121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #60328 Hogy mit mond a Sony az egy dolog.
Hogy mi lesz az meg egy másik ami kiderül.
-
Nem lesznek Pro-exkluzív játékok. -
ez amúgy, tök őszintén csúnya játék? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1000%.
Az majd a ps5 lesz. :)
Nem fogják a régi játékosokat szemenköpni, ha igen akkor a sony mehetne nyugdijba, én meg 10+k-val többért megveszem majd AKKOR a pro-t. :) -
Ulthane #60324 Erre ne vegyél mérget. -
Ilyen nem lesz...ez 1000% :) -
Erre írtam hogy vagy szubjektíven nézzük vagy nem.
Ha szubjektíven, akkor a Halo nekem most kiesik pl.
Amúgy annyit hogy a Forza Horizon-t nem veszem én pl egy kalap alá a sima körversenyes játékokkal.
Ez a FH lényegében nekem egy fél GTA.
Annyira szórakoztató, hogy bármerre tudsz menni, és a kocsik viszont precízen tunningolhatók, mint régen én a Gran Turismo-ban láttam, ezernyi csúszka, ezernyi alkatrész.
De télleg, mintha cakk-pakk egy rendes szimot bedobtak volna egy snadbox-ba....nagyon tartalmas... -
Ulthane #60321 Majd akkor nézel nagyot, ha az elkövetkezendő 2-3 évben jönnek sorra a játékok Pro-ra, amik PS4-re nem! Mert ennek úgyis ez lesz a vége természetesen. -
Ulthane #60320 Utáljuk az autós játékokat, szóval tök mindegy. :) -
:) -
"Lelifteztünk a pokolba
A Gears of War 4 nem mert nagyot újítani, de amit kapunk, az még mindig szórakoztató."
Készen állok lelkileg és testileg is befogadni egy 7pontos játékot! :)
Persze csak egy Raffia menet után...jajj annyi gémszem van végig se tudom játszani őket.
Az tuti hogy legelőször a Bunker-t akarom, PC-n készen áll a játék, ma ahogy hazaértem mehet a rettegés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 11:09:35 -
Na ezt az érzést élem most meg én is, és nekem is nagyon tetszik. -
A valóság pedig az hogy az új generációs cover shúter alappilléreit a Gears of War 1 tette le 2006ban, nem is akárhogy. -
Hát igen, vagy nyersz pár pixelt meg fps-t ugyanott, vagy ha jön valami játékbejelentés akkor a középső ujjadat mutatod a levegőbe, hogy kapjátok-be kit érdekel ezekután hogy a legalsó sorban milyen platform lesz feltüntetve?...:D
Én ezt vártam mikor a Box-ot megvettem, soha ne kelljen néznem mi mire jön...mindegy, multikompatibillis vagyok, csak a játék címe kell semmi más. :D
kuvajó érzés. -
A lényeg hogy ezzel jársz a legjobban.
Kb az Upgrade árán vettél egy gépet amivel milliárddal több játékidőt kapsz, és új játékokhoz fértél hozzá...
ha valakinél ez a dilemma hogy X1 vagy Pro Uppolás, akkor bocs de a Pro elég balfasz lépés lett volna. :D -
Csak azon a Forza Horizon 3 elég tréül fut. -
Most nem értem a hasonlatot. :D -
Ulthane #60311 A PS Pro upgrade. -
Oksa, most AAA téren gondoltam. :)
Persze Vita, 3DS, android, IOS...stb persze, gyufáskatulya. :D
De most inkább a nagy gépek, nekem a WiiU is kakukktojás, azt vaélamiért nehezen gondolom 4.-nek. :D -
Tehát az a vicces helyzet állt elő, hogy azért vettem xbox-ot, mert akartam egy pro-t. 
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.06. 10:57:56 -
Igazából a játék a lényeg, nem a platfom. StarCraft 2-t és Civilization 5-öt laptopon játszok. Unchartedet, Bloodborne-t és Until Dawn-t PS-en. Forzát, GoW-ot, Halo-t X-en.
