121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #63109
    Szerinted miért nem játszanak egy napon blockbuster filmeket? Szerinted miért nem tesznek egy Marvel mozit decemberben a Star Wars mellé?
  • darkSectorxxx #63108
    oksa te tudod.
  • Kandurex
    Legfontosabb kérdés, hogy mikor akarod majd eladni. Engem érdekelne :) Állítólag az év legjobbja single FPS-be.
  • Bandicoot
    Teljesen felesleges. Mintha egy 6 éves gyerekkel vitatkoznál. Csökönyös és fingja nincs miről van szó.

Én lassan megint -favolom a topikot mert kezd sok lenni az állandó mindenre reagálása, a 20-30 soros okfejtések a semmiről és az állandó totális fing nélküli idegölő agymenések. Ideig óráig szórakoztató, de napiszinten hosszútávon baromi fárasztó. Bejön az ember olvasni mi volt és minden 2-3 komment 20 soros DS agybaj....Gáz.
    Rendesen úgy kell keresni az érdemi szövegeket a többsoros nulltartalmú monológok között. Vagy jön egy kis DS3 mintha annó nem zavart volna át mindenkit másik topikba mert napokig egy játékról diskuráltunk....De ő nyomja ide a Ds3-at ezerrel -kutttyát nem érdekli és ott a topikja.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.14. 23:04:25
  • TDC Geronimo
    backupold a gépet egy pendrivere
  • darkSectorxxx #63104
    Magyarokról beszélünk? :)
  • Totya42
    Igen. Tölts fel őket a felhőbe és szedd le az új gépen és megy is. Vagy ha nem vagy plusz-os, akkor egy pendrivera is kimentheted őket.
  • Rdinho10
    Udv Urak, ha cserelem a ps4-et pro-ra,a profilommal egyutt jonnek velem a menteseim is?
  • Tikal #63101
    Dark, komolyan ne fáraszd már itt a népeket :) Nekem haveri körömben rendszeres probléma, hogy melyik játékot vegyük mikor több jelenik meg "egy időben". Például most volt aki inkább megvárta TF2-t és ezért nem vett BF1-et. Tudod, sokan vannak akik nem csak COD-osok, szeretnek játszani mindennel amiben lőni lehet :)
  • Moby
    Geez, most néztem rá a statra, ezt már nem tolja senki :(
  • Moby
    Tolja itt még valaki a bfrontot?
  • darkSectorxxx #63098
    :)
    MW óta kevés a jó NFS, ezt a mostanit is hogy ekurták.

DAS: second is halott. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.14. 21:40:56
  • LBandi77
    Persze csak vindizel hiányzott belőle.
  • Totti5
    Az furcsa, hisz az UG a sorozat egyik legjobb része volt.
  • LBandi77
    Nem akartam undercovert írni.
  • darkSectorxxx #63094
    Ja hogy a játék melyik az amit mondtatok. pl.
  • Totti5
    Undercover-t szerettél volna írni.
  • Moby
    Fura, a forbes pont arról cikkez, hogy mennyire baszta el az EA a titanfall 2 megjelenését, és hogy nincs a játékosoknak mindenre pénzük
    Jó hát mondjuk ők sem érthetnek mindenhez, nem szobafestők szerkesztik! :(
  • LBandi77
    Underground.
  • darkSectorxxx #63090
    Tudod, sok.
  • darkSectorxxx #63089
    Nincs itt szita, de majd kiderül 2-3 év múlva.
    Alan Wake kategóriája mely játékok mellett jelent meg?
  • Totti5
    Melyik?
  • darkSectorxxx #63087
    Sok.
    Kezdve amikor egy ocska szar NFS régen 10-9 pontokat kapott, na azt nem felejtem soha.
  • Bandicoot
    Mind. A Usereké is. DS átlát a szitán!.....
    Na irány gámolni...
  • darkSectorxxx #63085
    Oks a TF3 ha lesz meglássuk külön ha az EA eltólja a megjelenést. Majd visszatérünk erre, ahogy szoktuk, ne aggódj én nem felejtek, ahogy eddig is visszaemlegettem a régi dolgokat, legyen az akár 5 év múlva.
  • Bandicoot
    Jól lefizették metán a usereket hogy ne trollkodják szét a TF2 pontszámát....OMG....
    Nem hittem hogy van az elmúlt pár óránál lejjebb,feladom.
  • Totti5
    "az értékelések jó része fizetet"

Melyikek?
  • Bandicoot
    89-en áll metán. Usereknél 8.4. Nincs itt semmi bökkenő,jól sikerült jó értékeléseket kapott. De halálra volt ítélve mert a világ két leghirhettebb és legsikeresebb multiplayer címének megjelenésére időzítették, és továbbra is bármilyen hihetetlen a gamerek jórésze nem dúsgazdag és limitált pénztárca mellett a biztosra mennek. Vagdalkozhatsz ez elle amennyit csak akarsz,itt az időzítés lett elrontva nem más.
    Ha a lentebbi egyszerüsített példa után sem tudod felfogni na akkor ott az már nem az én bajom.
  • Totti5
    Ezen nem kell filozofálni, mert magas értékeket kap. Egy párhuzamos jövőbe meg ugye nem látunk.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.14. 20:24:18
  • darkSectorxxx #63080
    "De pl ott a wd2 amit akkor is megvennék ha szar értékelést kap. Nehéz dolog ez"

nyugodj bele hogy a világ 90% magasan szaik a másik véleményére, ha nem így lenne mindenki BF-ezne....:)

