121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na kijött mafia patch. Nem véletlen volt ezen lock. Olyan szutyok az optimalizálás. Kemény 38-45 fpsem van kint városban. De legalább nincs frame pacing hiba így hurrá
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.09. 02:06:45 -
Bandicoot #60651 Sajnos ez van ha egy olyan kiadó/fejlesztő kezébe kerül a stuff,akik az utóbbi pár évben a kókler szarokon kívül semmit nem raktak az asztalra...
Szomorú,pedig maga a hangulat,karakterek,sztori bejövős nagyon. Csak ez a sok bug, a rendesen sokszor ocsmány grafika, az állandó popup mindenben tőlünk 5-10 méterre is iszonyatosan irritáló.....
Én félrerakom pár patchig (és modig), mindjárt úgyis BF1. Kár ezt a játékot ilyen hulladék minőségben tolni.
Egyébként ha zavar a mosottság, az antialiasingot tedd LOW-ra...TADAAAA, máris jóval kevésbé mosott és sokkal jobban fest a játék.:) -
Ulthanito-ról van szó most. :D
Amíg az elején ideges, tökmindegy ki ellen harcol. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 22:34:43 -
Ilyen szinten Sif egy ártalmatlan kutyimutyi, O&S,Nito után meg főleg -
"Most mar semmi nem allit meg, s a Dark Souls ebben a harcban alulmarad Ulthane papaval szemben!"
Aha biztos....most hallom először ezt is. :D
CiF elveri a popódat! :D -
Ulthane #60647 Nito halott.
Most mar semmi nem allit meg, s a Dark Souls ebben a harcban alulmarad Ulthane papaval szemben! -
Tuti ugrál, az tény hogy vannak hibák, így visszagondolva bizos voltak reccenések, de nem zavartak nagyon, amikor kell lövöldözni vagy autozni megy minden nem zavar be. :D
Osztom a headshotokat. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 21:35:54 -
Sajnos igaz, én is észrevettem. Nem folyamatos, ugrál a frame láthatóan. -
Hát ennyire nem tudnám megmondani hogy szaggatna a játék. :D -
Szerinted miből? BBnél is lehetett érezni, itt is tele van mikroszaggatásokkal meg 31-29 fpses ugrálással. -
Pacing-et hogy és miből látod vagy érzékeled?
irányításból? -
30as locknál még gázabb, hogy olyan durván frame pacing hibás, hogy a BB emellett csak jelenthet. Még mindig tartják magukat, hogy hétvégén jön a patch. Remélem inkább előbb, mint utóbb. A story, voice acting, writing, karakterek, az egész stílus eszméletlen a játékban. Na meg azok a zenék... olyan helyekre vannak beszúrva, hogy üt -
Kipróbáltam, én is a Mafia 3-at.. és basszameg TETSZIK.
DE
Irdatlanul bugos, pl nem egyszer breakdance-eltek a hullák, fizikai hibák gyakoriak.
Grafika helyenként érdekes... Alapvetően mosottas a kép, de elviselhető.
Ami igazán tetszik az a storytelling, és a karakterek, és emiatt szerintem végig fogom vinni.
Autók irányítása meglepően életszerű lett, még van egy szimulátor opció is, egész fasza.
30 fps lock pc-n ultragáz, remélem javítják mielőbb. Nagyon látszik, hogy egy butított konzolport, direkt mosottas IQ-val, textúrákkal.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.10.08. 20:55:36 -
loál
Na megyek folytatom storyt <3 -
:D -
A tükrök a legjobbak :D
Persze nem panaszkodom, mert ez is több,mint a mai játékok 90%-a :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.10.08. 18:47:36 -
A rendőr. :D -
SlickAdam #60635 es ebböl semmit nem lehetett latni a korabbi sok oranyi live streamben. volt nekik egy polirozott verzio, de az alja nep a retket kapta.
-
Ez mondjuk első nap durva válogatás....! -
+1. :)
Annyi hogy én manapság nem csak a zenével vagyok így, hanem mindennel. :Dd
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 17:08:00 -
Ugy hogy en is hallgattam hip-hopot mikor gyerek voltam es a felét se értettem, de a zene tetszett :)) -
Alan Wake is ENG volt amúgy....
Sőt Resi-Silent Hill-ek is, gyerekkoromban azok voltak, Final Fantasy, vagy a régi MGS-ok. :)
Hogy lehet ez? :D -
SlickAdam #60629 minösegi cucc. for da love of monnneeey
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.10.08. 16:51:46 -
Lehet azért köt le kevés játék sztorija mert nem érted őket :)) -
Te jó ég, azok a felhők, fel nem foghatom ezt hogyan merték benne hagyni -
Jó lehet csak nálam bokrosodott meg, nem beszélek általánoságban, meg nem gond, én ezeken nem akarod fenn, sőtt nagyon muris. :D
Nézd meg a 3 felvételt, látszik hogy a fizikára fittyet hánytak. :D
Amúgy ha megszokja az ember szép játék összeségében, legalábbis a mászkálós részek.
Na de Ulthane elkezdte a DasT szóval most én pihenek és más játszon. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 15:41:02 -
Most vágtam ki nektek. :D
Mafia 3 érdekességek. :D
day1 peccs nélkül!
Az első videónál nem a felvétel miatt fagytam le és álltam másodpercekig egyhelyben, hanem azért fagytam le, mert próbáltam feldolgozni a látottakat, és utána pár perccel nyomtam hogy video saved, ezt látnotok kell. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 15:38:13 -
Pedig meglepően okosan bekerítenek. :) Hardon toljad. :) -
Ja nekem amennyi megvan angolból azzal beérem, de amúgy sem feltétlen a Mafia story érdekel, én távol vagyok az ilyen játékoktól, nekem mint "akciójáték jó azt ennyi"
Én mondtam már hogy nagyon kevés játék story-ja köt le igazán.... Talán az Alan Wake 2. :D
De 1x error-ozott a játék, érted PS4-en error, most meg elment egy pillanatra a netem, hát én 30x nem fogom újrakezdeni, úgyhogy mára egyszer elég. :D
Amúgy nem értem mások az autos részeknél hogy tájékozódnak, én szart sem látok, sötét van, alig világitja meg az utat a refi, semmi, full köd vagy homály vagy mi van a képernyőn, csak ezekez a fehér utjelzőket követem mindig, nem valami jó így éjszaka vezetni...:S
Ja és buták az ellenfelek ám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 15:17:48 -
Úgy hogy az a játék legjobb része :p -
De hogy kapcsolódik ez ide? :D -
Nem tudom amúgy te az angol tudásoddal mit értesz a storyból, mert itt a jó writing miatt a szöveg se olyan egyszerű -
Pontosan.
És a shooting meg driving része nagyon kényelmes és fasza....gameplay-ben odatették magukat. Amúgy ja az átvezetőkben nagyon szép. -
Nem csúnya nyugi. -
SlickAdam #60616 Jean-Paul Belmondo - Le PROfessionnel OST (Chi Mai)
-
Ezmiez melóban nem jön be? :) -
Átvezetők meg mint írtam kifejezetten szépek. Ehhez jön az elsőosztályú lip synch, acting, writing -
Nem csúnya!
Csak nappal vannak erdekes dolgok az utcan. Fény nem az igazi.
Belső terek meg este rendben van minden. Sőt belső terek nagyon is rendben vannak.