121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    hogy jön most ide microsoft? azt se tudod mar melyik topikban vagy baszki, csak felütöd a kodexet es elkezdesz gepelni :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.24. 22:35:36
  • darkSectorxxx #59483
    Microsoft Account TEAM. :DDDDDDDD
  • darkSectorxxx #59482
    Most néztem az e.mail-t, ez egyértelmű vicc, ilyen email cím nem létezik. :D

De attól félek lesz akinek benyalatják ezt is....:(

Ráadásul ha baj lenne mér megírták volna hirekben.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom én még sose kaptam. 2FA be van amúgy is kapcsolva úgyhogy nem is nagyon fogok.
  • SlickAdam
    megint loptak sotyiektol e-mail cimeket? naponta 3 mail jön accountonkent, hogy valtoztassam meg a jelszavam. majdnem biztos, hogy fake üzik (helyesiras alapjan)
  • Bandicoot
    Elárulok én is egy titkot ha már te is kedves nyuszisapkája....

Ha neked abból amik le lettek írva az jött le hogy a bőrszín a gond akkor a gond nálad van.
    Az meg hogy szerinted arrogáns lekezelő avagy bunkó az a kis idézet, még nem jelenti hogy nincs vastagon alapja, de persze mindig azok tiltakoznak ellene akik érintettek.:)

• darkSectorxxx #59478
    :)
    De én amikor challange-eztem elsőre kellett megölnöm a kiszemelt boss-t. D
  • Amiga
    Mindig egy centi élettel ússza meg. :-D Kicsit gyúrnom kell a staminára, mert kettőt ütök és végem...

Számtalanszor levertem már, de gondoltam, a challenge úgy tiszta, ha nem tápolom túl magam... De hát miért is ne? :-D
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.24. 21:24:34
  • TDC Geronimo
    Ez a kingdom hearts tök jól néz ki :o
  • darkSectorxxx #59474
    Azt parry-zd ha unalmas már.
    Nem egyszerű amúgy.

Amikor elkezd elrugaszkodni, akkor azonnal nyomd a lövést, mert úgy jön ki a lépés, megakasztod 3x mikor átalakul azt ennyi. :)

Mondjuk ezt is jó későn tudtam meg, én legelső pár körben puszta kézzel öltem meg hogy kitértem mellőle mindig a háta mögi, de az kibaszott nehéz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.24. 20:53:47
  • Amiga
    Gascoigne sajnos többször is megerőszakolt. Erősödnöm kell még.
  • darkSectorxxx #59472
    Das1 dara. :D
  • darkSectorxxx #59471
    Nem gyengén fos lett sg.
  • TDC Geronimo
    KH 2.8 gameplay EGXről

2:20:00nál kezdődik kb gameplay. Linkelni nem tudom, mert sg valamiért szar már megint...

https://www.youtube.com/watch?v=tTwbrPQUtKA
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.24. 20:36:44
  • Amiga
    Ez viszont a nyuszika sapkájának tipikus esete.

Ha nem szeretik sokan a játékomat: a rohadt legyek rárepültek a trágyára.

Ha sokan szeretik a játékomat: na, megjöttek a casual-ok, pedig milyen jó kis franchise volt ez (legutóbb DaS-sal kapcsolatban hallottam ilyet).

Oké, megértettem, érzelmi intelligencia kérdése tehát ez a téma. :-)
  • Moby
    Tehát akkor nem volt béta? Mit láthatott a szerencsétlen 7 millió user?
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig logikus: ha az a sikeres, amit szeretsz, az jó neked, ha a többiek mást nyomnak, és a te preferenciádat mást nem vallja, akkor a te igényeid nem lesznek kielégítve. Emiatt persze kár leszólni a másikat, de racionális, ha örül az ember a hasonló véleményeknek (az más kérdés, hogy mi sül ki belőle). Hogy a pszichológiai oldalát ne is nézzük. De most komolyan egy platformspecifikus topikban meglepő a kérdés ;)
  • Amiga
    Igen, arra tényleg jó. :-)

Mondjuk azt nem értem, miért zavar valakit, ha másoknak tetszik egy játék.
  • Tikal #59465
    100 órát beletoltam én is, jo kis cuccc volt, kar hogy hamar kifulladt, mar alig játszák...
  • arty
    szerintem egy e3as trailer is reklám...
  • arty
    "Ja és még valami: az "egymillió légy nem tévedhet" egy arrogáns, lekezelő vérbunkó beszólás."

viszont kiváló mondan megnyugtatni magunkat, ha sokaknak tetszik az, ami nekünk épp nem :D

ráadásul ezeket a mondatokat rendre olyanok sütik el, akik a hsz után mennek nyomni egy másik n+1. kommersz videogémet :D nem értem.... nem következik a mondatból, hogy az 5k alatt fogyó indi a tuti, igényes, játszandó??
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.24. 19:18:54
  • Moby
    Mindegymi. De nem a reklám.
  • arty
    nekem pl csak és kizárólag a grafhájp adta el (a bétát) - pedig tudod, hogy nem zsánerem a multilődözde, ez se tartott ki pár óránál tovább
    szörnyű beismerni, hogy a tervük működött, működik....

