121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ahogy minden genváltásánál is :)
  • LBandi77
    Nekem hiába írod le hogy én mit szeretnék leírva látni,nekem ahogy neked is van tapasztalatom mind a 2- vel a forza 3-4 vezetés terén elvérzik,innentől lehet bármilyen jó a hang leszarom,ezzel vitatkozhatnánk de úgy sem tudsz meggyőzni.Az 5-6-ot meg majd hasonlítgassuk a gts- hez.
  • SlickAdam
    az "egész" topik elcsattogott nov. 10.-en uj vga-ert.:)

és egy ev mulva is elcsattogna ujra, ha jönne a PRÖ ZWEI
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.05. 21:01:32
  • Totya42
    Miaz Darky csak nem a grafikáért játszol? Vagy most akkor mi van? :) Csak kérdem... AZOK LETTÉL :D
    Látod van, aki hardvertől függetlenül is szart tud csinálni. De ha valamiből van jól működő változat valamilyen platformon legalább, akkor azzal játszani nem ördögtől való.
  • Moby
    arty hivatalból nyomja. Szerintem ő sem ért egyet avval amit leír, szal ne szívd mellre :DD
  • Totti5
    Minek kevered bele a játékosokat? nyilván a GTt veszik PSen és nem a Forzát. A játékról van szó arról beszéltünk, bár mindegy volt, mert amit hallani szeretnél azt még senki nem mondta ki, valszeg nem is fogja szóval mindegy.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.05. 20:53:45
  • Totya42
    Jaj hagyjuk már a pc-t. Korábban sokan simán eldöcögtek lecserélni a régi gépüket, mert jött egy slim. És tök ugyan ennyit elbasztak rá. Vagy épp jött az aktuálisan felszopandó gecijó játék mintás zsír ugyan olyan gép és akkor is pattintották a malacperselyt. Ha kibaszták volna a pro-t 600dodóért, akkor megérteném a sírálmakat. És ez a nyavalygás tényleg olyantól aki elcsattog új vga-ért ennek a többszörösét eltapsolva. Az xbox klasszik óta nyomatják, hogy ezek csak szar pc-k. Most, h kicsit jobban hasonlít a pckre már mindenki elveszíti az eszét.
    Nyafogás ez csak semmi több. Főleg egy pc-stől.
  • LBandi77
    Persze a sok hülye júzer meg veszi a szemetet az isteni forza helyett,de hát ti már csak tudjátok mi a fasza.A többiek meg mind faszok.
  • Moby
    A mesét. Ami amúgy lehet, hogy benne is van, csak amibe csomagolva van...hát ahhoz nekem biztos nincs gusztusom.
  • Totti5
    Művészek akik a háttérben adták ehhez az anyagot megtartani, a programozókat kirúgni. Ezt több helyen meg kellene tenni, és szakembereket felvenni. Természetesen a vezető személyeket leváltani akik képtelenek voltak összefogni a projectet. A világban és sok játékfejlesztőnél így működik a dolog, a Sony itt és a Polifóninál sem szól bele, csak pumpálja az időt és a pénzt a semmibe.
  • Ulthane
    Fosszarhugy. Na. Es ezert lelkesedett a fel internet. Mit vartak ezen ennyire?
  • Moby
    Nemérted. 9 év után még pont az a 3 hét hiányzott! PONT! MAJDNEM MEGLETT!
    LOSDAHJDGHGASHKDhjavgdkhdahgkd
    Ló.
    Húgy.
  • Moby
    Hány eladott gépnél tartanak? 50 millió? 50 millió potenciális vásárló. Érje már meg akár kétféle gépre programozni, az anyjukat rakják szájba...
    Persze, értem én, az lenne jó ha megírná magát, fogyna belőle 10 misi legalább, és csak kurvákra meg kokainra lenne mindegyiknek gondja. Szegények...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.05. 20:40:01
  • Ulthane
    Hagyjuk mar! Ezt aztan peccselhetik. PS3 szint, joindulattal.
  • arty
    Az tény, h prevgenen a gt-t jobb volt vezetni - amig csak mentél!! Nem ütköztél, nem történt SEMMI rendkívüli, sütött a nap és köröztél.
    De amikor elkezdődött a gurulórajtos(!) verseny, mehettél a dróton huzott, egymás mögé pozicionált AI vonat mellett, szar hangal.
    Dinamikus napszak/időjárás a 40 frémmel sz*t nem ér, márpedig kritikán aluli volt sokszor a sebesség. Szépnek szép volt, hangulatos is volt, szó se róla.
    "Normális" nézet csak a belső volt, az is csak pár kocsiban.

GT = félkész szinonimája
  • Totti5
    Most is tolhatod úgy Prón, a PS4 meg le van szarva. Egyértelmű az üzenet, bár a 4Kra is szartak.
  • darkSectorxxx #65024
    Kb nemadok 3-4 hetet és a legepikebb PS4 címet peccselik ebből... :)
  • arty
    igen, pécén ennél többet költök gpu cserénél.

