121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #115638
    Holnap 23:00-kor State of Play-en Horizon 2 gamrplay és várhatóan megjelenési dátum is.
  • csgj
    Á, én nem fogok ilyet keresni.
    Amúgy rájöttem, hogy a bemenet kis "fogai" húzzák a karcot a csatlakozó fémburkolatán. Mert ezek a "fogak" tartják ott szorosan. Ha ezek a karcok nem befolyásolnak semmit, mert úgyis csak a csatlakozó belseje továbbit információkat, akkor nem vacakolok elosztós megoldásokkal. (Főleg úgy, hogy egyre ritkábban fogom bekapcsolni a PS4-et.)
  • Rage47
    Most eszméltem rá, hogy a Kena jön PS4-re is.
  • Tatyla
    Tegnap Returnal utolsó boss majdnem meglett ha lett volna még élet töltőm, utolsó fázisban borultam el
  • Moby
    Őszintén meglepődnék ha találnátok 2.1-es splittert, ami rendesen működik is a valóságban.
  • AntiHero
    Màr pedig tuti 2022 eleje lesz ez.
  • mucsácsó
    remélem lesz dátum idénre, és nem odabasznak a végére egy coming early 2022-t ... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.25. 18:36:17
  • hunbalee
    Horizon Forbidden West - Napokon belül láthatjuk mozgás közben
  • AntiHero
    State of Play returns Thursday, May 27 with an extensive look at Horizon Forbidden West gameplay.
  • darkSectorxxx #115629
    :)
  • csgj
    Köszi! Akkor jó, reméltem, hogy így van.
    Ha kampó lenne neki, persze vennék újat, de jó lenne, ha nem kéne cserélni.
  • darkSectorxxx #115627
    Ha rendes aktív 2.1 elosztó, az jó lesz.
    Amúgy meg azok a karcok semmi bajt nem fognak okozni, a csati belsejébe vannak a rendes szálak...
  • csgj
    Erre nem gondoltam. Kéne plusz egy 2.1-es HDMI is, plusz olyan elosztó, ami a jövőben alkalmas lesz a 2.1-es HDMI teljes kihasználására. De csak amiatt, hogy még egy-két hónapig néha-néha használom a PS4-et is, nem hiszem, hogy megveszem ezeket. Egyébként nem rontana semmit az elosztó a minőségen?
    Ha meg nem lesz baja a kábelnek attól, hogy kívül karcos, nekem nem gond átdugdosni. Egyébként valószínűleg hamar áttérek teljesen a PS5-re. (Csak az SSD helyszűke miatt nem történt még meg.)
  • Evoluti0N
    Miért nem veszel egy HDMI elosztót? Nem csak a karcok miatt, hanem akkor nem kell ki-be dugdosnod. Én anno azt használtam, amikor egy HDMI-csatlakozós monitorom volt, amin a Pro-t meg a PC-t is használtam.
  • csgj
    Hali! Még mindig használom néha a PS4 Prómat (nem raktam át mindent a PS5-re), és mivel a tévémen csak egy HDMI bemenet adja a 4K 60 Hz-et, ezért ilyenkor mindig átdugdosom a PS5 HDMI kábelét. Emiatt persze így néz ki:
    1. kép
    2. kép
    Ezek a karcok nem fognak később gondot okozni? Most még nem látok hibát, és szerintem belül nem sérült, de ez a fém borítása ilyen. Gondolom, a bemenetben lévő kis fogak húzzák rajta ezeket a csíkokat, mint pl. pendrive-ok esetében is az USB bemenet.
  • mucsácsó
    nekem is ~20! :) pedig nem is siettem, sőőőt..
  • Kandurex
    Nem tudom, de nem volt 50 óra meg ilyesmi, 20 talán.
  • mucsácsó
    hát erre a Biomutant-ra megint bejött a tippem, durván egy újabb n+1-edik átlag 6-7/10-es open-world játék, és ennyi. :\
  • mucsácsó
    szép, hány óra lett a vége? :D

én is kaptam ilyen mélt, de platkót én elengedtem (soha nem érdekeltek a trofik/acsik), untig elég volt 1x, nemhogy még maxolgassam meg szívózzak vele újra.. :D
  • Kandurex
    “ Szép munka, Kandurex

Az elképesztő kihívások ellenére kitartottál, és tanúbizonyságot tettél képességeidről, bátorságodról és akaraterődről. A tetteidnek köszönhetően új korszak vár Boletariára, – azonban a kalandod még nem ért véget.
    További hőstettek várnak mielőtt a Demon’s Souls mesterének mondhatod magadat – és ez a cím nem sokakat illett meg. Szedd össze minden erődet és irány a platinához vezető út.”

