121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Witcher 3 hogy nem kap Pro Patch-et ezen nem is csodálkozom.Szerintem örülnek,hogy elértek egy 1080p szintet ilyen Frame-el:)
    Mondjuk azért kiváncsi vagyok,hogy fut Pro-n W3 és Alien Isolation így kapásból 2 cím ami eszembe jutott
  • darkSectorxxx #62625
    Úgy tudom pár játéknál mint a némelyik Call of Duty érthetetlen modon az eredeti 60 fps sincs meg a sima ps4-el szemben, ez is ilyen érthetetlen funkció. :D
    Valszeg javítják a hibákat hamar.
  • Evoluti0N
    Ti próbáltátok a Netflixet Pro-n? Nekem vmiért nem működik. Villog a képernyő (hol fekete, hol szürke) folyamatosan és nem történik semmi. 3x is megpróbáltam. Nem tom, h mi lehet a gond. Max használom gépen továbbra is, de ha már itt a PS és akarok nézni valamit, akkor ne kelljen már átváltani a gépre. :D
  • TomStorm
    Egy egész napi görcsölés után végre megjött a mail,hogy holnap hozzák(vagyis ma!)
    Csak azt elfelejtettem,hogy holnap meló szombaton napközben meg lakásom festem.

De akkor se ért rá.Kellett azonnal:D
    Úgyhogy szombat estig csak pihen még a dobozban majd
  • SlickAdam
    persze, hogy nem egy kategoria. konzolos frem ketszereseert (30 fremböl kiindulva) meg mindig naggyabol 2-szer annyi penzt kell beletenni a pc-be. es az uj PS4 tenyleg nagyon jo deal. rohannek is erte, ha lenne most olyan exklu, ami erdekelne (madárcicó lesz, de az raer majd jövöre).
    en inkabb csak nehany nagyon elegedett ujoncra gondoltam az elöbb, akik VEGRE maguk mögött hagytak a kinszenvedös pc-t.;) hehe
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.11. 00:18:40
  • Totya42
    Szerintem itt senki nem mondja, hogy köcsög pc. Ha lenne rá zsém tolnám én pc-n is. De az azért még mindig egy kategóriával drágább.
    És joggal van mindenki megelégedve, mert a ps4 egy jó gép és a jó most kicsit még jobb lett minimális plusz árért (régebben ugyanennyi volt kb slimre cserélni, ami kb a nagy semmiért volt). Ha meg valakinek belefér a keretbe, akkor lehet 230.000Ft-ért gtx1080-ozni meg 300.000Ft-ért Intel Core i7-6900K-zni maradék 120.000Ft-ból meg a többi és akkor mehet a 4k 60fps meg ami a csövön kifér. A kettő még mindig nem egy kategória. De csak szigorúan szerintem.
  • mucsácsó
    Meguntad az IW-t? :( :D Tegnap vettem meg :D majd valamikor felnézek a hétvégén!

amúgy belenéztem a single részbe, hát eléggé ütős - klasszik COD igazából, kapkodod a fejed mert nem tudod hova nézz, annyi minden történik :D de nyilván semmi über-extra...
  • TDC Geronimo
    Pedig állítólag lófasz meló bepatchelni pro supportot. Nem akarok mást csak downsampled képet meg stabilabb frémet.. BBből is eltűnne a shimmering, kurvajól nézne ki :(
  • SlickAdam
    balfék From-ék a pacing-et nem tudtak meg egy uj jatekra se rendberakni, szerinted majd leallnak barmit is polirozgatni? :( jo lenne pedig, ja
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 23:07:20
  • TDC Geronimo
    BB meg DSre miért nincs patch... rohadnának meg
  • SlickAdam
    elöbb kicsit elmosolyodtam magamban. hogy ugye köcsög pécé, latvany fikkantás meg a "kötelezö" fejlesztgetés, de azert örül itt is mindenki, hogy felfrissitette a kis "videokartyajat". több a pé. több a frém. több az Á-Á. hihi.:D nem, tenyleg nem akarok pc-s vérpistinek tünni, de most tenyleg ez vanik a topikban.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 23:05:36
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Gafon olvasom pro topikokat. Ahogy nézem mindenki maradéktalanul elégedett és a 90%nak 1080p tvje van csak
  • darkSectorxxx #62613
    DS III NG8+ - DLC - NHUD nélkül kivégezve....asszem ~180 óra alatt megadott a játék mindent amit lehetett....:D még ha BB-ben 2.5x is több időt eljátszottam, asszem megérte megvenni. :D
    No Damage nem menne minden boss-nál (túl precíznek kellene lenni, túl sok időn át), pláne ezen a szinten, tehát azt nem vállalom már be 10. menetre....asszem a DLC folytatásáig max elkezdek itemeket összeszedegetni. :) Szép volt, ahogy a BB-né, ezt a No HUD-on kifejezetten élveztem, sokkal tisztább tőle a kép, és ahogy a DLC-nél alapon így mentem be, már biztos hogy a 2. kiegészítőnél sem fogom visszakapcsolni, sőtt, Das 3-ban már valszeg soha, mert már felesleges....:D

