121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • spybot919
    pedig én is sokszor kihasználtam hogy a mellé ütés betalál :D
  • TDC Geronimo
  • Ulthane
    Te be vagy rugva.
  • darkSectorxxx #62907
    Ezt a részét értem, de itt nem ez a baj, érdekes, hogy amikor ők jöttek régen hozzám, akkor ugyanugy meg tudtam ölni őket, hiába volt mellette még mob meg gépi ivader, tökkmindegy. :)

"Nevenincs ütöd de hiába közbeüt fekszel"

Ezt a részét értem, nem erre gondolok!
    Hanem amit én kritizálok, az az, amikor mintha láthatatlan lenne, szabályosan sétülés nélkül átsétál az ÜTÉSEKEN, Vagy a képen mint látod, sebez , megadja a sebzést arra az ütésre, mikor 2 area távolságból ütnek, nem mindig, de elég ahoz hogy kurvára kiszámíthatatlan legyen a harc.
    Ez 2 dolog lehet vagy a das 3 szerverének a hibája, vagy a playerek pingelése miatt.

Ha az én 1 megás upom miatt van akkor azok nem tudok változtatni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 12:16:40
  • LBandi77
    Nagyon egyszerű példa,Nevenincs ütöd de hiába közbeüt fekszel,namost ha találkozol ilyen Nevenincs meg Havel páncélos ellenféllel ami lehet még gyűrűvel is erősítve van azt fogpiszkálhatod meg karmolgathatod a karommal alig sebzel rajta és közbe tud ütni 1 lóbaszó fegyverrel= fekszel mint a büdös szar.
  • LBandi77
    Délután elmagyarázom,minden pontos számítás alapján működik.
  • darkSectorxxx #62904
    Vagyis nem használnak neki a sebzések?
    Hát bakker, engem bármilyen fizikai fegyverrel ütnek, azért a vér fröcsög belőlem, meg ilyen piciket megtorpanok, vagy meghajol a karakterem egy szempillanást. :D
  • LBandi77
    Azért tud kaszabolás közben tovább mozogni mert magas a poise értéke.
  • darkSectorxxx #62902
    Ja akkor így vágesz, mert nekem twich, azaz stream mellett és utána mikor befejeztem és direkt próbáltam nélküle, mert sejtettem hátha ez a baj, akkor is ugyanaz volt!

Van ez a karom vagy mi.
    KONKRÉTAN a faszi testére ugrok! És a kaszabolások 80%-ánál simán mozog tovább....LOÁL.

Mindegy ez van, csak idegesít hogy egy része a játéknak úgymond rszemről off. Mint a BB-ban mikor még elején bugos szar volt és nem tudtam csatlakozni a coop-hoz.
  • Kandurex
    Egyébként miért magyarítja pár site a konzolt? Miért Pró? Ez lenne a hivatalos neve? Playstation 4 Pró? Ez kb. ekvivalens a bone -al, még ha annak van egy elméleti negatív hangja.
  • Bandicoot
    Jaa nem akartam rádnyomni semmit,120 még benne lehet a pakliban.

System sellernek kiváncsi leszek a jövőben érkező címekre, de ami nálam agyon emelte az egészet az a Final Fantasy. Én azt full minőségben akarom-akartam.:)
  • Kandurex
    Hát egy 10% azaz egy 120 ár garantált a MM-be, szóval nem aggódok. Maga a gép is rendbennek tűnik. Nekem a system seller játék a kérdéses.

Egyébként nem kell rám nyomni ezt az ár dolgot, ezen a szinten nem igazán vagyok érzékeny. Csak dobtam pár ellen-linket.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.13. 09:08:22
  • TDC Geronimo
    Souls multik halal lagosak mindig. Ott ertelmetlen komolyan pvpni
  • darkSectorxxx #62897
    Akkor mitől halok meg? Kipróbáltam twitch-et kilőve, ugyanaez van ha lagg, akkor nem az én felemről van, de hogy 10-9x ilyen szar legyen a multi az érdekes, egy biztos ez nem hitbox.
  • LBandi77
    Darky,használj hudot,sokszor mutatja hogy betalál még hangot is adsz mintha sérülnél közben semmit nem vesz le az életedből.Szerintem ez lagg.
  • Evoluti0N
    Valaki feltörte Moby profilját.
  • Moby
    Nyomom a inf. first lightot, soksokfps-el, egy kussoló gépen. Élvezem.

