121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem kell, multiprocess tagok vannak itt. :)
/viccet félretéve megértem a problémát, de öreg vagyok, engem játék, vagy hardver már nem tud kihozni a sodromból.... :) -
najó befejezem a raget, mert ez is pc téma és nem ide tartozik -
A message to our PC players
10/6/2016
We know how important having options that best suit your PC’s performance capabilities are. The team has been hard at work ensuring that Mafia III’s performance is consistent across all platforms, and right now the game runs at a solid 30 frames-per-second. We are currently working on an update for PC that will give players the option to play Mafia III at higher framerates. We’ll share more details about the update, and when you can expect it to arrive, very soon. In the meantime, the team welcomes feedback and would like to hear from you about what performance adjustment options are important to you. We’re actively considering a number of additional post-launch improvements on PC that would give players more control over how they can tailor the game’s experience to suit their rig’s performance. It’s been an incredible journey developing Mafia III and we couldn’t be more excited to get the game in your hands and hear what you think!
Az anyátok picsáját. Akkor halasszátok el, amíg nincs kész. Mire kijönnek ezek a patchek az ember már végig is szenved rajta -
Bandicoot #60447 Atyaisten,nem akarsz pár napra pihenni menni el innen? Ez a "mindenre reagálni kell valami tréfásat", meg "irogatunk féloldalas agymenéseket" már tényleg kezd baromi sok lenni, no offense.... -
Miért 2. rész max az konzol szint volt?
Nemár! :D 720p? :D -
Vagy egy kis ini turkálás és jó is lesz:) Pár óra és kiderül. -
Bandicoot #60444 Azt a 2-es pontot várjuk ki nehogy az legyen a 2-es számú vicc hogy max grafikán "csak" konzol szint legyen...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.06. 20:11:27 -
Bandicoot #60443 Na MOST örülök hogy jön a Pro mert így inkább zsetonfélrerakósdi van és nem veszek előre semmit - ahogy a Mafia 3-at sem.
Én is most láttam....Vicc...
-
10k ami rád rohad, a másik oldalon max 5-6k a bukó... jó hát éppen még nem a Pro verza, de ha az megjelenik, nincs értelmes döntés a PC mellett. Várnod kellett volna. -
10k volt azzal nincs gond. Maga a játék biztos jó lesz csak ez most felbaszott -
Neeebaaaazzzzz.ugye nem a STEEP!!!???!!!! :D -
SlickAdam #60439 1. vard ki a megjelenest + par napot
2. ha nem is oldanak fel, latvanyban mindenkepp köröket verhetsz a konzolosra
dragabb tuti nem volt, mint ps-re lett volna...:) -
Ugyis feloldják majd azt a lockot. -
Mivel nem közvetlen steamről vettem refund sincs. Csodálatos
-
Juhuuu
Hello AntiHeroHUN,
We are happy to invite you to participate in the
Steep Closed Alpha!
Ja nem juhuu.... Igazabol azt se vagom milyen játék. Valami sielős. :D -
Minek nektek 60fps? :D
Akkor feleannyi idő alatt végig játszátok mint én. -
Nem nem baj. Dark komolyan agyrém vagy -
Miért az baj?
Totti #60431
várós nagyon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 18:57:09 -
Maga a bevezető 2 óra korul van csak. Ott meg történnek dolgok jócskán. Amit mondtak rola az meg tetszett.
Csak utanna indul be a varosi rész. Akkor nyilik meg a varos teljesen asszem és indul el az igazi story. -
Hivatalos: készül a következő Beyond Good & Evil
( az első része sem hatott meg, inkább felidegesített, de nagyon, de biztos van akik rettentően várják ) -
bazzeg pcn 30 fps lockos. Ezek normálisak? Remélem csak bugos, mert nem azért vettem ezt direkt pcre, hogy ott is ennyivel toljam -.- -
-
"Ok ya. Story telling is simply next level here."
Pont erre számítottam mafiatól
-
Igen annyi volt. :) -
Hat most a mafia 3, 16 ezerbe jött ki Dark nem?
Usa profilon.
Magyarba jóval drágább. Én már ennek is örültem. Főleg, hogy ketten vettük. Így csak 8 ezer volt részemről.
-
Ja az van nálam is. Remélem lehet most már PSre is olcsóbban vásárolni digitálisan hamarosan. -
SlickAdam #60424 EU-s oldalukon is listaznak mar par cimet, de egyelöre csak "coming soon" jelzessel. -
-
Mondom nekem árat nem ír. -
Milyen árak vannak?
Usa profillal belehet azokat is aktiválni nem? -
Ulthane #60420 Sose hallottam róla, thanks, megnézem. -
greenmangaming -
Ulthane #60418 Mi az a GMG? -
Jaja megértelek, nekem sem lenne x ha nincs a csereprogram.
És nem is egyszerű fenntartanom. :D Főleg ha airsoft-ra is költök közbe.
Gero:
Hát jó néhány kód van amazonon is, ha arra gondolsz.
Bár azok nem US only. És frankón szokták követni a store árait....ritkán olcsók.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 16:36:50 -
GMG elkezdett PS4 játék kódokat árulni csak az a baj egyelőre US only és árakat se látok -
Ulthane #60415 Akkor tartsd lent!
Fenntartani. -
Nem vagyunk már tizen éves gyerekek, hogy ezen besértődjünk itt. Legalább is nalam akarki mond ilyet.. lepereg. -
Mindenki azt szereti jobban ami neki van. Kivetel a kocsi. Mert hiaba szeretem a kocsim attol még tudom, hogy van jobb tőle. :D
Xbox meg ps..hat szicem szerint mindkettő kellene. De nem tudok két gépet fent tartani. Meg felesleges is. -
majd pro-n....:D -
Jó lesz ez csak azt nem értem, hogy miért ilyen fos az fps az összes videóban.