121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Remélem a magyar store-on is beakciózzák majd a rise of the tomb raidert. A magyaron akciózott játékokból megvan mind, ami érdekel :( Rise-ot tavaly már oda vissza szétjátszottam xboxon, de megnézném most pron milyen, de nem teljes áron. Persze usa store-on benyomták 34%offra :(
  • partizan182
    Kb 35 percet vacilláltam hogy mi legyen, végül a Hitman győzött. Nagyon az elején vagyok, de már a tutorial szint is kurvajó, nem akarok továbbmenni amíg ki nem toltam az összes challenget.
  • arty
    itt írták a topikban, többen is! :)

---

Dirt Rally-t mindenki megvette? 6k iszonyat jó ár érte... boxon és pcn is jelentősen drágább, emellett a ps4es port perfekt (tudtommal).
    Tény: elég nehéz játék.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.24. 22:06:53
  • TDC Geronimo
    olvasni lehet mindenfélét az interneten. Semmivel se rosszabb, mint volt.
  • arty
    napok óta azt olvasom itt, hogy patch óta játszhatatlan lagfest és glicsstorm :))
  • Tatyla
    US store TR - 34+10% így 35$ volt ennyit megért felesben...
  • Bandicoot
    Jól hangzik,érdeklődve várom hogy a kezembe vehessem így is.
    Fura amiket eddig láttam az nem tűnt ilyennek,bár direkt nem néztem sokat (sőt kerülöm) mióta kiment a hír hogy egyes országokban megvehető.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    egyelőre a lite mód is 30 fps. Decemberi patch után lesz unlocked. HQ mdban azt írta csávó még ennél is rosszabb a helyzet
  • darkSectorxxx #63784
    fasznak vettél pro-t
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.24. 21:07:24
  • Bandicoot
    Öhm...Ha jól értelmezem ez a Lite mód a Pro-nál...Vagyis az unlocked framerate-es...Nem a jobb grafos ami fix 30 fps...?...
    Vagy mi a búbánat az a lite mód?
  • TDC Geronimo
    na ezért nem adok egy fillért se. Számomra ez az elfogadhatatlan kategória. Rosszabb, mint a BB :/

• darkSectorxxx #63781
  • darkSectorxxx #63780
    Ami ~40% off-os? :D
  • TDC Geronimo
    FF XV nem lesz day 1 eldöntöttem. Demo tetszett, de amíg nem lesz frame pacing bug mentes nem veszem meg. Meg aztán ott a WD2 most
  • darkSectorxxx #63778
    Muhahahaha. :D Nálam is 3 szídzs kóde eladó. :D Accountokra regelve, darabja 10k. :D
  • TDC Geronimo
    heh? :p

Szoktak szarakodni szerverek, de semmi extra. Még mindig a legjobb multilövölde
  • arty
    hol adnak psn+-t a siegehez??

hja és ha tényleg adnak: siege kód eladó nálam!
  • arty
    nem működő szerverek, itemek, stb nélkül?! egy multionly cuccot?! :PPP
  • darkSectorxxx #63774
    Kell a fenének az évtized egyik legjobb fps multija, pláne így hogy lenne hozzá psplus is, minekazt, pfúj! :D
  • TDC Geronimo
    Sieget vegyétek. Olcsóér van! :)
  • arty
    fontolgatom :D

csak zavar, hogy nem én kötöttem a hét üzletét a 4k-s lemezesemmel, pár napja :D
  • Moby
    Bazzeg vedd meg az ultimatet 9-ért, és add el a lemezest.
  • darkSectorxxx #63770
    Mivel nekem kicsit körülményesnek tűnik a biztonság kedvéért leírom inkább, hogy másnak egyszerűen menjen!

