121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Quick notes:
- Uses checkerboard rending
- On 4K screens, uses dynamic resolution, ranging from 1440p - 1656p
- Increase in alpha effects
- Texture details locked at high on the Pro (medium - high on base ps4)
- terrain quality gets upgrade (locked at medium vs medium-low on base ps4)v
- undergrowth quality, shadow quality and AO unchanged from base PS4 version
- Performance improvements on the campaign (MP test in a future video) -
Megen van 120-ér pro...nehéz helyzetbe akarnak hozni :/,... -
Én nem játszani szerettem volna 5 percen belül, hanem egy szűz gépre felpakolni a játékaimat...vagyis ez meg is történt, nagyrészt rest módban, amíg aludtam. Ez lemezzel is ugyanígy ment volna :D -
5 perc után játszhattál volna :P
... de lehet, hogy 1 perc után :P -
#62820 :
Még akkor is. Milliószor!
Nemtudom, nem nézem két méterről. Ha két méterről nézném, 55-öst néznék. -
Nem kell ezen semmit nézni. Ott vannak a számok feketén fehéren leírva. Olyan sok minden nem változott a gépen, konkrétan 2 lényeges dolog törént. Új GPU és a CPU kicsit OCzve lett. Ennyi.
Milyen más tényező lehetett itt? nekem egy sem ugrik be. PS4 megbízható konstrukció, csak nem fogják elcseszni. Nem tették. Hogy hány fokos meg milyen hangos engem pl nem érint, nem érdekel. Ha majd olyan hangos lesz mint a 360 FAT volt, akkor sikoltok, de annak a közelébe sincs egyetlen mai gép sem. WiiU a leghangosabb jelenleg kapható konzol mellesleg, mert az ugye még lemezről tolja az imát, de annak sincs sok köze a 360 turbinájához.
Nincs új konzol gen, hogy lenne bármi rizikó... ugyan azt a gépet kapjuk minden tartozékával. -
4k > 1080 dáunszemplézve?
még akkor is, ha csak csekkerbórdos4k?
de gondolom mindez csak "előtte ülve" ütős/látványos, kétméterről 40"-en ~ugyanaz? (pontosabban a hájfrém ugye onnan is látszik, így ott már fordul a kacsacsőr?)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.12. 10:49:46 -
Most kivételesen igaz. Tényleg csak a ratchet élsimításába kapott bele és onnan eszkalálódtunk 87 hsz-ig :)
(persze értem, hogy minden ilyen kirohanás a megelőző 2 évért jár, de na :D )
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.12. 10:45:34 -
szerintem nekik összejött volna a 1080/60, viszont akkor igazán szomoru lettem volna, hogy 30on lőttem végig :)
sose felejtem el a multi első percét, amikor a "jól ismert assetek" közt vajként suhantam, a megelőző tízórányi szingli után.
aztán lelőttek és quit (summázva :D ) -
azé' nehogymár annak szóljunk be, aki megnézi mit vesz, pláne miután "vakon" előrendeltetek valamit, amiről "fogalmatok se volt" ;)
(az persze nyilvánvaló volt, hogy a játékok szebbek lesznek a prón, de minden mással elég nagy kockázatot vállaltatok. már amennyire nagy a kockázat egy 120k-s konzol esetén, ez persze mindenkinek relatív ;) bocsánat, hogy nem tudok némán IRIGYKEDNI, bár ne vettem volna ps4et és most álltam volna vásárlás előtt... ) -
LBandi77 #62816 Darky,this is dark souls,ha fairplay-t akarsz akkor rakjál piros követ a pontiff utáni balkonra,ha ott behívnak garantáltan 1-1 fairplay meccs van. -
Aki arra adja a fejét hogy más játékába trollkodii bele az készűljön kihívásra. Azért lehet szépen szeparálni nem lehetetlen az 1v3 ban sem. Youtube :Dd -
Oks ebben 2 bajom van az egyik hogy ivade, azt nekem kell, vagyis nekem kell bemenni a másiknak a világába. :D
Másrészt "rosszkor kaptad el?", vagyis akkor lényegében 20-19 esetben ivadeléskor számítsak rá hogy felesleges halálom lesz? LOL. :D
Hát a kedvem is elmegy ettől lassan, max coopozok segítőként, de ennek így semmi értelme akkor. -
Bocs de wattafuck?
