt a bőrszín-dolgot? :-(
  • Bandicoot
    Anarchista csőcselék buzeránsokkal és egyéb divatanomáliákkal bélelve vs embereket elnyomó háttérhatalom - fájt for frííídááám

Maffiózók viszonylag életszerűen vs más maffiózók, korrupt egyedek, rendőrök - for hatalom és pénz
    Bankrablók mindenféle köntösben vs más bűnözők, korrupt arcok, rendőrök - for pénz...

Kened vágod mi a problémám.:)
  • Amiga
    Én is nagyon szívom a fogam a Forzák és a közelgő Civ 6 miatt, elhiheted. :-)

Viszont még nem volt olyan platformom, ahol a megvett játékokat végig is játszottam volna. Steam-en bőven több, mint ötszáz játék... PS3-on és PS4-en is többszáz már... Ki sem merem számolni, mennyi pénz ment ebbe bele. Még úgy is, hogy mindenfélét akciósan veszek.

Most a Pro-ig tábláztam be nagyjából magam, de szerintem már a következő generációig akkor is ellennék, ha nem is vennék több játékot...

Rohadt egy hobbi. :-D Inkább tanultam voln meg kötni és venném a Burdát, hogy új, mintás pulóvert csináljak karácsonyra. :-D Lehet, anyagilag jobban kijönnék.
  • arty
    "A Mafia erre a ganéjra köröket ver, ott legalább nem buzeráns anarchistákkal kell megváltani a világot..."

hanem hidegvérű maffiózókkal!
    meg a gétéa! az mekkora zsírkirály, kibelezed a kis ártatlan hülyéket a főkarival!
    fákje!
  • arty

megírtam a TF rajongó havernak, rágja csak a kefét itt hungarisztánban :D
  • Bandicoot
    Én pont azért fogom kihagyni vagy max valami iszonyat leértékelésben beszerezni mert az 1. résszel ellentétben valami mocsokmód elment a divatmajom világba.

Adott a feka gyökér aki a maga 40 kilós kis pehelysúlláyval és a divatmajom öltözésével (így néznek ki korunk véglényei akik katonaságot csak hírekben láttak), és kimás lenne a kis csapata ha nem az anarchista falfirkász csőcselék akik között ott az abszolút klisémentes amerikai feketepákó szlenget nyomó "Yo nigga vázzáp?" fekapajti és a többi csoda....És persze ez a kis slepp nem ám a parkokban döglik és szipuzik ahogy az a való életben kinézne,neeem, ez a slepp szuperhekkerekből áll persze mindannyian a szuperhekker tudásuk mellett első osztályú parkour mesterek (hiába a technocol és a kannásbor közismert mellékhatásai)...És jól lenyomják majd a hűdegonosz fehércsókát aki a város legnagyobb ge*ije...

Az első részben legalább volt némi komolyság, komorság, és nem egy divatcikket raktak le amiben a totálisan tipikus buzeránsok, fekabűnözők és falfirkász anarchisták a jógyerekek....

A Mafia erre a ganéjra köröket ver, ott legalább nem buzeráns anarchistákkal kell megváltani a világot...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.23. 18:46:00
  • arty
    "Lerakom este rest mode-ba és folytatom reggel a játékot ugyanonnan fél perccel a gép bekapcsolsa után."

És te ennek örülsz.

ppista pedig ettől kap agyvérzést ;) (és ha nem is pont ettől, de a komplexitás okozta bugok, lassulások, hibák, hiányzó egyebek miatt ;) )

"Nem agyalok rajta, hogy megint kijött egy új VGA, az egész LEGO eltűnik az életemből, és ez nagyon felszabadító élmény volt, mikor lejöttem a pécéről 2012-ben."

Komolyan irigyellek. Képtelen vagyok meglépni, pedig egy platformot könnyebb "üzemeltetni" és úgy is bőven sok játékom lenne (vs szabaidőm). De mindig jön a "másikra" olyan, ami annyira érdekel............. :D
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.23. 18:42:50
  • arty
    "Ma az exkluzivitás annyit jelent, hogy sosem fogod látni milyen is lehetne, ha nem lenne exkluzív..."

a ps2 érában is pont ezt jelentette :)
  • arty
  • darkSectorxxx #59369
    Nem akartam neked előadást tartani. :D
  • arty
    neked a ps4 ugy van beállítva, hogy beteszed a lemezt és indul a játék? (egyáltalán, be lehet ezt így állítani? :DDD )
  • Amiga
    Amúgy az, hogy dark meghekkelte az accountomat, a nap kommentje volt kérdés nélkül. De azzal a posztommal szerintem messze alárepültem az ő szintjének (ami semmivel sem "különb" a miénknél :-)). Valahol néha ki kell a gőznek jönnie. :-)
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.23. 18:27:07
  • Amiga
    Jó lábaid vannak, Moby! :-DDD

Amúgy EA és UBI logójával kerültek azért ki jó játékok:

UFC 2: nagyszerű szimulációja a ketrecharcnak, elképesztően jól megcsinálták
    Enravel: a kis gombolyagmacska külsősök munkája, de EA-kiadás és minden pixelét megéri.
    A FarCry- és AC-franchise még mindig tisztességes munka.

Egyiknek sincs ugyan játéktörténelmi jelentősége, de ezekkel el lehet azért lenni. Persze embere válogatja, van aki a FIFA-t mondaná, de olyat is ismerek, aki a Hardline-ra esküszik. :-)
  • Moby
    Nehéz egy kívülállónak a videójáték hobbiról beszélni. Nem menne át, szal ezt most ne kérd :P
  • Moby
    Kettőezerér belefér :D