Bár tetszett, de nem :)
  • hunbalee
    Next-gen verziót és kihívásmódot kap a Maid of Sker
  • darkSectorxxx #115617
    Szerintem azért gyengébb mert nem azzal a 2 játékkal nyomod. :D én visszamegyek az Astro-ba ott ugyanugy érzem minden alkalommal.
  • mucsácsó
    Returnalé szerintem tényleg jó, de szvsz az is azért fel van fújva vagy nemtom. Jó, esik az eső, és érzed a csöppeket (kb 10 mp-ig), elsőre immerzív, aztán meg észre se veszed már.. :D
  • Kandurex
    Astrobot után minden kontroller vergődést kikapcsoltam. Jobb így.
  • mucsácsó
    Szerintem a haptics amúgy Astron és Returnalon kívül nem nagyon számottevő az eddigi játékoknál.. :\
    meg amúgy én mintha egyre gyengébben érezném ezeket (megszokta a kezem?! :D) - gondoltam, hogy controller hibája, de mindkettő controlleremnél ugyanúgy érzem.

(mikrofon kikapcsolva a controlleren; elvileg még launch tájékán volt egy ilyen bug, hogy a bekapcsolt mikrofon levette a rezgést mindig a háttérben)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.21. 10:13:33
  • darkSectorxxx #115613
    Igen baszott nagy, de hálisten lofasz hangja sincs, meg majdnem hogy már hideg a gép játék közben... :)

A kontroller iszonyat durva amígy nem törik el.

Bár ebbe a pókemberben azért csalódás volt, az Astro-ban az ijjazás meg minden fadza volt pókban meg lengedezéskor elvileg érezni kellene ahogy feszül a háló amikor ugrasz, de nekem szinte semmi, vagy csak nem érzem...

Astrobotban az íjjazás viszont rohadt jó volt.
    Meg ami fura hogy a Resi 8 ban a bal ravaszt érzem mikor célzok a shotgun-al, ellenben a lövéskor a jobb ravasszal semmi.
  • lwb
    Nekem a Vampyrnál nem technikai problémám volt, hanem a játékmenet nem jött be. Ugye a legjobb befejezéshez az kell, hogy minél kevesebb (kulcs-) embert "egyél meg", de a legjobb képességekhez ugye meg kellet az xp, amihez meg kellett volna embereket ölni és persze, hogy ezek a kulcsfigurák, teljesen unlockolva adták legtöbbet. Dishonored feelingem volt, hogy a játék a legfaszább képességeket meglengeti előtted, de büntet ha megvenni/használni próbálod őket.
  • Voltan
    A Vampyr nálam is érdekes volt. Beállításoktól függetlenül sok helyen - ráadásul érthetetlen helyeken, nem volt ott semmi, ami nagyobb erőforrást igényelt volna - fogta, és beesett az FPS 30-40 környékére. Bármit csináltam. A neten utánaolvasva tök random módon ez másoknál is megvolt, akár erősebb géppel is, mint az akkorim. Másoknak viszont gyengébb géppel full folyamatos 60 fps. Azóta sem sikerült rájönnöm, mi a fene lehetett ez, valszeg valami komponenst nem szeretett a gépemben valamiért. Aztán, akkor még GPU csere nélkül felújítottam a gépet, és hopp, ott már tükörsimán futott. Valamit nagyon fura módon elcsesztek az optimalizálásnál.
  • Mephike
    Jó dolgok ezek. Jó játékot! :)
  • Evoluti0N
    Ez a haptikus visszajelzés.. Az Astrobotot játszom és az elején is már le voltam nyűgözve, de a jégkorcsolyázásnál tisztára eldobtam az agyam. Hihetetlen.
  • Evoluti0N
    Ez a PS5 mekkora böhöm. Magasságra majdnem akkora, mint a gépházam. :D
  • mucsácsó
    Vampyr nekem se adta, pedig 2x is nekirugaszkodtam, de a borzalmasan sivár mozgáson és látványvilágon, vérgyenge grafikán, és annál is gyengébb animációkon nem tudtam túllendülni. ráadásul low-on szarabbul futott (egy játékhoz képest bőven baszó) PC-n, mint ultrán, amit a mai napig nem értek :D nem is jutottam sokáig vele, de mostmár nem is próbálkozom.

The Surge 2 az hasonló, bár azzal azért már elvoltam jópár órát, és arra még aszondom, hogy vannak benne érdekes játékelemek, de hamar egysíkúvá vált nekem ott is a látványvilág... :( viszont az még egy tisztességes iparosmunka, amolyan budget soulslike..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.20. 18:12:43
  • darkSectorxxx #115606
    + Antihero

Én valamiért tökre úgy emlékeztem hogy az is ilyen rohadt nehéz dodge-olós játék.
  • darkSectorxxx #115605
    Ne add fel!
  • AntiHero
    Az tényleg minden csak nem soulslike. Felejthető cím volt sajnos.
  • Seth
    Nem említik,mert az minden ,csak nem soulslike.
  • lwb
    Kösz, én kb feladásközelben vagyok. Az egyik előrendelésem 8, a másik 4 hónapos.
  • darkSectorxxx #115601
    Hát ja , nem vicces a helyzet de nah. :)

Amúgy kívánom hogy minnél előbb sikerüljön!
  • lwb
    Na, akkor már csak ps5 kell. Ilyen ütemben PS6 launch dayre le is jön az előrendelésem.
  • darkSectorxxx #115599
    Rengeteg játékot vagyis Soulslike játékot hallok itt-ott.
    De pl senki nem szokta megemlíteni a Vampyr-t, ami ugyancsak ilyen, csak picit RPG-sebb.