Mit szeretnél a store-ban látni?
Megveszed a gépet, ráküldöd a játékokat, és szépen csak felpeccselik magukat egy frissítéssel és játszol. :D Külön ne keress PRO játékokat a store-ban. :D -
Próbálj te is invadert behúzni asszem van erre egy item.
Szerintem pont jó , csak roszkor kaptad el. Nem akarok találgatni de nagy részük coopozhatot mikor invadelted. Nem hiszem hogy egy invaderre rásózna még három bluesentinelt. -
1-1 esetben jóez, de mindent összevetve maga a pokol. Ha lemezezni kellett volna most, hogy itt a pro, darabonként negyven percig installálgatni, cserélgetni, mifaszom...ledaráltam volna az egészet a gecibe inkább :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.12. 08:52:19 -
Zozo76 #62810 ja :) -
Leteszteltem. Mivel most ezt a Call of Duty Infinite -t akarom tolni, többek között te is ajánlottad, mint lövölde, meglestem az isthereanydeal-el, hogy mennyi az annyi. Aztán a jatekaim.hu -n hogyan is viszonyul ehhez a PS4-es árak. Mintavétel ideje: Most. Nem holnap, nem jövő évben, hanem most.
A konkluziót magyarázni sem kell.
Komposztáljad csak a cuccaid.
Egyébként meg dógozzá! Ne remótozzá!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.12. 08:36:23 -
Ez egy jel. Szerintem ha veszel, két gépet vegyél! Mert ha így nyit, akkor az egyik tuti beszarik az első nap.
-
Zozo76 #62807 filozok, filozok, kell-e nekem PRO, ugye MOBY irja hogy a mogotte levo "hatter" nem az igazi, mondom meglesem a PS Store-t mi a helyzet a jatekokkal, erre jon ez:
"playstation store currently not available"
mar rosszul kezdodik... :D -
én pedig írtam választ, ez agyfasz kategória mindenképpen, lényegébe a játék egyik funkciója értelmét vesztette.
De mindegy hagyom a faszba elmegyek aludni inkább mert szétbasz az ideg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 01:54:26 -
másik topikba írtam megoldást:) -
Magyarul játszhatatlan az ivade, gratula foshalmaz, akkor megéri az online része...ez a funcionak akkor semmi értelme.
Hogyne basszam fel magam ha van egy offline story küldetés, ahol azt kéri a Hunter hogy ivade-eljek, de mivel képtelenség győzni, ezért nem lehet megcsinálni a küldetést. Gratula. -
nyugi papa ez eddig is ilyen volt :D ne baszd fel magad felesleges
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.11.12. 01:41:35 -
Ezzennel gratulálok a From software-nek a Das 3-at ahol lehet vagy széjjelbaszták vagy valamiért kezdetben ilyen kibaszott faszgeci volt a játék.
Kéne Ivade-elnem, és bármyennyiszer próbáltam, 10 ből a legelején volt egy player aki egymaga harcolt, persze valami op karakterrel.
Utána vagy 10 Ivadelésből 9x értsd kilencszer!!!!! 2-3 avagy! és itt a durvaság 4 ellenfelet rakott be ellenem!
MI A GECI KURVAANYJA van? hát 1v2-ben is esélytelen a harc, akkor 1v3 meg 1v4, az hogyan?
Ja és akkor ezennel nekem a multi része leves a játéknak vagy mi a tetves kurvaanyja van?
Az isten bassza meg mikor a boss-ok ellen küzdöttem nem éreztem ekkora agyfaszt. -
Bandicoot #62801 Nem próbáltam az automata felbontást, be van lőve fixen 4k rgb-re. HDR és Deep color AUTOMATIC ( a másik lehetőség az off,mindkettőnek automatán kell lenni ha kell HDR). Játékban belövöd a HDR-t és átvált a cucc yuv420 /hdr10 / 60hz-re tévéstül.