2. DLC-t várom szeretettel, ennyire gyönyörű boss-t mint ami a DLC végén van rég láttam FS-ben, sőt, megkockáztatom hogy a legszebb és legélvezetesebb a Sister boss! Ugy az egész FS történelemben!
  • Amiga
    Ehh, nehéz időszak valóban...

Ja és az Infinite Warfare... Ahhoz képest az Advanced Warfare multija istencsászár.
  • TDC Geronimo
    jóvanna ne legyél már ennyire hiperérzékeny, mint amilyen az elmúlt napokban :P

Más.. DS3 dlc milyen lett? Tartalmilag mennyi? Holnap nekiállok.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.10. 22:18:18
  • Bandicoot
    " majd az egyén eldönti."
    Tehát ahogy mondtam. Van aki szereti kidobni a pénzt.:)
  • Amiga
    Lehet, hogy visszakérdeztek volna:

"Na és, gyökér, a Pro-n hogy fut a Horizon 3?"

Szóval nem feltétlenül kell másokat lenézni. ;-)

Bandicoot meg gondolom arra céloz, hogy 50-55 körül két év garanciát is adnak a használt box mellé, azért nem éri meg újonnan venni 80 körül. Én pl. nem bántam meg, hogy most nem a Pro-t vettem, az ELITE: Dangerous mellett úgysincs időm már szinte semmi másra.

Pro ráér karácsonyra, vagy jövőre. Nem ma fogok rádöbbenni, hogy "de szar az alap PS4-en játszani". :-)
  • Totti5
    Azt majd az egyén eldönti. S a legjobb Xbox konzol a piacon, azt veszik. Sikeres. Más nem számít. Ha valaki akar akkor nem S használtat is vehet annyiért amennyi.
  • Bandicoot
    Nem írta hogy S,de az amúgy is még nagyobb loserségre vallana amennyibe kerül és amit nyújt,kismilliószor inkább egy sima alap One 50ért.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.10. 21:28:06
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Kizárt hogy S annyi lenne, szóval nem és nyugodtan vegyék csak, nincs azzal semmi gond,
  • Bandicoot
    Van aki szereti kidobni a pénzt. Miközben a Pro miatt még jobban zuhan majd az ára, a phn már most 50-55k-ért tiptop One-t veszel akár még garival is,és mégis van olyan dgen aki megveszi boltból újonnan....
  • SlickAdam
  • Tatyla
    igen,nagyon durván néz ki mondjuk már nem volt gépem megjelenéstől de a cimborám már végig tolta és érezhető jóval a különbség.Ja és szerintem nagyon halk a gép kilépek játékból asztalra majd vissza és semmi szenvedés akadozás,egyelőre ennyi mert még csak BF1 ment más nagy véleményt nem tudok elmondani,kérem kapcsolja ki...
  • Moby
    Má láttam, elnéztem :D
  • SlickAdam
    nem neked ment baszki :D
  • Moby
    Na én meg pont ezt vártam. Erre írtam, hogy a géppel nem hoz vissza. Kicsit vártam, hogy majd egy korrekt ajánlatra előugrik belőlem az őskonzolos, és rádumál, de kibontottuk, megnéztük, kipróbáltuk a gépet, és nem történt semmi.
  • SlickAdam
    nekem is ismerös az erzes. mindig elöjön, amikor "ganyolok" valamit a pöcön, mert nekem is konzolos a szivem. de mar meggyöztem magamat eszervekkel, hogy ez csak buta ellenallas.
  • TDC Geronimo
    Ja ma voltunk konzolvilágba is. Kint vártam 5 percet ezalatt 2en jöttek ki xboxal. Majdnem mondtam nekik hát györekek ma jött a pro legyen má' eszetek
  • Moby
    Semmit nem csinálok konzolon :) Ja igen, amit még akartam írni: az egész konzolpiacon ma ez a gép messze-messze a legkorrektebb ajánlat. Sajnos a szolgáltatási háttér viszont egyre nagyobb szakadék túloldala. Az konkrétan helybentopi, és valahol a pöcegödör alján stoppolt be. Ez mostanra iszonyatosn szembetűnő. Megvszed a kapható legjobb konzolt, és beloggolsz a digitális pokolba vele. Őrület.