Fifa 17 Super Deluxe Edition megvásárlás:

- jelentkezz be magyar profillal a neten.
    - másold be a linket:
    https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/ea-sports-fifa-17-super-deluxe-edition/cid=EP0006-NPEB02408_00-FIFA17SUPDLXPLED?et_cid=em_283476&et_rid=17969304&Linkid=BFRI3-B-251116-CE-STR-WES&emcid=em-st-94418
    - vedd meg
    - legyen aktív a profilod a ps3-on (párosítani kell): LÁSD LEGUTOLSÓ SORBAN A VÉGÉN.....
    - weben a jobb felső sarokban a PSID-dre rányomsz -> download list
    - itt a Fifa 17 Super Deluxe Edition mellett van a gomb DOWNLOAD TO YOUR PS3......(ITT alatta van ey link ha a profilod nincsen egy ps3-al sem párosítva!!!!)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.24. 17:08:15
  • darkSectorxxx #63769
    Annyi, hogy a rendszer nem listázza ki a "fifa" szóra keresve.....
  • Bandicoot
    Félreárazhatták volna ps4-en is...
  • darkSectorxxx #63767
    Elnézést kérek!
    Kiderült a probléma, előtte magyar profillal be kell jelentkezni!
    Működik!
    Köszönöm. :)

Fifa 17 Super Deluxe Edition!!! 93% OFF, és meg lehet vásárolni, unokaöcsém meg Sógorom kiugrik majd a bőréből ha ez télleg le is lehet majd tölteni a store-ból. :D

Még valami Lego Jurassic World elírás?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.24. 16:38:27
  • darkSectorxxx #63766
    woooow !

ps4.re sem drága.
  • arty
    is-is :)

magyarán az alapjáték SEMMIT nem ér az EA szemében....
  • arty
    Fifa 17 Deluxe - 2k (ps3!!!)

valszeg félreárazás!
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.24. 16:19:29
  • Totya42
    Nem a season pass 9khuf, hanem cakonpakk az egész az ultimate kiadás. Az tartalmazza az alapjátékot, a delux verzió extráit és a season passt is.
  • darkSectorxxx #63762
    Ja akkor azt kiszedem a doksiból akkor az rendezve lett. :D

Amúgy mi 6k? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.24. 16:13:16
  • Amiga
    A 3k volt a Forza Horizon, amit voltál szíves első játékként prezentálni nekem, amikor megjött a boxom. :-)

@arty, ne mondd, hogy 6k azoknak, akiknek az alap megvan, mert hülyét kapok. Akkor milyen 12 k-ról beszélt ez a rosszéletű? :-(
  • darkSectorxxx #63760
    TF2 elég troll-ság.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.24. 16:09:12
  • arty
    A végeredményt elnézve ezen nagyon kevesen és nagyon keveset melóztak, marketingre semmit nem költött a sony (még a vr-promó pavilonokban sem mutogatják, nem véletlenül...), ezekután féláron adni tényleg brutális lehúzás.

A 6k harmadár a korábbi tulajoknak, még ezt is sokallom.
  • arty
    5990 azoknak, akiknek megvan az "alap", ha jól rémlik
  • arty
    nincs halálcsillag akció :(((

most agyalhatok az SP-n kilencezerért vagy 4600ért az egyetlen DLC-n :) (najo, minusz 10% kupon van azért)

még megvárom a pénteket, hátha.
  • darkSectorxxx #63756
    Már nincs meg, de látom volt valami 3k-s összeg azt is elküldted? :D
    Nem tudom már mi volt az....

2016.10.15-ös dátummal, nem tudom mi volt az.... :D
  • Ulthane
    Kevesebbet kéne recskáznod, és akkor nem aludnál el.

Erre a remasterre nagy szükség volt, számomra az első rész sokkal jobb volt, mint a második. A második csalódás volt, mert nem azt a vonalat vitte tovább, mint az első. 30 órám volt az első részben, eltévedtem benne párszor :). nekem nagyon bejött. A legnagyobb arc - mint mindig - Utlhane volt benne!

4k-ban tolni meg kifejezetten nagy élmény lesz, én biztos beruházok rá! Nem teljes áron, de valami akcióban tuti.
  • Amiga
    Már utaltam neked a Horizon miatt, emlékszel? Megvan neked a számlaszámom. :-D