121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    :-DDD

Ne is mondd, reggelente kimegyek munka előtt irtani az indiánokat.
  • Moby
    Bámulatos micsoda változások jönnek majd nálatok is a vasút megjelenésével! :DD
  • Bandicoot
    Délelötti kis SG rejtvény.
  • Amiga
    Pont erre gondoltam. :-D Egyértelmű. Nem is értem, miért pontozta ki. :-D
  • Bandicoot
    A megfejtés: Kandurex Zoltán?
  • Bandicoot

Remélem lesznek szikritek meg olyan cuccok megint amik kacatnak tűnek aztán kiderül valami okosság velük.
    A felfedezés rendesen fontos, első területen találtam egy alagutat benne korrekt kis cumókkal, vidám ellenfelekkel. És baromi változatos a terep is.
  • Kandurex
    "Tisztelt ......ZOLTÁN!

Tájékoztatjuk, hogy 2016.11.30. napján az alábbi
    GLS küldeményt indítjuk el az Ön számára"

hadd jöjjön!
  • Amiga
    Huhh, én a múltban élek, soha nem hallottam ilyesmiről. Foxpost automata? :-o
  • Moby
    Galaxisból rendeltem 1 hete játékokat. Minden nap a foxpost automata mellett megyek el, ottvan tőlem pár méterre. Megrendeltem d.e. 10-kor a játékokat, délután mire mentem haza, ottvolt az automatában a csomag a város másik oldalán :) Szerintem valami teleportcuccal nyomják :)

/és évek óta ott szopok a parkolással, mer olyan buzeráns helyen vannak, hogy nemigaz...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.30. 10:46:04
  • Kandurex
    Akkor pont rendelek innen még egyet! Köszi!!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.30. 10:38:05
  • Moby
    Azé ha nagyon akarnál, tudnál még venni :) És még vagy egy tucat boltot tudnék linkelni, ahol pont nem fogyott el :)
  • Amiga
    :-DDDDD

Nekem szerencsém volt, az Infinite Warfare-be minden nap sírva logoltam be, de megcsinálták rendesen és most már brutálisan jó a multi, el se hiszem mennyit változott.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.30. 08:57:57
  • Moby
    WD2 parkolópálya?
  • darkSectorxxx #64180

• darkSectorxxx #64179
    Yakuza 6 demo....(JAPÁN)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.30. 08:00:27
  • darkSectorxxx #64178
    Community nem jó erre?
    Facebook....hát. :D
  • Tatyla
    Facebookon kreáltam egy csoportot Final Fantasy XV Hungary néven
  • darkSectorxxx #64176
    Nagyon durvás.
  • Kandurex
    Game,Világ,Szerviz sehol készlet
  • TDC Geronimo
    dat animok

• TDC Geronimo
    Most olvastam, hogy van olyan secret dungeon, ami 5 órás :O
  • Bandicoot
    Egy nagy dögöt én is + éjjel legyalultak igen komoly kis démonok még jó hogy elötte mentettem.
    Meg egyszer elrepült valami a fejem fölött amivel egyelőre nemigen óhajtok találkozni.....:)
    És még mindig chapter 1....:)
  • TDC Geronimo
    Legelső outposttól északra már találtam egy 38as lényt. Inkább hagytam :D
  • Bandicoot
    Zsír,bár annyira tetszik a hang,ahogy fúj a szél,a távolban lévő állatok,stb, mászkálás közben nekem nem kell csak kocsiban.:)
    Most folytatom de én még mindig az első helyen vagyok leragadva és vadászgatok felfedezek. Rohadtul nem sietek élmény felfedezni mindent.:)
  • TDC Geronimo
    Lehet venni ingame mp3 lejátszót és lehet hallgatni a zenéket kocsin kívül is majd :)
  • Bandicoot
    Az tuti hogy az alapzene mellett (abszolút nem rossz,nem is értem a trailerbe minek raktak eminemet) a Final Fantasy I, VII, XIII zenéje benne van, a kocsiban hallgatható,és szerintem bőven lehet még unlockolni,venni többet is a játékban.:)
  • Bandicoot
    Szerintem gőze sincs miről beszélsz.:)
    Ha lesz benne szólok. Bízva remélem hogy ahogy haladok előre úgy fejlődnek a karakterek "jellemei". Kapásból ahogy indul a játék (első kb 1 perc) már felnőttebbnek tűntünk, király lenne ha boncolva lenne ahogy "megkomolyodunk", + ott a hercegnő,stb...
    Zeneileg eddig jó. Az eleje a FF főcímnél meg érdekes volt,pislogtam is, sokaknak ismerős zene lesz (nem FF játékokból)...
  • SlickAdam
    tessek. itt a csodalatos zene. de a rednekkeknek Royce FájvNájn és Eminem vereti...

igy tenyleg megveszem. majd 15 ojroert.
  • Bandicoot
    Főleg ezt a lentebbi régi versus trailert nézve rengeteg dolog maradt.
  • Totti5
  • SlickAdam
    majd ird meg van-e benne "suteki da ne"...!
  • Moby
    Mármint hol fogytak ki? Meg milyen készletek? :D
  • Seth
    Szerintem nagyon sok minden megmaradt a Versus-ból, karakterek, sztori, biztos hogy nagy vonalakban megegyezik
  • TDC Geronimo
    jajjmár mi köze van ennek a játékhoz. Meg fogod venni csak idő kérdése :P
  • orichalcos
    Benne van igen. A zenéken szinte semmit nem változtattak az első trailerek óta szerencsére. Csak jobbak lettek.
  • SlickAdam
    emlékszem mikor még Suteki Da Ne-ra sirtam lánykoromban...
    Eminem es Final Fantasy. el se inditom. es mostmar meg kevesbe erdekel a jatek, mint eddig. már minuszba ment...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.29. 22:43:06
  • TDC Geronimo
    Digitális kifogyhatatlan
  • Kandurex
    Abszolút kifogytak az FF XV készletek, még jó, hogy tegnap lecsaptam a KSZ-be egyre.
  • Totya42
    Remélem a játékban megmaradt ez az FF zene, amivel promozták még anno 2008-ban. Na ez EPIC zene és FF-hez való maximálisan.

Most elkezdtem nézegetni az akkori trailereket és az a játék tetszett és még mindig tetszik. Ez a mostani meg már valahogy nem mozgat.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.11.29. 22:26:07
  • Bandicoot
    Ja igen,és eddig nem volt óriáskatica meg felhergelt támadó répa sem rohamsisakos légyölőgalóca az ellenfelek között, úgy fest ezt most "kinőtték" és ebben is kcisit érettebb lett a stuff. Ilyen csontos nagyfogú izék,rinocérosszerűségek,óriásskorpiók voltak. De ha találkozok valami vidámmal jelzem.:)