_PÉCÉN_
  • Ulthane
    Ez a csirkekutya 3 forintot se er.
  • arty
    a 2. rész óta óta a gt sírján táncol az fm széria
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.05. 20:31:40
  • darkSectorxxx #65020
    Ja ezért furcsáltam, mondjuk tény hogy nem ez volt az első ami ilyen hasonlóan kicsit drágábban láttam, sebaj, 10490-et simán megérhet.
  • TDC Geronimo
    Vannak olyan kiadók akiknél a játékaiknak fix ára van. EA/bethesda/ubi játékok mindig 21k. Érdekes, hogy PS4 exek viszont mindig 18k
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.05. 20:03:29
  • darkSectorxxx #65018
    Totti5 + Gero:

Persze csak poénkodok, tudom hogy nem a játék minősége szabja meg, csak akkor mitől függ ez? Hasraütésszerűen nyomathatnak ilyen árakat? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.05. 19:58:34
  • TDC Geronimo
    Nem attól drága, mert fasza, de amúgy az.
  • Totti5
    Az.
  • darkSectorxxx #65015
    Most jutottam el addig hogy az alap Dishonored a 18k.s standard árkategória helyett 21k....

Ez mi? ennyire fasza a játék?
  • Moby
    Nemtudom. Én csak abban bízom szegény Tomstorm érdekében, hogy a szobor majd javítja a fosszoftvert.
  • Moby
    De ennek semmi köze a checkerboardhoz. Éppen azt kapcsolod ki evvel az egész kapcsolgatásőrülettel.
  • balee4
    De 1080p-t skálázza fel 2160p-re, nem? Szóval ha a játék elindítása után váltassz át 4k-ra, nem 1900p-ben megy a game, hanem az 1080p-t skálázza 4k-ra, ezért jobban fut.
  • TDC Geronimo
    Azért FF XVöt ne szidjuk, mert az utolsó pár hónapban nagyon durva fejlődésen ment át a játék grafikailag és performance terén is. Én államat keresgélem folyamatosan játék közben.
  • SlickAdam
    kivancsi lennek, hogy anno meg PS3-on egy retail gepen hany fremet tudtak kicsikarni belöle. mert igazabol csak a felbontasban meg nehany apro effektben fejlödött azota.
    5? 10? :D

de hat NEM VOLT IDEJÜK csiszolni!!!!!tizenkettö!!! mint a FFXV bandanak se pacing vakolásra...
  • Moby
    >Érdemes checkerboard renderingre váltani, és egyből megvan a 30 fps.

Ne keverjük a fogalmakat. Az nem checkerboardrendering, hogy 1080-ban megy. A checkerboard rendering egy a felskálázás erőforráskíméléshez kapcsolódó technológia.
  • Moby
    Na ez ebben a formában instant skip. Majd egyszer. De akkor is a bünti miatt max 5k-ért. És kezdjék el a japánok a hulladék szoftvereikért szégyellni a mocskos pofájukat. Valaha ők húzták fel ezt a művészeti ágat. Ma meg ők vegzálják análisan. Szégyen!
  • Bandicoot
    Tény hogy sok a bullshit csak annyira negatív volt az elmúlt pár napi kommentadagod azt hittem elvesztettünk...:)
  • SlickAdam
    dehogy, alig vagyok odaat.
    csak manapsag keveset jatszok vagy foglalkozok jatekokkal. olyan, mintha tennek par lepest hatrafele es ugy szemlelnem az egeszet. ilyenkor jobban meglatja az ember a sok bullshitet.
  • darkSectorxxx #65003
    Hát itt én bármilyen demagógnak tűnik télleg nem a grafót keresem a SOTC után....

De tény hogy technikailag egy szégyenfolt ez a játék, nem csak a PS3 szint végett, ami tudjuk nem PS3 szint, hanem mert ennek ellenére szaggat szinte a játék.
    De azért persze később megvesszük, addigra meg játszható állapotban lesz. :)
  • Kandurex
    Ez a jàték éppen, hogy csak megüti a PS3 grafikai szintet. Hihetetlen, hogy ennyire beleszartak a technóba.
  • Bandicoot
    Ja. Youtube videóból okoskodok.. Lol....
    Felesleges volt válaszolni már a felvetés is a tiszta vakfanatikust sugallta,én meg erre nem vagyok kiváncsi. Az ilyen magadfajtáknak köszönhető hogy a GT széria itt tart.
  • LBandi77
    Neked azért még válaszolok,bár nem szokásom ilyen yt.- vedeókból okoskodókkal vitatkozni.Szarabb pont.fizika szarabb,tuning szarabb autók viselkedése szarabb ffb.minősíthetetlen,hang jobb.pont.
  • darkSectorxxx #64999
    Tuti javítják, de, de, de!

Isten az atyám 3 órával ezelőtt épp erről beszéltem Antinak hogy ezzel várjunk jövő év elejéig.....lottóznom kéne.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.05. 19:11:07