Miután frankón megdumáltuk, hogy az értékelések jó része fizetett, szerinted ki foglalkozik manapség a médiák pontszámaival? :)
    Én eddig sem foglalkoztam, de manapság az lep meg ha bejön valaki és megkérdezi, milyen játékokat ajánlunk neki, mivel játszon.
    Ezek életképtelen emberek szerintem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.14. 20:23:30
  • spybot919
    Igen is meg nem is. Nagyon fontos az értékelés amit a játék kap egy réteg amiatt vásárol. De pl ott a wd2 amit akkor is megvennék ha szar értékelést kap. Nehéz dolog ez
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.14. 20:18:15
  • darkSectorxxx #63078
    "Látják hogy jó értékeléseket kapott!"
    Na itt a bökkenő a gondolkodásban. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.14. 19:52:01
  • Bandicoot
    Én értem. Te nem érted a fő problémát.

Adott Sanyika aki évek óta mindig megveszi a COD-ot,imádja szereti nem csalódik.
    Adott Petike aki évek óta megveszi a BF-et, imádja szereti nem csalódik.

Petikében és Sanyikában közös pont, hogy havi 1-2 játékot tudnak maximum venni. Mindketten hallanak a Titanfall 2-ről, látják hogy jó értékeléseket kapott. De lévén pénztárcájuk limitált így a biztosra mennek,arra amit szeretnek. Ha mindez 2-3 hónappal késöbb történik mikor van szabad pénzforrásuk kíváncsiságuk kielégítésére egy új játék miatt (ami jó értékeléseket kapott) akkor vajon megvették volna-e ahogyan más játékokat is vesznek? Igen mert bár tolják a COD-ot avagy a BF-et mégis van pénz új játékra és másba is belenéznének.

Az emberek tulajdonsága hogy szeretnek biztosra menni. Ha a kedvenceddel egy időben kiadnak egy játékot lehet az akármilyen jó, a kedvencedet fogod venni. És két olyan játékszéria mellett ami játékosok millióinak kedvence,öngyilkosság volt kiadni egy olyan folytatást aminek az első része nem volt teljesen multiplatform (Sony gépen - ahol a legtöbb vásárló mozog ugye ismeretlen), ráadásul az első része elég megosztó volt.....Sikerülhetett akármilyen jóra, öngyilkosság volt.
  • Moby
    Hát bizony nagy szerencse, hogy nem lett jó. 3 szék nem lehetséges. Ellenezik az univerzum törvényeivel. Valszeg annyi történt volna, hogy a féregjukon át a harmadik kirepült volna a valóságunkból egy olyan párhuzamos valóságba, ahol még nincs meg a mindenség két széke, vagy esetleg a darksectorok több széket is engedélyeztek a törvényeikben. Persze a respawnon ez sem segített volna sokat, a bankok egyelőre nem engedélyezik a párhuzamos univerzumok közti utalásokat. Nincs felkészítve rá a Giro :(
  • Bandicoot
    Mindjárt az jön, ha jó lenne a 3. szék mindegy mikor de vennék. De csak két szék van....Mert a 3. szék nem jó szék....Ezért inkább a két szék....
  • Moby
    Ja vettem ma ilyen vertical standet a géphez. Kurrrrvajól néz ki. Négybilliárdszor profibb, mint a faté.
  • Moby
    Nem, te ezt nem érted. 2 szék van. Nincs több szék. Mondták a mátrixban.
    Vagy kanál nincs?...mindegy. Nincs több szék. Ez a lényeges. Jó a játék, de nem elég jó. Ezt mondták a játékosok, akik nem vették meg. Mer inkább két széket vettek :DDD Aztakurvabazdmeg. A legnagyobb show még mindig itt megy :DD
  • Bandicoot
    De.
  • darkSectorxxx #63071
    Nem nem érted, ez a játék multiban akkor se fog érdekelni senkit aki BF vagy COD-os ha 3 honap mulva jött volna ki.....mert akkor is mindenki BF-ezni fog vagy CoD-ozni, ez lett volna a leszűrhető lényeg, ha annyira fasza lenne váltanának a játékosok, vagyis fasza? Nem, nem ELÉGGÉ jo....jo de nem eléggé.

Ha előbb jött volna, és a pénzen mulna a kisgyerekek nem vezsik meg hanem inkább megvárják a kövi COD-BF megjelenést, egy 3. senkinek sem kell, mindig 2 oldal van...Medal is lehetett volna sikeres(ebb).
    De nincs több szék, csak 2 van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.14. 19:10:56
  • Bandicoot
    Pont ezzel írtad le a lényegét miért is bukhat el egy jó játék a szar időzítéssel....De ellenkezz tovább...