Kedvelem ezt a gépet. (elfut).
  • Moby
    Mondjuk annyi eszed lehetne, hogy ha a fosfaszlé interneteddel a twitchre streamelsz csövön, akkor laggolni fogsz mint a picsa, mer a játéknak nem marad sávszél. Csakhát ez megint egy olyan téma, amihez kellett volna úgy kettő nanoszekundumot gondolkodni, AZTÁN írni.
  • darkSectorxxx #62892
    Lila kör az amekkora hatótávolsága van ha meglendíti a kardját, én dupla olyan messze voltam.
    Többi jelölés egyértelmű mindnekinek szerintem.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 00:34:46
  • darkSectorxxx #62891
    Kérlek adj értelmes magyarázatot erre, mert a Hitbox nem vidított fel.
  • darkSectorxxx #62890
    NA VATEROM!

1:39:00

Magyarázatot kérek az áramos-kardos kari 2 laza ütésére!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 00:18:13
  • Bandicoot
    Gondolod hogy alig 2 héttel a gép megjelenése után Black Friday-en hatalmasat fognak akciózni rajta miközben viszik teliáron mint a cukrot?:)
  • Tikal #62888
    úgy látom egy kicsit sok volt a kóla meg a mortal kombat munka után....
  • arty
    mert az alapjatek eladasaibol tuti nem jön be elég ... ;)
  • TDC Geronimo
    Lol. Thermite cucc nem kene oda a tobbi annyira nem gaz. Ebbol legalabb jon majd penz nekik es lesz year 2 tamogatas is
  • darkSectorxxx #62885
    Ja email is asszem 90 nap után döglik meg, szép dolog az elvesztette sok email. :) mármint levél, üzenet meg hasonlo
  • Kandurex
    Nyem,nyem! Várjuk a black day-t!
  • AntiHero
    Fene se tudja már, merre megy ez a játék.

De amúgy valszeg lesz még 1 season pass is jövőre.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.11.12. 21:50:50
  • Totti5
    Viszont a PSN hotmail accomat a rendszer nemes egyszerűséggel inaktiválta, mert nem nézegettem... jó móka lesz újraéleszteni...
  • Moby
    Nem tudnám megmondani melyik jobb. Alapvetően az, ha semmi baj nincs. Ha van, akkor nekem Budapestinek a sonyé jobb, mert beviszem a hireltechez a hibás gépet, és 10 perc múlva kijövök az ajtón a cseregéppel. Nem a legkulturáltabb eljárás, de a leggyorsabb. Az MS-nél nyugati színvonalú a futárviszi-futárhozza módi, csak egy hibás gép esetén kéthét-egyhónap.
  • darkSectorxxx #62880
  • Totti5
    Ez már a Sony balfaszsága, hogy itt tartanak még mindig és nincs kiépítve a júzer - Sony hotline ha bármi lenne. Mint ami van az MSnél. Vehetem a Xboxot Afganisztánból is, beregeltem a gépet, kérem a repair requestet és jön a futár ha baj van.
  • Moby
    Na ez kurvára nem így van. Anno az elsőszériás ps4-eket vettek ilyen zugkonzol üzletekben, aztán amikor behányt az ejectgomb, és vitték volna a hireltechhez gyógyítani, onnan zavarták el őket malacfaszára, hogy evvel oda fáradjanak ahol vették, mer ezen sonygarancia na az bizony nincsen.
  • arty
    bioshock remazter 10490ft psn-en - örülhetnek az ár miatt eddig fanyalgók ;)
  • Totti5
    Nekem tök mindegy ki adja el ha jó/legjobb az ár, és amit kapok az gyárilag bontatlan. Aztán az eladó felkötheti, felgyújthatja majd eltemeheti magát, nekem és a termékemnek ahhoz onnantól semmi közöm/köze.

Ott volt az MM akció, csak elő kellett volna rendelni 2 kattintással és nem 2 nappal a megjelenés után agódni az áron.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.12. 21:13:59
  • Moby
    >Gépet csak a nagyoktól veszek.

Szerintem nepperből is találsz elég nagyot!
  • Kandurex
    Ok, csak a tegnapi - mai FFXV véleményedet akartam elhelyezni. De akkor rendben vagyunk. Hasonlóan gondoljuk.
  • darkSectorxxx #62873
    1. FF VII = FF VIII
    2. FF X
    3. FF IX
    Egyelőre 4. a FF XV
    5. FF XIII

A többit szóra sem méltatom, VI-tól lefelé más kategória, azokról nem tudok véleményt mondani.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 20:52:53
  • Kandurex
    Neked melyik FF tetszett eddig a legjobban?
  • darkSectorxxx #62871
    Hát ezaz mert gépet linkeltél. :D