/nem vártam csodát, ezt is írtam. Sem azt, hogy emiatt fogok gépetvenni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.10. 20:54:56
  • TDC Geronimo
    Nem tudom mondom. Mikor PCt kitolom tvre és kontrollerrel tolom akkor is tudat alatt az van hogy ez pcn megy és nem konzolon :D

Pron olyan nagyon nem fognak elmaradni a multi címek sem.

Nem tudom megmagyarázni :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.10. 20:54:05
  • SlickAdam
    en is szeretem a konzolokat (hogy remenykedtem, hogy odabaszos upgrade legyen a pro... na nem pc-t levaltando, de jofele. igen, meg mindig a lofasz cpu-n vagyok kiakadva), no de ha jatszol, akkor igazabol nem sokat szamit a rendszer, meg hogy milyen formaban elnek a trofeak, ...

baratok (multi) meg exek. ezek valos ervek. viszont ha bika pecevel rendelkezve konzolra veszi az ember a multiplat cimeket, az sztem elegge inszéjn.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 20:54:12
  • Bandicoot
    +1
    Hiába tolom pc-t 4k-ban és hiába csilivili. Kismillió dolog van ami miatt mindig lesz konzol. Majd ha ezek megszünnek, talán nem lesz...Majd talán.
  • TDC Geronimo
    Én szeretem a konzolokat. Sok a barát is ott, szeretem a rendszerét, a trófeákat, az exeket, a beépített felvevőt (tudom ez van mind pcn is). Lehet fura, de most is mikor bontottam a konzolt olyan voltam, mint egy gyerek :p

Nehéz megmagyarázni, de nekem itt mindig lesz konzol bármilyen gépem is lesz
  • SlickAdam
    es olyan pecevel, ami neked van, megis mivel tudnak még konzol mellett tartani? :)

vagy mar csak multizol konzolon?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 20:47:51
  • TDC Geronimo
    Továbbá láttál 1 játékot, launch gamet. Abban is biztos vagyok, hogy később egyre jobb pro ficsőrös játékok jönnek, amik még több extrát pakolnak bele ala Paragon. Folyamatosan jelentik be a régi még indiefos játékokhoz is, hogy jön hamarosan a pro patch.
  • TDC Geronimo
    Istenem... Olyan PC mellett, ami neked van mégis mire számítottál? Mivel csábítsanak vissza konzolra? Nem értelek komolyan..
  • TDC Geronimo
    Amúgy ja. Ezért az árért ez egy killer gép.
  • Moby
    Na, hát sajnos egyelőre nem tudunk mást megnézni (infamous ugyan már elindul, de már nincs idő rá). Én nem érzek ebben semmi prémiumot az igazat megvallva. Ezzel a géppel engem nem csábítanak vissza konzolra, bár ez nem is volt a tervek között. Talán jövőre vagy azután néhány jobban sikerült exkluzív után könnyebb szívvel veszek majd gépet, de ennyi. Legalább azon már nem kell izgulni, hogy leüvolti az ember fejét. A visszapeccselt játékokból többet kellett volna lássak, de ez a knack túl jó képet nem festett úgy az egészről. Ha higher framerate tényleg higher, de szó nincs hatvanról, meglehetősen biceg. A 4k meg rohadtul nem 4K. Szal ez a mindenből a a majdnem. Valahol legalább kéne egy nagyjából szabványoknak megfelelő pont, de olyan nincs. Mindazonáltal a régi ps4-nek innentől semmiféle létjogosultsága nincs.