Ami kicsit zavaró hogy (legalábbis nálam) a faszán belőtt beállítást (game módban) kicsit el kell állítani HDR-ben a jobb képért...És mikor visszaváltok akkor meg visszaállítani. Amúgy frankó. Uc4 elején mikor a csónakkal mész a viharban és lövi a fényrakétákat az ellen...Uhhuhh.... De holnap meló szóval félretoltam vagy egészéjjel nyomnám és melóhalál....:)
Szóval holnap melóután élesbevetés.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.12. 00:17:47 -
Igen, szal az a lényeg, hogy minden létező permutációban RGB-ben maradjon, és csak akkor csattanjon át yuv420-ba, amikor már nem lehetséges más (tehát 4K+HDR). A logika szerint az autonak is ezt illenék csinálnia, de kipróbálni én ezt(még) nemtudom.
/és itt a minden létező permutáció tényleg MINDEN, mert ugye HDR pl ráereszthető fhd-ra is, és a 1080@60Hz@HDR@RGB még teljesen oké elvileg a hdmi-nek. De itt felsorolhatnék tényleg mindent.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.12. 00:11:17 -
Bandicoot #62799 Így van. RGB lenne a faja,de hdmi-n keresztül 4k rgb 60hz 10bit hdr-el nuku, csak yuv420-al.
Ps viszont automatán átrakja, alapból célszerű rgb-re tenni amiben nincs hdr ott jobb.:) -
Aha értem, át is raktam auto-ra. -
Köszi, neogafon is ezt írják: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1310135 -
Mármint az vilinger, hogy külön minden létező opciót tud, ésamúgy az RGB lenne a legjobb mód (az ugyebár nem tömörített), nade mindez együtt nem lehetséges. Ott valami auto beállítás kéne, meramikor azt mondod a játéknak, hogy hdr, meg 4k-ban is vagy, ésamúgy RGB-ben tolod, ott át kéne kapcsolnia yuv-ra. -
Final Fantasy XV!!!
Oks első fél óra után!: ezt meg fogom venni!.....hála istennek a harc a látvány, minden full más mint első demo-nál lejött. :)
EPIC :D
Azok a zenék, meg szövegek meg úgy minden!!! :D -
Hát én a hdmi-t annyira nem vágom, de tippre a hdmi a 4k@60Hz@HDR(10)@RGB-hez kevés. Szerintem az csak YUV420-ban lehetséges. -
Valaki pls magyarázza el nekem mi a különbség a YUV420 és az RGB között. Mindkettőnél azt írja a konzol, hogy a TV-m támogatja mind 2k, mind 4k módban a HDR-t, melyiket használjam, melyik a jobb? -
Ja igaz sorry. :D
Akkor elsiklottam valszeg felette. :) Én nagyon visszaveszem mert sokszor meghalok már az első 3 pályán is. :) -
Totya42 #62791 Biztos szétütötte már azokat a dobozokat a csavarokért :)
Van benne nehézségi fokozat választási lehetőség. -
Amúgy összetettem a 2 képet, de hogy a háttérben miért van egyiken 4 dobozzal több a másikon meg nem, ezt nem értem, random pálya generátor?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Várj, hol tudtál te választani nehézséget? :D
Én voltam csak figyelmetlen?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 22:39:00 -
Naugyehogyugye
Nem abból kell kiindulni hogy milyen vastage. Nálunk a hdmi nem létezik, röhögcséges cucc, studiótechnikában sdi van, meg optika. Namost az sdi közel ugyanazt tudja, amit a hdmi, és egy szarosfostos 75 ohmos háztartásiboltos koax kábelen átvisz százmétereket. Túl van ez az egész hdmi kérdés misztifikálva, de valami kibaszottul :)
-
Totya42 #62787 Én is beleestem abba a hibába, hogy egyből hardon kezdtem el, mert azt hittem de nagy jampi leszek :P és rommá öl sok kis mesefigura :D