Mikor-melyik játékhoz van kedvem, az a platform fog menni. Korábban úgy gondoltam, luxus a két konzol, de miután rájöttem, hogy gyakorlatilag a box árát képes vagyok a PS Pro upgare-ra elkölteni, nem volt kérdés, melyik éri meg nekem jobban.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.06. 10:56:35 -
ppista #60307 Így van, de ha kimész ezek mellett az utcára akkor ne ijedj meg. Az a fényes valami az égen, az csak a mi jó öreg barátunk, a Nap. -
ppista #60306 Jó, de akkor ne állj meg, és vegyél iOS/Droid-ot, hiszen azokra is van rengeteg kihagyhatatlan. No meg egy brutál pc/mac is kell, meg az összes eddig megjelent konzol, hiszen tonnányi alapmű van azokra is, amik nélkül nem lehet teljes az ember élete. -
Nem kell elsőnek lenni, hogy valamiben a legjobb legyen egy játék, vagy te úgy érzed, de így ezt a koncepciót mindenki róla majmolja amúgy. -
Miért nem éri meg?
Ha szubjektíven nézzük akkor os, de objektíven mind3 platformra még mindig húzós exek vannak. -
Bandicoot #60303 "Gears az minden téren a tps műfaj atyja, ennyi."
Gyakorlatilag semmilyen téren sem a tps műfaj de még csak a coverlövöldék atyja SE. TPS jòòval régebb òta létezik. És cover lövölde is volt már elötte.
Ennyi??? Az egyetlen "ennyi" az az hogy megint fing nélkül megy a 10-20 soros szakértés tőled. Ennyi.... -
Én is így vagyok, csak én legalább 3 platformot érzek egy egésznek pc+xbox+ps... -
ppista #60301 Oké, így már érthető. Sajnos előbb-utőbb a kettő közül az egyik szinte csak porfogónak lesz, mert szerintem soha nem volt még ennyire felesleges egyszerre két gépet megvenni, mint ebben a generációban. Egy Bone/PS és egy WiiU már sokkal több értelemmel bír. Vagy egy bika pécé mellé egy PS4. Persze nem az én felfogásom az alapmérce játékszempontból, ezt teljes mértékben elismerem. Sőt! -
és=is -
Nem a resi és tps de neked mondtam hogy legyen kifogásom ellened, ha mondok valamit nem szabad hogy igzad legyen :D -
Felnőttem, személyiségfejlődésen mentem keresztül, és kicsit kezdem megismerni mindazt, amiről addig max (esetenként meglehetősen téves és homályos) elképzeléseim voltak. Lényegében ennyi. :-D
A két gép játékkínálata nagyon szépen kiegészíti egymást. Kényelmi funkciókban a PS szerintem sokkal előrébb van, az tényleg "csak" játékra való. Viszont mióta megvan, eddig csak a X volt bekapcsolva. A Forza Horizonok és a Forza 5, a BC-s Mass Effect mentek eddig gyakorlatilag. :-D Nagyon feldob a gondolat, hogy idővel a Mass Effect 2-3-at is újrajátszhatom majd ezen a masinán.
PS-re a Tomb Raider-t és a XCOM 2-t veszem legközelebb meg, hátha lesz rájuk karácsonykor discount. De most az X fog itt pár hétig pörögni, vagy amíg a Forzákban az első kraft meglesz, ami szerintem még elég sokáig ki fog tartani. Addig csak alkalmilag rándulok majd vissza a PS-re egy-egy UC4 multira, F1 menetre, Bloodborne bossra, ilyesmik. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.06. 10:43:37 -
SlickAdam #60297 de hogy mondjak egy jobb COVER SHOOTERT: Uncharted 2 
vagy az se passzol, mert abban lehet ugralni?
vegülis ott vagyunk, hogy nincs jobb Gears of War 1 a Gears of War 1-nel.:D lol -
SlickAdam #60296 nincs DE! TPS, meghozza a TPS-ek nagypapája.
hogy te megint milyen hülyeseget (ezesetben cover shootert...) haluzol a TPS-be es az alapjan mericskelsz, az kb. rohadtul nem szamit.:) -
Megnéztem az télleg tps. de túlélős, nem sima shooter. :)
De van...ja és Resiben nincs fedezékharc, vagyis nem feltétlen illik a sorba. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 10:31:19 -
SlickAdam #60294 fogalmad sincs, mi az a TPS... loal.
same old darky. -
Ha megmutatod wikin hogy a RE4 egy tps akkor ja, új bajnok van. :D -
Várom az ajánlatokat. :) -
SlickAdam #60291 RE4?
-
Ulthane #60290 Azóta vett egy X1-et. -
Ulthane #60289 :(