és akit picit is megfog az ilyesmi, nem csoda, h akarta a véglegest is, tömegek imádják a kraftolós, grindelős, multiorientált sandboxokat.... :(
  • darkSectorxxx #59460
    :D
  • arty
    "Az agyontetovált lány piercingekkel aki nagyon kemééény"

larababánál nem volt gondod a keménységgel, pedig az csak egy tetoválatlan régészlányka :D
  • Amiga
    Mi folyik itt? :-D
    Kiteszem kicsit a lábam, kirándulok, hisz még szép az idő. és erre jövök vissza? :-D

Elárulok egy titkot...
    WD2-t az veszi meg, akinek tetszett a WD, vagy általában az autós TPS, vagy most ismerkedik a műfajjal.
    A legtöbb ember le fogja szarni, hogy milyen bőrszíne van a főhősnek (mert nem rasszisták), és túlteszik magukat azon is, hogy a játék nem törekszik a realizmusra. Vagy nem. :-)

A jó játék mindenkinek mást jelent. És a pénztárcánkkal szavazunk, mivel szeretnénk játszani.

Ja és még valami: az "egymillió légy nem tévedhet" egy arrogáns, lekezelő vérbunkó beszólás.

Nah... felbosszantottatok, rámegyek Father Gascoigne-ra mindjárt...
  • Totti5
    Micsoda? a reklám? beszélgessünk erről azt várom, fedd fel milyen reklám, hogyan, miként, milyen időintervallumban, mely földrészen. Biztos van alapja, hogy a reklám adja el. Hát mutassátok be. Kit vesz meg az Ubi a csuda reklámmal, ami ilyen jól működik, hisz a reklám nélkül ezek a játékok nem érnek sokat, hisz nem jók?!
  • Seth
    Normálisan neked sem megy?
  • Totti5
    A reklám eladja ezt is, belefér.
  • Moby
    Majd 7 millióan tolták a bétát. Nehéz ráfogni, hogy a reklámok hatására, vakon ugrott volna bele a sok user :)
  • Seth
    Most már nyugodjál le, nem bánt téged senki
  • Totti5
    Minden Ubisoft játéknál? zsenik ezek akkor, a szakma legjobbjai, mindenki őket akarja gondolom megszerezni. Megérdemelt a dicsőség.
  • Seth
    Ennyit segít, ha nyomatják a pénzt a reklámhadjáratba
  • Bandicoot
    Elég nagy szégyen hogy egy ilyen játék a legkelendőbb. Abszolút nem tükrözi hűen se a tartalmat se a minőséget...Semmit.
  • TDC Geronimo
    Már volt róla videó. Lényeg, hogy nem 900p lesz hanem 1080p+.
  • Totti5
    Ubisoft amúgy köszöni megvan eddig minden számításuk bejött az új IPkkel.

"The Division is the biggest selling game of 2016 so far"

Kérem a Splinter Cellem mostmá.
  • Moby
    Az olyan produktumok, amik számotokra ilyenolyan aspektusból igényesek, vagy különlegesek, de nem produkálnak eladásokat, mennek a lecsóba. És ilyenmódon nem is járulnak hozzá a videójáték műfaj életbentartásához.
  • TDC Geronimo
    Gameplay szempontból az a jellegtelen szar köröket ver a mafia 3-ra. Story és narratíva az már más kérdés
  • Moby
    Nos nem. Mivel mindenkinek a sztór ugyanúgy nézki, ergó mindenki meg van szólítva.
    A cél a szórakoztatás. A cél az elégedett felhasználó. Ez minden szoftver célja. Ráadásul a videjáték egy populáris műfaj. A továbbéléshez rendkívül nagy szüksége van, hogy ne szelektáljon.
  • mucsácsó
    Megneztem az iment azt a 16 perces Mafia 3 gameplayt, brutalis lesz. KELL! De ugy most azonnal. :D
    Ellenben a WD2 meg porgetve is egy jellegtelen szar, egy ujanb n+1-edik 0 design Ubifos. Na majd de majd kiderul :)